|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
4.7.2009 20:49:27   
lunca82
Ojla Lindi,

kako si? Mi smo naročili kar Dormeota. Doma pri mojih ga imamo na vseh ležiščih in jaz prav dobro spim na njem tako da sem se odločila, da ga bomo naročili še za našega user posted image .
Jaz pa imam PDP 2.8. tako da imamo še 4 tedne do poroda. Pripravljeno imamo skoraj vse - moremo samo stvari pobrat. Nekaj imam pri mojih (oblekice ki je mama oprala iz zlikala), voziček, lupinico in ostale malenkosti in pol smo nared.

Baby28
je prav lepo brat da si doma in da si ti in tvoja user posted image dobro!!! Upam, da se še kaj vidimo preden gremo rodit!

Želim vsem lep večer!!

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
4.7.2009 23:02:26   
LINDI
AJA,MAJO TUDI ZA BEJBIJE nisem vedela...hitro bo ta datum ane 1 2 3 mine,že meni,kaj šele tebi,rahlo sem utrujena,danes nisem dobro,me glava boli,verjetno zaradi vročine,trenutno sem pri mojem,ampak moj je šel ven,zjutraj pa spet nazaj domov...pa saj mu pripada,da gre itak non stop dela,revež...malo pa mora odklopiti,pa mu je že mami težila,pa ne zdaj ven pa jutri delate....čigav je zdaj...jaz ga pustim,mami pa ne...smešno,ni kajnjegova mami,da ne bo pomote.K da bi bil 5 let star a ne,spet mi je vroče...samo jamram,ane...

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
4.7.2009 23:11:55   
Joob

IZVIRNO SPOROČILO: lindi1

joob ej po kolkem času si takrat dobila komisijo,ko si bila na bolniški od zzzs,saj zdaj si verjetno še doma a ne,kako pa kaj tvoj pritisk

Ne razumem vprašanja...a misliš, kdaj sem dobila odgovor od komisije? Imam pa podalšano bolniško do nastopa porodniške.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
5.7.2009 9:49:11   
lindi1
Ne,kdaj so na dom te prišli pogledat,ko si bila na bolniški

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
5.7.2009 10:11:03   
lindi1
takrat,ko so te preverjali.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
5.7.2009 10:46:17   
Joob
Uuuf Lindi, zdej si me pa dobila...to je moglo biti nekje sredi maja...če se ne motim. Če se ti da, pejt gledat poste za nazaj, pa boš vidla datum...men se ne da.user posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
5.7.2009 11:48:42   
lindi1
Bom,sam da približno vem,a si kaj vprašala,ko ga je poslal,verjetno ne,a ne,a ti tudi težko prenašaš to vročino.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
5.7.2009 12:27:01   
lindi1
20.05.09 SI jo imelauser posted image kdaj si pa začela z bolniško,jaz sem 29.05.09,potem imam pa zdaj  podaljšano do 28.08.09,potem pa ne vem kako in kaj,a mi bodo,ali ne,a potem si imela tudi mirovanje na domu,izhod samo k zdravniku? Kdaj so ti pa podaljšali do porodniške,a je bila še d.r.štolfa takrat,ker meni bo tanova takrat napisala pildek,pa neki kao da mora materinsko skopirat,a si jo mogla ti sama,ker ene pravijo,da so mogle same,škoda k nima dan samo 12 ur meni se ful vlečeuser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
5.7.2009 12:40:06   
tassika
Jaz sem mogla materinsko sama skopirat. Glede komisije pa lahko boš imela srečo in jih ne bo. Meni se tudi ful vleče, danes sem mojega peljala na brnik gre do srede zvečer v rusijo in me je čisto dotolklo, sploh ne vem tak čuden samski občutek imam, do sedaj ni bilo še nikoli tako in zdaj se trudim nekaj packat, d ami ni dolgčas sem zakitala eno steno, zdaj čakam, da se posuši, pol bom nekaj za jest nardila, vglavnem bluzim sama na 62m2 in še to mi je preveč.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
5.7.2009 13:06:11   
lilinovy

Ojla Lindi!!

