|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
3.3.2009 16:37:22   
trinity22
Špelčika pa ne že spet user posted image user posted image user posted image joj kar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , daj počakaj še en teden, mogoče je res še prezgodaj, mislim nateuser posted image user posted image user posted image

Punce nič še ne diham, se je od včeri vse umirilo, tako da čakam, pa čakam pa čakamuser posted image
Hvala pa vsem za podporouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
3.3.2009 16:40:46   
Erin
Joj trinity, se spomnim ko si se javljala iz amerike in si bila še na začetku, sedaj pa že čakaš na rim... hitro greuser posted image user posted image user posted image

Naj tebi in spps želim že vnaprej hiter in lep porod ter zdravo malo štrucouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
3.3.2009 16:42:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Joj trinity, se spomnim ko si se javljala iz amerike in si bila še na začetku, sedaj pa že čakaš na rim... hitro greuser posted image user posted image user posted image

Naj tebi in spps želim že vnaprej hiter in lep porod ter zdravo malo štrucouser posted image user posted image user posted image

user posted image  hvalauser posted image user posted image user posted image  sem bila danes na pregledu,pa še nič ne kaže ,da bo bebi kmal vzunaj-zgleda,da se bo zgodovina ponovila in bom zopet čez rokuser posted image ,no pa bomo že zdržali....

špelkauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
3.3.2009 16:45:53   
Anonimen
spelka... mislim nate in ti pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image    ter  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sonček
, tebi pa vse njaboljše!!!!!

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
3.3.2009 16:46:59   
Erin
spps - jaz sem bila tudi 4.8 na pregledu in ni kazalo nič od nič...tudi dan kasneje ne... po južni se je pa samo ulilo..samo od mize sem vstala...priden fant a, je počakal da se je mami najedlauser posted image user posted image user posted image Hočem reči, nič ne računaj na to... voda lahko odteče tudi ZDAJ ..a je? Ok ni..samo tukaj te lahko tako nepričakovano preseneti... Ni nujn oda so najprej popadki..jaz jih sploh imela nisem dokler mi niso dal umetnih popadkov... A je že odtekla voda? A še vedno ne.. user posted image user posted image
NAjboljš je da si pred začetkom sit in naspan...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
3.3.2009 16:49:00   
spps

spps - jaz sem bila tudi 4.8 na pregledu in ni kazalo nič od nič...tudi dan kasneje ne... po južni se je pa samo ulilo..samo od mize sem vstala...priden fant a, je počakal da se je mami najedlauser posted image user posted image user posted image Hočem reči, nič ne računaj na to... voda lahko odteče tudi ZDAJ ..a je? Ok ni..samo tukaj te lahko tako nepričakovano preseneti... Ni nujn oda so najprej popadki..jaz jih sploh imela nisem dokler mi niso dal umetnih popadkov... A je že odtekla voda? A še vedno ne.. user posted image user posted image
NAjboljš je da si pred začetkom sit in naspan...

bomo vidli kako bo,upam,pa da čimprej,če ne bo mala živčnega fasala,ker je že tolk nestrpna- mi je zadnjič rekla;mami kdaj bo že??jaz ne morem več čakatuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
3.3.2009 16:51:14   
trinity22
Erin res je, kako čas beži, saj jaz se spomnim še nazaj, ko smo stiskale pesti in si ti postala srečka nosečka, jaz sem malopred tem šele začela sodelovat na forumu, sedaj pa je Tilen že pravi korenjak, jaz pa tudi komaj čakam, da spoznam svojo punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spps midve bova šle skupi, a prav, kam greš že ti rodit?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
3.3.2009 16:52:25   
spps
sunshine ,vse najnajuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
3.3.2009 16:53:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Erin res je, kako čas beži, saj jaz se spomnim še nazaj, ko smo stiskale pesti in si ti postala srečka nosečka, jaz sem malopred tem šele začela sodelovat na forumu, sedaj pa je Tilen že pravi korenjak, jaz pa tudi komaj čakam, da spoznam svojo punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spps midve bova šle skupi, a prav, kam greš že ti rodit?
user posted image  v Celje,a maš namen rodit pred rokom?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
3.3.2009 17:14:11   
ledenka
joj, trinity, ti pa še manj kot 2 tedna user posted image  da o spps niti ne govorim user posted image  joj, kdaj bom tak daleč user posted image  

grem zdaj počasi v materinsko...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
3.3.2009 17:26:02   
sonček85

