|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
18.10.2009 14:52:31   
KatMat
mas ze kaksen poseben verz za sporocit nam ko bo napocil srecni trenutek??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
18.10.2009 19:14:37   
LINDI
Ja saj,k ve,k mate malčke imate zdaj že malo izkušenj,hvala. Ker še sebe oblečem tako,da ni za nikamor,user posted image Ne nimam še nisem še nič gledalauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
18.10.2009 20:24:06   
slonček1
Oj!

Lindi jaz mam tko nekak pripravljen: Dva bodija oz. majčki na preklop (še ne vem a bom dala sam eno ali dve gor), štumfki oz. copatki in čez plišast pajacek. Za na glavico tanka bombažna kapica in una iz kompletka. Pol pa odvisno od vremena: če bo tko mrzlo kot te dni kr zimski pajac (oz. jaz mam tako vrečo ala buda v celem), če bo bolj toplo pa samo dekico čez. Načeloma je tko, da otroka napraviš en rokav več kot sebe (na začetku).

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
18.10.2009 22:06:53   
baby28

Živjo!

Vreme nam prav gode, čeprav obljublajo otoplitve tja do konc
tedna.
Vsem nosečkam, katerim se približuje tisti najlepši dan želimo
SREČNO!

A se dobimo še na eni kavi, preden gre zares?
Lahko že jutri ali v torek?
Ste za?

lp

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
19.10.2009 8:04:53   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: slonček1

Oj!

Lindi jaz mam tko nekak pripravljen: Dva bodija oz. majčki na preklop (še ne vem a bom dala sam eno ali dve gor), štumfki oz. copatki in čez plišast pajacek. Za na glavico tanka bombažna kapica in una iz kompletka. Pol pa odvisno od vremena: če bo tko mrzlo kot te dni kr zimski pajac (oz. jaz mam tako vrečo ala buda v celem), če bo bolj toplo pa samo dekico čez. Načeloma je tko, da otroka napraviš en rokav več kot sebe (na začetku).

najprej verz, ko smo poslali zahvale za darila ob rojstvu:
“Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal na svet je brez zobkov in bos.
To je naš sonč
ek mali,
ki smo ga malce prehitro spoznali.”

Zahvaljujemo se vam za čestitke in prelepa darila.
ali
Se še spominjate dneva, ko sem prijokal na svet? Dneva, ko sem malce prezgodaj vsem namenil svoj nasmeh? Jaz sem presrečen, prav tako moji starši, zato se vsem skupaj želim zahvaliti za vse: lepe besede in tudi darila. Mami in oči pa se še zahvaljujeta za to, da ste nam stali ob strani, ko jima je bilo hudo.

Upam, da je  ok. Kar se pa cunc tiče ima pa SLONČEK kar ok prištimano.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
19.10.2009 10:04:13   
lindi1
 Super,hvala za vse informacije mi zelo prav pridejo,ker sem se težko odločila,kako in kaj,za spodaj imam tudi jaz tako kot Slonček,le po vrhu mi ni bilo čisto jasno kako in kajuser posted image blonduser posted image .
Za kavo jaz še ne vem,danes naj bi mi zdaj končno popravili avto tako,kot je treba,pa ne vem,a bo končano danes,a ne bo,tako,da se težko menim,bi pa rada,ja ,da se še dobimo.
Ja verz mi je tudi všeč,zelo lep je....
Moj je včeraj nalimal malo nalepk na omaro,tam kjer je posteljica,sem ful veselauser posted image user posted image oziroma še bo košek...Pa zgleda,da bo šel
z manouser posted image sem ful veselauser posted image user posted image user posted image si je le premisliluser posted image ,in to brez mene,nisem nič težila.
LILINOVY a se potem še dobimo na kavi,predno gremo nekatere v RIM,je BABY predlagala.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
19.10.2009 12:14:49   
Anonimen
Punce upam, da niste hude, ker sem vam vpadla v debato. A ste tuki same nosečke že pred koncem? Ker jaz sem tudi iz Domžal, samo sem pa komaj na začetku nosečnosti, rok imam šele aprila. 

