Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:45:42
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ne sam jz pa mack sva doma pol pa ob 12 jz sibam v lj bo pa sam mack se doma ja prej sm pa sla k ste vse poniknle... monologe se mi pa ni dal met.. matr si nestrpna... sej veš da sem jaz vedno na preži!!!! kako si na prezi ce mas pa soncna ocala gor pa nc ne vidis to je sam krinka... očala so pa hi-tech... taka kot jih ma Kruzič v mišon impsibl.... Na rendgen...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:46:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. a ps si bla si kaj gizu pa jajau PROV NČ sm bla tak prjazn pesi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:46:25
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ej sej vaju sploh ne dohajam Naša jazzzi se je kr skrila. A si vidla aqui kje se skriva Sulfinija? a gremo bl pocassssss a b o t k o l e u r e d u u u u u a l sm p r e h itraaaa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:46:43
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aaaa sj tkole k mene ni... jz se ze na rostil prpraulam k me bo aqua gor vrgla ..z jabuckom v ustih..sam ne vem ce obstajajo tok velka jabucka k mam mal prevelka usta nč hudga mamo na obali tud lubenice... hahahahah... spet si me nasmejala drgac sm te pa klicala dons.. ze zjutri k sm vodo potegnla na wc-ju pa si bla nedosegljiva sej vem kaj si misnla zraven.... PUSTI VODU, DA GOVNA ODU... hahahahaha... dobr d na kavcu lezim pa pisem..k ce ne bi s stola sol padla to bi blo pa neki novga zate...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:47:26
|
|
|
|
Anonimen
|
joj piki tebi pa res nikoli idej ne zmanjka sam sta res čist nore Res sem vaju pogrešala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:47:43
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ej sej vaju sploh ne dohajam Naša jazzzi se je kr skrila. A si vidla aqui kje se skriva Sulfinija? a gremo bl pocassssss a b o t k o l e u r e d u u u u u a l sm p r e h itraaaa še dobr, da sem na šihtu....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:48:28
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ne sam jz pa mack sva doma pol pa ob 12 jz sibam v lj bo pa sam mack se doma ja prej sm pa sla k ste vse poniknle... monologe se mi pa ni dal met.. matr si nestrpna... sej veš da sem jaz vedno na preži!!!! kako si na prezi ce mas pa soncna ocala gor pa nc ne vidis to je sam krinka... očala so pa hi-tech... taka kot jih ma Kruzič v mišon impsibl.... Na rendgen... ooooo pol mi pa ledvice vidis so ok nc se zdj zguvarjat zihr ti je maskare zmanjkal pa si si dala raj ocala gor d se ti ni blo treba mazat ZNAM TE PUSKO KAD SI PISTOLJ BILA
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:48:54
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 joj piki tebi pa res nikoli idej ne zmanjka sam sta res čist nore Res sem vaju pogrešala lepo slišat.... sam kmal nas boste mel za neki cajta dovolj.. ..
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:49:19
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aaaa sj tkole k mene ni... jz se ze na rostil prpraulam k me bo aqua gor vrgla ..z jabuckom v ustih..sam ne vem ce obstajajo tok velka jabucka k mam mal prevelka usta nč hudga mamo na obali tud lubenice... hahahahah... spet si me nasmejala drgac sm te pa klicala dons.. ze zjutri k sm vodo potegnla na wc-ju pa si bla nedosegljiva aqua misli mi bereš...lubenica...rešitev 1A piki ja školko je treba kdaj spucat
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:50:32
|
|
|
|
pikicao.
|
ja sj sam problem je u tem d jz padam zlo pocas.. ne znam hit padit..mam cajt se eno rundo taroka odspilat pa ksn jopck nastrikat ziva idej k torbica od sprot bilija ves narastk mam pa sm mal bl dovzetna za vso inteligenco
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:50:47
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ne sam jz pa mack sva doma pol pa ob 12 jz sibam v lj bo pa sam mack se doma ja prej sm pa sla k ste vse poniknle... monologe se mi pa ni dal met.. matr si nestrpna... sej veš da sem jaz vedno na preži!!!! kako si na prezi ce mas pa soncna ocala gor pa nc ne vidis to je sam krinka... očala so pa hi-tech... taka kot jih ma Kruzič v mišon impsibl.... Na rendgen... ooooo pol mi pa ledvice vidis so ok nc se zdj zguvarjat zihr ti je maskare zmanjkal pa si si dala raj ocala gor d se ti ni blo treba mazat ZNAM TE PUSKO KAD SI PISTOLJ BILA jaz bi se na tvojmu mestu raj za kakšne druge organe sikirala, ki jih vidim.... lako čemo za ledvica... čeprov neki se vid, da si zadnje cajte nagnjena k alkotu...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
nč vaju ne bomo meli dost Kaj pa govoriš neumnosti... A ne veš, da se nosečk ne sme razburjat???
