|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
9.10.2009 8:42:40   
KatMat
nc se jezit lindi....vse se bo postimalo bos videla...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
9.10.2009 8:44:01   
KatMat
aja kurice....ni še fertik ampak lahko že pošnofate novi forum....
http://sosedovkurnik.forumotion.net/forum-f1/

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
9.10.2009 9:38:14   
LINDI
Saj sem že malo boljše,ampak že zdavnaj bi jo lahko imela...če nebi tega čakala,pa že stvari notri,saj vem,da bo,ampak me je pa pogrelo fuluser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
10.10.2009 13:59:41   
LINDI
Sem mislila,da bo že danes previjalna,pa moj nima časa,je bolj za našo bajtico skrbel,od mami,je plohe naštimal za rimlne,pa 2x cegle peljal tja...priden jaz pa čččččččččaaakkkkkaaaaaaammmmmmmmmmmmmuser posted image ,tako kot ponavadi,sem vedno zadnja na vrsti.user posted image Saj sem že navajena..

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
12.10.2009 19:06:26   
LINDI
Punce kje ste kaj,vse pančkateuser posted image .Evo imam naročeno previjalno s 4 predali in veliko previjalno ploščo,kot sem hotela,edino barve so malo drugačne,kot bi želela,pa ni panike,ker je cenejša,če se ne zmišljujem.user posted image Naj bi jo dobila v petek,upam,da bo,da jo moj sestavi in da končno začnem basati stvari vanjo,sem ful veselauser posted image komaj čakam,potem pa lahko tudi pride babyuser posted image mu je dovoljenouser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
12.10.2009 20:53:42   
KatMat
se malo lindi pa bos tudi ti mamica!!!!!pa sloncek tud pa nasa ilinovy!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
12.10.2009 21:27:18   
rožca26
A, ste še vedno tukej. Sem že mislila, da ste šle vse na kup rodit. user posted image
Lindi - lepo, da si končno na vrsto prišla user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
13.10.2009 7:20:13   
slonček1
Jutro!

Mi smo pa danes donošeni!! user posted image user posted image user posted image
In še ta prehlad pocajtamo in gremo lahko rodit (ja pri nas smo spet! prehlajeni). Ker drugače se bojim, da mi še moža v porodno ne spustijo user posted image . Sem pa včeri kupla še Ekolostrum, pa da vidimo user posted image . Ta trenutek probam res čist vse, da vsaj za kak mesec zaključimo s prehladi user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
13.10.2009 8:45:32   
LINDI
KAT MAT ja,zdaj se bo pa počasi zčelo,noro,kar ne morem verjeti,kdaj je to minilouser posted image

Ja končno Lindi tudi na vrstii,pa še to se je moj potem hecal,da ni mogel nič narediti pri hiški,ker je moral mene za previjalno gledati peljati

pa v Lidla,Pa v Pikapolonico,ma sem imela priliko,pa sem ga izkoristila na polnouser posted image .Pa je potem še vedno lahko nekaj delal...Ne vem,a se njemu GNEZDENJE tudi poznauser posted image user posted image user posted image

Nič luštno ni biti prehlajen,ne,vi se kar pocrkljajte s čajčki z medom...upam,da boste čimprej dobri,potem pa AKCIJAuser posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
13.10.2009 11:14:36   
tassika
Linid, kako kaj stanje, kdaj imaš spet kakšen pregled, da priletiš na kavico, jaz ga imam drugi teden v sredo, pa se bojim, da mi prej uideš v porodnišnico.Kje si potem kupila previjalno, pa kakšno?

ps. mogoče te pa jaz prehitim s porodnišnico, ker če se mala ne obrne okoli grem 22. v KRuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
13.10.2009 12:39:21   
lilinovy
Ojla vsem!!

