![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 10:19:30
|
|
|
|
sonček33
|
Živa lep trebušček...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 11:38:20
|
|
|
|
sonček85
|
aqua.a ti pa spet pridna.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 12:04:29
|
|
|
|
polaris
|
Jutro babe žabe, a še ni nobena skuhala kavice??? No, pa bom jo danes jaz za spremembo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 13:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! Živček prov lep buši maš,a zdej to pomen da sem jaz na vrsti za slikco al kaj? zdele sem mojga ustrigla mali pančka,vn pa ne mormo it k je ful burja in bi se mali ziher prehladu
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 14:42:28
|
|
|
|
sonček85
|
ja daj slikco gor ,jaz sem bom pa tudi slikala tekom tedna in jo dala ,če prej ne rodim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 14:58:58
|
|
|
|
ledenka
|
sam da se javim slikce bodo, včeraj me je mama slikala, pa bo dala na njen FB - bom dala link na njih grem počasi kosilo delat, potem pa greva po zemljo, sem sadike za jagode kupla včeraj je bilo na TVju, da so tele kupljene jagode utopljene v pesticidih... sploh kake španske, ki se jih zdaj dobi. bom kar počakala na domače oz. na tiste, ki jih dajo na trg domači pridelovalci, ki so bolj sveže, ko pridejo v prodajo.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 15:56:42
|
|
|
|
sonček85
|
ajsi:že v eselo čakamo slikce
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 16:09:01
|
|
|
|
Nončika
|
živa, lepi buši. ajsi, čakamo na link. larilu, sonček slikice????? pri meni pa je buši bolj mali. je pa z ene noči na drugo buši ostal. vedno sem zvečer bila kao napihnjena in je do jutra izginilo. včeraj in danes pa je nekaj malega ostalo. mi pa veselo zidamo, zidamo. danes je bil tudi vodovodar na ogledu. potlej nam pride elektriko delat in vodovod.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 17:07:51
|
|
|
|
Serendipity
|
Ooooo, kdo je pa danes bil priden in kavico skuhal.. Mmmmm.. mi je prav do sem zadišala Pupe, upam da ste ok. larilu - so se umirile vse težave? sončece85 & ajsi - ulala, še malo! Kera je prva ''na tapeti''? oktavija, jazzzi, murkica, nončika, miška 73, špelka (ps: juuupiii!) & comp nosečk - kako ste? kako se počutite? pikica36 - si še kaj med nami? Kako si? aquina, pikicaO & comp kmalu nosečk - držimpestke za vas! stella - kako poteka postopek? lunčka - kwa dogaja? čakam na zaslišanje Pa pasala bi kaka glasbena predstaviten (sam ne Murkič) sunshine33 - kak je maleni? spps - kako se počutiš? kak je mala se4strica in majčkeni princ? trini - naša pupa? raste? pridna? pa ti? Erin & beyba - kak so naši kobacajčki? hmm & argica - za vaju pa posebni objemčki. Upam, da sta v redu. Mislim na vaju ... žižetka - miši, mišam te Kaj lepega počne naša lepotička te dni? Eto, naloga opravljena & lepo bodite in vedite, da mislim na vas, le časa ni ... Bom pa kasneje al pa jutri še mal za nazaj prebrala... ps: ma vas je kar nekaj & upam, da sem vse omenila. *Hugs* Hja, leta leta - pa pozabljam ---} k taki čudoviti kavici paše se nekaj sladkega, mar ne?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 21.3.2009 17:20:49 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 17:22:27
|
|
|
|
sonček85
|
sekica:mislim ,da sem jaz prej k Ajsi ,lahko pa da me tudi prehiti In ti kako si kaj naša nosečka ,kako se počutiš?Buši lepo raste,a bomo kako slikco dobile v pogled
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 17:49:38
|
|
|
|
Nončika
|
o, sekica, pa ti si še znami? san mislila, ka si se tak svadila, ka nas niti čitati več neščeš. Nončika je super, posebej zatou, ka smo začali zidati. končno!!!!!! kak pa kaj tvoj buši? jako se ti ne vidi, no barem se ti te nej tak vidlo, da san te vidla v kike.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 18:20:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika o, sekica, pa ti si še znami? san mislila, ka si se tak svadila, ka nas niti čitati več neščeš. Nončika je super, posebej zatou, ka smo začali zidati. končno!!!!!! kak pa kaj tvoj buši? jako se ti ne vidi, no barem se ti te nej tak vidlo, da san te vidla v kike.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 19:01:45
