Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:50:25
|
|
|
|
spelka12
|
aqua porkašpinčič . Tak kot so rekle punce, april bo tvoj, ko si glih temo odprla. sonček85 navijam in držim pesti, da dete že ta mesec prikuka na svet in v tvoje naročje.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:56:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 aqua porkašpinčič . Tak kot so rekle punce, april bo tvoj, ko si glih temo odprla. sonček85 navijam in držim pesti, da dete že ta mesec prikuka na svet in v tvoje naročje. hvala ,samo če bo naj konec meseca k dopolnem 37t Sem le aprilčica ,lahko pride 2.4. k imam rd
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:56:56
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 čakam aquo da sporoči rezultat testkA. ajsika, sonček85 in jazzzika. Zdej ste pa ve na vrsti, da nas razveselite z novimi "ponarjenimi" nečaki in nečakinjami. aqua se pokorno javlja na raport!! prišla točno na 28 dan. Zgleda da sem staknila virozo, slabosti niso bile od . Gremo naprej v april. Danes zjutraj je šel moj dragi na S-gram, tako da bomo imeli v ponedeljek že rezultate.... bo pa april k si temo odprla.Tko je bilo pri meni ,k smo bile avg.se spomneš živi bili pa vidjeli!!! bobob boš videla
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:01:18
|
|
|
|
murkica
|
Podganca Sej ne morem verjet, fulllllllllllllll sem vesela za vaju!!!! Aquica april pa bo zagotovo tvoj mesec. Prepričana sem, da boš zagledala . To bo sigurno tvoj mesec!!!! Ostalim pa samo pozdravčke. Moram it zdele s kužiko na sprehod, da se bom šla potem naprej učit, ker imam v ponedeljek izpit. Bodite lepo.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:01:23
|
|
|
|
aqua77
|
punčke moje hvala za vso pozitivo!!! sem jo rabila... sem bla včeraj čist v ku**u... zlate ste!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:03:21
|
|
|
|
aqua77
|
podganca!!! zdaj sem šele zsledila veselo novico!! pri vas pa kar dva srčija!!!!! SUPEEEEERRRR!!!!! ČESTITAM!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:05:10
|
|
|
|
Anonimen
|
bejbi naslednjič se moraš oglasit še isti dan veš A se spomniš kako je mene enkrat Jazzzi nadrla Sem bla čist paf, ampak je pa pasal
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:07:29
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 bejbi naslednjič se moraš oglasit še isti dan veš A se spomniš kako je mene enkrat Jazzzi nadrla Sem bla čist paf, ampak je pa pasal OK, OK...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
vidiš kako znaš lepo ubogat samo če hočeš Zadnjič sem pa borbo II. brala HUDOOOOOOOOO DOBR In aqui je imela še stari nick Je blo prov lušno prebrat kako so naše mamice pluseke doživele
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:11:42
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 vidiš kako znaš lepo ubogat samo če hočeš Zadnjič sem pa borbo II. brala HUDOOOOOOOOO DOBR In aqui je imela še stari nick Je blo prov lušno prebrat kako so naše mamice pluseke doživele uf, dobri stari časi!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:13:38
|
|
|
|
aqua77
|
kam nam je pa roza pujs ušel???
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:14:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej kaj nam pa zdej manjka... No le malo potrpljenja smo zgubile vmes ampak sicer nam pa nič ne manjka a ni tko Ste ble pa mnogo bolj pridkane s čvekanjem... Se spomnim avgusta lani sem vas komaj dohajala - še dobro da sem tako službo mela, da sem vmes celi čas se režala Sodelavci so me pa čudno gledali Zdej pa kr neki zamira vse skupi... Kje so časi, ko smo v enem dnevu 10 strani natipkale
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:14:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ah pujs kot pujs... tko kot pride tudi oddide VRNI SE PUJSIKAAAAAAA
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:15:34
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Sej kaj nam pa zdej manjka... No le malo potrpljenja smo zgubile vmes ampak sicer nam pa nič ne manjka a ni tko Ste ble pa mnogo bolj pridkane s čvekanjem... Se spomnim avgusta lani sem vas komaj dohajala - še dobro da sem tako službo mela, da sem vmes celi čas se režala Sodelavci so me pa čudno gledali Zdej pa kr neki zamira vse skupi... Kje so časi, ko smo v enem dnevu 10 strani natipkale mogoče se pa staramo???
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:18:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ja vsak izgovor je dober Zdej grem gledat kdaj sem se vam jaz pridružila
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:19:50
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ja ja vsak izgovor je dober Zdej grem gledat kdaj sem se vam jaz pridružila a danes imaš kronologijo na čez??? se spomnem tvoje oblekice, ko si se nam pridružla!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:21:44
|
|
|
|
Anonimen
|
kako sem pa mela? Še ja se ne spomnim Kakšnega zajca ti to omenjaš?? hehehehehehe ja malo kronologije je prov lušno... BIIIIIIIIIIIIIIIIBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Neuspešno jo z Jazzzi iščeva že nekaj mesecev
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:22:55
|
|
|
|
jazzz27
|
Pridne bit!!! super duper miš čestitke za , čuvaj se, čuvaj! špelkica zate 25. držim pesti, čeprov ne vem zakaj že....sem nekje zgrešila ali pa mi celo nisi povedala!! Samo pozitivno punči moja. aqua na 1.april se bo zemlja tresla al kako? Bom navijala.... Sicer pa zelo lepo, da so naše smetarke pršle mal nazaj...sem vas pogrešala.... piki lepo te je brat Ajsi....mamo še eno nečakinjo....od Trin malo princesko...sicer ti je pa oproščeno k si nosečka, pa še na dopustu.... boš mal nalogo dobila za nazaj brat sonček33....Lovro je res luštkan fantič....komaj čakam na svojo kepico. Drugače ste vredu? Krčki? Erin...Tilen je že tako velik, neverjetno kako rastejo. Pa kakšen nasmeh....mali pozer.... Vse vas mam rada.... sonček85...odštevamo, odštevamo,....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:23:57
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 kako sem pa mela? Še ja se ne spomnim Kakšnega zajca ti to omenjaš?? hehehehehehe ja malo kronologije je prov lušno... BIIIIIIIIIIIIIIIIBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Neuspešno jo z Jazzzi iščeva že nekaj mesecev VELIKONOČNEGA!!! tistega ki naj bi plus prinesu!!! kje je biba???? res je že dolgo ni!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:24:09
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa..joj, si me mogla spomnit kako sem te nahrulila... ...sicer opravičeno....saj veš da te mam rada!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:24:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jaaaaaziiiiii Kje hodiš... se tok malo oglasiš kako si ti? Kaj boste vi imeli, sem že pozabila
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:25:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 VELIKONOČNEGA!!! tistega ki naj bi plus prinesu!!! kje je biba???? res je že dolgo ni!!! ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Živa je pa bloooooondi bloooooondi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:25:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Živa..joj, si me mogla spomnit kako sem te nahrulila... ...sicer opravičeno....saj veš da te mam rada!!! Sej je prov da si me... Si me postavila na realna tla Jaz mam tudi tebe rada
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 10:28:51
|
|
|
|
aqua77
|
Punce a kera kej ve kje je Sulfinija - Mojca?? Sicer ni bla pri nas na borbi, ampak tiste ki jo poznate... Nje že dolgo ni blo na RR?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?