Ne morem verjet da sem že v 37 tednu!!!!Noro!!
V ponedeljek mamo spet pregled in UPAM da bo vse ok, ker sem že ves teden prehlajena. Pa me je še naša bodoča babi malo prestrašila, češ da lahko to vplivana našega bejbija.Tako da me kar skrbi..
No Slonček1 , mava kar podobne težave. A ti ponoči kej spiš?? Jaz že cel teden spim malo po etapah, ker mam nos zabasan, pa še ti stalni obiski wc-ja.user posted image user posted image user posted image

Lindi super za previjalno, če bodo pa problemi pri sestavljanju naj pa tvoj kar pri našem atiju pozvoni in kej vpraša...............

Katmat kako se kaj rihtate?Aja pa še tole vprašanje za tiste z izkušnjami: KDAJ ste oddale prijavo za vrtec in kakšen je sploh postopek, kje dobiš papirje? Kje bi bilo kej o tem na netu??Kolegica, mi je namreč povedala, da so oni oddali prošnjo oziroma prijavo že kar takoj ko je prišla iz porodnišnice.

Ok tolk od mene, zdej grem pa mal na sonček!!
Lep pozdravček vsem!!

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
13.10.2009 12:40:55   
lilinovy
 Tassika

Zdej bomo mele pa jaz ,Lindi in ti iste previjalne......................

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
13.10.2009 13:07:33   
lindi1
TASSIKA ja,sem šla kar v IZI MOBILI pogledat in sem izbrala s predali,itak sem bila tako zmedena,da ne vem več točno,kakšne barve bodo sprednji konci predalov,mislim,da rumena,svetlo plava pa beeež...pa ta svetlejša,ker je bukev in ne vem še kaj...v glavnem una je imela bolj malo časa,moj je zraven stal pa na uro gledal...tako,da sem se ful na hitro zmenilauser posted image mi je pa ful všeč,ker je široka in se ne previja od strani,sem imela eno na bolhi ugledano,pa sem bila prepozna,in ne da se mi več čakati...ker imam čakanja zadostiuser posted image in sem jo hotela takoj,no ja,ampak bom vseeno čakala do petka,ker morajo baje predale nardit,so kao vse prodaliuser posted image
Aja, še to zdaj tvoja pikica nagaja,da kar čička po svoje,ja potem se pa lahko zgodi,da boš prejuser posted image .Jaz imam pa jutri pregled,ob 14 CTG potem pa ob 13 oddam vodo,samo ne vem,če bom s svojim prevozom,te snamem za kavico,če pa ne,potem ne,ker mi avto nagaja,ssmo 13user posted image ali kako,do doma sem prišla je ful cukal,potem sem pa hotela it z mami do ene moje kolegice,ker moja mami zanjo dela nekaj kvačkanega,ona mi bo pa posodila banjico in stojalo,pa 2 zimska pajacka,pa sva se samo par metrov pelale,je avto kar crknil,pa začel cukati,tko da sm tm pri tosami kar na pločnik potem zavila,ko je vžgal,in se po pločniku počasi peljala mimo tosame na parkirišče....Še dobro,da imam soseda,ki je mehanik...je prišel špogledat in ko sem mu razložila kako in kaj je rekel,a si nazadnje tankala na OMV na viru,in ga gledam,pa pravim,ja sem, no to je to je rekel,baje je imel v kratkem ene par primerov,ki so Tankali tukaj in baje je BILA ME D BENCINOM VODA VMES,zdaj ga moram pa sprazniti,do takrat bo cukal in potem je rekel naj tankam samo tle na petrolu zraven Mc Donaldsa....PUNCE NE NA VIRU NA OMV TANKAT

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
13.10.2009 13:13:38   
lindi1
Aja pozabila povedati,da mi mora še eno cev zamenjati,ker nekaj spuša,ampak nima veze s tistim cukanjem....dol padeš in zdaj čaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkaaaaammmmm,saj naj bi danes,ampak ne vem kdajuser posted image Tako,da sem se spravila delati ježke iz albert piškotov,ker mi samo sladko hodi po glaviuser posted image .To bo moj hud,je reku zadnjič,ja samo boš mogla malo shujšati predno bova imela še enega bejbija,ker če ne ne vem kakšna boš,pa se režiuser posted image Pa saj ga ne bova imel atakoj,verjetno pa kar hitro,ko bo kazalo,da se bomo selili v hiško...to pa bogve kdaj bo,razen če se kaj ne zalomiuser posted image ker bolj planiraš slabše je...no v glavnem meni je tale 13 dal vetrauser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
13.10.2009 13:20:59   
tassika
O oa veš kaj bi pa jaz, rumove kroglice, pomoje jih takoj jutri nardim, danes nimam časa, ker peljeva avto na servis.

