|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
22.3.2009 14:13:29   
Anonimen
evo kot sm obljubila slikce so bolj tko tko k sm se sama slikala pa še to z mobijem k v digitalcu so prazne baterijeuser posted image
brez cunjic na bušijuuser posted image
user posted image
in zuser posted image user posted image
user posted image
user posted image
tazga mamouser posted image aja strije pa prosim spreglejteuser posted image user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
22.3.2009 15:39:28   
Anonimen
ja larilu sej tebi se tudi že lepo pozna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi kok si lušna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa nasmejana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Res je velik ratu ja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
22.3.2009 18:12:50   
Serendipity
larilu - lep buško! Prav lepo raste tole vaše detece.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Krčki pa upam, da se ti čimprej umirijo. Jaz sem pač zaradi njih na redni dozo Spasmexa ... user posted image

Grem še zdaj našo ajsi pofirbcat user posted image user posted image user posted image

ajsika - opa!!! Tale vaš pojbič pa je res že fajn zrastel! Še malo, malo pa bo v vajinem naročju! user posted image user posted image user posted image user posted image

Full ste lepe pupike user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.3.2009 18:14:51 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
22.3.2009 19:26:33   
sonček85
larilu:iiiiiiiii kako lepi buši,prav lepo rasteuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
22.3.2009 22:22:57   
Erin
Mater maste lepe bauhijeeeeeeeee...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SEm kar malo nostalgična postalauser posted image ..kako hitro mine... ampak  potem pride še lepše obdobje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
22.3.2009 22:28:43   
Erin
Da  pripopam malo našega...ste pripravljene da boste v kratkem imele take nagajivčke?user posted image user posted image user posted image

Evo še naše slikce...

Takole že sam pije...
user posted image

Knjigice so zaenkrat bolj za okušat kot za gledat..

user posted image

In ko poziramo vemo da moramo biti čiiiiisto pri miru in počakat lučko

user posted image

Končno je prišel dan ko tudi on za malico prigrizne kak nohtek

user posted image

Takole pa pozirava atiju

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
22.3.2009 23:10:38   
Kliki
no pa še tukaj tečka je prišla. gremo dalje pa sej enkrat pa rata.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
23.3.2009 8:10:27   
Anonimen
jUTRO!
eh smotane črkeuser posted image
hvala punceuser posted image ja buši raste k pr norcih moj me še zdej heca da sta sigurno dva da enga niso opaziluser posted image sej če bi bila to prva nosečnost ok pol bi bila za dva zdej pa raj vidim da je samo eden k že mamo enga nagajivcauser posted image
Erin kolk je lušten mali pa kakšne okiceuser posted image
Kliki user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
23.3.2009 8:48:01   
oktavija2
Klikiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Erin kolikokrat ti morem povedat da imaš najlepšega fantaka na svetu!!!user posted image

Evo jaz na hitrem raportu...
Začela sem delat, in dobro se počuti... čeprav bi bila raje doma...user posted image
Ma sej bom zdržala teh nekaj mesecev...user posted image

Lep dan vsem!!!

oktavija2 = oktavija, sem prijavljena na drugem računalniku in imam drugo ime oz.dodano dvojko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
23.3.2009 9:08:06   
sonček85
erin.mali je pravi frajeruser posted image user posted image user posted image
kliki:user posted image
oktavija.saj bo ,ti samo pazi da ne boš preveč delala in kaj težkega dvogovala ,delala.pikec mali pa naj lepo raste ,saj ga tetke borke veselo čakamouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
23.3.2009 9:22:59   
sonček85
ŽIVA.nekaj bi te prosila oz.vprašala.Zanima me ali si ti dala takrat mail naslov od ene gospe ,kjer smo alhko zastavile tri vprašanja in je brezplačno odgovorila.Če si bila ali katera druga naj mi piše prosim na ZS msaj bi jo nekaj vprašala

