|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
21.3.2009 10:19:30   
sonček33
Živa lep trebušček...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
21.3.2009 11:38:20   
sonček85
aqua.a ti pa spet pridna.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
21.3.2009 12:04:29   
polaris
Jutro babe žabe, a še ni nobena skuhala kavice??? No, pa bom jo danes jaz za spremembo user posted image

user posted image  

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
21.3.2009 13:29:10   
Anonimen
dan!
Živček prov lep buši maš,a zdej to pomen da sem jaz na vrsti za slikco al kaj?user posted image user posted image user posted image
zdele sem mojga ustrigla mali pančka,vn pa ne mormo it k je ful burja in bi se mali ziher prehladuuser posted image

(odgovor članu polaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 3629
21.3.2009 14:42:28   
sonček85
ja daj slikco gor ,jaz sem bom pa tudi slikala tekom tedna in jo dala ,če prej ne rodimuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
21.3.2009 14:58:58   
ledenka
sam da se javim user posted image  slikce bodo, včeraj me je mama slikala, pa bo dala na njen FB - bom dala link na njih user posted image  

grem počasi kosilo delat, potem pa greva po zemljo, sem sadike za jagode kupla user posted image  včeraj je bilo na TVju, da so tele kupljene jagode utopljene v pesticidih... sploh kake španske, ki se jih zdaj dobi. bom kar počakala na domače oz. na tiste, ki jih dajo na trg domači pridelovalci, ki so bolj sveže, ko pridejo v prodajo.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
21.3.2009 15:56:42   
sonček85
ajsi:že v eselo čakamo slikceuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
21.3.2009 16:09:01   
Nončika
živa, lepi buši.

ajsi, čakamo na link.

larilu, sonček slikice?????

pri meni pa je buši bolj mali. je pa z ene noči na drugo buši ostal. vedno sem zvečer bila kao napihnjena in je do jutra izginilo. včeraj in danes pa je nekaj malega ostalo. user posted image user posted image user posted image

mi pa veselo zidamo, zidamo. user posted image user posted image user posted image user posted image  danes je bil tudi vodovodar na ogledu. potlej nam pride elektriko delat in vodovod.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
21.3.2009 17:07:51   
Serendipity
Ooooo, kdo je pa danes bil priden in kavico skuhal.. Mmmmm.. mi je prav do sem zadišala user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupe, upam da ste ok.
larilu - so se umirile vse težave?
sončece85 & ajsi - ulala, še malo! user posted image user posted image user posted image Kera je prva ''na tapeti''?
oktavija, jazzzi, murkica, nončika, miška 73, špelka (ps: juuupiii!) & comp nosečk - kako ste? kako se počutite?
pikica36
- si še kaj med nami? Kako si?
aquina, pikicaO & comp kmalu nosečk - držimpestke za vas!
stella - kako poteka postopek?
lunčka - kwa dogaja? čakam na zaslišanje user posted image Pa pasala bi kaka glasbena predstaviten (sam ne Murkič)
sunshine33 - kak je maleni?
spps - kako se počutiš? kak je mala se4strica in majčkeni princ?
trini - naša pupa? raste? pridna? pa ti?
Erin & beyba - kak so naši kobacajčki?
hmm & argica - za vaju pa posebni objemčki. Upam, da sta v redu. Mislim na vaju ...
žižetka - miši, mišam te user posted image Kaj lepega počne naša lepotička te dni?

Eto, naloga opravljena & lepo bodite in vedite, da mislim na vas, le časa ni ... user posted image Bom pa kasneje al pa jutri še mal za nazaj prebrala... user posted image

ps: ma vas je kar nekaj & upam, da sem vse omenila. *Hugs*

Hja, leta leta - pa pozabljam ---} k taki čudoviti kavici paše se nekaj sladkega, mar ne?

user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 21.3.2009 17:20:49 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
21.3.2009 17:22:27   
sonček85
sekica:mislim ,da sem jaz prej k Ajsi ,lahko pa da me tudi prehitiuser posted image

In ti  kako si kaj naša nosečka ,kako se počutiš?Buši lepo raste,a bomo kako slikco dobile v pogleduser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
21.3.2009 17:49:38   
Nončika
o, sekica, pa ti si še znami? san mislila, ka si se tak svadila, ka nas niti čitati več neščeš. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nončika je super, posebej zatou, ka smo začali zidati. končno!!!!!!

kak pa kaj tvoj buši? jako se ti ne vidi, no barem se ti te nej tak vidlo, da san te vidla v kike.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
21.3.2009 18:20:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

o, sekica, pa ti si še znami? san mislila, ka si se tak svadila, ka nas niti čitati več neščeš. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nončika je super, posebej zatou, ka smo začali zidati. končno!!!!!!