Ampak jaz še vedno upam da je vse skupaj le prezgodaj... naj bo to prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
se podpišem

nimam beseduser posted image user posted image ,mislim ,da to vse poveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se pupa naša in mislimo nate
Počakaj kot pravijo punce ,poglej našo pogumno Jazziko,sedaj je pa v 22t

špelči samo zate od mene
http://www.mojnet-si.net/assets/applets/behappy.swf

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
3.3.2009 19:51:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

joj, trinity, ti pa še manj kot 2 tedna user posted image  da o spps niti ne govorim user posted image  joj, kdaj bom tak daleč user posted image  

grem zdaj počasi v materinsko...
boš vidla,kako boš hitro na koncu-sam ti dnevi se fuuul vlečejouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
4.3.2009 8:09:52   
Anonimen
jutro!
špelka ne obupatuser posted image user posted image
gigi kako si ti kej men?sm bila pridna pa poklicala pulmologinjo pa je tm sestra rekla da me bo poklicala nazaj tko da zdej čakam na klicuser posted image
spps je že kaj akcije?user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2963
4.3.2009 8:50:39   
spps
nič akcijeuser posted image user posted image user posted image

vsem frišnim nosečkam,da napišem-ne se sekirat če vam nosečniški znakci izginjajo.jaz v prvi nosečnosti sploh ne bi vedla,da sem noseča,pa tud čez celo nosečnost nisem imela slabosti,al kakšnih nosečniških znakcev-no,na konc mi je smrdela pražena čebula im zadnji mesec me je zgaga mal pekla,to pa je bilo tudi vse.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
4.3.2009 8:51:40   
murkica
Špelči mislim nate... Prosim ne obupaj in počakaj še ta teden pa bo sigurno user posted image ...

Me je ta novica včeraj tako potrla, da kar nisemmogla hodit na RR.

Larilu- fino, da si poklicala zdravnika. Upam, da si bolje!

sps in trinity: sta še v enem kosu?

No jaz sem tudi danes v službi in sem fulllll zaspana... Zvečer hodim pozno spat, ponoči ne spim ravno najbolje, ko pa končno zadremuckam na polno, pa že zvoni budilka in je treba vstati za službo user posted image user posted image  No sej tiste dneve, ko pa bi lahko spala, pa se kar sama zbodim malo čez 7. in je to to...  Očitno bomo celo user posted image  bolj malo spali, ker me že zdaj daje... No da ne govorim potem o tem, da če se popoldne spravim kaj gledat TV, da pa takoj v komo padem in me potem moj budi, ko moram it delat... Za znoret...

Jaz sem včeraj že malo špegala vozičke. Sej vem, da prehitevam ampak rada bi videla sploh kaj mi je všeč... No in še moj me je kregu, da naj še malo počakam in da imava še 8 mesecev časa, na koncu pa mi je priznal, da je on že gledal sedeže za kolesa za otroke... No sej to mava pa časa še 2 leti (hahahahah)... kdo je pol neučakan :)

Ful je luškan, skos me boža po trebuščku, ga lupčka in ga kr ne more nehat gledat, pa se nič še ne pozna. le kaj bo potem?

Nič bodite lepo in upam, da bo danes kaj več lepih novic.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
4.3.2009 8:57:21   
trinity22
jutro ...

sledi poročilo ... jaz še vedno lepo dva v enem zapakiranauser posted image user posted image user posted image  in naši pupi se nikamor ne mudi, ma no sej ma še 10 dni časa ...