|
|
|
|
murkica
|
Evo še mene na hitro. Danes nama je ta veter uničil vse načrte, tako da sva kar bolj ali manj ostala doma. Jaz sem drugače super, sicer ves čas malo utrujena, ampak imam pa eno ogromno težavo (pa ne se smejat prosim) ampak že 2 dni mi ne uspe pogoltniti Elevita. Imam občutek, da se bom zadavila z njim in zdaj sploh ne vem kaj naj naredim. V lekarni sem vprašala in mi je rekla, da bi bilo morda najbolje, če bi si ga zdrobila, ampak me je opozorila, da mi je zaradi tega lahko slabo, ker bodo vitamini direktno prišli in se ne bodo počasi raztapljali. Tako, da res ne vem kaj naj. Že dalj časa imam sicer težave s požiranjem tablet, ampak od začetka je šlo tako fino, brez večjih težav, včeraj pa sem zraven spila pol litra vode, da sem pogoltnila polovico tablete . Pa najbolj mi mori, ker vem, da moram to papati zaradi , zdej pa imam s tem težave. A si ga je katera drobila? Če si ga je, me zanima, če je bilo kateri slabo zaradi tega? Ma čist sm obupana. Nič zdej šibam še malo pred TV, potem pa si bom šla spečt palačinke za večerjo, sem si kupila še belo Linolado in bodo božanske. Bodite pridne, pa se seveda uživajte še naprej v vikendu!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 19:13:09
|
|
|
|
CJ
|
...MURKICA...če se pa bodo tebi smejali, potem pa bodo itak v komo padali od smeha kakšne variante imam jaz.. ...od kar vem, da sem morala vzeti 1 tableto so težave....ni šanse, da jo spravim kar tako dol....zato pa jo zlomim na pol, pa tudi če je velika kot vžigalična glavica.... no nato pa obe polovici vsako posebej ovijem z mečo od kruha...samo vržem v lapike in gremo.... ...saj vem totalno mimo ampak meni rata...ko sem zaradi hude škrlatinke skoraj šla med angele nisem mogla spraviti dol...dr.razložila in so letali ponoči po bolnici in iskali kruh...še v kartoteko so napisali...TABLETA NE, SIRUP JA... če sem ti kaj pomagala sem vesela....upam, da ti uspe...aja pa palačinke pa lino lada..BBBBBIIII JAZZZZ TUUUDDDIIII...MNJAMI...MOJA NAJ HRANA.... DOBER TEK LP CJ
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 19:13:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla čveke še v mojem imenu danes Hvala za pohvale o bauhiju. Sem si malo oddahnila Zdejle glih večerjo pečem (pečen krompirček) in razmišljam, da bi z dragim lahko danes šla kam ven Bom vidla če ga prepričam Kaj ste kej počele danes? Midva sva šla samo na kosilo do centra, ker so se meni neznansko zaluštali žlokrofi iz kitajske Pa je tok pihalo, da sva kar domov obrnila in sva se fajn crklala danes Mi je prov manjkalo No grem krompirček pogledat, če bo kaj kmalu, medtem pa lahko kera kaj napiše
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 19:15:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Evo še mene na hitro. Danes nama je ta veter uničil vse načrte, tako da sva kar bolj ali manj ostala doma. Jaz sem drugače super, sicer ves čas malo utrujena, ampak imam pa eno ogromno težavo (pa ne se smejat prosim) ampak že 2 dni mi ne uspe pogoltniti Elevita. Imam občutek, da se bom zadavila z njim in zdaj sploh ne vem kaj naj naredim. V lekarni sem vprašala in mi je rekla, da bi bilo morda najbolje, če bi si ga zdrobila, ampak me je opozorila, da mi je zaradi tega lahko slabo, ker bodo vitamini direktno prišli in se ne bodo počasi raztapljali. Tako, da res ne vem kaj naj. Že dalj časa imam sicer težave s požiranjem tablet, ampak od začetka je šlo tako fino, brez večjih težav, včeraj pa sem zraven spila pol litra vode, da sem pogoltnila polovico tablete . Pa najbolj mi mori, ker vem, da moram to papati zaradi , zdej pa imam s tem težave. A si ga je katera drobila? Če si ga je, me zanima, če je bilo kateri slabo zaradi tega? Ma čist sm obupana. Nič zdej šibam še malo pred TV, potem pa si bom šla spečt palačinke za večerjo, sem si kupila še belo Linolado in bodo božanske. Bodite pridne, pa se seveda uživajte še naprej v vikendu!!!! Murki ko je blo meni slabo po Elevitu, sem nehala vitamine jest. Recimo da zdej vsak drugi dan vzamem ene Nutrilite (celodnevni zalogaj) in to je to. Pa mam menda kri čist OK. Ali pa jih zamotaj v palačinko in pojej
