Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 9:36:36
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps oooo aqui,kako si?jasna je že rodila murkiica,sej to je takšna delikatna zadeva,ko ne veš ka je prav in kaj ne.... a res??????? naša enanobena???? Čestitke!!!! Kaj pa ima!!!! Povej ji, če boš kaj v kontaktu z njo, da jim vsem skupaj želim čim več prespanih noči in čim več zdravja!!!!! aha 2.3. je rodila ,sem napopala sklikco njene Katje ,čak jo poiščem... OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, ke lepo!!!!!!!!!!!!! Prava mala princesa!!!!!!! Hvala ti za tole novico!!!!! Si mi polepšala dan, se spomnem kot včeraj, ko je napisala, da ma plusek, zdaj pa že ziba!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 9:40:16
|
|
|
|
jazzz27
|
juterčka... Aqua..hvala za kofi. Danes je prav depresiven dan in bi z veseljem enega, da me mal dvigne. Kako si lepotica? spps..vem kako ti je, tudi jaz se včasih počutim tako...nerodno. Ko punce izgubijo svoje pikice. Ampak pri Špelki smo pa še optimistke, ane? Živa..super za pregledka..kako to da greš že na cuker? murki, ne obremenjuj se z znakci, vse bo ok! Mislim pa da so vsi moški taki, da skoz božajo, lupčkajo, gledajo naše bušije. trin....ja ti bi bila pa čist izven serijska, če bi šla prej rodit. Mogoče pa res spodbudiš pupo, da pride na svet. Ajsi...kuku, se ful mal javiš, napišeš stavek dva in te ni več. Kaj je zdaj to? Imate gužvo?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 9:40:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps oooo aqui,kako si?jasna je že rodila murkiica,sej to je takšna delikatna zadeva,ko ne veš ka je prav in kaj ne.... a res??????? naša enanobena???? Čestitke!!!! Kaj pa ima!!!! Povej ji, če boš kaj v kontaktu z njo, da jim vsem skupaj želim čim več prespanih noči in čim več zdravja!!!!! aha 2.3. je rodila ,sem napopala sklikco njene Katje ,čak jo poiščem... OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, ke lepo!!!!!!!!!!!!! Prava mala princesa!!!!!!! Hvala ti za tole novico!!!!! Si mi polepšala dan, se spomnem kot včeraj, ko je napisala, da ma plusek, zdaj pa že ziba!!!!! ja je minalo teh 9.mesecev....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 9:48:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 juterčka... Aqua..hvala za kofi. Danes je prav depresiven dan in bi z veseljem enega, da me mal dvigne. Kako si lepotica? spps..vem kako ti je, tudi jaz se včasih počutim tako...nerodno. Ko punce izgubijo svoje pikice. Ampak pri Špelki smo pa še optimistke, ane? Živa..super za pregledka..kako to da greš že na cuker? murki, ne obremenjuj se z znakci, vse bo ok! Mislim pa da so vsi moški taki, da skoz božajo, lupčkajo, gledajo naše bušije. trin....ja ti bi bila pa čist izven serijska, če bi šla prej rodit. Mogoče pa res spodbudiš pupo, da pride na svet. Ajsi...kuku, se ful mal javiš, napišeš stavek dva in te ni več. Kaj je zdaj to? Imate gužvo? Ojla jazzzika!!! Jaz sem ql! Imam v sredo 11.03 G, sem prestavla, da ne čakam do konca meseca, se grem zmenit mal, kako in kaj naprej, ker zgleda naravno ne bomo dočakali +. Moj gre v četrtek po napotnica za S-gram, potem pa takoj uredit zadevo, da vidimo kakšno vojsko imamo sploh doma... Punce, ki ste nosečke, kaj pravte za kakšen foto sešn, da vidimo, kako buhiji rastejo!!!! Tako mal za spodbudo nam, ki čakamo da se vam pridružimo!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 9:52:01
|
|
|
|
spps
|
eto aqui,bom še zadnjič prilepla svoj buši
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 10:02:58
|
|
|
|
sonček33
|
ups spps kolk si lepa...jaz mam pa sam še en puding pod popkom
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 10:04:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ups spps kolk si lepa...jaz mam pa sam še en puding pod popkom jaz bom ga tud kmal imela in kako ste vi? kje je kakšna slikca malega bebija?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 10:05:06
|
|
|
|
jazzz27
|
