|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
13.10.2009 20:15:29   
slonček1
Lilinovy nč bit strah, če si prehlajena, sej tko ne moreš pomagat! Jaz sem prejšnji teden clo antibiotike dobila, ker sem tko kašljala, da so me na koncu rebra bolela in se niti odkašljat več nisem mogla. Pa rajš vidim tko, kakor da bi še zdej kašljala in bi se v kej hujšga razvil.

Glede vrtcev si pa res preberi kr na njihovi internetn strani, ker v Domžalah so lani spreminjal, za Trzin pa ne vem, za Ljubljano pa še manj. Na žalost je pa tudi res, da vrjetno vrtca otroci, ki smo rojeni po 30. septembru ne bodo dobili. Poskusi mamo, taščo angažirat za varstvo (če sploh lahko, ker moji še vsi delajo).

Lindi fajn za previjalno.

Tassika upam, da ti obrat uspe. Držimo pesti. Kaj pa možnost poroda z medenično vstavo? Bodo to sploh poskusil, al je pol avtomatično CR, če obrat ne uspe?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
13.10.2009 20:49:28   
tassika
Jah tudi naravni porod z medenično vstavo je baje ful naporen in imaš zraven še zdravnika, anestazista, ginekologa, babice, pa še koga. Jaz sem potencialni kandidat, vsaj tako na hitro za vaginalni porod, ker imam baje dovolj široke medenične kosti in ker je zaenkrat mala v mejah normale, vse pa preverijo ko prideš tja, pomoje če ti ne odteče voda ali če ne dobiš popadkov d se zmeniš kdaj prideš rodit. Ne vem. Moja g. je rekla, da če drugi teden ne bo obrnjena se bova malo več pogovorili, sam se mi zdi da bo spet pozabila na to, če jo pa vprašam pa pravi, da še ni čas o tem razmišljat. Potem pa brskam po netu in mogoče kaj najdemuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
14.10.2009 9:19:38   
baby28

Živjo nosečke in mamice!

Tale vreme je pa zdej iz nedelje full spremeni zračno atmosfero.
Hladno, bo treba otročke full oblečt, da ne pride do kakšnih prehladov.

Lindi, tassika, lilinovy, slonček - pa se počasi bliža dan D, a ne.
Super bo, boste vidle, ko pride mali ali mala na svet je vse pozabljeno.

Ve bodite polne optimizma in dobre volje, pa upam, da vam moški bodo
stali ob strani, ker tudi to šteje full velik za spiho.

Ko pa pridejo vaši mali na svetek, pa sporočte, da se bomo lahko veselile
z vami.

Če pa ma kera čas za kavo ta konec tedna, pa samo rečte.
Vas pridemo pogledat z našimi lepotci in lepotičkami. hehe

lindi -
superca za previjalno, no pa se je le obrnilo na bolje, samo
malo več optimizma, a ne?

ej, kje je pa kej lunca82? Je čist padla notr v materinstvo, da tudi
časa za kej napisat nima, al kako?user posted image

UŽIVAJTE v današnjem sončku, čeprav temperatura ni ful huda. hehe

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
14.10.2009 15:31:41   
rožca26
Punce, danes je naš Vid točno ob 11h upihnil svojo prvo svečko.user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
14.10.2009 17:36:10   
LINDI
BABY ja ,saj danes sva jo že šla iskat je pa čisto na prafaktorjihuser posted image to bo imel moj  veliko dela.Ampak pravi,da ne bom danes na vrsti...
JAAAA kmalu bomo imele bejbije...jaz sem s ctg,me je moj mogu pridt iskat,k je avto danes še bolj cukal,pa crkaval,tko da se bom mogla jutri spet šlepat zjutraj do Vira.Na pregledu nič novega...vse o.k.,popadkov še ni,pritisk 140 90,ampak,ker je doma v redu,ni panike,voda tudi v redu.
Čestitke malemu Vidu za rojstni dan naj upihne še 99krat toliko svečkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
14.10.2009 17:38:07   
rožca26
Hvala lindi - še tortica zate user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
14.10.2009 17:59:25   
LINDI
NJAMI TORTICE SE NIKOLI NE BRANIMuser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
15.10.2009 6:58:16   
LINDI
Dobro jutro punce,danes bi pa ful še spala,ampak moram vstati,kriza,upam,da bo moj avtomobiček šel takoj v obdelavouser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
15.10.2009 8:04:18   
rožca26
user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
15.10.2009 8:57:33   
slonček1
Jutro tudi od mene!