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:51:42
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aaaa sj tkole k mene ni... jz se ze na rostil prpraulam k me bo aqua gor vrgla ..z jabuckom v ustih..sam ne vem ce obstajajo tok velka jabucka k mam mal prevelka usta nč hudga mamo na obali tud lubenice... hahahahah... spet si me nasmejala drgac sm te pa klicala dons.. ze zjutri k sm vodo potegnla na wc-ju pa si bla nedosegljiva aqua misli mi bereš...lubenica...rešitev 1A piki ja školko je treba kdaj spucat ja jo mam se na strbunk tko d saflo sm pa lih aqui posodla k sva sle smetit.. tko d cakam d mi jo vrne..pa grem kidat
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:52:49
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aaaa sj tkole k mene ni... jz se ze na rostil prpraulam k me bo aqua gor vrgla ..z jabuckom v ustih..sam ne vem ce obstajajo tok velka jabucka k mam mal prevelka usta nč hudga mamo na obali tud lubenice... hahahahah... spet si me nasmejala drgac sm te pa klicala dons.. ze zjutri k sm vodo potegnla na wc-ju pa si bla nedosegljiva aqua misli mi bereš...lubenica...rešitev 1A piki ja školko je treba kdaj spucat ja jo mam se na strbunk tko d saflo sm pa lih aqui posodla k sva sle smetit.. tko d cakam d mi jo vrne..pa grem kidat kao ti boš pucala... baje si na svinjak navajena...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:53:16
|
|
|
|
jazzz27
|
matr....grem za tri minute in mam celga vrga.... Ah piki, za maskaro nič bat, saj si ji spustila paket čez školjko, pa se naj namaže
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:53:22
|
|
|
|
Anonimen
|
smijlikisevaljapotleh
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:53:28
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ne sam jz pa mack sva doma pol pa ob 12 jz sibam v lj bo pa sam mack se doma ja prej sm pa sla k ste vse poniknle... monologe se mi pa ni dal met.. matr si nestrpna... sej veš da sem jaz vedno na preži!!!! kako si na prezi ce mas pa soncna ocala gor pa nc ne vidis to je sam krinka... očala so pa hi-tech... taka kot jih ma Kruzič v mišon impsibl.... Na rendgen... ooooo pol mi pa ledvice vidis so ok nc se zdj zguvarjat zihr ti je maskare zmanjkal pa si si dala raj ocala gor d se ti ni blo treba mazat ZNAM TE PUSKO KAD SI PISTOLJ BILA jaz bi se na tvojmu mestu raj za kakšne druge organe sikirala, ki jih vidim.... lako čemo za ledvica... čeprov neki se vid, da si zadnje cajte nagnjena k alkotu... hahahahahaha.... joooj tale je bla pa spet iz pete potegnjena bom prsla na fax nasmejana k pocen pisker
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:54:21
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 matr....grem za tri minute in mam celga vrga.... Ah piki, za maskaro nič bat, saj si ji spustila paket čez školjko, pa se naj namaže sej se cela lah, bom lepo rjava, bomo za samoporjavitveno kremo prišparal, zdej ko je kriza....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:54:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 matr....grem za tri minute in mam celga vrga.... Ah piki, za maskaro nič bat, saj si ji spustila paket čez školjko, pa se naj namaže sej se cela lah, bom lepo rjava, bomo za samoporjavitveno kremo prišparal, zdej ko je kriza....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:55:04
|
|
|
|
pikicao.
|
hahahahahahahaha..... ja dobr d M niama bi ji se rdecilo poslala zraven aqua ja sj ne ves kako jz definiram pucanje ... trenutno zlo svoh
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:55:32
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aaaa sj tkole k mene ni... jz se ze na rostil prpraulam k me bo aqua gor vrgla ..z jabuckom v ustih..sam ne vem ce obstajajo tok velka jabucka k mam mal prevelka usta nč hudga mamo na obali tud lubenice... hahahahah... spet si me nasmejala drgac sm te pa klicala dons.. ze zjutri k sm vodo potegnla na wc-ju pa si bla nedosegljiva aqua misli mi bereš...lubenica...rešitev 1A piki ja školko je treba kdaj spucat ja jo mam se na strbunk tko d saflo sm pa lih aqui posodla k sva sle smetit.. tko d cakam d mi jo vrne..pa grem kidat kao ti boš pucala... baje si na svinjak navajena... če jo bomo preveč nagovarjale se bo šla še povalat
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:55:59
|
|
|
|
pikicao.
|
recesija je..je treba sparat pa se znajdit.. sj bom se zraven deci blescic spila d se bos se svetla lepo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:56:20
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hahahahahahahaha..... ja dobr d M niama bi ji se rdecilo poslala zraven aqua ja sj ne ves kako jz definiram pucanje ... trenutno zlo svoh tega mamo trenutno neki viška pri naši hiši...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:57:46
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 matr....grem za tri minute in mam celga vrga.... Ah piki, za maskaro nič bat, saj si ji spustila paket čez školjko, pa se naj namaže sej se cela lah, bom lepo rjava, bomo za samoporjavitveno kremo prišparal, zdej ko je kriza.... Ah recesija je kur**... ...pol pa še piki o nekih češnicah...hahahahaha....ona je mislila da se je s sadjem umila
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:58:04
|
|
|
|
pikicao.
|
dj sendi mi ga po zracni posti..sj bo baje dz
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?