Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 16:37:22
|
|
|
|
trinity22
|
Špelčika pa ne že spet joj kar , daj počakaj še en teden, mogoče je res še prezgodaj, mislim nate Punce nič še ne diham, se je od včeri vse umirilo, tako da čakam, pa čakam pa čakam Hvala pa vsem za podporo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 16:40:46
|
|
|
|
Erin
|
Joj trinity, se spomnim ko si se javljala iz amerike in si bila še na začetku, sedaj pa že čakaš na rim... hitro gre Naj tebi in spps želim že vnaprej hiter in lep porod ter zdravo malo štruco
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 16:42:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Joj trinity, se spomnim ko si se javljala iz amerike in si bila še na začetku, sedaj pa že čakaš na rim... hitro gre Naj tebi in spps želim že vnaprej hiter in lep porod ter zdravo malo štruco hvala sem bila danes na pregledu,pa še nič ne kaže ,da bo bebi kmal vzunaj-zgleda,da se bo zgodovina ponovila in bom zopet čez rok ,no pa bomo že zdržali.... špelka
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 16:45:53
|
|
|
|
Anonimen
|
spelka... mislim nate in ti pošiljam veliko ter . Sonček, tebi pa vse njaboljše!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 16:46:59
|
|
|
|
Erin
|
spps - jaz sem bila tudi 4.8 na pregledu in ni kazalo nič od nič...tudi dan kasneje ne... po južni se je pa samo ulilo..samo od mize sem vstala...priden fant a, je počakal da se je mami najedla Hočem reči, nič ne računaj na to... voda lahko odteče tudi ZDAJ ..a je? Ok ni..samo tukaj te lahko tako nepričakovano preseneti... Ni nujn oda so najprej popadki..jaz jih sploh imela nisem dokler mi niso dal umetnih popadkov... A je že odtekla voda? A še vedno ne.. NAjboljš je da si pred začetkom sit in naspan...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 16:49:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin spps - jaz sem bila tudi 4.8 na pregledu in ni kazalo nič od nič...tudi dan kasneje ne... po južni se je pa samo ulilo..samo od mize sem vstala...priden fant a, je počakal da se je mami najedla Hočem reči, nič ne računaj na to... voda lahko odteče tudi ZDAJ ..a je? Ok ni..samo tukaj te lahko tako nepričakovano preseneti... Ni nujn oda so najprej popadki..jaz jih sploh imela nisem dokler mi niso dal umetnih popadkov... A je že odtekla voda? A še vedno ne.. NAjboljš je da si pred začetkom sit in naspan... bomo vidli kako bo,upam,pa da čimprej,če ne bo mala živčnega fasala,ker je že tolk nestrpna- mi je zadnjič rekla;mami kdaj bo že??jaz ne morem več čakat
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 16:51:14
|
|
|
|
trinity22
|
Erin res je, kako čas beži, saj jaz se spomnim še nazaj, ko smo stiskale pesti in si ti postala srečka nosečka, jaz sem malopred tem šele začela sodelovat na forumu, sedaj pa je Tilen že pravi korenjak, jaz pa tudi komaj čakam, da spoznam svojo punčko spps midve bova šle skupi, a prav, kam greš že ti rodit?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 16:52:25
|
|
|
|
spps
|
sunshine ,vse najnaj
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 16:53:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Erin res je, kako čas beži, saj jaz se spomnim še nazaj, ko smo stiskale pesti in si ti postala srečka nosečka, jaz sem malopred tem šele začela sodelovat na forumu, sedaj pa je Tilen že pravi korenjak, jaz pa tudi komaj čakam, da spoznam svojo punčko spps midve bova šle skupi, a prav, kam greš že ti rodit? v Celje,a maš namen rodit pred rokom?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 17:14:11
|
|
|
|
ledenka
|
joj, trinity, ti pa še manj kot 2 tedna da o spps niti ne govorim joj, kdaj bom tak daleč grem zdaj počasi v materinsko...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 17:26:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Ampak jaz še vedno upam da je vse skupaj le prezgodaj... naj bo to prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... se podpišem nimam besed ,mislim ,da to vse pove Drži se pupa naša in mislimo nate Počakaj kot pravijo punce ,poglej našo pogumno Jazziko,sedaj je pa v 22t špelči samo zate od mene http://www.mojnet-si.net/assets/applets/behappy.swf
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 19:51:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka joj, trinity, ti pa še manj kot 2 tedna da o spps niti ne govorim joj, kdaj bom tak daleč grem zdaj počasi v materinsko... boš vidla,kako boš hitro na koncu-sam ti dnevi se fuuul vlečejo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 8:09:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! špelka ne obupat gigi kako si ti kej men?sm bila pridna pa poklicala pulmologinjo pa je tm sestra rekla da me bo poklicala nazaj tko da zdej čakam na klic spps je že kaj akcije?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 8:50:39
|
|
|
|
spps
|
nič akcije vsem frišnim nosečkam,da napišem-ne se sekirat če vam nosečniški znakci izginjajo.jaz v prvi nosečnosti sploh ne bi vedla,da sem noseča,pa tud čez celo nosečnost nisem imela slabosti,al kakšnih nosečniških znakcev-no,na konc mi je smrdela pražena čebula im zadnji mesec me je zgaga mal pekla,to pa je bilo tudi vse.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 8:51:40
|
|
|
|
murkica
|
