lindi1
|
TASSIKA ja,sem šla kar v IZI MOBILI pogledat in sem izbrala s predali,itak sem bila tako zmedena,da ne vem več točno,kakšne barve bodo sprednji konci predalov,mislim,da rumena,svetlo plava pa beeež...pa ta svetlejša,ker je bukev in ne vem še kaj...v glavnem una je imela bolj malo časa,moj je zraven stal pa na uro gledal...tako,da sem se ful na hitro zmenila mi je pa ful všeč,ker je široka in se ne previja od strani,sem imela eno na bolhi ugledano,pa sem bila prepozna,in ne da se mi več čakati...ker imam čakanja zadosti in sem jo hotela takoj,no ja,ampak bom vseeno čakala do petka,ker morajo baje predale nardit,so kao vse prodali Aja, še to zdaj tvoja pikica nagaja,da kar čička po svoje,ja potem se pa lahko zgodi,da boš prej .Jaz imam pa jutri pregled,ob 14 CTG potem pa ob 13 oddam vodo,samo ne vem,če bom s svojim prevozom,te snamem za kavico,če pa ne,potem ne,ker mi avto nagaja,ssmo 13 ali kako,do doma sem prišla je ful cukal,potem sem pa hotela it z mami do ene moje kolegice,ker moja mami zanjo dela nekaj kvačkanega,ona mi bo pa posodila banjico in stojalo,pa 2 zimska pajacka,pa sva se samo par metrov pelale,je avto kar crknil,pa začel cukati,tko da sm tm pri tosami kar na pločnik potem zavila,ko je vžgal,in se po pločniku počasi peljala mimo tosame na parkirišče....Še dobro,da imam soseda,ki je mehanik...je prišel špogledat in ko sem mu razložila kako in kaj je rekel,a si nazadnje tankala na OMV na viru,in ga gledam,pa pravim,ja sem, no to je to je rekel,baje je imel v kratkem ene par primerov,ki so Tankali tukaj in baje je BILA ME D BENCINOM VODA VMES,zdaj ga moram pa sprazniti,do takrat bo cukal in potem je rekel naj tankam samo tle na petrolu zraven Mc Donaldsa....PUNCE NE NA VIRU NA OMV TANKAT
|