lindi1
|
Bomo pomagale po svojih najboljših močeh,sigurno.Sporoči,ko bo nuhalna mimo,jaz sem imela takrat solzne učke,ko sem zagledala pikico na ekranu,pa še vse so imele svoje zraven,jaz sem bila pa brez,ker nisem vedela,da gre lahko moj tudi. BABY evo mene iz ljubljane,ja imaš prav vse je B.p.,pa nič me ni kregala zaradi kg sem bila ful vesela.Če se mi poviša samo v enem dnevu po 2x merjenju na 130-90,moram povišati tableto na 3 na dan,če pa gre pritisk čez 150-90,pa kar v porodnišnico,in rekla je ,da verjetno ni skrbi zaradi preeklampsije,da ponavadi tako na koncu,pa če celo nosečnost jemlješ tablete,naj se nebi pojavila upam Joj rada bi,ampak še vedno rihtajo streho,tako,da zdaj z mami zrezke rihtava...upam,da mi uspe drug teden kaj v tvojo družbo,upam,da končajo vse je odvisno od tega,ne morem verjeti,da je toliko dela na eni strehi zdaj šele vidim ,da imava z ,da ni tako zelo simpl . Ja ne morem verjeti,zdaj lahko že odštevam dneve ,ampak imena pa še vedno nimava grem po tvojih stopinjah baby
|