|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
27.9.2009 16:21:55   
LINDI
Ja potem nič čudnega,da sta šle,si jo rabila skoraj okopati,ker je bila taka,potem ni čudno,da je bila huda,jaz pa spet pečem,moj zunaj dela,meni pa sladkarije po glavi hodijouser posted image že spet bom reklauser posted image .Zgleda,da se mi je buhi že spustil dol,imam cel kup težav ponoči,me vse boli,kar imam,medenica,mednožje,noge,buhi,križ,hrbtenica,rama,,ni da ni,vsaj glava me neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
28.9.2009 9:30:31   
KatMat
o bogica....ja nakoncu je mal zoprno ja....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
28.9.2009 12:29:17   
lindi1
Ne morem verjeti danes sem spala vsega skupaj 2 uri čez celo nočuser posted image ,pa saj boooooooouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
28.9.2009 13:00:29   
nikkybo
Hei, sem nova...
Iz okolice Domžal, zato se mi tale forum zdi super!!
Rok imam aprila(21-ega)
Da ne berem čisto vse za nazaj, bi bila vesela, če me dodate, sploh če je katera na istem(okoli aprila ali tam nekje)
Drugače pa punce, lepo se imejte, izkoristite dan in se slišmo! user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
28.9.2009 13:20:42   
slonček1
Lindi se ti pridružujem. Jaz tudi nič ne spim.... me vse boli, dons mi je blo pa še slabo.

Lilinovy evo tazga mam jaz http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170187

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
28.9.2009 14:54:55   
tassika
Slonček jaz imam tudi takegauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
28.9.2009 16:24:28   
baby28

Živjo!

No no KatMat nič se razburjat.user posted image
To je tko, ko sobotno dopoldne rezerviraš za babji čvek, potem
pa gre vse k vragu.
Trgovina - kosilo - vmes obiski - vse zvisi.

Bom popravla napako. Se vidmo na sprehodu, če ne prej.

Uživajte.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
28.9.2009 16:46:59   
slonček1
Baby28 tebe bi jaz tud rada spoznala, da vidim, če se kej poznava.user posted image  

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
28.9.2009 19:21:35   
LINDI
Jaz bi pa imela takegauser posted image sem popoldan za eno urco zadremuckalauser posted image pol mi je pa muha nagajala,pa itak sem mogla vstat,k so streharji prišli,saj z mano si ne morjo pomagat,ampak vsaj mal jih grem pogledatuser posted image pa vprašat,če so kaj žejni.Upam,da ne bo spet taka noč,ker grem jutri v LJ.Že kmalu zjutrajuser posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
28.9.2009 19:23:41   
LINDI
NIKKYBO dobrodošla med nami,zaenkrat so ene že mamice,ene smo veliko pred tabo,ampak ni panike,je tako bolj zanimivo,imamo vsaj koga kaj vprašatiuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
28.9.2009 19:29:10   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: nikkybo

Hei, sem nova...
Iz okolice Domžal, zato se mi tale forum zdi super!!
Rok imam aprila(21-ega)
Da ne berem čisto vse za nazaj, bi bila vesela, če me dodate, sploh če je katera na istem(okoli aprila ali tam nekje)
Drugače pa punce, lepo se imejte, izkoristite dan in se slišmo! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zivjo!!!!!!!!!!!! se kaksen podatek vec da te vpisem na seznamce....

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
29.9.2009 9:22:28   
nikkybo
Hei, me veseli da sem dobrodošla...
Stara sem 22 let, iz okolice Domžal, to bo moj prvi otroček, rok imam 21.4. drugo leto, komaj pa čakam na nuhalno, ki bo naslednji petek(9.10)
Me veseli da smo tukaj različno trajajoče nosečke oz že mamice(vsem tem iz srca čestitam) gori, morda pa bom kdaj potrebovala kak nasvet in bom vesela če ga bom lahko dobila...
In kako ste danes? Ste dobro spale?
Čim manj tegob vam želim in se slišimo...**user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
29.9.2009 10:28:27   
baby28

Živjo vse!

Nikkybo dobrodošla in čestitke za to, ker boš postala mamica, pa
čeprav 2010. Superca. Če kej ne veš, ti kr vpraši, ti bomo povedala kako smo
me to prenesle in kaj vse smo kuple, itd...