Špelči mislim nate... Prosim ne obupaj in počakaj še ta teden pa bo sigurno ... Me je ta novica včeraj tako potrla, da kar nisemmogla hodit na RR. Larilu- fino, da si poklicala zdravnika. Upam, da si bolje! sps in trinity: sta še v enem kosu? No jaz sem tudi danes v službi in sem fulllll zaspana... Zvečer hodim pozno spat, ponoči ne spim ravno najbolje, ko pa končno zadremuckam na polno, pa že zvoni budilka in je treba vstati za službo No sej tiste dneve, ko pa bi lahko spala, pa se kar sama zbodim malo čez 7. in je to to... Očitno bomo celo bolj malo spali, ker me že zdaj daje... No da ne govorim potem o tem, da če se popoldne spravim kaj gledat TV, da pa takoj v komo padem in me potem moj budi, ko moram it delat... Za znoret... Jaz sem včeraj že malo špegala vozičke. Sej vem, da prehitevam ampak rada bi videla sploh kaj mi je všeč... No in še moj me je kregu, da naj še malo počakam in da imava še 8 mesecev časa, na koncu pa mi je priznal, da je on že gledal sedeže za kolesa za otroke... No sej to mava pa časa še 2 leti (hahahahah)... kdo je pol neučakan :) Ful je luškan, skos me boža po trebuščku, ga lupčka in ga kr ne more nehat gledat, pa se nič še ne pozna. le kaj bo potem? Nič bodite lepo in upam, da bo danes kaj več lepih novic. LP Murkica
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 8:57:21
|
|
|
|
trinity22
|
jutro ... sledi poročilo ... jaz še vedno lepo dva v enem zapakirana in naši pupi se nikamor ne mudi, ma no sej ma še 10 dni časa ... Grem jaz mal šopingirat mogoče jo pa kaj vzpodbudi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 8:58:14
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps nič akcije vsem frišnim nosečkam,da napišem-ne se sekirat če vam nosečniški znakci izginjajo.jaz v prvi nosečnosti sploh ne bi vedla,da sem noseča,pa tud čez celo nosečnost nisem imela slabosti,al kakšnih nosečniških znakcev-no,na konc mi je smrdela pražena čebula im zadnji mesec me je zgaga mal pekla,to pa je bilo tudi vse. No to je pa supr slišat... Sej veš kako je, takoj zaženemo vik in krik, če se samo kaj spremeni, tako da sem jaz že včerajmogla tolažit mojo dobro kolegico, ker je rekla, da so ji vsi znakci zginl in da zdej bo pa vse šlo naprej in je jokala že dobre pol ure, sploh preden me je poklicala. Tako, da sem jo mogla umirit in ji povedat, da to definitvno ni dobro ne za njo, ne za malčka in da če jo ful skrbi, da naj za nasvet pokliče svojo G, če se bo potem počutila bolje... Ja pač se tako borimo za svoje pikice, da je ves čas prisoten strah, če bo vse OK... Ampak sej bo, na koncu bomo vse mamice luštnim sončkom. Kajne?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 9:00:09
|
|
|
|
pikica36
|
hoj murki , nevem a sem sfalila - a že maš enga doma ali bo prvi?? trinity- še malo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 9:02:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: spps nič akcije vsem frišnim nosečkam,da napišem-ne se sekirat če vam nosečniški znakci izginjajo.jaz v prvi nosečnosti sploh ne bi vedla,da sem noseča,pa tud čez celo nosečnost nisem imela slabosti,al kakšnih nosečniških znakcev-no,na konc mi je smrdela pražena čebula im zadnji mesec me je zgaga mal pekla,to pa je bilo tudi vse. No to je pa supr slišat... Sej veš kako je, takoj zaženemo vik in krik, če se samo kaj spremeni, tako da sem jaz že včerajmogla tolažit mojo dobro kolegico, ker je rekla, da so ji vsi znakci zginl in da zdej bo pa vse šlo naprej in je jokala že dobre pol ure, sploh preden me je poklicala. Tako, da sem jo mogla umirit in ji povedat, da to definitvno ni dobro ne za njo, ne za malčka in da če jo ful skrbi, da naj za nasvet pokliče svojo G, če se bo potem počutila bolje... Ja pač se tako borimo za svoje pikice, da je ves čas prisoten strah, če bo vse OK... Ampak sej bo, na koncu bomo vse mamice luštnim sončkom. Kajne? tako je!!!!!!!!!! jaz sem pa čisto zgubila občutek,da bomo končno spoznali našega bebija...in prav hudo mi je ko čitam,da je kateri nosečnost propadla...potem pa ne vem al naj sploh kaj napišem al se umaknem...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 9:10:04
|
|
|
|
murkica
|
Pikica to bo naš prvi otročiček Ga pa čakamo že kar dobro leto in pol
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 9:15:32
|
|
|
|
murkica
|
spps- ti kar piši, borke potrebujemo tudi dobre novice... Tako, da tudi jaz ves čas pišem kako sem vesela, da sem in upam, da s tem koga ne užalim...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 9:22:02
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka!!!! ]
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 9:25:49
|
|
|
|
spps
|
oooo aqui,kako si?jasna je že rodila murkiica,sej to je takšna delikatna zadeva,ko ne veš ka je prav in kaj ne....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 9:29:16
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps oooo aqui,kako si?jasna je že rodila murkiica,sej to je takšna delikatna zadeva,ko ne veš ka je prav in kaj ne.... a res??????? naša enanobena???? Čestitke!!!! Kaj pa ima!!!! Povej ji, če boš kaj v kontaktu z njo, da jim vsem skupaj želim čim več prespanih noči in čim več zdravja!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.3.2009 9:31:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps oooo aqui,kako si?jasna je že rodila murkiica,sej to je takšna delikatna zadeva,ko ne veš ka je prav in kaj ne.... a res??????? naša enanobena???? Čestitke!!!! Kaj pa ima!!!! Povej ji, če boš kaj v kontaktu z njo, da jim vsem skupaj želim čim več prespanih noči in čim več zdravja!!!!! aha 2.3. je rodila ,sem napopala sklikco njene Katje ,čak jo poiščem...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.