|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
1.10.2009 18:35:15   
nusi
Živjo nikkybo. Jaz sem tudi iz domžal, ampak spadam med majčice pdp 25.5.2010. Evo, sem ravno zadnjič spraševala, če bo katera iz Domžal hodila na telovadbo v fitfita. 

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
1.10.2009 20:15:32   
rožca26
Bi jest tud hodila, sam ne vem, kdaj se začne. Vedno pozabim poklicat in vprašat ... to je pa pozabljivost na kvadrat (navadna in nosečniška user posted image )

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
1.10.2009 21:39:50   
LINDI
BABY ZAKAJ SO BILI SMILEYI ŽALOSTNIuser posted image a si slabe volje.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
2.10.2009 18:48:13   
LINDI
Danes vas pa nič ni,a zato,ker je tako turoben dan.Jaz sem že kar malo utrujena,sem bila pridna danesuser posted image se moram sama pohvaliti,uni na strehi se kar nekaj še matrajo,tema se dela,oni pa kar garajo,ne znajo nehati zgledauser posted image .Upam,da bo jutri končano...samo imava en problem,morava naročiti 3 cegle,ki nama manjkajo.Eni posebni,upam,da jih dobiva.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
3.10.2009 14:11:29   
slonček1
Oj!

Kje pa ste vse? Uživate na sončku.

Jaz sem pa danes že do zadnjega meseca prišla user posted image user posted image user posted image Se mi pa danes prov nič ne da, tko da bomo šli mal vn, pospravljal bomo pa jutri ali pa rajš šele v ponedeljek user posted image user posted image

Sicer pa ker dan se pol dobimo, kdaj vam paše? Baby28, Lilinovy,lindi, ...  Mogoče sreda?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
3.10.2009 17:23:52   
LINDI
Jaz še ne vem kako in kaj,ker s streho še ne bova fertik,nama je še nekaj ceglov zmanjkalo,tako,da jaz bom takrat povedala,ali ja ali ne,tako,da ve se kar zmenite.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
3.10.2009 17:28:15   
lunca82
Pozdravljene punce,

evo nas po dolgem času. Zadnjič ko ste se dobile v Jurčku mi ni zneslo prit, ki sem mogla it v Dolenjske po svaka.
Drugače naš mali sonček pridno raste in uživa kakor se le da! Ponoči lepo spi (7-8 ur), pridno se dojiva in uživava ob dolgih sprehodih po Domžalah in okolici.
Jaz bi tudi prišla na kufe ta teden. Dan mi ni panike ker smo itak non stop na okoli tako, da samo sporočite, pa se bomo narisali. user posted image

Upam, da uživate v sončnem dnevu!!

Se kmalu vidimo!!

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
3.10.2009 19:07:56   
lilinovy

Ojla!

Ja jaz sem tudi danes malo uživala na sončku in je bilo prav fino.

Za kavico se kar dogovorite, lahko v sredo ali četrtek....

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
3.10.2009 20:09:58   
LINDI
Jaz če bom lahko pridem,ker pri nas bo zgleda fertik streha šele v ponedeljek,ker ne manjka več veliko.Bodo pa potem pri moji mamici prekrivali,tako,da če bom lahko ušla,uidem.Obljubim pa nič.

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
3.10.2009 21:10:31   
LINDI
Sem pa že noro utrujena od vsega tega,vendar komaj čakam,da bom še bolj utrujena,da dobimo cukra,ki ga jaz že komaj čakam,moj pa po mojem še ne dojema,da bo baby,ker nima časauser posted image user posted image user posted image user posted image upam,da bo imel čas izbrati imeuser posted image .EEEJJJJ a rabim za v porodnišnico original ali kopijo očetovstva.Danes ponoči sem ful lepo pančkala,sem šla samo ob 4 in ob 6.30 na wc.Potem pa celo dopoldne letala v SAM palete nazaj peljala pa na pošto,pa nekam po snegolove,je zmanjkalo...Jutri šibava v podčetrtek,po cegle za streho,zmanjkalo,ker imava zdaj še nad vhodom nadstrešekuser posted image da ne bom mokra,ko kdo pride naokrog.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
3.10.2009 21:13:26   
LINDI
Moj je pa šel malo ven,sem mu dovolilauser posted image Ma si je že zaslužil,non stop dela,zato pa visim  na računalniku...je frejuser posted image hecam se,zdaj je itak večkrat.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
4.10.2009 10:43:11   
KatMat
user posted image

evo naso smejkico.....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
4.10.2009 13:19:36   
rožca26
Joooooj, je cukr. Je prov fletna.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
4.10.2009 16:31:47   
LINDI
Ja ful je faca,k se tko luštn smejčka,v živo je še bolj svetovna.user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
5.10.2009 12:26:49   
rožca26
No, upam, da jo bom tud jest vidla. V Jurčka nism mela čas pridit, ker sm se pripravljala na izpit, ki sem ga pa itak padla - strokovca tko, ampak ne morš pomagat, če se komisija odloči, da bodo ta dan vsi po vrsti letel k figurce. Naš Vid bi bil pa zagotovo navdušen nad njo. Naslednjo sredo bo star 1 leto user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
5.10.2009 14:41:01   
baby28

Živjo bejbe!

