|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
4.3.2009 9:36:36   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

oooo aqui,kako si?jasna je že rodilauser posted image
murkiica,sej to je takšna delikatna zadeva,ko ne veš ka je prav in kaj ne....

a res???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naša enanobena???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa ima!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Povej ji, če boš kaj v kontaktu z njo, da jim vsem skupaj želim čim več prespanih noči in čim več zdravja!!!!!
ahauser posted image user posted image user posted image 2.3. je rodila ,sem napopala sklikco njene Katjeuser posted image ,čak jo poiščem...user posted image

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, ke lepo!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prava mala princesa!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti za tole novico!!!!! user posted image  Si mi polepšala dan, se spomnem kot včeraj, ko je napisala, da ma plusek, zdaj pa že ziba!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
4.3.2009 9:40:16   
jazzz27
juterčka...

Aqua..hvala za kofi. Danes je prav depresiven dan in bi z veseljem enega, da me mal dvigne. Kako si lepotica?

spps..vem kako ti je, tudi jaz se včasih počutim tako...nerodno. Ko punce izgubijo svoje pikice. Ampak pri Špelki smo pa še optimistke, ane?

Živa..super za pregledka..kako to da greš že na cuker?

murki, ne obremenjuj se z znakci, vse bo ok! Mislim pa da so vsi moški taki, da skoz božajo, lupčkajo, gledajo naše bušije.user posted image

trin....ja ti bi bila pa čist izven serijska, če bi šla prej rodit. Mogoče pa res spodbudiš pupo, da pride na svet.

Ajsi...kuku, se ful mal javiš, napišeš stavek dva in te ni več. Kaj je zdaj to? Imate gužvo?

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
4.3.2009 9:40:47   
spps

oooo aqui,kako si?jasna je že rodilauser posted image
murkiica,sej to je takšna delikatna zadeva,ko ne veš ka je prav in kaj ne....

a res???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naša enanobena???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa ima!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Povej ji, če boš kaj v kontaktu z njo, da jim vsem skupaj želim čim več prespanih noči in čim več zdravja!!!!!
ahauser posted image user posted image user posted image 2.3. je rodila ,sem napopala sklikco njene Katjeuser posted image ,čak jo poiščem...user posted image

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, ke lepo!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prava mala princesa!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti za tole novico!!!!! user posted image  Si mi polepšala dan, se spomnem kot včeraj, ko je napisala, da ma plusek, zdaj pa že ziba!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image ja je minalo teh 9.mesecev....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
4.3.2009 9:48:33   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

juterčka...

Aqua..hvala za kofi. Danes je prav depresiven dan in bi z veseljem enega, da me mal dvigne. Kako si lepotica?

spps..vem kako ti je, tudi jaz se včasih počutim tako...nerodno. Ko punce izgubijo svoje pikice. Ampak pri Špelki smo pa še optimistke, ane?

Živa..super za pregledka..kako to da greš že na cuker?

murki, ne obremenjuj se z znakci, vse bo ok! Mislim pa da so vsi moški taki, da skoz božajo, lupčkajo, gledajo naše bušije.user posted image

trin....ja ti bi bila pa čist izven serijska, če bi šla prej rodit. Mogoče pa res spodbudiš pupo, da pride na svet.

Ajsi...kuku, se ful mal javiš, napišeš stavek dva in te ni več. Kaj je zdaj to? Imate gužvo?

Ojla jazzzika!!!user posted image user posted image user posted image Jaz sem ql! user posted image  

Imam v sredo 11.03 G, sem prestavla, da ne čakam do konca meseca, se grem zmenit mal, kako in kaj naprej, ker zgleda naravno ne bomo dočakali +. Moj gre v četrtek po napotnica za S-gram, potem pa takoj uredit zadevo, da vidimo kakšno vojsko imamo sploh doma... user posted image user posted image user posted image

Punce, ki ste nosečke, kaj pravte za kakšen foto sešn, da vidimo, kako buhiji rastejo!!!! user posted image user posted image user posted image  Tako mal za spodbudo nam, ki čakamo da se vam pridružimo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
4.3.2009 9:52:01   
spps
user posted image  eto aqui,bom še zadnjič prilepla svoj buši user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
4.3.2009 10:02:58   
sonček33
ups spps kolk si lepa...jaz mam pa sam še en puding  pod popkom

