Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 19:13:35
|
|
|
|
murkica
|
Špelči še tukaj čestitke!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 19:17:00
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 A ravno danes, ko mam lepo novico nobene ni . A mam lep podpis Lubika ... JOČEM. RES. RTM prinčipessa!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 19:31:33
|
|
|
|
Erin
|
Špelika moja..a nisi rekla da 25 poveš? Tilen ti pošilj tole:llll fdg f ri uuuuuuuuuuuuuum m Jaz pa verjamem v tebe in pikico do konca! In vedno sem..
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 19:44:25
|
|
|
|
spelka12
|
ja sej bi, če ne bi blo uz-ja danes. A tilko mi pa spet ljubezenska pisma piše . kshfzuern aknerzfiwuqn eirvbf, on že ve, kaj to pomeni Ti si bila edina, ki je verjela vedno. RADA TE MAM:
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 19:45:41
|
|
|
|
sonček33
|
spelka a da me pa nismo verjele? užajena sem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 19:47:35
|
|
|
|
spelka12
|
Ne bit užaljena. Ona takrat edina ni sprejela misli na splav ampak je vedno govorila, da je otrok notri in da bo. Sej vas imam vse MUČO RADA.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 20:02:25
|
|
|
|
spelka12
|
popravljam prejšnji post, res ni bil tko mišljen no, ne bit hude. Sej vem, da ste vse verjele vame in vam je blo hudo takrat. OPROŠČAM SE. GLOBOKO MI JE ŽAL . Tist "edina" je blo pač nerodno napisan.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 20:09:57
|
|
|
|
sonček33
|
spelka ma dej nehej no, sej jaz tut nisem tko mislna, nehi se žret ta trenutek!!!, maš da si vesela do nebes in še čež...me te tut mučo mamo rade
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 20:11:48
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 OPROŠČAM SE. GLOBOKO MI JE ŽAL . Evo sam tale je še manjku in opraivičilo je popolno .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 20:15:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ŠPELINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA pa sej ne morem vrjet Zdej pa hitro povej celo zgodbo kako je blo By the way - jst sem tudi samo spraševala če je M že prišla... Pa me nobena ni šmerglala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 20:35:39
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 spelka ma dej nehej no, sej jaz tut nisem tko mislna, nehi se žret ta trenutek!!!, maš da si vesela do nebes in še čež...me te tut mučo mamo rade Ne no, res se fejst žrem. PA mal še nosečniški hormoni zraven in pol je poplava . Oprosti sonček. Da razložim. Reš mi je 3.3. rekel, da ne bo nič, da notr ni ničesar. Pol sem klicala g. in se zmenila, da se pridem 11.3. se zment za čiščenje in me da še na uz in zagleda plodek pa še srček zraven. Plodek je bil pa še za 7 dni premajhen, in ni bila 100%, da se bo obdržal. No in to je do danes vse. Naslednji pregled imam 25, da dobim materinsko.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 20:39:55
|
|
|
|
sonček85
|
Špelči .kaj jaz to berrem iz srca ti privošćim ,da se pa sedaj resnično vse izzide kot se mora in da boste oktobra res trije ,čene štirje.A potem si sedaj čula srčka joJ TKOOOOOOOOOOOOOOOOOO sem veselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 20:39:58
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 spelka a da me pa nismo verjele? užajena sem se popiše, še rekle smo ti da mogoče je pa vse prehitro ,da bo srček še bil.Tudi jaz sem užaljena A vem ,da si rabila čas ,me pa smo bile ves ta čas s tabo RADE TE IMAMO SAJ SI TAKA PUPIKA NAŠA
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 20:41:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 spelka ma dej nehej no, sej jaz tut nisem tko mislna, nehi se žret ta trenutek!!!, maš da si vesela do nebes in še čež...me te tut mučo mamo rade Ne no, res se fejst žrem. PA mal še nosečniški hormoni zraven in pol je poplava . Oprosti sonček. Da razložim. Reš mi je 3.3. rekel, da ne bo nič, da notr ni ničesar. Pol sem klicala g. in se zmenila, da se pridem 11.3. se zment za čiščenje in me da še na uz in zagleda plodek pa še srček zraven. Plodek je bil pa še za 7 dni premajhen, in ni bila 100%, da se bo obdržal. No in to je do danes vse. Naslednji pregled imam 25, da dobim materinsko. jupijej ,prav je da si si vzela čas in vse umiru uredila,naj mala špelinka -špelikno rasteta
