Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 14:06:47
|
|
|
|
sonček33
|
Ajsi - regrat...dej no...plis en griz še zame
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 14:07:11
|
|
|
|
pikica36
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 pikica sej tvoj lahk gre na svojo roko na spermiogram ... tale je pa res , seveda bo šel na svojo roko, menda ja ne na katero drugo ej... hecam se, saj vem kaj si mislila. trinity - a vidva sta bila v Slovenj Gradcu???? sploh nisem vedela da tam tud delajo . hvala za info
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 14:08:41
|
|
|
|
sonček33
|
Hvala vam za vse lepe želje. Jaz tudi vam želim vse dobro.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 14:11:05
|
|
|
|
sonček33
|
ajsi - ful lepa posteljica živa a ti pa hujšaš...ma mal moraš jest dete rabi Jaz mam pa tudi samo še dve kilci viška. No od teže pred nosečnostjo. Lahko bi dala še ene dve več dol, pol bi bilo pa že idealno. No, pa puding moram zglihat.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 14:13:16
|
|
|
|
jazzz27
|
Sonček33..povej kako kaj naš nečak Lovro? Pa kaka sveža fotka bi kar pasala. Živa...ja si povedala, da si shujšala....bravo. Kdaj dobiš izvide od cukra? Baje je full navgravžno. Meni je rekla naj si limono sabo prinesem in nekaj za pojest. Ker ti dajo sladkor spit, potem moraš pa eno uro čakat, da vzamejo kri. Kako je šlo pri tebi?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 14:14:30
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ajsi - ful lepa posteljica živa a ti pa hujšaš...ma mal moraš jest dete rabi Jaz mam pa tudi samo še dve kilci viška. No od teže pred nosečnostjo. Lahko bi dala še ene dve več dol, pol bi bilo pa že idealno. No, pa puding moram zglihat. LAČNA!!! A si šla pogledat na mail...mi kruli!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 14:20:26
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz - Lovro je priden, le redi se premalo in mi to povzroča skrbi joj, grem zdele pogledat, sem prej hotla k sem prebrala tuekj, pa itak je bila alarm in sem letela
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 14:22:14
|
|
|
|
sonček33
|
joj hudo :)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 14:30:57
|
|
|
|
ledenka
|
regrat je bil takooooooooo dober ga jem skoraj vsak dan, no, vsaj teh par tednov imam namen maksimalno izkoristit sonček, držim pesti, da se tvoj mali sonček začne redit tvoje porodne zgodbe še vedno nisem videla...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 14:32:41
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka - moja porodna zgodba in prvi dva dneva po njej je tako slaba, vsaj zame je bila, da se je kar nočem spominjat. Morda čez čas, za zdaj je žal še prehitro. Je bilo hudo. Sam porod vse do iztisa ne, vse naprej od tega pa.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 14:42:36
|
|
|
|
ledenka
|
glavno, da je mimo! me je samo zanimalo, če je šlo z epiduralno in na koncu z vakumom. jaz imam sicer zdaj mnenje okulista, ki priporoča CR, ampak da vsaj vem za opcije...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 14:45:30
|
|
|
|
Kliki
|
Punce ki ste noseče in ne veste če bi kaj napisale ve kar dajte to nam je samo v veliko spodbudo da nam bo kmalu ratalo.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 14:53:39
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi ja tist cukr je res nagravžen jaz sm pri prvem skor bruhala,pol mi pa sestra prbiije boljš da ne k pol bove mogle vse ponovit pa da te ne bo skrbel imamo dovolj na zalogi mislim čist nč kej fajn mi ni blo tole slišat sonček glede teže od Lovrota te pa naj ne skrbi preveč,vsi dohterji mislijo da bodo vsi otročki utrezal eni razpredelnici in zgleda da še niso slišal da je vsak otroček drugačen.moj tamavči je šele pred kakim 5 mesecim začel jest ampak to mislim jest tko da neki poje več kot 1dcl ker če primerjam z drugimi on zdej tok poje pr 1 letu in pol kukr so drugi pr 6 mesecih.še zmeri je normalen otroček zdrav,nagajiv da ne omenim navihan sam je pa pač mal bolj spider man k so ga same nogice pa nikjer bušija ne skrbi če pa karkol rabiš pa povej
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 15:08:04
|
|
|
|
sonček33
|
