|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
4.3.2009 14:06:47   
sonček33
Ajsi - regrat...dej no...plis en griz še zame

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
4.3.2009 14:07:11   
pikica36

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

pikica sej tvoj lahk gre na svojo roko na spermiogram ... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tale je pa res user posted image , seveda bo šel na svojo roko, menda ja ne na katero drugouser posted image user posted image

ej... hecam se, saj vem kaj si mislila.
trinity - a vidva sta bila v Slovenj Gradcu???? sploh nisem vedela da tam tud delajo . hvala za infouser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
4.3.2009 14:08:41   
sonček33
Hvala vam za vse lepe želje. Jaz tudi vam želim vse dobro.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
4.3.2009 14:11:05   
sonček33
ajsi - ful lepa posteljica

živa  a ti pa hujšaš...ma mal moraš jest dete rabi

Jaz mam pa tudi samo še dve kilci viška. No od teže pred nosečnostjo. Lahko bi dala še ene dve več dol, pol bi bilo pa že idealno. No, pa puding moram zglihat.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
4.3.2009 14:13:16   
jazzz27
Sonček33..povej kako kaj naš nečak Lovro? Pa kaka sveža fotka bi kar pasala.

Živa...ja si povedala, da si shujšala....bravo. Kdaj dobiš izvide od cukra? Baje je full navgravžno. Meni je rekla naj si limono sabo prinesem in nekaj za pojest. Ker ti dajo sladkor spit, potem moraš pa eno uro čakat, da vzamejo kri. Kako je šlo pri tebi?

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
4.3.2009 14:14:30   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ajsi - ful lepa posteljica

živa  a ti pa hujšaš...ma mal moraš jest dete rabi

Jaz mam pa tudi samo še dve kilci viška. No od teže pred nosečnostjo. Lahko bi dala še ene dve več dol, pol bi bilo pa že idealno. No, pa puding moram zglihat.

LAČNA!!! A si šla pogledat na mail...mi kruli!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
4.3.2009 14:20:26   
sonček33
jazzz - Lovro je priden, le redi se premalo in mi to povzroča skrbiuser posted image
joj, grem zdele pogledat, sem prej hotla k sem prebrala tuekj, pa itak je bila alarm in sem letelauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
4.3.2009 14:22:14   
sonček33
joj hudo :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
4.3.2009 14:30:57   
ledenka
regrat je bil takooooooooo dober user posted image  ga jem skoraj vsak dan, no, vsaj teh par tednov imam namen maksimalno izkoristit

sonček, držim pesti, da se tvoj mali sonček začne redit user posted image  tvoje porodne zgodbe še vedno nisem videla...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
4.3.2009 14:32:41   
sonček33
ledenka - moja porodna zgodba in prvi dva dneva po njej je tako slaba, vsaj zame je bila, da se je kar nočem spominjat. Morda čez čas, za zdaj je žal še prehitro. Je bilo hudo. Sam porod vse do iztisa ne, vse naprej od tega pa.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
4.3.2009 14:42:36   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  glavno, da je mimo!

me je samo zanimalo, če je šlo z epiduralno in na koncu z vakumom. jaz imam sicer zdaj mnenje okulista, ki priporoča CR, ampak da vsaj vem za opcije...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
4.3.2009 14:45:30   
Kliki
Punce ki ste noseče in ne veste če bi kaj napisale ve kar dajte to nam je samo v veliko spodbudo da nam bo kmalu ratalo.

user posted image                                user posted image                              user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
4.3.2009 14:53:39   
Anonimen
jazzi ja tist cukr je res nagravžen jaz sm pri prvem skor bruhala,pol mi pa sestra prbiije boljš da ne k pol bove mogle vse ponovit pa da te ne bo skrbel imamo dovolj na zalogiuser posted image user posted image mislim čist nč kej fajn mi ni blo tole slišatuser posted image
sonček glede teže od Lovrota te pa naj ne skrbi preveč,vsi dohterji mislijo da bodo vsi otročki utrezal eni razpredelnici in zgleda da še niso slišal da je vsak otroček drugačen.moj tamavči je šele pred kakim 5 mesecim začel jest ampak to mislim jest tko da neki poje več kot 1dcl ker če primerjam z drugimi on zdej tok poje pr 1 letu in pol kukr so drugi pr 6 mesecih.še zmeri je normalen otroček zdrav,nagajiv da ne omenim navihan sam je pa pač mal bolj spider man k so ga same nogice pa nikjer bušijauser posted image ne skrbi če pa karkol rabiš pa povejuser posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3038
4.3.2009 15:08:04   
sonček33
ajsika - ja, po priporočilu porodničarja sem zaradi oči vzela epiduralno. Strah me je bilo kot hudiča. In ni bilo zaman. Kajti anastezist je zgrešil kanal in mi tako predr duro. To je skrajni zalpet, ki se zgodi v 1%, žal sem bila ta odstotek jaz. Posledice_ hud galvobol, bolečine v zatilju in vratu, tako da nisem mogla 3 ni skoraj nič. Iti na WC oziroma pod tuš je bila prava mora, ker je bil občutek, čim sem vstala iz postelje, kot bi mi nekdo našopal kri v vratni del in glavo. Skratka. grozno. Lovro se je rodil z vakuumom in tole mi tudi ni bilo všeč, a je bila edina možnost, saj sama nisem znala potisniti, da bi dečko prišel ven.

larilu - hvala, za tolažbo. Včeraj sem čisto ven padla, sem jokala kot dež, ker se res trudim in mali niti ne poje malo, pa nikjer rezultata.