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 20:42:19
|
|
|
|
sonček85
|
luna.a mi boš zrihtala karto za vsak slučaj
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 20:43:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 A ravno danes, ko mam lepo novico nobene ni . A mam lep podpis super novička špelči čestitaaaaaaaaammmmmmm,da je vse ok
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 20:44:53
|
|
|
|
spps
|
in kako ste ostale nosečke,nenosečke,ki kmalu to boste in mamice? jaz sem iz dneva v dan bolj hin ponoči ne spimo,ker nas krčki matrajo,čez dan je pa težko vse nadoknadit-ne rata
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 20:57:53
|
|
|
|
benika
|
Ti si bila edina, ki je verjela vedno A jaz sem pa p.i.č.k.i.n dim
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 21:00:01
|
|
|
|
sonček33
|
A jaz sem pa p.i.č.k.i.n dimuser posted image user posted image Ma ne, ti si best sis
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 23:23:26
|
|
|
|
Kliki
|
špelka12 kaj sem jest prebrala super čestitam. No pa da še tukaj poročam moje tečke šeni in upam da je tudi ne bo.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.3.2009 8:13:31
|
|
|
|
Anonimen
|
špelka no vidiš sej smo ti vse rekle da ne obupaj prehitro in da je še prezgodaj,joj tok sm vesela zate res zdej bod pa naprej optimistka pa bo super!!!! drgač pa jutro jaz sm dans čist povožena k je tamal tko čuden spal in se obračal uff noro,v glavnem zdej je v vrtcu jaz pa že tuki čepim
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.3.2009 8:28:16
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 spelka ma dej nehej no, sej jaz tut nisem tko mislna, nehi se žret ta trenutek!!!, maš da si vesela do nebes in še čež...me te tut mučo mamo rade Ne no, res se fejst žrem. PA mal še nosečniški hormoni zraven in pol je poplava . Oprosti sonček. Da razložim. Reš mi je 3.3. rekel, da ne bo nič, da notr ni ničesar. Pol sem klicala g. in se zmenila, da se pridem 11.3. se zment za čiščenje in me da še na uz in zagleda plodek pa še srček zraven. Plodek je bil pa še za 7 dni premajhen, in ni bila 100%, da se bo obdržal. No in to je do danes vse. Naslednji pregled imam 25, da dobim materinsko. Veš kaj Špelči zadnjič sem jokala kot dež zaradi tebe, ker sem bila žalostna, za tvojo pikico... Ti pa nam tako dolgo ne poveš tako lepe novičke!!!! Zdaj sem pa jaz malo užaljena No ja sej nisem tako zelo užaljena... Vesela sem zate Zdaj pa pridno pazi nase in na malo pikico, da bomo lahko oktobra dihale s tabo!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.3.2009 8:46:51
|
|
|
|
aqua77
|
ŠPELČI JEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sem jaz na dolgo in na široko razlagala, da je bil pri nas srček v devetem tednu viden, in da ne obupat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Srčica do nebes in nazaj sem vesela zate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rada te mam, in sedaj sama pozitiva za naprej, a prav!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.3.2009 9:15:27
|
|
|
|
ledenka
|
špelči, meni še kar lijejo solze naj bo tokrat vse ok tam nekje do oktobra. krvavitev pa naj gre, je ne rabiš! jutro, pupe moje kako sladko je brezdelje sicer sem zgodaj vstala... ampak si bom pa vzela doooostiiiii časa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.3.2009 9:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
oooo AJsi... Sem te hotla že kregat, ker nisi več v službi, pa si še vedno nisi časa na nas pupe vzela Špelinko naš, jaz sploh nisem mogla dočakat, da prižgem računalnik, da vidim kako si in kaj nam boš še lepega povedala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?