![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 11:42:49
|
|
|
|
jazzz27
|
pikica..tale je pa huda 2010...ti jim kar zateži, da se ne misliš v ginesko vpisat!!! kaj pa če bi šla na samoplačniški spermiogram? Bo velik prej....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 11:45:50
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 evo še tukaj vam kakšnega mladca pripopam, za stimulacijo.... pa še tole... zdaj se pa sam zmente, katera bi ga očedla... pa spet brez dlak... ...naša murkica al pa ajsika zna take lepe gor limat.....pa še ajsi ma rada dlakavga!! Aqua..pa daj ti men povej je to pr vas "abnucan"?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 11:50:40
|
|
|
|
ledenka
|
ajsi ma rada gladke no vidite, dedci so me povlekli sem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 11:56:41
|
|
|
|
gigi1
|
Žiži ma tud rada gladke Jazzy hvala za povabilo na fotosešn Aqui tebi pa za stimulacijo Spps kooolk si lepa Pupe moram šibat. Lepo vas je spet videt
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 11:57:37
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ajsi ma rada gladke no vidite, dedci so me povlekli sem sem vedela da moram pravocirat Zdaj si prva lahko izbiraš katerga bi....!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 11:58:49
|
|
|
|
jazzz27
|
Žiži a aquici si poslala mail z enim gladkim dečkotom? Si bla tok dobra?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 11:58:56
|
|
|
|
ledenka
|
je pa res, noro gužvo mamo, no, jutri bo bolje... v petek mam dopust, potem pa delam predvidoma samo še naslednji teden ajooooooj! danes zjutraj sem naročila posteljico na E-bayu pride vse v kompletu, vključno s posteljnino, in vse skupaj z dostavo je 112 EUR. tudi če bomo posteljico uporabljali samo nekaj mesecev, je to čisto ok cena (sicer moram nabavit še rezervno posteljnino, ampak to bom kar pri nas, pa ni panike)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 12:02:45
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi ugodno in lepo....koliko te pa poštnina pride in koliko časa čakaš? Pa samo še drug teden Živa...a te je cuker čist zagiftal? Pa pogrešam našo BIBO!!!!! A ima katera kak info kaj je z njo?
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 4.3.2009 12:07:28 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 12:09:07
|
|
|
|
aqua77
|
jazzzi pri nas bo počasi vse ratal abnucan!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 12:10:02
|
|
|
|
aqua77
|
ajsi, super postlica!!! še mal, pa bo že nekaj notri ajalo!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 12:10:56
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, to je bila ena posebna ponudba, ko je začetna cena 1 EUR in potem je organizirana dražba - cena se je ustavila pri 91 EUR, poštnina je pa 21 EUR. dostava naj bi bila v cca. 3 dneh, ampak po pravici povedano se mi ne mudi, tako da lahko tudi kak teden traja sicer pa je cena takih posteljic cca. od 120 EUR navzgor plus poštnina. meni je zelo všeč, da dobim vse zraven, da ne rabim še posebej iskat jogija, obrobe itd. zraven pride že 4. stranica, tako da je lahko postelja samostojna, v načelu pa jo bomo imeli pripeto na najino posteljo.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 12:16:15
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jazzzi pri nas bo počasi vse ratal abnucan!!!! Ah daj no, sicer pa če mojga včas poslušam....še nazaj je imel teorijo za svoje metke in da se mu s tem življenje krajša . Bolš da se ne zamisliš kaj vse je že abnucan
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 12:21:46
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jazzzika, to je bila ena posebna ponudba, ko je začetna cena 1 EUR in potem je organizirana dražba - cena se je ustavila pri 91 EUR, poštnina je pa 21 EUR. dostava naj bi bila v cca. 3 dneh, ampak po pravici povedano se mi ne mudi, tako da lahko tudi kak teden traja sicer pa je cena takih posteljic cca. od 120 EUR navzgor plus poštnina. meni je zelo všeč, da dobim vse zraven, da ne rabim še posebej iskat jogija, obrobe itd. zraven pride že 4. stranica, tako da je lahko postelja samostojna, v načelu pa jo bomo imeli pripeto na najino posteljo. a tko....zanimivo, se splača it potem kdaj kaj pogledat. Si bla pa najbolj vstrajna. Pa full je ugodno z jogijem, obrobo, pa tisto zavesico...superca. Tukaj še postelje skor ne dobiš za tak denar...tako da ql. Kakšen pa je jogi?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 12:28:04
|
|
|
|
ledenka
|
oblekco sem menjala zdaj grem pa na regrat! jazzzi, jogi je iz kokosa, čez pride itak še nepremočljiva prevleka, potem pa še nekaj pod rjuho. mora bit čim trši v začetku, zaradi hrbtenice