Za previjalne bom pa klicala v izi-ja, bom rekla, da hočem procente, ker delam reklamouser posted image

Ja glede termina poroda pa ne znam nič povedat, edino kar vem, je to, da moram 22 v porodnišnico na zunanji obrat, če dan prej ne bo v glavični vstavi. Potem je pa vse odvisno od narave, ker znanji obrat lahko sporži predčasni porod, ravno tako pa sem brala, da se otroci v medenični vstavi rojevajo predčasno in sem potencialni kanididat, da ne dočakam 23.11. kaj čemo, pri meni v življenju se mora vedno kaj komplicirat, pa smo še vedno vse rešili in bomo še to, se vidi da je mala trmasta tko kot njen oči, no sej je mami tudi malouser posted image

No če boš lahko ti kar pokliči, sem doma, ker sem še ta in naslednji teden na bolniški, potem pa končno porodniškauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
13.10.2009 13:22:22   
lindi1
LILINOVY aja si spet prehlajena,naj te ne straši tako zelo,moja sodelavka je tudi virozo staknila med nosečnostjo,ker ima že prej 2 bejbiki,pa ni s tamalim nič narobe,pa še tak dobrovolček je,da dol padešuser posted image ti samo pozitivno razmišljaj......pa so driskali smrkali in vse.....Aja ima TASSIKA tudi od tam saj ima ful lepo,pa fullll lepo sobico ima ,mi pa vsi v eni,pa še nalepk nisem nalimala,v glavnem grozna sem,ampak komaj čakam,da pride moj piki,da ga vidim,če je tudi tako lep,kot je bil na ekrančku user posted image Zmojim sva v nedeljo še malo brskala po knjigici z imeni sva se ful režala,ena imena so reš smešna,ampak še nisva prišla do konca zdaj imava 2 imenauser posted image pa oba je moj zbral,jaz sem že obupala,ker mu moji niso všečuser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
13.10.2009 13:26:57   
lindi1
user posted image user posted image user posted image user posted image TASSIKA samo je pa res fffuuuuullll lepa previjalna,saj jaz sem to že gledala,predno sem pri unem modelu kao dobila obljubo,da bo naredil,pa je bila najcenejšauser posted image ampak mi je bila še predraga,ampak zdaj je kar je itak je dala pa babi in še mami zravenuser posted image user posted image full sta dobre...tko da ni več predraga,pa še kuser posted image mi v rit skačeuser posted image .Ja imaš pa res pestro,sploh ti ni treba komplicirati ,ti itak drugi zakomplicirajouser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
13.10.2009 14:43:33   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lilinovy

Ojla vsem!!

Aja pa še tole vprašanje za tiste z izkušnjami: KDAJ ste oddale prijavo za vrtec in kakšen je sploh postopek, kje dobiš papirje? Kje bi bilo kej o tem na netu??Kolegica, mi je namreč povedala, da so oni oddali prošnjo oziroma prijavo že kar takoj ko je prišla iz porodnišnice.

Lep pozdravček vsem!!