Slonček1 - bo treba eno kavo ubost, pa tudi pridet, a ne, hehe
A ti imaš med tednom dopoldne kaj časa?

Lindi - kako je blo na pregledu. No sej vem. Vse je BP. oGLASI se kej, zdej
ko si v depali vasi. Superca. Že v roku treh tednov boš pa mamica postala,
pa pleničke prala, pa mali korenjaček se ti bo smejal in ti boš vesela, da bo kaj.
hehe

lp
pa upam, da bo kmal sonček
Morem it v kamnik po svečko za krst

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
29.9.2009 11:38:50   
lindi1
Bomo pomagale po svojih najboljših močeh,sigurno.Sporoči,ko bo nuhalna mimo,jaz sem imela takrat solzne učke,ko sem zagledala pikico na ekranu,pa še vse so imele svoje zraven,jaz sem bila pa brez,ker nisem vedela,da gre lahko mojuser posted image tudi.
BABY evo mene iz ljubljane,ja imaš prav vse je B.p.,pa nič me ni kregala zaradi kguser posted image sem bila ful vesela.Če se mi poviša samo v enem dnevu po 2x merjenju na 130-90,moram povišati tableto na 3 na dan,če pa gre pritisk čez 150-90,pa kar v porodnišnico,in rekla je ,da verjetno ni skrbi zaradi preeklampsije,da ponavadi tako na koncu,pa če celo nosečnost jemlješ tablete,naj se nebi pojavilauser posted image upamuser posted image Joj rada bi,ampak še vedno rihtajo streho,tako,da zdaj z mami zrezke rihtava...upam,da mi uspe drug teden kaj v tvojo družbo,upam,da končajouser posted image vse je odvisno od tega,ne morem verjeti,da je toliko dela na eni strehiuser posted image zdaj šele vidim ,da imava zuser posted image ,da ni tako zelo simpluser posted image .
Ja ne morem verjeti,zdaj lahko že odštevam dneveuser posted image ,ampak imena pa še vedno nimavauser posted image grem po tvojih stopinjah babyuser posted image

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
30.9.2009 8:38:26   
lilinovy

DOBRO JUTRO VSEM!

Nikkybo dobrodošla med nami!!!

Ojla Lindi. Z veseljem opazujem vašo streho ki se tako lepo dela!!Superca!!!
Drugače pa tudi mene že vse boli...............ej ponoči tudi jaz vedno manj spim zaradi bolečin v nogah, pa še naš bejbi se zdej večkrat spomni in začne ponoč fuzbal špilat.

Sploh ne moem verjet da je samo še par tednov in bomo TRIJE!!!!

Slonček hvala za link za igralno podlogo, se  mi zdi prav super!!Ej upam da se dobimo še na kaki kavici preden gremo rodit.
Evo jaz grem še štirikrat v službo, pol pa porodniška.
Zanima pa me ali ste ve v službi kej počastile, preden ste šle v porodniško??

Ok zdej pa šibam, LEP DAN VSEM!

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
30.9.2009 10:30:50   
slonček1
Oj!

Sem tko prehljana in kašljam da je groza...

Baby28 ja mam dopoldne med tednom čas, ampak rajš drug teden ko tale kašelj umirim.

Nikkybo dobrodošla med nami!!!

Lilinovy ja fajn bi blo če bi se še kej vidle predno gremo rodit. Lahko že kr drug teden, ko začneva s porodniško, da proslaviva začetek.

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
30.9.2009 11:35:05   
lindi1
Ja lepo napreduje,če bo vreme tako kot je treba,bo gor v soboto,držim pesti za vremeuser posted image ja,ne morem verjeti,jaz že odštevamuser posted image .
Mene tudi ful brca,spim itak po obrokih,danes me je še špikalo v mednožju,pa malo me tako na vrhu buši boli,ne vem zakajuser posted image itak imam pa pregled danes,bom malo jamrala.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
30.9.2009 11:36:14   
lindi1
Aja jaz nisem nič pogostila,bo itak moj tja nesel jegra in piškote,ko rodim in to je touser posted image upam,da ne bo pozabil.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
30.9.2009 16:31:46   
baby28

Živjo!

Superca za vašo streho lindi.
lilinovi in slonček1 pijača naslednji teden - jaz sem za - predvsem bi mi odgovarjal v
dopoldanskem času
Seveda se nam lahko pridruži še katera.