kak pa kaj tvoj buši? jako se ti ne vidi, no barem se ti te nej tak vidlo, da san te vidla v kike.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
21.3.2009 19:01:45   
murkica
Evo še mene na hitro. Danes nama je ta veter uničil vse načrte, tako da sva kar bolj ali manj ostala doma.
Jaz sem drugače super, sicer ves čas malo utrujena, ampak imam pa eno ogromno težavo (pa ne se smejat prosim) ampak že 2 dni mi ne uspe pogoltniti Elevita. Imam občutek, da se bom zadavila z njim in zdaj sploh ne vem kaj naj naredim. V lekarni sem vprašala in mi je rekla, da bi bilo morda najbolje, če bi si ga zdrobila, ampak me je opozorila, da mi je zaradi tega lahko slabo, ker bodo vitamini direktno prišli in se ne bodo počasi raztapljali. Tako, da res ne vem kaj naj. Že dalj časa imam sicer težave s požiranjem tablet, ampak od začetka je šlo tako fino, brez večjih težav, včeraj pa sem zraven spila pol litra vode, da sem pogoltnila polovico tableteuser posted image . Pa najbolj mi mori, ker vem, da moram to papati zaradi user posted image , zdej pa imam s tem težave. A si ga je katera drobila? Če si ga je, me zanima, če je bilo kateri slabo zaradi tega?

Ma čist sm obupana.

Nič zdej šibam še malo pred TV, potem pa si bom šla spečt palačinke za večerjo, sem si kupila še belo Linolado in bodo božanske.

Bodite pridne, pa se seveda uživajte še naprej v vikendu!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
21.3.2009 19:13:09   
CJ
...MURKICA...če se pa bodo tebi smejali, potem pa bodo itak v komo padali od smeha kakšne variante imam jaz..user posted image ...od kar vem, da sem morala vzeti 1 tableto so težave....ni šanse, da jo spravim kar tako dol....zato pa jo zlomim na pol, pa tudi če je velika kot vžigalična glavica....user posted image  no nato pa obe polovici vsako posebej ovijem z mečo od kruha...samo vržem v lapike in gremo....user posted image ...saj vem totalno mimo ampak meni rata...ko sem zaradi hude škrlatinke skoraj šla med angele nisem mogla spraviti dol...dr.razložila in so letali ponoči po bolnici in iskali kruh...še v kartoteko so napisali...TABLETA NE, SIRUP JA...user posted image
če sem ti kaj pomagala sem vesela....upam, da ti uspe...aja pa palačinke pa lino lada..BBBBBIIII  JAZZZZ  TUUUDDDIIII...MNJAMI...MOJA NAJ HRANA....
DOBER TEK user posted image   LP CJ

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
21.3.2009 19:13:09   
Anonimen
Ojla čveke še v mojem imenu danes user posted image

Hvala za pohvale o bauhiju. Sem si malo oddahnila user posted image user posted image user posted image

Zdejle glih večerjo pečem (pečen krompirček) in razmišljam, da bi z dragim lahko danes šla kam ven user posted image user posted image   Bom vidla če ga prepričam user posted image user posted image user posted image

Kaj ste kej počele danes? Midva sva šla samo na kosilo do centra, ker so se meni neznansko zaluštali žlokrofi iz kitajske user posted image Pa je tok pihalo, da sva kar domov obrnila in sva se fajn crklala danes user posted image user posted image user posted image   Mi je prov manjkalo user posted image

No grem krompirček pogledat, če bo kaj kmalu, medtem pa lahko kera kaj napiše user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3640
21.3.2009 19:15:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Evo še mene na hitro. Danes nama je ta veter uničil vse načrte, tako da sva kar bolj ali manj ostala doma.
Jaz sem drugače super, sicer ves čas malo utrujena, ampak imam pa eno ogromno težavo (pa ne se smejat prosim) ampak že 2 dni mi ne uspe pogoltniti Elevita. Imam občutek, da se bom zadavila z njim in zdaj sploh ne vem kaj naj naredim. V lekarni sem vprašala in mi je rekla, da bi bilo morda najbolje, če bi si ga zdrobila, ampak me je opozorila, da mi je zaradi tega lahko slabo, ker bodo vitamini direktno prišli in se ne bodo počasi raztapljali. Tako, da res ne vem kaj naj. Že dalj časa imam sicer težave s požiranjem tablet, ampak od začetka je šlo tako fino, brez večjih težav, včeraj pa sem zraven spila pol litra vode, da sem pogoltnila polovico tableteuser posted image . Pa najbolj mi mori, ker vem, da moram to papati zaradi user posted image , zdej pa imam s tem težave. A si ga je katera drobila? Če si ga je, me zanima, če je bilo kateri slabo zaradi tega?

Ma čist sm obupana.

Nič zdej šibam še malo pred TV, potem pa si bom šla spečt palačinke za večerjo, sem si kupila še belo Linolado in bodo božanske.

Bodite pridne, pa se seveda uživajte še naprej v vikendu!!!!