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 20:44:26
|
|
|
|
Kliki
|
Nončika DA STE ZAČELI ZIDAT. pa DA ŠE TUKAJ POROČAM DANES MALO RDEČEGA IZCEDKA IN FUL BOLEČINE TAM SPODAJ. UPAM DA JE NE BO. NAJ GRE NA DOPUST
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 21:30:43
|
|
|
|
murkica
|
Ja sem jo kar razrezala na četrtinke in pohopsala med palačinkami, zdej pa samo upam, da mi ne bo slabo. Res imam probleme s požiranjem tabletov, ker sem imela nekje 2 leti nazaj operacijo čeljusti in sem morala 2 meseca jesti samo tekočo hrano in od takrat naprej naredim celo paniko, ko je treba kaj požreti dol. Mi gre kar na jok, ker vem kako neumno je to, pa me moj spodbuja zraven, ampak jaz imam občutek, da bo šlo v napačno luknjo in me bodo mogl oživljat . Smotana, nimaš kaj. Ampak važno, da sem zaužila tabletko, potem bomo pa videli kaj bo G rekla, koliko jo je treba jest. Nič grem nazaj pred televizor, pa še kosilo za jutri že pripravljam, da ne bom imela potem toliko dela in da bova z dragim lahko uživala v nedelji. Aja jedla pa bova goveje zrezke v čebulni omaki in zraven njoke ter zeleno solato. Da morda kateri pripomorem k ideji, če jo še potrebuje za nedeljsko kosilo. Lupčka vsem in se seveda še kaj beremo. Papa
< Sporočilo je popravil murkica -- 21.3.2009 21:31:15 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.3.2009 21:44:33
|
|
|
|
ledenka
|
slika je na FBju mate link z mojega profila!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.3.2009 3:51:49
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro deklata!!! Ja sej če boste pogledale uro mojega pisanja vas bo tako kap zadela.... Nevem zakaj, ampak ne morem spat.... muči me prebava in imam hude težave da me vsa koža po vsem telesu od vrha glave do zadnjega prsta na nogi srbijo.... ni videti nobene alergije... samo zelo srbi... Pomoje zato tudi spat ne morem... No drugače ni pri meni nič novega.... Jutri grem nazaj v službo in prav veselim se že... tole čepenje doma me malo ubija... Včeraj je bila tako lep dan...ko nebi tako zelo mrzlo pihalo....če nebi bila tako težka bi me pomoje odneslo... Živa25 super trebušček! Ajši super trebušček in slikce!!!! Vse ostale kako ste danes???? Pridem vas še kaj pogledat ob bolj normalni uri.... Kuhanje kavice pa bom prepustila kateri drugi ob bolj normalni uri!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.3.2009 5:41:06
|
|
|
|
sonček33
|
OKtavija tudi jaz sem imela težave s srbečo kožo. BO minilo.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.3.2009 9:47:02
|
|
|
|
sonček85
|
Sem šla pokukat slikco ,i kako lepo se že vidi ,res ,še malo ,še malo pa greva
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.3.2009 12:21:59
|
|
|
|
ledenka
|
sej bi rekla jutro, pa letam okoli že od 9h mojega je hrbet zgrabu, sem ga na tajsko masažo odpravila... upam, da mu bo kaj pomagalo, ker celo noč ni spal. eh... vse vemo, kaki so moški, ko jih kaj boli. kaj boste kuhale? pri nas bo rižota s šparglji, njami! upam, da bo uspela, bom malce eksperimentirala
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.3.2009 13:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! bom slikco mogoče dans že nalimala če bom mojga nahecala naj me slika drgač pa jutr se* eh krči me še zmer dajejo sedet kej dost glih ne morm k mam občutek da bo dete vsak cajt vn prletel tko da večinoma ležim in nabiram prah no morm it k mi je naš mucman v bajto prilezel zdej ga morm pa vn napodit škrat mejhen
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.3.2009 13:44:19
|
|
|
|
benika
|
evem zakaj, ampak ne morem spat.... muči me prebava in imam hude težave da me vsa koža po vsem telesu od vrha glave do zadnjega prsta na nogi srbijo.... ni videti nobene alergije... samo zelo srbi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pomoje zato tudi spat ne morem...user posted image user posted image user posted image Oktavija, srbenje je ponavadi prisotno v nosečnosti in mine. Vendar pa je srbenje lahko tudi posledica težav z jetri. Zato ne bi bilo slabo, če bi o tem na naslednjem pregledu obvestila svojega G in naj te da na preiskave.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?