Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:58:58
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 matr....grem za tri minute in mam celga vrga.... Ah piki, za maskaro nič bat, saj si ji spustila paket čez školjko, pa se naj namaže sej se cela lah, bom lepo rjava, bomo za samoporjavitveno kremo prišparal, zdej ko je kriza.... Ah recesija je kur**... ...pol pa še piki o nekih češnicah...hahahahaha....ona je mislila da se je s sadjem umila s sadjem sm se umila d sm se sladica za povrh k me bo aqua na rostilj vrgla
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:00:23
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 matr....grem za tri minute in mam celga vrga.... Ah piki, za maskaro nič bat, saj si ji spustila paket čez školjko, pa se naj namaže sej se cela lah, bom lepo rjava, bomo za samoporjavitveno kremo prišparal, zdej ko je kriza.... Ah recesija je kur**... ...pol pa še piki o nekih češnicah...hahahahaha....ona je mislila da se je s sadjem umila s sadjem sm se umila d sm se sladica za povrh k me bo aqua na rostilj vrgla Aqua..pa dober tek ....a ji nebi ti telefonirala nazaj, da bi vsaj svojo žajfo pojedla?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:02:11
|
|
|
|
pikicao.
|
ma ne sm tko prijeno hrustljava d me ne bo treba prevec przit na a vidis je spet ni.. je sla za rostilj prpraulat bo zdle en cunami do mene poslala ...d me zagrabi pa odvlece nazaj na obalo pa direkt na rostiljado
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:02:29
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 matr....grem za tri minute in mam celga vrga.... Ah piki, za maskaro nič bat, saj si ji spustila paket čez školjko, pa se naj namaže sej se cela lah, bom lepo rjava, bomo za samoporjavitveno kremo prišparal, zdej ko je kriza.... Ah recesija je kur**... ...pol pa še piki o nekih češnicah...hahahahaha....ona je mislila da se je s sadjem umila s sadjem sm se umila d sm se sladica za povrh k me bo aqua na rostilj vrgla Aqua..pa dober tek ....a ji nebi ti telefonirala nazaj, da bi vsaj svojo žajfo pojedla? jaz mam lubenico že pronto!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:03:51
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ma ne sm tko prijeno hrustljava d me ne bo treba prevec przit na a vidis je spet ni.. je sla za rostilj prpraulat bo zdle en cunami do mene poslala ...d me zagrabi pa odvlece nazaj na obalo pa direkt na rostiljado pujsek moj, eni smo kao na šihtu in če telefon že tretjič zvoni se spodobi da se tudi kdo oglasi...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:04:02
|
|
|
|
murkica
|
Kaj ste me zdele nasmejale Človek gre za pol urce na sprehod in ko pride nazaj naleti na tole... Kako lepo vaju je res videti in nič hudega, da malo smetita na tej temi, je bila že pošteno potrebna tega. Smo vaju vse pogrešale, da se spet malo obudi vse skupaj. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 http://www.ringaraja.net/forum/m_2651012/mpage_177/key_/tm.htm Murki a bo fant še Urban?? Ja baje da še, če se ne bomo v porodnišnici premislili. Za punčko pa imamo tudi že izbrano in bo Lana. Joj tok bi se mogla it učit, pa se mi ne da . Vsaj enkrat bi bilo fino, da bi človek zadevo samo prebral in bi si kar vse zapomnil.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:05:40
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ma ne sm tko prijeno hrustljava d me ne bo treba prevec przit na a vidis je spet ni.. je sla za rostilj prpraulat bo zdle en cunami do mene poslala ...d me zagrabi pa odvlece nazaj na obalo pa direkt na rostiljado pujsek moj, eni smo kao na šihtu in če telefon že tretjič zvoni se spodobi da se tudi kdo oglasi... Hahahaha... Sam ti pa res znaš napisat tko, da se človek polula od smeha
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:07:12
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ma ne sm tko prijeno hrustljava d me ne bo treba prevec przit na a vidis je spet ni.. je sla za rostilj prpraulat bo zdle en cunami do mene poslala ...d me zagrabi pa odvlece nazaj na obalo pa direkt na rostiljado pujsek moj, eni smo kao na šihtu in če telefon že tretjič zvoni se spodobi da se tudi kdo oglasi... Hahahaha... Sam ti pa res znaš napisat tko, da se človek polula od smeha nič drugega, kot po pravici...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:07:33
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ma ne sm tko prijeno hrustljava d me ne bo treba prevec przit na a vidis je spet ni.. je sla za rostilj prpraulat bo zdle en cunami do mene poslala ...d me zagrabi pa odvlece nazaj na obalo pa direkt na rostiljado pujsek moj, eni smo kao na šihtu in če telefon že tretjič zvoni se spodobi da se tudi kdo oglasi... tule se pa podpišem.... . Pa prosim če se naš pujs prej podepilera, da ne bodo kake ščetine kod visele Hahahaha... Sam ti pa res znaš napisat tko, da se človek polula od smeha ah šeena intelektualka
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 19.3.2009 11:08:17 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:09:30
|
|
|
|
aqua77
|
jazzzi za depile sem pa jaz mojster, a ne... čaki da pujsa dobim v roke, bo ko mlad odojček ratal, še rep se mu bo nazaj nasvedral...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:09:34
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa a je tebe kaka povabila na roštiljado, bodo baje packa pekle?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:09:47
|
|
|
|
pikicao.