Rožca26 čestitke tvojemu fantu!

Kje pa ste ostale? Lilinovy kej boljš prehlad? Pri nas gre zgleda na boljše, sam ne vem kaj bo drug teden, ko gre mali spet v vrtecuser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
15.10.2009 9:12:16   
lunca82
Ojla punce,

berem, da pridno prirpavljate stvari za vaše sončke in da uživate kakor se le da!
Mi smo v redu. Naš mali pikec pridno raste, zelo pridno spi ponoči in je pravi dobrovoljček. Prav uživamo in izkoristimo vsak žarek sona za sprehode po Domžalah, Trzinu, Depali, Ljubljani,...so povsod po malem. user posted image
Upam, da se bomo dobile še na kakšni kavi preden greste rodit, saj vas ne poznam vse in bi si prav želela vas spoznat. user posted image

Uživajte in se kmalu vidimo in pišemo!

bye bye user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
15.10.2009 11:03:31   
tropical
Zanima mekakšnovreme je privaspa temperatura.user posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
15.10.2009 15:21:24   
lindi1
Moj avto gre gre šele jutri v obdelavouser posted image sem zastonj kmalu vstala,vreme je bilo zjutraj 0 stopinj zelo mrzlo,zdaj pa nimam pojmauser posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
15.10.2009 19:35:45   
LINDI
Evo mene me zebe kotuser posted image ,baje bo moj brother pomagal mojemu sestavit previjalnouser posted image me zanima,vsi mi obljubljajo,jaz pa veselo čakamuser posted image .Jutri itak ne bo nič,gresta po en avto ,bo moj nov avto kupil.Zakon...Jaz pa upam,da mi ga zrihtajo  jutri,ker sem naveličana čakati večno nekajuser posted image Zakaj ja tak mrazuser posted image potem moram pa šipe drgnitiuser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
16.10.2009 10:02:22   
slonček1
Oj!

Evo mene s pregleda. Spet so povišane beljakovine v vodi. Edino pritisk je zaenkrat ok, pa zatekam (še) ne. Če se še kej od tega pojavi, mi je dons G napovedala, da bodo najbrž sprožil porod. Naslednji pregled mam spet v ponedeljek (19.10.). Zdej sem pomoje pečena s temi pregledi in bom spet 2x do 3x na teden tm. user posted image . Aja sem pa mogla dons pikico budit na ctg-ju, je spala. In sem pomoje zato tm ležala vsaj 40min. user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
16.10.2009 15:05:36   
rožca26
Tudi jest sm mela dons pregled - morfologijo. Pikica je ok, vendar pa ni vse tako briljantno kot sem želela. Spet me j...user posted image  pretoki v maternici. Zato bom mogla še naprej jemat aspirin, čene se spet lahka nardi taka štala kot pri Vidu (nedonošenost, zahiranost, preeklampsija)user posted image . Je pa res, da naj bi mela sedaj redne UZ na vsak mesec, vmes pa še pregled. Je rekla G, da v 24. oz. 25. tednu zopet pregledava te pretoke in da vidiva kako naprej. Če bo ta user posted image  aspirin še naprej jemat. No, vseeno še bolje to, kot pa da je taka štala kot pri Vidu bila. Drugače pa G sumi na user posted image , čeprov ni 100% ziher, ker je mela mala prekrižane noge, pa še roko vmesuser posted image  Je navihana tko k njen starejši bratec user posted image  Tadva mi bosta še sivih las naredilauser posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
16.10.2009 15:06:36   
lindi1
  slonček      če imaš beljakovine,potem si moraš verjetno tudi pritisk meriti,a ne...na koncu bom še vse skupaj rodileuser posted image Saj bo vse v redu,nič ne skrbi,.Jaz sem ravno s sprehoda,sva šle z mami malo naokrog,me pa potem vse boli v mednožju,ampak,če tako paše,tak svež zrak je.Kaj pa strije po trebuhu,jaz jih imam,sem taka kot bi imela zemljeviduser posted image samo se nič ne sekiram,briga me,bo potem tolk boljše darilouser posted image