Murki ko je blo meni slabo po Elevitu, sem nehala vitamine jest. Recimo da zdej vsak drugi dan vzamem ene Nutrilite (celodnevni zalogaj) in to je to. Pa mam menda kri čist OK.
Ali pa jih zamotaj v palačinko in pojej user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
21.3.2009 20:44:26   
Kliki
Nončika user posted image  DA STE ZAČELI ZIDAT.
pa DA ŠE TUKAJ POROČAM DANES MALO RDEČEGA IZCEDKA IN FUL BOLEČINE TAM SPODAJ.
UPAM DA JE NE BO.

NAJ GRE NA DOPUST

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
21.3.2009 21:30:43   
murkica
Ja sem jo kar razrezala na četrtinke in pohopsala med palačinkami, zdej pa samo upam, da mi ne bo slabo. Res imam probleme s požiranjem tabletov, ker sem imela nekje 2 leti nazaj operacijo čeljusti in sem morala 2 meseca jesti samo tekočo hrano in od takrat naprej naredim celo paniko, ko je treba kaj požreti dol. Mi gre kar na jok, ker vem kako neumno je to, pa me moj spodbuja zraven, ampak jaz imam občutek, da bo šlo v napačno luknjo in me bodo mogl oživljatuser posted image . Smotana, nimaš kaj.

Ampak važno, da sem zaužila tabletko, potem bomo pa videli kaj bo G rekla, koliko jo je treba jest.

Nič grem nazaj pred televizor, pa še kosilo za jutri že pripravljam, da ne bom imela potem toliko dela in da bova z dragim lahko uživala v nedelji. Aja jedla pa bova goveje zrezke v čebulni omaki in zraven njoke ter zeleno solato. Da morda kateri pripomorem k ideji, če jo še potrebuje za nedeljsko kosilo.

Lupčka vsem in se seveda še kaj beremo.

Papa

< Sporočilo je popravil murkica -- 21.3.2009 21:31:15 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
21.3.2009 21:44:33   
ledenka
slika je na FBju user posted image  mate link z mojega profila!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
22.3.2009 3:51:49   
oktavija
Jutro deklata!!!

Ja sej če boste pogledale uro mojega pisanja vas bo tako kap zadela....
Nevem zakaj, ampak ne morem spat.... muči me prebava in imam hude težave da me vsa koža po vsem telesu od vrha glave do zadnjega prsta na nogi srbijo.... ni videti nobene alergije... samo zelo srbi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pomoje zato tudi spat ne morem...user posted image user posted image user posted image

No drugače ni pri meni nič novega.... Jutri grem nazaj v službouser posted image in prav veselim se že... tole čepenje doma me malo ubija...
Včeraj je bila tako lep dan...ko nebi tako zelo mrzlo pihalo....če nebi bila tako težka bi me pomoje odneslo...user posted image user posted image user posted image

Živa25user posted image user posted image user posted image super trebušček!
Ajši user posted image user posted image user posted image super trebušček in slikce!!!!

Vse ostale kako ste danes???? Pridem vas še kaj pogledat ob bolj normalni uri....

Kuhanje kavice pa bom prepustila kateri drugi ob bolj normalni uri!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
22.3.2009 5:41:06   
sonček33
OKtavija tudi jaz sem imela težave s srbečo kožo. BO minilo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
22.3.2009 9:47:02   
sonček85
Sem šla pokukat slikco ,i kako lepo se že vidi ,res ,še malo ,še malo pa greva

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
22.3.2009 12:21:59   
ledenka
sej bi rekla jutro, pa letam okoli že od 9h user posted image  mojega je hrbet zgrabu, sem ga na tajsko masažo odpravila... upam, da mu bo kaj pomagalo, ker celo noč ni spal. eh... vse vemo, kaki so moški, ko jih kaj boli.

kaj boste kuhale? pri nas bo rižota s šparglji, njami! upam, da bo uspela, bom malce eksperimentirala user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
22.3.2009 13:39:27   
Anonimen
dan!
bom slikco mogoče dans že nalimala če bom mojga nahecala naj me slika drgač pa jutruser posted image
se* eh krči me še zmer dajejo sedet kej dost glih ne morm k mam občutek da bo dete vsak cajt vn prletel tko da večinoma ležim in nabiram prahuser posted image
no morm it k mi je naš mucman v bajto prilezel zdej ga morm pa vn napodit škrat mejhen

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3649
22.3.2009 13:44:19   
benika
evem zakaj, ampak ne morem spat.... muči me prebava in imam hude težave da me vsa koža po vsem telesu od vrha glave do zadnjega prsta na nogi srbijo.... ni videti nobene alergije... samo zelo srbi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pomoje zato tudi spat ne morem...user posted image user posted image user posted image

Oktavija, srbenje je ponavadi prisotno v nosečnosti in mine. Vendar pa je srbenje lahko tudi posledica težav z jetri. Zato ne bi bilo slabo, če bi o tem na naslednjem pregledu obvestila svojega G in naj te da na preiskave.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?