Joooooj spps, sploh si ne predstavljam, da bom jaz kdaj tako kroglo okol nosila.... se mi zdi da nosečke tako hecno izgledamo, kot bi v pinkponk žogico dva zabotrebca porinil, za joške, tle pa sploh ne znam najti primerjave. Drugače pa lep, velik buhi, se vidi da ste že čist na koncu. A te je kaj strah? Aqua, ja vojsko preverit, pol pa ziher rata, poglej Murkico, se je njen tako ustrašu, da je prec ratalo po s gramu. Kako imate dol na primorskem, je sonček? Povej a imaš še vedno isto g. kot si jo imela ali si menjala? Punce a je še katera tako lena kot jaz? Meni se sploh ne da nič. Bog ne daj, da bi mogla it rodit sredi noči...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 10:07:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Joooooj spps, sploh si ne predstavljam, da bom jaz kdaj tako kroglo okol nosila.... se mi zdi da nosečke tako hecno izgledamo, kot bi v pinkponk žogico dva zabotrebca porinil, za joške, tle pa sploh ne znam najti primerjave. Drugače pa lep, velik buhi, se vidi da ste že čist na koncu. A te je kaj strah? Aqua, ja vojsko preverit, pol pa ziher rata, poglej Murkico, se je njen tako ustrašu, da je prec ratalo po s gramu. Kako imate dol na primorskem, je sonček? Povej a imaš še vedno isto g. kot si jo imela ali si menjala? Punce a je še katera tako lena kot jaz? Meni se sploh ne da nič. Bog ne daj, da bi mogla it rodit sredi noči... ma ni me strah poroda,zdaj bolj trzam na to,da bo vse ok z bebijem,danes še pa nasploh,ko sem imela butaste sanje.... jazimam celo nosečnost kroničen lenitis jaz bi pa šla rodit ponoči,ker je takrat vse bolj umirjeno
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 10:10:00
|
|
|
|
Anonimen
|
spps glih ponoč je naveč akcije jaz ne bom pozabila k je bila ura tm 8 zvečer pa že ta hudi popadki tm na pojstl v ozadju pa sliši kolk se ena dere,pol pride pa študentka me pogledat pa reče ja zakaj ste pa vi tko bleda,pa ji moj reče k se una dere tko da ni čist nič pomirjujoče pol pa študentka prbije eh to ni nič sam mal vadi za labodji spev sam k res ne vem kva se je mela tok za dret jaz se tud javljam na raport za lenoritis
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 10:15:27
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eto aqui,bom še zadnjič prilepla svoj buši uau, kak luškan buši!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 10:15:38
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ups spps kolk si lepa...jaz mam pa sam še en puding pod popkom jaz bom ga tud kmal imela in kako ste vi? kje je kakšna slikca malega bebija? Ah ne se sekirat, ve zimske mamice..kaj pa pri nas ko bo to poleti. Bo kar volnen pulover za komuflažo. aha, pa ob priliki bi se zahvalila Žižiki za sijajen mail. Sicer sem ga posredovala tudi tebi sonček...uživaj ob gledanju!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 10:16:19
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eto aqui,bom še zadnjič prilepla svoj buši OOOOOOOOOO, kaka lepa buška!!!!! Super si!!!! Lepotička, pa še lepo se zravnano držiš!!!! Zdaj pa še ostale na foto sešn!!! Jazzzi!!!! Akcija!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 10:17:17
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Aqua, ja vojsko preverit, pol pa ziher rata, poglej Murkico, se je njen tako ustrašu, da je prec ratalo po s gramu. Punce a je še katera tako lena kot jaz? Meni se sploh ne da nič. Bog ne daj, da bi mogla it rodit sredi noči... Ja vidiš Aquica nam je pol prec ratal, pa sploh še rezultatov nismo dobili :))) Drugače pa sem jaz ful lena, čist bi rada bla doma, v topli posteljici s kakšnim tošlim kakavom in bi gledala filme No pa saj od petka naprej imam en teden dopust in gremo smučat (jaz sicer ne bom smučala) ampak če bo vreme za kaj, bom šla z njimi in se bom malo grela na toplem sončku... Še čisto, čisto malo, še dva dni delam, potem pa frejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 10:17:30
|
|
|
|
aqua77
|
G je še vedno ista... ne vem, kar vstrajam, bom vidla, kaj bo zdaj v sredo!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 10:18:18
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eto aqui,bom še zadnjič prilepla svoj buši Krasna si!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 10:58:20
|
|
|
|
aqua77
|
Murki, si bomo pri naši hiši sposodili vaš recept za !!! Upam, da uspe, tako kot vam!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 11:01:44
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Murki, si bomo pri naši hiši sposodili vaš recept za !!! Upam, da uspe, tako kot vam!!!! Kar sposodi si recept in boš videla, da kaj lepšega še nista skuhala ...