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 12:34:18
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oblekco sem menjala zdaj grem pa na regrat! jazzzi, jogi je iz kokosa, čez pride itak še nepremočljiva prevleka, potem pa še nekaj pod rjuho. mora bit čim trši v začetku, zaradi hrbtenice hot, hot.... like it!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 12:35:32
|
|
|
|
aqua77
|
jaz že imam to zadevico od malega, pa je tudi jogi iz kokosa, pa je to baje fuuul dobro, ker je naravno, pa tko kot si rekla mora biti trda podlaga....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 12:36:17
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oblekco sem menjala zdaj grem pa na regrat! jazzzi, jogi je iz kokosa, čez pride itak še nepremočljiva prevleka, potem pa še nekaj pod rjuho. mora bit čim trši v začetku, zaradi hrbtenice hot, hot.... like it!!! se podpišem....ajsi ma zmer dobre!! Dobre kolbice
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 12:36:56
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jaz že imam to zadevico od malega, pa je tudi jogi iz kokosa, pa je to baje fuuul dobro, ker je naravno, pa tko kot si rekla mora biti trda podlaga.... kaj pa tista spominska pena?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 12:37:35
|
|
|
|
trinity22
|
ledenkica full lepa postelca, super pikica sej tvoj lahk gre na svojo roko na spermiogram ... gre do svojga zdravnika ta mu da napotnico in potem on to opravi v najbližji boljišnici kjer pač to delajo. Moj je bil V SG, ker ni bilo nobene čakalne vrste kar en ponedeljek zjutraj je šel in opravil, pol je bil pa izvid po pošti ... Seveda še prej pokliči od tega je že leto ampak, midva sva kar tako naredila, smo si bili vsaj pri njem na jasnem kako in kaj ... No pa še moj bušček 36. teden
< Sporočilo je popravil trinity22 -- 4.3.2009 12:40:22 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 12:42:49
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ledenkica full lepa postelca, super pikica sej tvoj lahk gre na svojo roko na spermiogram ... joj trin men se dans meša in upam da neboš zamerila ampak tale stavek mi je pa tako smešen ......se kar ne morem nehat smejat....joj nosečke...mene danes razganja
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 12:44:15
|
|
|
|
jazzz27
|
o la la ....kakšen buši pa seksi perilo.... 1A!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 12:56:34
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pikica sej tvoj lahk gre na svojo roko na spermiogram ... joj trin men se dans meša in upam da neboš zamerila ampak tale stavek mi je pa tako smešen ......se kar ne morem nehat smejat....joj nosečke...mene danes razganja Sam res najbolj svetovni stavek Trinity- krasen bušek...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 13:17:41
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ledenkica full lepa postelca, super pikica sej tvoj lahk gre na svojo roko na spermiogram ... gre do svojga zdravnika ta mu da napotnico in potem on to opravi v najbližji boljišnici kjer pač to delajo. Moj je bil V SG, ker ni bilo nobene čakalne vrste kar en ponedeljek zjutraj je šel in opravil, pol je bil pa izvid po pošti ... Seveda še prej pokliči od tega je že leto ampak, midva sva kar tako naredila, smo si bili vsaj pri njem na jasnem kako in kaj ... No pa še moj bušček 36. teden LEPOTICA!!!!!!! SEXI!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 14:02:40
|
|
|
|
Anonimen
|
OJLAAAAA!!! Jazzzi ja bla sem zjutraj na cukru, ker smo v družini imeli kar nekaj sladkornih in je rekla da bolje da kar grem, če bom že tam. Sicer pa mi je blo slabo k pri norcih po tisti vodi Kako si? Nam boš kakega bušija privoščila? VIdim da ste danes za spremembo malo bolj pridkane Ajsi SUPER posteljica Nama jo tudi danes pripeljejo, ampak zato, ker je šenkana in se pač ne moreva branit, kdaj nama jo dostavijo Mene tudi zanima kje je naša BibA Ima kera kaj info o njej? AQUICAAAAA sem te zeloooooo pogrešala Daj pejdi v sredo na pregled in pol morda malo razmisli o zamenjavi... Kaj praviš? Mal se res že preveč vleče tole s tabo Murki sem vesela, da si vesela nosečka... sej je bil že cajt... Trini lušna si... HOT!!! Sem že včeraj te pogledala na marčevkah Sem šla pogledat jasno pa sem še tebe vidla A sem omenila da sem od prejšnjega pregleda še 3kg shujšala?? Se mi toook fajn zdi sej tiste, ki me poznate u živo veste zakaj
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 14:05:39
|
|
|
|
sonček33
|
Trinity - wau lepo lepo...še malo
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.