murkica
|
Živček lahko prideš še mani mal pomagat. Mam jaz tudi kup perila. Najprej za oprat, potem pa še za zlikat :) Tole učenje pa meni ne gre najbolje. Sem prve stvari predelala, zdej sem pa prišla do strukturnih in kozeijskih skladov, pa nisem več tako navdušena za učenje. To ni moja tema in mi čisto nič ne diši. Sami členi in pogoji madonca . No ampak bomo morali pregurat, da bo naša bebica imela diplomirano mamico. No upam, da bo tako . Danes sem se odločila, da bomo za kosilo imeli pire krompir, špinačo z jajčkom in hrenovke. Mislim, da bo kar njami kosilo, pa po nekaj dneh se mi je končno zgodilo, da se mi je sploh nekaj zaluštalo, tako da moram hitro to izkoristiti. Včeraj sva šla z mojim jest v menzo v Spara in sem si naročila pariški zrezek s krompirjem in bučkami, pa mi tok ni pasalo, ko sem prinesla do mize, da sem na koncu pojedla samo krompir, cel zrezek pa sem pustila. Mi je bilo prav smotano, ker sama nikoli nočem metati hrane stran, ampak nikakor nisem mogla pojesti. Tolk se mi je začela luštat mesna pečenka, da sem hotla it še enkat iskat, sam mi je bilo nerodno stran metati hrano, pa jesti nekaj drugega. Tako, da sem se šele zvečer pol najedla čokolinota in sem potolažila želodček, ker ni dobil mesne štruce. Ja te nosečniške muhe, so včasih malo mimo. Ampak bomo vse pretrpeli. Upam, da se imate vse lepo in da uživate v današnjem dnevu, kljub temu, da je zelo mrzel. Lupčka vsem.