ajsika - ja, po priporočilu porodničarja sem zaradi oči vzela epiduralno. Strah me je bilo kot hudiča. In ni bilo zaman. Kajti anastezist je zgrešil kanal in mi tako predr duro. To je skrajni zalpet, ki se zgodi v 1%, žal sem bila ta odstotek jaz. Posledice_ hud galvobol, bolečine v zatilju in vratu, tako da nisem mogla 3 ni skoraj nič. Iti na WC oziroma pod tuš je bila prava mora, ker je bil občutek, čim sem vstala iz postelje, kot bi mi nekdo našopal kri v vratni del in glavo. Skratka. grozno. Lovro se je rodil z vakuumom in tole mi tudi ni bilo všeč, a je bila edina možnost, saj sama nisem znala potisniti, da bi dečko prišel ven. larilu - hvala, za tolažbo. Včeraj sem čisto ven padla, sem jokala kot dež, ker se res trudim in mali niti ne poje malo, pa nikjer rezultata. U - veš, včasih je res kar težko kaj napisat, ker mi je hudo za vse, ki tega še niste doživele.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 15:22:49
|
|
|
|
Kliki
|
sonček33 ja sej zastopim. Samo saj meni osebno veliko pomeni da te nekdo ki je pred teboj vspodbodi. Pa sej tukaj ste res vse puncekrasne in spodbujate. Tale tvoja izkušnja je pa res kar malo zastrajujoča. Pa sej glavno da je zdaj vse Ok. Lepo bodi in čim več se cartaj s svojim
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 15:44:43
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček33..o joj ko bi se mogli imeti najlepše ti še zase nisi vedela. Boga moja. Ampak važno da gre zdaj vse na normalna pota. Če pa Lovro poje veliko pa se ne sekiraj...res preveč otroke tlačijo v idealno razpredelnico. Veliko otrok od začetka ne zalaufa in potem steče normalno. Vem pa da ti je težko. Sem pa dobila straha v kosti ker mene čaka podobna situacija kot tebe...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 15:48:39
|
|
|
|
sonček85
|
sam pozdravim vas pa bežim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 15:51:23
|
|
|
|
Serendipity
|
Hey lepotičke, jaz vas samo malo pozdravim, toliko, da veste da mislim na vas. Pobožajte bušije (ta je za nosečke), naskočite lubije (ta je za nenosečka, nosečke in mamice) in pocajtate svoje otročke (no, ta je pa za mamice). špelkica moja draga tebi pa poseben paket objemčkov in poljubčkov.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 16:25:50
|
|
|
|
Anonimen
|
vdim da me je glih Se* prehitela k me je zanimal če ktera kej ve kako se kej špelka drži? upam da se bo čimprej pobrala in dobila dovolj moči za naprej Se* kako si pa ti kej? Sonček glej eni otročki rabijo ful časa da se navadijo na novo okolje sam ti lahk povem in mi resnično lahko verjameš da če vidiš da ti otrok poje lepo vsaj 3 obroke nimaš kaj skrbeti,jaz mojmu niti ustk nisem mogla odpreti ker ni hotel jesti in je potem shujšu,a mogoče ful kaka al pa kej poliva?to včasih vpliva tud na težo sam mislim resnično da nimaš kej skrbet. zdej grem pa mal počivat
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 17:17:15
|
|
|
|
trinity22
|
ojla babežabe, ja sej sem se jaz zdej tudi nasmejala prej sploh nisem razmišljala o tem, kaj lahko nekdo pod tak stavek razume joj , pa sej malo heca more bit pa četudi na moj račun Hvala vsem za komentarje
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 17:32:32
|
|
|
|
Nončika
|
Sonček, moja deklička je pridobivala kilce, kaj kilce gramčke takoooo poooččaaasi. in to resnično. nama je pediater od začetka delal neko zgago, nato naju poslal v bolnico. tam so pa nas tak skregali, da kaj hoče naš pediater. pri treh mescih je pikica mela 5990g, da bo pri 6m mela cca 7kg, bo to točno prav. in res, pa še malce več je mela 7220g.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 21:07:43
|
|
|
|
trinity22
|
ojla jaz sem pa zdaj eno veeeellliikkkkoo skledo regrata z jajčko pa krompirjem pojedla, njami je bil dober ... a sem kateri lušte naredila
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 21:40:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla jaz sem pa zdaj eno veeeellliikkkkoo skledo regrata z jajčko pa krompirjem pojedla, njami je bil dober ... a sem kateri lušte naredila meni mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaj bi ga zdle jedla
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 21:40:47
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 7:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Hejla hojla... Jazzzi nevem kaj je reku cuker... Glede na to, da me niso klicali, zgleda da je v mejah normale Sonči33 in Triny sta še z nami? Jst se grem zdejle mal naspat, pa se tipkamo kej kasneje... Sem že ob 4h ustala, ker me je svak pripeljal v LJ
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?