U - veš, včasih je res kar težko kaj napisat, ker mi je hudo za vse, ki tega še niste doživele.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
4.3.2009 15:22:49   
Kliki
sonček33 ja sej zastopim. Samo saj meni osebno veliko pomeni da te nekdo ki je pred teboj vspodbodi. Pa sej tukaj ste res vse puncekrasne in spodbujate.

Tale tvoja izkušnja je pa res kar malo zastrajujoča. Pa sej glavno da je zdaj vse Ok.

Lepo bodi in čim več se cartaj s svojim user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
4.3.2009 15:44:43   
jazzz27
sonček33..o joj ko bi se mogli imeti najlepše ti še zase nisi vedela. Boga moja. Ampak važno da gre zdaj vse na normalna pota. Če pa Lovro poje veliko pa se ne sekiraj...res preveč otroke tlačijo v idealno razpredelnico. Veliko otrok od začetka ne zalaufa in potem steče normalno. Vem pa da ti je težko. Sem pa dobila straha v kosti ker mene čaka podobna situacija kot tebe...user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
4.3.2009 15:48:39   
sonček85
sam pozdravim vas pa bežim
user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
4.3.2009 15:51:23   
Serendipity
Hey lepotičke,

jaz vas samo malo pozdravim, toliko, da veste da mislim na vas.

Pobožajte bušije (ta je za nosečke), naskočite lubije (ta je za nenosečka, nosečke in mamice) in pocajtate svoje otročke (no, ta je pa za mamice).

špelkica moja draga tebi pa poseben paket objemčkov in poljubčkov.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
4.3.2009 16:25:50   
Anonimen
vdim da me je glih Se* prehitela k me je zanimal če ktera kej ve kako se kej špelka drži?user posted image upam da se bo čimprej pobrala in dobila dovolj moči za naprejuser posted image user posted image
Se* kako si pa ti kej?
Sonček glej eni otročki rabijo ful časa da se navadijo na novo okolje sam ti lahk povem in mi resnično lahko verjameš da če vidiš da ti otrok poje lepo vsaj 3 obroke nimaš kaj skrbeti,jaz mojmu niti ustk nisem mogla odpreti ker ni hotel jesti in je potem shujšu,a mogoče ful kaka al pa kej poliva?to včasih vpliva tud na težo sam mislim resnično da nimaš kej skrbet.user posted image
zdej grem pa mal počivat

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3044
4.3.2009 17:17:15   
trinity22
ojla babežabe, ja sej sem se jaz zdej tudi nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prej sploh nisem razmišljala o tem, kaj lahko nekdo pod tak stavek razumeuser posted image  jojuser posted image , pa sej malo heca more bit pa četudi na moj računuser posted image

Hvala vsem za komentarjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
4.3.2009 17:32:32   
Nončika
Sonček, moja deklička je pridobivala kilce, kaj kilce gramčke takoooo poooččaaasi. in to resnično. nama je pediater od začetka delal neko zgago, nato naju poslal v bolnico. tam so pa nas tak skregali, da kaj hoče naš pediater. pri treh mescih je pikica mela 5990g, da bo pri 6m mela cca 7kg, bo to točno prav. in res, pa še malce več je mela 7220g.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
4.3.2009 21:07:43   
trinity22
ojla jaz sem pa zdaj eno veeeellliikkkkoo skledo regrata z jajčko pa krompirjem pojedla, njami je bil dober ...

a sem kateri lušte naredilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
4.3.2009 21:40:14   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

ojla jaz sem pa zdaj eno veeeellliikkkkoo skledo regrata z jajčko pa krompirjem pojedla, njami je bil dober ...

a sem kateri lušte naredilauser posted image user posted image user posted image
meni mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaj bi ga zdle jedla

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3048
4.3.2009 21:40:47   
spps
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3049
5.3.2009 7:15:10   
Anonimen
Hejla hojla...
Jazzzi nevem kaj je reku cuker... Glede na to, da me niso klicali, zgleda da je v mejah normale user posted image user posted image user posted image

Sonči33 in Triny sta še z nami?

Jst se grem zdejle mal naspat, pa se tipkamo kej kasneje... Sem že ob 4h ustala, ker me je svak pripeljal v LJ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?