murkica
|
No pa še od mene glas. Jaz sem danes vstala že kar precej zgodaj, saj si moram obvezno še nekajkrat prebrati vso snov, saj imam danes izpit. Saj nimam kaj veliko upanja, da bom naredila, ker se čez vikend na polno zabušavala in se nisem popolnoma nič učila, tako da ne vem, če bo kaj kruha iz te moke. V bistvu je največji problem v tem, da je izpit usten, jaz pa se tega bojim kot hudič križa. Ker mu je itak takoj jasno, če začneš neki bluzit, al pa ti po možnosti od vse treme še vse skupaj zablokira in je to to. Ma ne vem no, bomo videli kakšno vprašanje bom dobila. Jaz bi bila čist srečna, že da se speljem domov z eno 6, samo, da je ta izpit za mano, ker imam cele travme pred tem profesorjem. Bušije imate vse krasne, razen Ledenka tvojega nisme videla, ker tebe nimam na FB-ju . Pa bi te rada imela. Zdej bom šla še na hitro mal prečitat snovi, potem pa se moram spravit mal pospraviti hišo, ker drugače ne vem kdaj jo bom. Smo cel vikend samo nalagali, zdaj pa je treba še odložit . No pa še taščica pride v sredo, tako da mora bit jutr hiša zlgoncana, da bo tudi ona zadovoljna. Klik- Bodite pridne, nosečke vse božajte bušije, mamice polupčkite svoje otročičke, ne nosečke pa hitro napadite svojega dragega, da boste tudi ve lahko potem božale trebuščke ...