|
ma jz sm se zdle zdepilirala sm spoluzka pa mhka ah aqua kaj ti bo telefon ce mas pa wc skoljko
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:10:23
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jazzzi za depile sem pa jaz mojster, a ne... čaki da pujsa dobim v roke, bo ko mlad odojček ratal, še rep se mu bo nazaj nasvedral... Saj meni bi se tud, če bi ga kdo povoskal
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:10:31
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jazzzi za depile sem pa jaz mojster, a ne... čaki da pujsa dobim v roke, bo ko mlad odojček ratal, še rep se mu bo nazaj nasvedral... bom PEGLO s sabo prnesla d si ga bom hit zraunala
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:11:03
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ma jz sm se zdle zdepilirala sm spoluzka pa mhka ah aqua kaj ti bo telefon ce mas pa wc skoljko pošlji jim GOVNO
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:11:19
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Živa a je tebe kaka povabila na roštiljado, bodo baje packa pekle? ma vse ste vabljene.. tud ti murki sj me je tok d vse nasitim pa se ostal bo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:11:23
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ma jz sm se zdle zdepilirala sm spoluzka pa mhka ah aqua kaj ti bo telefon ce mas pa wc skoljko maš prav, bom direktorci rekla, da se dobiva na skretu... al pa še boljš... če kaj hoče nej gre v skret pogledat....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:12:14
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ma jz sm se zdle zdepilirala sm spoluzka pa mhka ah aqua kaj ti bo telefon ce mas pa wc skoljko pošlji jim GOVNO
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:12:35
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jazzzi za depile sem pa jaz mojster, a ne... čaki da pujsa dobim v roke, bo ko mlad odojček ratal, še rep se mu bo nazaj nasvedral... bom PEGLO s sabo prnesla d si ga bom hit zraunala mah pa teb sploh ne bo treba kri spustit ...te bo že prej pobralo....aqua...kdo bo jedu packa k je umru naravne smrti?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:13:12
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ma jz sm se zdle zdepilirala sm spoluzka pa mhka ah aqua kaj ti bo telefon ce mas pa wc skoljko maš prav, bom direktorci rekla, da se dobiva na skretu... al pa še boljš... če kaj hoče nej gre v skret pogledat.... pa rec d ce hoce met pa ksn veto naj pa wc krtacko s sabo prnese.. bo k na prestolu al pa se boljs flaso piva
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:14:04
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ma jz sm se zdle zdepilirala sm spoluzka pa mhka ah aqua kaj ti bo telefon ce mas pa wc skoljko maš prav, bom direktorci rekla, da se dobiva na skretu... al pa še boljš... če kaj hoče nej gre v skret pogledat.... pa ne pozabi telefonske slušalke namazat
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:14:11
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jazzzi za depile sem pa jaz mojster, a ne... čaki da pujsa dobim v roke, bo ko mlad odojček ratal, še rep se mu bo nazaj nasvedral... bom PEGLO s sabo prnesla d si ga bom hit zraunala mah pa teb sploh ne bo treba kri spustit ...te bo že prej pobralo....aqua...kdo bo jedu packa k je umru naravne smrti? jaz se trenutno bolj nagibam k zajcu.... za enkrat... potem pride perutnina na vrsto, beri štorklja...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:14:20
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jazzzi za depile sem pa jaz mojster, a ne... čaki da pujsa dobim v roke, bo ko mlad odojček ratal, še rep se mu bo nazaj nasvedral... bom PEGLO s sabo prnesla d si ga bom hit zraunala mah pa teb sploh ne bo treba kri spustit ...te bo že prej pobralo....aqua...kdo bo jedu packa k je umru naravne smrti? mene pobralo od smeha..drgac se ne dam..ojnkam dalje sm k kura ce jo obglavis se kr laufa k zmesana
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:14:59
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ma jz sm se zdle zdepilirala sm spoluzka pa mhka ah aqua kaj ti bo telefon ce mas pa wc skoljko maš prav, bom direktorci rekla, da se dobiva na skretu... al pa še boljš... če kaj hoče nej gre v skret pogledat.... pa rec d ce hoce met pa ksn veto naj pa wc krtacko s sabo prnese.. bo k na prestolu al pa se boljs flaso piva ta zeleno al ta rjavo....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 11:15:20
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jazzzi za depile sem pa jaz mojster, a ne... čaki da pujsa dobim v roke, bo ko mlad odojček ratal, še rep se mu bo nazaj nasvedral... bom PEGLO s sabo prnesla d si ga bom hit zraunala mah pa teb sploh ne bo treba kri spustit ...te bo že prej pobralo....aqua...kdo bo jedu packa k je umru naravne smrti? jaz se trenutno bolj nagibam k zajcu.... za enkrat... potem pride perutnina na vrsto, beri štorklja... storklje pa noumo jedl... jo bomo raje castili
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?