Igralna blazina
JE full dobra stvar, tudi pri naši Hani, ker se na njej otrok
razvedri in zamoti. Važn da otroka skoz ne boste mele po rokah, ker se potem
navadi in potem je štala. hehe

Midve s Hano sva bili danes na DOLENJSKEM, kjer sva izkoristili
sonček, zdej  bova pa skoz doma,ker mamica ne bo imela avteka. šmrk šmrk
Hvala bogu je z avtom vse ok, samo redni servis, da se bova še bolj varno vozili
po cestah.

Ko sem začela s porodniško nisem nič častila. Častila
bom ko bova se šle s Hano v šolo pokazat. Tako je pri nas običaj na tej
šoli.

užvajte na sončku in izkoristite še zadnje sončne dni pred dežjem. ;))user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
30.9.2009 16:47:26   
LINDI
BABY čavči,jaz sem tudi za kavico,pa tudi bolj v dopoldanskem času,vsaj upam,da bo streha,pa da lahko uidem malo,ker potem imajo namen it še moji mamici prekrivati,pa bo treba spet malo pomagatiuser posted image čeprav se mi ne da več.sem že ful utrujena.
Sem ravno s pregleda,na ctg sem mogla tamalga zrukati je zaspal,ja,če mu je bilo pa luštno,pritisk sem imela pa 125,75 tako malo ga po mojem še nisem imelauser posted image je bilo meni tudi luštno,na ekrančku ga je malo pogledala,joj ima tako lep obrazek,pa nosek,nikoli se še ni tako dobro videl,ampak ji je zmanjkalo papirja za slikiceuser posted image prej ji ga pa ni,ko mi je take čudne dajalauser posted image ,joj tooook je lep,ne morem pozabitiuser posted image

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
30.9.2009 19:23:23   
LINDI
Me veseli,da ste z mano vesele za strehouser posted image super ste,jaz sem danes kar povožena nekaj,me noga boli,gledam,spet popokane žiliceuser posted image nič čudnega,da me tako boli me je pa včeraj na istem mestu krč zagrabil,ja LILINOVY vidim,da greš res za mano z bolečinami...mene je ponoči še špikalo v mednožju,boli me itak,spala bolj malo,moj ima vedni manj placa,prej sva se izgubila v postelji,zdaj pa pravi,pa pejt bolj tja si čisto pri meni,pa kam naj grem,jaz pa rit čisto na robuuser posted image pa ne verjame,vsakič sproti preveri.Zdaj se mi zdi,da je začel malo dojemati,da bo baby,pravim,zgleda,da spi,pa me začne božati o bušiju,.user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
30.9.2009 19:52:56   
KatMat
vidim da me kukas na majcicahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
30.9.2009 21:49:35   
rožca26
nikkybo - dobrodošla tukaj. Sm tko vesela, da bo še ena potegnila z mano v leto 2010. Jest imam namreč rok 25.02. Oh je fajn, k ne bom sama samcata.user posted image user posted image user posted image

Igralne blazine - tist, ki se je to spomnil, zagotovo služi mastne denarce. Je to eden najpametnejših igrač, kar so se jih spomnili za dojenčke. Naš mali ga je uporabljal 6 mescov in je bil durh notri. Je tam tko užival, da kr vrjet nismo mogl. Pol pa ni bila več aktualna, ker se je že matral splaziti. 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
1.10.2009 11:12:18   
KatMat
da se kaj takega nikoli ne bo zgodilo nam..... preprecimo!!!

KLIKuser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
1.10.2009 18:09:54   
lindi1
Ja malo pa te čekiram,kadar te pogrešam na naši strani,evo danes sem pa spet malo frizirala,sem ful vesela,da se malo oddaljim od streheuser posted image mi je sedlo,čeprav težko stojimuser posted image pa bolj počasi delam.Kako je kaj tvoja lepotička TIJA ATALIJA ima še tak nasmešekuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

za mamice
veveričica

ali kdaj tako zgubite živce z otroki da bi ga lahko udarile

da včasih (51%)

vedno (2%)

nikoli (13%)

pogosto (4%)

se obvladam (25%)

nevem kaj bi naredila (5%)

Število vseh glasov: 556

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!