Jest sm pr Vidu dala decembra (tega), pol so pa itak spremenil način in papirje za vpis, tko da smo mogl dat vlogo še enkrat. Zdej naj bi bil razpis za celo občino Domžale enak in to enkrat na leto. Kej več info. in pa vpisnico dobiš pa na netu od vrtca urša http://www.vrtec-ursa.si/ al pa od vrtca domžale http://www2.arnes.si/~ljvvzd1s/. Upam, da sem ti kej pomagala. Pa še to - glede na to, da boš rodila okt./nov., lahko kr pozabiš na vrtec za naslednje šol. l.user posted image  Je naš rojen isti čas, pa še na čakalno listo ni prišel user posted image , ker 1.sept. še ni bil star vsaj 11 mesecev. Za moje pojme je to zelo diskriminatorno, da otroke, rojene v 2. polovici leta degradirajo. Ampak kaj čmo, to so krivi tisti user posted image  iz občine, z županom na čelu user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
13.10.2009 16:01:21   
lindi1
LILINOVY a si kaj brala o temi vrtec,kar si spraševala,po vsem tem jaz razumem,DA lahko vpisuješ otroka šele aprila,a sem prav dojela,ja,saj jaz tudi ne bom imela variante baje,mi že vsi vnaprej govorijo,vsaj razzčarana ne bom,je pa žalostno,ja ,otrok se ti v bistvu še ne rodi,ti pa že veš,da ne bo mogoče dobiti vrtcauser posted image .A za otroški dodatek lahko zaprosi vsak,to,ko se rodi,je najboljše,ne,verjetno vlogo dobiš na CSD.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
13.10.2009 16:10:29   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lilinovy

Katmat kako se kaj rihtate?Aja pa še tole vprašanje za tiste z izkušnjami: KDAJ ste oddale prijavo za vrtec in kakšen je sploh postopek, kje dobiš papirje? Kje bi bilo kej o tem na netu??Kolegica, mi je namreč povedala, da so oni oddali prošnjo oziroma prijavo že kar takoj ko je prišla iz porodnišnice.

Lep pozdravček vsem!!
[/color][/color]

ja po rojstvu oddas da te dajo na kupcek,sprintas si iz internetne strani vrtca...pol pa se enkrat ko bos upisala....

tassika....cudno da ti bodo prej obrat delal...kolegici so v porodni....ker ce ne se se zmer lahko nazaj obrne...drzim pestke

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
13.10.2009 16:16:44   
lindi1
KAT MAT no,zdaj pa jaz prej vem kot LILINOVYuser posted image ,a ti si tudi oddala tja na Savsko,potem pa oni čarajo kako in kam,če sploh kamuser posted image .Jaz imam ježke narejene,zdaj jih pa tudi poskusiti ne morem,mi je kar slabo od vseh dišav,ruma,čokolade....user posted image se človek zastonj matra,ampak po mojem ne bo panike,doma bo mami zličkala v Depali pa moj,pa bo...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
13.10.2009 16:35:31   
KatMat
v trzinu sem oddala jaz

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
13.10.2009 17:19:30   
LINDI
Jaz pa po mojem lahko samo v domžale,ker spada pod domžale depala

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
13.10.2009 18:36:29   
LINDI
Zdaj sem sestavila voziček,bom enkrat malo bolj pofirbcala tvojega KAT MAT da vidim če sem to prav naredilauser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
13.10.2009 19:54:51   
tassika
KatMat kot sem jaz seznanjena se dela zunanji obrat med 35 in 37 tedno, mogoče v 38t kasneje ne, ker ga težko obrnejo, ker je otrok prevelik, se pa da tudi direkt med porodom da ti ga odznotraj obrnejo, kako pa to poteka pa nimam pojma, samo zadnjič sem prebrala, da so tako naredili eni, ki je imela dvojčke. Je pa toliko zahtev katerim moraš ustrezat, da se tega sploh lotijo, d aje groza, moraš imeti dovolj plodovnice, dovolj velik trebuh, otroka ne sme nič ovirat, moraš biti sproščen,... glede na moj mali trebuh mene kar skrbi če bo sploh izvedljivo, ker moja je že od začetka na riti in konec, vmes se ni nič obrnila, od začetka je tako, da ima glavo pod desnimi rebri in ne vem mogoče je res kaj kar jo ovira, da bi se obrnila, čeprav so mi delal uz in pregrade naj ne bi bilo. MA pustimo se presenetit, vse bo jasno drugi teden.
Grem pa to probat, ker mi je vseeno boljše še ta varianta kot pa morebiti CR, ne vem zakaj, ampak strah me je takih operacij, saj če ne bo šlo pač ne bo, probat pa ni greh.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

katero ime bi izbrale
roža03

katero ime za fantka

matic (25%)

luka (36%)

ožbej (16%)

jaka (23%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!