< Sporočilo je popravil murkica -- 4.3.2009 11:02:04 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 11:03:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Murki, si bomo pri naši hiši sposodili vaš recept za !!! Upam, da uspe, tako kot vam!!!! Kar sposodi si recept in boš videla, da kaj lepšega še nista skuhala ... no ja, midva že kuhava zelo rada, če nama pa uspe že kaj skuhat bova pa v devetih nebesih!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 11:11:51
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Murki, si bomo pri naši hiši sposodili vaš recept za !!! Upam, da uspe, tako kot vam!!!! Kar sposodi si recept in boš videla, da kaj lepšega še nista skuhala ... no ja, midva že kuhava zelo rada, če nama pa uspe že kaj skuhat bova pa v devetih nebesih!!! moram dodat, da je treba toliko časa kuhat dokler se ne prismodi in ti je potem od same vnete kuhinje še fino slabo tri mesece, skuhanega se pa tako naješ, da je trebuh vsak dan večji in na koncu, ko sploh ne moreš več in misliš da te bo konc dobiš najlepšo sladico
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 11:23:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Murki, si bomo pri naši hiši sposodili vaš recept za !!! Upam, da uspe, tako kot vam!!!! Kar sposodi si recept in boš videla, da kaj lepšega še nista skuhala ... no ja, midva že kuhava zelo rada, če nama pa uspe že kaj skuhat bova pa v devetih nebesih!!! moram dodat, da je treba toliko časa kuhat dokler se ne prismodi in ti je potem od same vnete kuhinje še fino slabo tri mesece, skuhanega se pa tako naješ, da je trebuh vsak dan večji in na koncu, ko sploh ne moreš več in misliš da te bo konc dobiš najlepšo sladico lepo povedano jazzzi se bomo potrudli in probali zažgat kuhinjo te dni....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 11:28:34
|
|
|
|
pikica36
|
jaz sem danes tudi klicala G, pa morem v pon . še enkrat poklicat da me nekam "uturi" , ker prej mi je dala datum 16.2.2010 pa sem jo malo vprašala po zdravju in ji objasnila da bi rada prej in ne na reden pregled. bomo videli kaj bo rekel dohtar, ma da me da vsaj na kake hormonske preiskave, pa najverjetneje bo najprej predlagal spermiogram, ma bomo videli, zdaj mam pa že vsega dost, že 7 mesec po ss pa še nič. no, sa j vem da ni tako veliko ampak vseeno - me že leta malo lovijo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 11:41:10
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Murki, si bomo pri naši hiši sposodili vaš recept za !!! Upam, da uspe, tako kot vam!!!! Kar sposodi si recept in boš videla, da kaj lepšega še nista skuhala ... no ja, midva že kuhava zelo rada, če nama pa uspe že kaj skuhat bova pa v devetih nebesih!!! moram dodat, da je treba toliko časa kuhat dokler se ne prismodi in ti je potem od same vnete kuhinje še fino slabo tri mesece, skuhanega se pa tako naješ, da je trebuh vsak dan večji in na koncu, ko sploh ne moreš več in misliš da te bo konc dobiš najlepšo sladico lepo povedano jazzzi se bomo potrudli in probali zažgat kuhinjo te dni.... zakaj so mi spet glih pri tebi dlake pršle na misel .... ...pa smo že razčistle da jih ni nikjer....al so ble? se ne spomnim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 11:41:23
|
|
|
|
aqua77
|
evo še tukaj vam kakšnega mladca pripopam, za stimulacijo.... pa še tole... zdaj se pa sam zmente, katera bi ga očedla...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 11:42:21
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Murki, si bomo pri naši hiši sposodili vaš recept za !!! Upam, da uspe, tako kot vam!!!! Kar sposodi si recept in boš videla, da kaj lepšega še nista skuhala ... no ja, midva že kuhava zelo rada, če nama pa uspe že kaj skuhat bova pa v devetih nebesih!!! moram dodat, da je treba toliko časa kuhat dokler se ne prismodi in ti je potem od same vnete kuhinje še fino slabo tri mesece, skuhanega se pa tako naješ, da je trebuh vsak dan večji in na koncu, ko sploh ne moreš več in misliš da te bo konc dobiš najlepšo sladico lepo povedano jazzzi se bomo potrudli in probali zažgat kuhinjo te dni.... zakaj so mi spet glih pri tebi dlake pršle na misel .... ...pa smo že razčistle da jih ni nikjer....al so ble? se ne spomnim ne, ne pri men jih ni!!! niti na jeziku!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.