HVALA

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
23.3.2009 9:26:45   
Anonimen
Joj erin.... tale tvoj fantič je pa prov cukerček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   res je lepi lepiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

klika prov imaš - enkrat bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

Larilu ena moja kolegica je bila do nuhalne prepričana da je samo eden, na nuhalni so jo pa TROJČKE odkrili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončica85 kako si? Popadki? NIČ še? user posted image No saj bo kmalu konec marca user posted image user posted image user posted image user posted image   Nisem bla jaz user posted image Lahko pa poveš v zvezi s čim, pa morda najdemo kaj kjer ti bo kdo odgovoril user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 23.3.2009 9:28:02 >

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
23.3.2009 9:44:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Joj erin.... tale tvoj fantič je pa prov cukerček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   res je lepi lepiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

klika prov imaš - enkrat bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

Larilu ena moja kolegica je bila do nuhalne prepričana da je samo eden, na nuhalni so jo pa TROJČKE odkrili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončica85 kako si? Popadki? NIČ še? user posted image No saj bo kmalu konec marca user posted image user posted image user posted image user posted image   Nisem bla jaz user posted image Lahko pa poveš v zvezi s čim, pa morda najdemo kaj kjer ti bo kdo odgovoril user posted image user posted image user posted image

veš če že ne bi bila na nuhalni bi mi lahk ti zdele še infarkt povzročilauser posted image ne ne jaz hočem zdej sam enga na svet spravit potem sem pa zaključila k mam dost teh slabosti pa tega pa itak 2 otročka sta več kot dovolj no če štejem še mojga pol jih mam 3 tko da čist dovoljuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
23.3.2009 9:46:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej če še nebi bla ti ne bi niti povedala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bom mela tudi tri, ko rodim. Mojega in psa, pa še dejanskega dojenčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj boš kej počela danes? Kako tvoja rebra?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3664
23.3.2009 9:52:45   
sonček85
user posted image

ja gre se za gospo Magddaleno če se ne motim,ki smo ji lahko preko mail-a poslale tri vprašanja in je nanje odg.brezplačno.Povedati smo morale samo podatke rd, ime in priimek

Sedaj sem pa dobila neko pošto in me zanima če j je še katera ,ki je imela rd in je to prejela od nje.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
23.3.2009 10:18:50   
murkica
No pa še od mene glas. user posted image

Jaz sem danes vstala že kar precej zgodaj, saj si moram obvezno še nekajkrat prebrati vso snov, saj imam danes izpit. Saj nimam kaj veliko upanja, da bom naredila, ker se čez vikend na polno zabušavala in se nisem popolnoma nič učila, tako da ne vem, če bo kaj kruha iz te moke. V bistvu je največji problem v tem, da je izpit usten, jaz pa se tega bojim kot hudič križa. Ker mu je itak takoj jasno, če začneš neki bluzit, al pa ti po možnosti od vse treme še vse skupaj zablokira in je to to. Ma ne vem no, bomo videli kakšno vprašanje bom dobila. Jaz bi bila čist srečna, že da se speljem domov z eno 6, samo, da je ta izpit za mano, ker imam cele travme pred tem profesorjem.

Bušije imate vse krasne, razen Ledenka tvojega nisme videla, ker tebe nimam na FB-ju user posted image . Pa bi te rada imela.

Zdej bom šla še na hitro mal prečitat snovi, potem pa se moram spravit mal pospraviti hišo, ker drugače ne vem kdaj jo bom. Smo cel vikend samo nalagali, zdaj pa je treba še odložituser posted image . No pa še taščica pride v sredo, tako da mora bit jutr hiša zlgoncana, da bo tudi ona zadovoljna.
Klik-user posted image