(odgovor članu lindi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1857
19.10.2009 12:37:38   
lindi1
Nismo,nismo,je pa res,da nas je nekaj na kupu trenutno,ene imajo drugo leto kot ti, ene so pa že mamice.Nič hudega,več nas je bolj bo zanimivo,pa še luštno je,ker ti vsaka lahko svetuje po svojih izkušnjah,tako,da dobrodošlauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
19.10.2009 14:14:50   
lindi1
ful ste me presenetile danes,sem zelo veselauser posted image user posted image dobra ideja je bila

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
19.10.2009 14:41:49   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Punce upam, da niste hude, ker sem vam vpadla v debato. A ste tuki same nosečke že pred koncem? Ker jaz sem tudi iz Domžal, samo sem pa komaj na začetku nosečnosti, rok imam šele aprila. 

Jest rodim marca, če bo vse po sreči, tko da nisi sama. Je pa tud mene skrbel, da bom edina vozička v letu 2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
19.10.2009 15:21:59   
lilinovy

Ojla vsem!

Evo mene s pregleda. Vse je ok in se še nič ne dogaja, tako da mamo pregled spet naslednji teden.
Danes sem šla spet malo v šoping za našega bejbija................uh si kar ne morem pomagat - take lušne mini cunjice!! No potem sem pa zbrala en super lušten vrtiljak za nad posteljico, pa en kompletek.

Lindi1, ej se mi je kar zdelo da si bo tvoj premislili!!!!JUHUUUU. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAVICA: ne vem še če bom jutri kej v tistem koncu, ker imam par opravkov, ampak vseeno sporočite uro pa lokacijo, pa se vam pridružim če se bo le dalo.......

SLONČEK1 kako je kej s tabo? Se že kej dogaja z user posted image ??!
Ste se že pocajtali??Evo moj prehlad je mao boljš, ampak moram jemat antibiotike.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
19.10.2009 16:23:22   
lindi1
Ja hvala hvala,sem jaz tudi ful vesela,in za tvoj vrtiljak tudiuser posted image midva ga sploh še ne bova namontirala,moram počakati,ker nimam še niti koška v sobici,po mojem bo takrat,ko se vrnem iz porodnišnice tudi to urejeno...zdaj pa res komaj čakam,sem bila danes tako vesela,ko sem imela toliko bejbijev na kupu,da sploh nisem vedela,katerega naj gledamuser posted image komaj čakam punce,da se vam malo pridružimuser posted image user posted image Ja,jaz bi tudi ful nakupovala,ampak se moram malo bremzati bom potem še kaj ,ko vidim,kako velik bo naš fantič,mislim,da bo mami tudi potem vsa navdušena,ko bo lahko še kaj kupila,že zdaj ne ve,kaj bi mi dala,pa štrika to in ono...ful je dobra,res...dobro,da jo imam.
Ja LILINOVY meni tudi nič ne dogaja,kaj več izvem v sredo,če sploh kajuser posted image

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
19.10.2009 16:56:18   
lindi1
Zdaj gre moj brother kupit avto vsaj upam,da ga bo rabljenegauser posted image so šli v petek tudi kao enga kupit vse zmenjeno...so pa prišli dol in to v Idrijo,je bil pa pred 20 min  prodan,je bil tamal tako šokiran,da je brez besed ostal...kar je že čudno...taako,da močno upam,da bo ta v redu,da ga kupi....

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
19.10.2009 20:35:55   
LINDI
Ej jaz jutri ne morem na kavo,zjutraj me od mojga ati pelje domov avta še nimam,potem še 2 postrižem potem greva z mami peš v Domžale,ker ima ona zdravnika,jaz grem pa za eno punčko,dojenčico kupiti cunjice...potem na obisk,polno zaposlena,bi človek rekel,pa vse mi drugi splanirajouser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.10.2009 19:41:32   
Anonimen
Čer punce!

Vidim, da danes tale debata kar malo sameva. Kot prvo hvala za dobrodošlicouser posted image . Ja kakega dobrega nasveta se nikoli ne branim, ker je to zame prva nosečnost in sem še zelo radovedna glede vseh stvari.
A potem samo jaz in Rožca26 pričakujeva naslednje leto? Ostale boste (ali pa že) cartale. Jaz bi tud že kar zdej.

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.10.2009 20:02:44   
rožca26
Ne, mislim, da je še ena. Pa jest že cartam user posted image  To je moja 2. nosečnost. Srečno! Je do zdej vse ok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.10.2009 20:44:32   
Anonimen
Ja rožca vidim, da že catraš po slikci, ki je morem rečt, da pravi cortekuser posted image . Koliko imaš pa že staro dete?