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
4.3.2009 10:04:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image user posted image jaz bom ga tud kmal imelauser posted image user posted image user posted image

in kako ste vi? kje je kakšna slikca malega bebija?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
4.3.2009 10:05:06   
jazzz27
Joooooj spps, sploh si ne predstavljam, da bom jaz kdaj tako kroglo okol nosila.... se mi zdi da nosečke tako hecno izgledamo, kot bi v pinkponk žogico dva zabotrebca porinil, za joške, tle pa sploh ne znam najti primerjave.

Drugače pa lep, velik buhi, se vidi da ste že čist na koncu. A te je kaj strah?

Aqua, ja vojsko preverit, pol pa ziher rata, poglej Murkico, se je njen tako ustrašu, da je prec ratalo po s gramu. Kako imate dol na primorskem, je sonček?  Povej a imaš še vedno isto g. kot si jo imela ali si menjala?

Punce a je še katera tako lena kot jaz? Meni se sploh ne da nič. Bog ne daj, da bi mogla it rodit sredi noči...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
4.3.2009 10:07:04   
spps

Joooooj spps, sploh si ne predstavljam, da bom jaz kdaj tako kroglo okol nosila.... se mi zdi da nosečke tako hecno izgledamo, kot bi v pinkponk žogico dva zabotrebca porinil, za joške, tle pa sploh ne znam najti primerjave.

Drugače pa lep, velik buhi, se vidi da ste že čist na koncu. A te je kaj strah?

Aqua, ja vojsko preverit, pol pa ziher rata, poglej Murkico, se je njen tako ustrašu, da je prec ratalo po s gramu. Kako imate dol na primorskem, je sonček?  Povej a imaš še vedno isto g. kot si jo imela ali si menjala?

Punce a je še katera tako lena kot jaz? Meni se sploh ne da nič. Bog ne daj, da bi mogla it rodit sredi noči...user posted image
user posted image user posted image user posted image ma ni me strah poroda,zdaj bolj trzam na to,da bo vse ok z bebijem,danes še pa nasploh,ko sem imela butaste sanje....
jazimam celo nosečnost kroničen lenitisuser posted image jaz bi pa šla rodit ponoči,ker je takrat vse bolj umirjenouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
4.3.2009 10:10:00   
Anonimen
spps glih ponoč je naveč akcijeuser posted image jaz ne bom pozabila k je bila ura tm 8 zvečer pa že ta hudi popadki tm na pojstl v ozadju pa sliši kolk se ena dere,pol pride pa študentka me pogledat pa reče ja zakaj ste pa vi tko bleda,pa ji moj reče k se una dere tko da ni čist nič pomirjujoče pol pa študentka prbije eh to ni nič sam mal vadi za labodji spevuser posted image user posted image sam k res ne vem kva se je mela tok za dretuser posted image
jaz se tud javljam na raport za lenoritisuser posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2985
4.3.2009 10:15:27   
Nončika

uau, kak luškan buši!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
4.3.2009 10:15:38   
jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image user posted image jaz bom ga tud kmal imelauser posted image user posted image user posted image

in kako ste vi? kje je kakšna slikca malega bebija?

Ah ne se sekirat, ve zimske mamice..kaj pa pri nas ko bo to poleti. Bo kar volnen pulover za komuflažo. user posted image user posted image user posted image user posted image

aha, pa ob priliki bi se zahvalila Žižiki za sijajen mail. Sicer sem ga posredovala tudi tebi sonček...uživaj ob gledanju!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
4.3.2009 10:16:19   
aqua77

OOOOOOOOOO, kaka lepa buška!!!!! Super si!!!! Lepotička, pa še lepo se zravnano držiš!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa še ostale na foto sešn!!! Jazzzi!!!! Akcija!!!!!user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
4.3.2009 10:17:17   
murkica

Aqua, ja vojsko preverit, pol pa ziher rata, poglej Murkico, se je njen tako ustrašu, da je prec ratalo po s gramu.