< Sporočilo je popravil lindi1 -- 16.10.2009 15:07:47 >

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
16.10.2009 15:11:49   
lindi1
ROŽCA ja,ni kaj,se ti pa dogaja,te pa čisto razumem,da ti ni prijetno,mene so celo nosečnost gledali zaradi pritiska,pretokov,beljakovin,ampak na srečo,se je do sedaj lepo izšlo,....te bodo pa ogromno pregledovali,ampak mislim,če je v idu uspelo,bo tudi tej lepotički,ki je zdaj v tvojem bušiju,samo pozitivno naprej,pa bo,držim pestke zate....

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
16.10.2009 15:13:54   
rožca26
hvalauser posted image user posted image user posted image  sej ni to tak problem, jest bi sam rada imela naravni porod, ker pri vidu smo zaradi min. mogl delat cr

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
17.10.2009 10:56:08   
LINDI
Ja,da vsaj enkrat izkusiš,a ne,mene je pa danes ponoči kar strah ratalo,se mi je sanjalo,da je moj nekam šel,jaz pa kar naenkrat popadke na ful,pa še kar glavca je že ven lezla,noro...zdaj sem se pa že malo ustrašla,ko sem bila zbujena,sploh nism vedla,a je res ali ni,je bilo čisto živouser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
18.10.2009 14:06:00   
KatMat
hihihih lindi kaj si faca....jaz sem tudi imela par takih sanj prej porodom....se malo punce....ze drzim pestke ce nam kaksna kam uide!!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
18.10.2009 14:26:48   
LINDI
JA prestrašena facauser posted image zdaj imam že previjalno,sem ful veselauser posted image user posted image user posted image user posted image je moj sestavil sem ful veselauser posted image ,je pa ful lepa,zdaj imam pa vse,sam dojenčka še neuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
18.10.2009 14:28:58   
KatMat
jojojojoj...se maljckeno pa bo...pa bos tudi ti cartala..

me pa bomo pridno cakale da ti svetujemo ce te bo kaj zanimalo...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
18.10.2009 14:41:37   
LINDI
Ja saj mislim,da bom rabila nasveteuser posted image Enga bi že zdaj rabila,kaj naj za povrhu naštimam za dojenčka za domov iz porodnišnice,a naj bo pajacek plišast,volnen,ali iz bundice,vsi so tako iz celega,pa z gumbi za zapeti,ampak ne vem,koliko se bejbija napraviuser posted image ,ker tisto za oblečt vse imam,pa je rekla kolegica,ki že ima punčko,da tako napraviš bejbija pri 15 stopinjahuser posted image ,no BABY in potem sem ugotovila,da ti nisem kupila v redu darila za Hanouser posted image dobiš kaj bolj pametnega,ko pridem naokroguser posted image ,saj zdaj bom vedelauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
18.10.2009 14:45:34   
KatMat
jaz bi za te temp. pripravila bodi,štunfke,pajacek,kapica debelejsa ne bombazna,pa kr se in se pajaca zimskega...pa ga pol sam notr polozite...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......