Bodite pridne, nosečke vse božajte bušije, mamice polupčkite svoje otročičke, ne nosečke pa hitro napadite svojega dragega, da boste tudi ve lahko potem božale trebuščkeuser posted image ...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
23.3.2009 10:19:20   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej če še nebi bla ti ne bi niti povedala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bom mela tudi tri, ko rodim. Mojega in psa, pa še dejanskega dojenčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj boš kej počela danes? Kako tvoja rebra?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdele se naj bi spravila risat tamalmu do konca v njegovi sobi k manjka še en slap pa mal trave pa se sploh ne morm zbrcat do tjauser posted image pa pol do četrtka morm še skico narisat na steno v dnevni sobi da vidim kako bo sploh prišlo in če bo ok zgledal k mam namen nardit dnevno sobo v afriškem stilu pa se mi sploh ne da pa k niti sedet kej dost ne morm k me spodi boli.drgač pa rebra so pa že dokaj ok.
kaj pa ti a so ti podaljšal bolniško?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3667
23.3.2009 10:20:40   
murkica
Sonček jaz se tega spomnim, samo ne vem, če sem jaz to pripopala. Vem, da mi je enkrat dala mail ena kolegica, ampak ga jaz nikoli nisem uporabila, ker jaz se vseh teh prerokovanj kar malo bojim, ker nikoli ne veš kaj ti bodo napovedali. Tako, da se tega nikoli ne grem. Tako, da tudi maila od nje nimam, ker si ga ravno iz tega razloga nisem zapisala.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
23.3.2009 10:41:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Sonček jaz se tega spomnim, samo ne vem, če sem jaz to pripopala. Vem, da mi je enkrat dala mail ena kolegica, ampak ga jaz nikoli nisem uporabila, ker jaz se vseh teh prerokovanj kar malo bojim, ker nikoli ne veš kaj ti bodo napovedali. Tako, da se tega nikoli ne grem. Tako, da tudi maila od nje nimam, ker si ga ravno iz tega razloga nisem zapisala.

ok hvala ,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
23.3.2009 11:54:44   
Anonimen
sonček a to je kot kao vedeževalka al kaj?user posted image moja mami je parkrat šla in so ji rekl da bom umrla zdej si pa predstavljite paniko aja ja jaz sem pa še zmeri živa pa okol strašimuser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
23.3.2009 12:33:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

sonček a to je kot kao vedeževalka al kaj?user posted image moja mami je parkrat šla in so ji rekl da bom umrla zdej si pa predstavljite paniko aja ja jaz sem pa še zmeri živa pa okol strašimuser posted image

ja kao neki takega,no jaz sem ji zastavila tri vprašanja ,ki jih je trofila ,moram rečt da so se uresničila in sedaj sem dobila kao za rd  da lahko prejmem darilo in me zanima če je še kaatera druga ,ki ji je poslala dobila to domov,ker ne bom pošiljala nazaj če je kaka potegavščina

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
23.3.2009 19:35:54   
beyba
evo za tetke iz borbe še naš fotosefen na hitro....

takole od spredaj:
user posted image
:
user posted image
tkole od zadaj

user posted image
user posted image
user posted image
naša lepotička trikrat....

takole spančkamo:
user posted image

user posted image
tkole smo pa preizkušal slončka, ko smo ugotovili da je banja dovolj velika....no kakio bo poleti?

več pa napišem jutri, pojutrišnjem....ko mi bo pač ratal....jutri mamo posvetovalnico-kri,voda.....

vsem objemčka

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
23.3.2009 20:17:28   
ledenka
beyba, mala Ela pa ni več tako mala user posted image  

borkice, danes sem pa miško, fargi, lučko in neelo spoznala, same fajne bejbe user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
23.3.2009 20:44:36   
sonček33
LEpi trebuščki!

Tilen je cmokec.

Ela je sladkorček.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
23.3.2009 20:54:56   
murkica
Danes ste pa res pripopale materiala, ki ti poživi telo in duha(namesto red bulla). Same kresne fotkice, tako trebuščkov, kot tudi Ela in Tilenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Krasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?