Ja vidiš Aquica nam je pol prec ratal, pa sploh še rezultatov nismo dobili :)))

Drugače pa sem jaz ful lena, čist bi rada bla doma, v topli posteljici s kakšnim tošlim kakavom in bi gledala filmeuser posted image user posted image user posted image

No pa saj od petka naprej imam en teden dopust in gremo smučat (jaz sicer ne bom smučala) ampak če bo vreme za kaj, bom šla z njimi in se bom malo grela na toplem sončku...

Še čisto, čisto malo, še dva dni delam, potem pa frejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
4.3.2009 10:17:30   
aqua77
G je še vedno ista... user posted image  ne vem, kar vstrajam, bom vidla, kaj bo zdaj v sredo!!!

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
4.3.2009 10:18:18   
murkica

Krasna si!!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
4.3.2009 10:58:20   
aqua77
Murki, si bomo pri naši hiši sposodili vaš recept za user posted image  !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da uspe, tako kot vam!!!! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
4.3.2009 11:01:44   
murkica

Murki, si bomo pri naši hiši sposodili vaš recept za user posted image  !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da uspe, tako kot vam!!!! user posted image

Kar sposodi si recept in boš videla, da kaj lepšega še nista skuhala user posted image ...

< Sporočilo je popravil murkica -- 4.3.2009 11:02:04 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
4.3.2009 11:03:08   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Kar sposodi si recept in boš videla, da kaj lepšega še nista skuhala user posted image ...

no ja, midva že kuhava zelo rada, če nama pa uspe že kaj skuhat bova pa v devetih nebesih!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
4.3.2009 11:11:51   
jazzz27

no ja, midva že kuhava zelo rada, če nama pa uspe že kaj skuhat bova pa v devetih nebesih!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moram dodat, da je treba toliko časa kuhat dokler se ne prismodi in ti je potem od same vnete kuhinje še fino slabo tri mesece, skuhanega se pa tako naješ, da je trebuh vsak dan večji in na koncu, ko sploh ne moreš več in misliš da te bo konc dobiš najlepšo sladicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
4.3.2009 11:23:44   
aqua77

moram dodat, da je treba toliko časa kuhat dokler se ne prismodi in ti je potem od same vnete kuhinje še fino slabo tri mesece, skuhanega se pa tako naješ, da je trebuh vsak dan večji in na koncu, ko sploh ne moreš več in misliš da te bo konc dobiš najlepšo sladicouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo povedano jazzzi user posted image user posted image user posted image

se bomo potrudli in probali zažgat kuhinjo te dni.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
4.3.2009 11:28:34   
pikica36
jaz sem danes tudi klicala G, pa morem v pon . še enkrat poklicat da me nekam "uturi"user posted image , ker prej mi je dala datum 16.2.2010user posted image user posted image  pa sem jo malo vprašala po zdravju in ji objasnila da bi rada prej in ne na reden pregled.
bomo videli kaj bo rekel dohtar, ma da me da vsaj na kake hormonske preiskave, pa najverjetneje bo najprej predlagal user posted image spermiogram, ma bomo videli, zdaj mam pa že vsega dost, že 7 mesec po ss pa še nič. no, sa j vem da ni tako veliko ampak vseeno - me že leta malo lovijouser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
4.3.2009 11:41:10   
jazzz27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo povedano jazzzi user posted image user posted image user posted image

se bomo potrudli in probali zažgat kuhinjo te dni.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj so mi spet glih pri tebi dlake pršle na miseluser posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa smo že razčistle da jih ni nikjer....al so ble? se ne spomnim

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
4.3.2009 11:41:23   
aqua77
evo še tukaj vam kakšnega mladca pripopam, za stimulacijo.... user posted image user posted image user posted image

user posted image

pa še tole...
user posted image

zdaj se pa sam zmente, katera bi ga očedla... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
4.3.2009 11:42:21   
aqua77

zakaj so mi spet glih pri tebi dlake pršle na miseluser posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa smo že razčistle da jih ni nikjer....al so ble? se ne spomnim

ne, ne pri men jih ni!!! user posted image user posted image user posted image  niti na jeziku!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.