Danes je bilo še posebej luštn. :=))

Pijačko bo treba ta teden kar realizirati.
A se kr zmenmo za v sredo ob 11-ih pri jurčku.
No da vidim katera pride.
Lahko pa daste tudi drug predlog.
Izkoristite sonček, me ga bomo, a ne KatMaz in Lunca.
Superca ste in bomo vajo kr ponovile. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
5.10.2009 15:04:34   
tassika
Ojla jaz ne morem imam ravno pregled tisti dan, če ne prej bom pa privozičkala drugo leto, ko bom malo bolj mobilna, zdaj sem že kot račka me nese na nosuser posted image

Evo en utrinek minulega vikenda:
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
6.10.2009 8:02:09   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: baby28

Živjo bejbe!

Danes je bilo še posebej luštn. :=))

Pijačko bo treba ta teden kar realizirati.
A se kr zmenmo za v sredo ob 11-ih pri jurčku.
No da vidim katera pride.
Lahko pa daste tudi drug predlog.
Izkoristite sonček, me ga bomo, a ne KatMaz in Lunca.
Superca ste in bomo vajo kr ponovile. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
6.10.2009 9:31:08   
slonček1
No pol se pa vidimo jutri!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
7.10.2009 8:49:41   
slonček1
Kje pa ste vse?

No a pride kakšna danes? Jaz pridem, pa če nobene ne najdem, grem pa zraven po kake piškote pa domov.user posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
7.10.2009 9:11:48   
baby28

Ojj!

Danes kava ziher.
Ja in lunca prideva 100%.
Katmat tudi, a ne.
Kaj ša lindi?Njena sosedka?

No se vidjamo.
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
7.10.2009 14:23:41   
lilinovy

Ojla!

No evo jaz sem pa zamudila kavico v Jurčku............Pa drugič. Upam da ste se mele lepo. Nisem se vam mogla pridružit ker sem v Lj, pa še mojemu sem avto dala.....

Evo končno sem tudi jaz začela s porodniško, zadnji čas. So me v šoli spraševali če bomkar tam rodila................ma ne sej mi je pasalo malo migat.

Kkao ste pa kej ostale. Jaz zadnjih nekaj dni skoraj nič ne spim, ne vem kaj je to. Spat grem ob enajstih ko sem utrujena, budim se pa okoli dveh in potem sem ko sova do jutra. Sem probala čajček pit pa toplo mleko, pa ne pomaga!!!!!

Lind kje pa ti kej tičiš???

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
7.10.2009 17:03:33   
LINDI
Evo mene,jaaz tudi nisem bila na kavici,je ena kar k nam domov prišla se postrižt,pa nisva bile nič zmenjene,od tega bratranca,ki mi je streho prekrival,pa nisem mogla reči neuser posted image drugače bi pa šla,oziroma je imela še praamena poleg striženja.Sem pa malo tukaj malo tamuser posted image .Sem s pregleda,ctg v redu,pritisk pa ne,je bil 150 90,tako,da moram čekirati do petka,če se povišuje,ali me glava boli,ali vidim iskrice pred očmiuser posted image tko je ginekologinja rekla,moram v porodnišnico.Bejbi na boku ni nič aktiven,sploh aparat ni hotu nemat,tako,da sem morala na hrbtu ležati ,potem je bilo pa v redu,me je spraaševala,če ni dol obrnjen,ke rima visoko srček,nič ne vem o tem,nazad
nje je bil na dol,danes ni pogledala nič...a sploh še kaj gleda bejbija pred porodom,nimam pojma,sem pa utrujenauser posted image

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
7.10.2009 19:20:37   
LINDI
HEJJJ mene pa zanima,kje ste našle verze,ki ste jih napisale domačim,prijateljem,da ste rodile...ne vem pod kaj naj brskam,

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
9.10.2009 8:17:27   
LINDI
Že od včeraj zvečer sem tako jezna,da bi najrajši bruhala ogenjuser posted image sem zvedla,da model,ki dela mojo previjalno,jo splohne bo naredil,in da bo šel za 3 mesece v avstralijo,čas je imel pa od sredine julija,pa do zdaj ,pa še vmes je lagal,da mu samo š nekaj manjka...noro,sploh ne vem ,kje naj zdaj začnem s to previjalnouser posted image pa 14 dni do PDP ....Noro ,najrajši bi mu  user posted image tooooook sem jezna.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

sindarin

Ali kupujete igrače, ki so v "akciji"?

redko (48%)

pogosto (32%)

nikoli (12%)

sploh ne prebiram reklamnih letakov (8%)

Število vseh glasov: 282

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!