Ja hb je vse ok. Sem imela pa do zdej skoz ene probleme. Prvo sem samo bruhala po cele dneve, ko je bilo pa to ok, sem pa dobila vnetje dlesni. Ampak važno je, da je z malim/malo vse ok. In komaj čakam dan, da ga/jo dobim v naročje.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.10.2009 21:01:46   
LINDI
Meni je bilo pa samo slabo prve 4 mesece,potem je bilo pa boljše...upam,da ti ni več slabo in da vsaj ne bruhaš.Jaz sem ravno domov prišla smo šli gledat 2 meseca staro lepotičko Zojouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
21.10.2009 10:29:16   
Anonimen
Zdej so slabosti mimo, bruhanje tud, tako da res lahko uživam v nosečnosti.

Lindi kdaj imaš pa ti rok? A ni lepo videt dojenčke? Jaz sem bila že prej nora na otroke, samo odkar sem pa noseča, se mi pa zdi, da se mi meša, sploh k vidm dojenčka. Sva bila čez vikend na rojstnem dnevu in je bila tamala stara 3 mesce, ma tak cuker, bi jo človek skoz gledal in mel po naročju. Me je pa tud moj čist presenetil, ker odkar pričakujeva, ne odmakne pogleda od otrok, skoz se z njimi neki igra....hihihi kok so moški veseli sam da majo enga za igratuser posted image

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
21.10.2009 11:45:02   
lindi1
Jaz imam ta petek že rokuser posted image pa ne vem,zaenkrat se še nič ne dogaja,ob 14 imam pregled,mogoče kaj vč tam izvem,ja,jaz sem že tudi čisto nora na otroke odkar pomnim,bi jih skoz crkljala,včeraj sem imela 2 meseca staro bejbiko v naročju,je bla ful cuker pa smejala se je 100 na uro taka zadovoljna pupika je,sta rekla da spi od 23 do zjutraj 7,8 ure...hudo,mislim,da si lahko le želim tako pridnega dojenčka.Koliko si pa stara,če smem vprašati,jaz sem že 32 pa bo to moj prvi baby.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
21.10.2009 11:48:48   
tassika
punce, jaz vas za par dni zapuščam, grem v porodnišnico, ampak ne še rodit. Grem na zunanji obrat, ker je mala po očiju podedovala trmo in se noče sama obrnit. Tako da že pakiram in juti pičim na gorenjsko pogledat, če imajo kaj boljši zrak kot mi.

Lindi če vmes rodiš mi moraš nujno poslati sms važiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
21.10.2009 11:56:15   
lindi1
Jooj Tassika,veš da bom,upam,da ti tole lepo porihtajo,držim pesti,bom v mislih s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
21.10.2009 13:13:01   
rožca26
Tassika - držim pestke, da ti jo bodo uspel obrnit. sej maš punčko, ne?

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
21.10.2009 13:14:14   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Ja rožca vidim, da že catraš po slikci, ki je morem rečt, da pravi cortekuser posted image . Koliko imaš pa že staro dete?

Ja hb je vse ok. Sem imela pa do zdej skoz ene probleme. Prvo sem samo bruhala po cele dneve, ko je bilo pa to ok, sem pa dobila vnetje dlesni. Ampak važno je, da je z malim/malo vse ok. In komaj čakam dan, da ga/jo dobim v naročje.

Vid je bil v sredo star 1 leto (14.10.) Se je pa rodil 7 tednov prezgodaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
21.10.2009 14:18:26   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Tassika - držim pestke, da ti jo bodo uspel obrnit. sej maš punčko, ne?

Ja naj bi bila pupa, jaz mislim, da bo uspelo, saj mora če že moram tja, ker imam kar fobijo pred bolnicami in ne bom zastonj trpelauser posted image  Baje imam dobre pogoje da uspe, mala je dokaj lahka, majhna, plodovnice pa tudi dovolj, ampak več bodo pa jutri strokovnjaki povedal.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Hoja
dejzi

Kdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?

8m (35%)

9m (15%)

10m (17%)

11m (10%)

12m (10%)

kasneje (13%)

Število vseh glasov: 343

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!