Grem jaz mal šopingirat mogoče jo pa kaj vzpodbudiuser posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
4.3.2009 8:58:14   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: spps

vsem frišnim nosečkam,da napišem-ne se sekirat če vam nosečniški znakci izginjajo.jaz v prvi nosečnosti sploh ne bi vedla,da sem noseča,pa tud čez celo nosečnost nisem imela slabosti,al kakšnih nosečniških znakcev-no,na konc mi je smrdela pražena čebula im zadnji mesec me je zgaga mal pekla,to pa je bilo tudi vse.

No to je pa supr slišat... Sej veš kako je, takoj zaženemo vik in krik, če se samo kaj spremeni, tako da sem jaz že včerajmogla tolažit mojo dobro kolegico, ker je rekla, da so ji vsi znakci zginl in da zdej bo pa vse šlo naprej in je jokala že dobre pol ure, sploh preden me je poklicala. Tako, da sem jo mogla umirit in ji povedat, da to definitvno ni dobro ne za njo, ne za malčka in da če jo ful skrbi, da naj za nasvet pokliče svojo G, če se bo potem počutila bolje... Ja pač se tako borimo za svoje pikice, da je ves čas prisoten strah, če bo vse OK... Ampak sej bo, na koncu bomo vse mamice luštnim sončkom. Kajne?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
4.3.2009 9:00:09   
pikica36
hoj murki user posted image , nevem a sem sfalila - a že maš engauser posted image doma ali bo prvi??

trinity- še malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
4.3.2009 9:02:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

No to je pa supr slišat... Sej veš kako je, takoj zaženemo vik in krik, če se samo kaj spremeni, tako da sem jaz že včerajmogla tolažit mojo dobro kolegico, ker je rekla, da so ji vsi znakci zginl in da zdej bo pa vse šlo naprej in je jokala že dobre pol ure, sploh preden me je poklicala. Tako, da sem jo mogla umirit in ji povedat, da to definitvno ni dobro ne za njo, ne za malčka in da če jo ful skrbi, da naj za nasvet pokliče svojo G, če se bo potem počutila bolje... Ja pač se tako borimo za svoje pikice, da je ves čas prisoten strah, če bo vse OK... Ampak sej bo, na koncu bomo vse mamice luštnim sončkom. Kajne?
user posted image tako je!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem pa čisto zgubila občutek,da bomo končno spoznali našega bebija...in prav hudo mi je ko čitam,da je kateri nosečnost propadla...potem pa ne vem al naj sploh kaj napišem al se umaknem...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
4.3.2009 9:10:04   
murkica
Pikica to bo naš prvi otročičekuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ga pa čakamo že kar dobro leto in poluser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
4.3.2009 9:15:32   
murkica
spps- ti kar piši, borke potrebujemo tudi dobre novice... Tako, da tudi jaz ves čas pišem kako sem vesela, da sem user posted image  in upam, da s tem koga ne užalim...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
4.3.2009 9:22:02   
aqua77
Jutrčka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

] user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
4.3.2009 9:25:49   
spps
oooo aqui,kako si?jasna je že rodilauser posted image
murkiica,sej to je takšna delikatna zadeva,ko ne veš ka je prav in kaj ne....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
4.3.2009 9:29:16   
aqua77

a res???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naša enanobena???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa ima!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Povej ji, če boš kaj v kontaktu z njo, da jim vsem skupaj želim čim več prespanih noči in čim več zdravja!!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
4.3.2009 9:31:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

a res???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naša enanobena???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa ima!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Povej ji, če boš kaj v kontaktu z njo, da jim vsem skupaj želim čim več prespanih noči in čim več zdravja!!!!!
ahauser posted image user posted image user posted image 2.3. je rodila ,sem napopala sklikco njene Katjeuser posted image ,čak jo poiščem...user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.