Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:29:02
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jaaaaaziiiiii Kje hodiš... se tok malo oglasiš kako si ti? Kaj boste vi imeli, sem že pozabila Kaj kaj bomo mi meli? Otroka lubica moja....dečkota....razgrajača....razteguje svojo garsonjero, kot da je samo še za danes Mah kje so zdaj tiste dve tainteligentne blonde???????? Piki in Aqua.....ajmo babnce vas je res lepo brat!!!! Jaz z zakonom RR prepovedujem FB!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:29:58
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jaaaaaziiiiii Kje hodiš... se tok malo oglasiš kako si ti? Kaj boste vi imeli, sem že pozabila Kaj kaj bomo mi meli? Otroka lubica moja....dečkota....razgrajača....razteguje svojo garsonjero, kot da je samo še za danes Mah kje so zdaj tiste dve tainteligentne blonde???????? Piki in Aqua.....ajmo babnce vas je res lepo brat!!!! Jaz z zakonom RR prepovedujem FB!!!! jaz sem tuki sam pujs mi je spet ušel...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:30:45
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Punce a kera kej ve kje je Sulfinija - Mojca?? Sicer ni bla pri nas na borbi, ampak tiste ki jo poznate... Nje že dolgo ni blo na RR? Ja nosečka je, a ni??? Tukaj je samo parkrat prišla in kliznila...ne vem mogoče med nosečkami....treba it mal v izvidnico.... kje je tist naš roza pacek???
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:31:43
|
|
|
|
jazzz27
|
Mogoče tartufe išče pa po zemlji rije....ko naslednjič pride na primorsko jo v hosto pel, da boš mela kaj koristi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je med avgustovkami aqui Se kar redno javlja
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:33:29
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Punce a kera kej ve kje je Sulfinija - Mojca?? Sicer ni bla pri nas na borbi, ampak tiste ki jo poznate... Nje že dolgo ni blo na RR? Ja nosečka je, a ni??? Tukaj je samo parkrat prišla in kliznila...ne vem mogoče med nosečkami....treba it mal v izvidnico.... kje je tist naš roza pacek??? vem da je nosečka, sam je bla že nekajkrat, pa se je vedno neki zakompliciral, zdaj, ko se pa dolgo ne oglasi več me pa spet skrbi, kaj je z njo??? pujs je pa odpujsal domov!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:34:33
|
|
|
|
Anonimen
|
matr jazzzi a res boste imeli otročka No hvala... sem vmes že pozabila - no saj se mi je zdelo, ampak nisem bla ziher
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:34:50
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Mogoče tartufe išče pa po zemlji rije....ko naslednjič pride na primorsko jo v hosto pel, da boš mela kaj koristi to pa ni švoh ideja... jo bom za vikend na obalo povabla... bomo mel pol pašto za cel teden....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:35:38
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 kam nam je pa roza pujs ušel??? kopu se jeeeee v cesnjevih mehurckih...mmmm disim k cesna
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
VAŽIČKA!!!!! A je tvoj doma? Naj te takoj popapa kot češnjico Aqui kakšno slikico sem mela ko sem se vam pridružla? Sem našla... 135 stran Borbe II.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:38:55
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 VAŽIČKA!!!!! A je tvoj doma? Naj te takoj popapa kot češnjico Aqui kakšno slikico sem mela ko sem se vam pridružla? Sem našla... 135 stran Borbe II. enga takega kužona z rjavimi ušesi...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:39:14
|
|
|
|
pikicao.
|
aaaa sj tkole k mene ni... jz se ze na rostil prpraulam k me bo aqua gor vrgla ..z jabuckom v ustih..sam ne vem ce obstajajo tok velka jabucka k mam mal prevelka usta
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:39:38
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 kam nam je pa roza pujs ušel??? kopu se jeeeee v cesnjevih mehurckih...mmmm disim k cesna brez veze, ti bi se mogla v blatu valat, da bi bla taprava...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:40:21
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aaaa sj tkole k mene ni... jz se ze na rostil prpraulam k me bo aqua gor vrgla ..z jabuckom v ustih..sam ne vem ce obstajajo tok velka jabucka k mam mal prevelka usta nč hudga mamo na obali tud lubenice...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:40:45
|
|
|
|
pikicao.
|
ne sam jz pa mack sva doma pol pa ob 12 jz sibam v lj bo pa sam mack se doma ja prej sm pa sla k ste vse poniknle... monologe se mi pa ni dal met..
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:41:33
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 kam nam je pa roza pujs ušel??? kopu se jeeeee v cesnjevih mehurckih...mmmm disim k cesna brez veze, ti bi se mogla v blatu valat, da bi bla taprava... se grem v blat ce se gres ti z mano d te nakepam..z blatom sj cak se cak ti mene
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:42:04
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ne sam jz pa mack sva doma pol pa ob 12 jz sibam v lj bo pa sam mack se doma ja prej sm pa sla k ste vse poniknle... monologe se mi pa ni dal met.. matr si nestrpna... sej veš da sem jaz vedno na preži!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:42:07
|
|
|
|
Anonimen
|
smotke ste sam tok da veste Ajaaaaa že vem - King Charles spaniel je bil lepi a ne?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:42:31
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aaaa sj tkole k mene ni... jz se ze na rostil prpraulam k me bo aqua gor vrgla ..z jabuckom v ustih..sam ne vem ce obstajajo tok velka jabucka k mam mal prevelka usta nč hudga mamo na obali tud lubenice... hahahahah... spet si me nasmejala drgac sm te pa klicala dons.. ze zjutri k sm vodo potegnla na wc-ju pa si bla nedosegljiva
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:43:02
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 smotke ste sam tok da veste Ajaaaaa že vem - King Charles spaniel je bil lepi a ne? takle ja, no podoben, mislim da je bil drug profil...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:43:17
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ne sam jz pa mack sva doma pol pa ob 12 jz sibam v lj bo pa sam mack se doma ja prej sm pa sla k ste vse poniknle... monologe se mi pa ni dal met.. matr si nestrpna... sej veš da sem jaz vedno na preži!!!! kako si na prezi ce mas pa soncna ocala gor pa nc ne vidis
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:44:02
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aaaa sj tkole k mene ni... jz se ze na rostil prpraulam k me bo aqua gor vrgla ..z jabuckom v ustih..sam ne vem ce obstajajo tok velka jabucka k mam mal prevelka usta nč hudga mamo na obali tud lubenice... hahahahah... spet si me nasmejala drgac sm te pa klicala dons.. ze zjutri k sm vodo potegnla na wc-ju pa si bla nedosegljiva sej vem kaj si misnla zraven.... PUSTI VODU, DA GOVNA ODU...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:44:04
|
|
|
|
pikicao.
|
a ps si bla si kaj gizu pa jajau
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:44:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ej sej vaju sploh ne dohajam Naša jazzzi se je kr skrila. A si vidla aqui kje se skriva Sulfinija?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:45:11
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aaaa sj tkole k mene ni... jz se ze na rostil prpraulam k me bo aqua gor vrgla ..z jabuckom v ustih..sam ne vem ce obstajajo tok velka jabucka k mam mal prevelka usta nč hudga mamo na obali tud lubenice... hahahahah... spet si me nasmejala drgac sm te pa klicala dons.. ze zjutri k sm vodo potegnla na wc-ju pa si bla nedosegljiva sej vem kaj si misnla zraven.... PUSTI VODU, DA GOVNA ODU... hahahahaha... dobr d na kavcu lezim pa pisem..k ce ne bi s stola sol padla
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?