Nič se ne oglašam ker sem kar malo žalostna, ma ne v bistvu sem čisto na dnu.............Na zadnjem pregledu v porodnišnici ni bilo vse tako kot bi moralo biti zato me zelo skrbi. Naslednji teden imam še en pregled. Čakanje na izvide in ta nemočnost me naravnost ubijata.............GROZA.
Pa še priprava na izpit.......pa še smrt v družini, pa še v službi ne kaže dobro...............ej noro, komi se prebijam iz dneva v dan in zberem moč da zjutraj vstanem................

Ej tist pregovor ČE MA HUDIČ MLADE............................pri meni še kako drži........

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
5.7.2009 13:10:08   
tassika
Lilinovy ne obupat, saj veš tudi tisti pregovor za dežjem vedno posije sonček in tudi zate bo, sam ne obupat, vedno moraš misliti na kaj lepega, saj vem, da je v težkih trenutkih to težko, ampak pomisli na svojo pikico in da bi si ona želela da nisi žalostna.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
5.7.2009 13:16:12   
lindi1
LILINOVY,potem se ti pa skoraj po istem kopitu dogaja,kot meni,saj bo boljše,moje sožalje,a je babica...?upam,da bo z bejbijem vseeno vse vredu,a samo čakaš na izvide,ali so ti kaj razložili,ali samo prestrašili,ti pa sedaj samo čakaš,upam in držim pesti,da čimprej izveš dobre novičke,slabih je vedno preveč...drži se in vedi,da mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
5.7.2009 13:19:48   
lindi1
tassika NI LUŠTNO BITI SAM,A NE,med tednom že mine,ko si v službi,jaz sem tudi bolj kot ne sama,moj zida v Depali, jaz na Viru visim kot kup nesreče in ne vem,kam naj se dam,tvoj pa veliko službeno okrog hodi a ne,ali se meni samo zdi,ful si pridna,da sama moške stvari počnešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
5.7.2009 13:23:20   
tassika
pridi k meni na kofe, bova skupaj sameuser posted image , sej ob nedeljah sem jaz vedno goljufalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
5.7.2009 13:26:18   
lindi1
LILINOVY kdaj pa imaš pregled,kateri dan,če rabiš pogovor lahko vedno pokličeš,nima veze ura,lahko tudi ponoči,lahko z sms če ti je lažje,veliko sem že dala čez s smrtmi...in pogovor vedno pomaga,vsaj sčasoma,pa zjokaj se kadarkoli le lahko...pomaga,verjemi,vsaka taka stvar te naredi še močnejšega...v glavnem če rabiš pogovor pokliči,lahko samo poslušam, ni panike....Drži se in spomni se,da za dežjem vedno posije sonce.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
5.7.2009 13:45:41   
tassika
Ma moške stvari, veš moj ati je hotel met fantka in potem sem z dedkom cele dneve visela v garaži in popravljala avte, pomoje sem prva vedla kaj je sklopka in kaj bremza pa sem mogla čist pod stol zlest, sej ni lih neki specialno narejeno tist kar se lotim, je pa bolje kot nič, itak bo pa stena spet popokala in mi je vseeno če je malo vidno da sem sama popravljala.

Ja hodi okoli, samo ponavadi samo po sloveniji, zdaj je šel pa tko delč

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
5.7.2009 15:35:44   
lindi1
Me veseli,da se lotiš kaj takega,nikoli ne veš,kdaj ti prav pride,pri nas je mami 10 let nazaj ostala brez moža,z nama dvema najstnikoma,in  ji je zelo prav prišlo,da zna sama kaj narediti,tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
5.7.2009 15:36:56   
lindi1
Ni rečeno,če ne bom kdajuser posted image goljufala,moram pa priti,predno rodimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
5.7.2009 15:58:12   
tassika
no sej vmes imaš še en mesec porodniške, do hoferja znam pa tudi jaz pridtuser posted image

Sicer se pa itak vidimo na šoli za starše a ne?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
5.7.2009 17:06:06   
Joob
Lindi, ne vem kdo je poslal komisijo, ampak zeeelo težko verjamem, da je bila moja šefica, s katero smo družinski prijatelji in ravno takrat je bila še dobre tri tedne v Ameriki. Prvi dan bolniške sem nastopila 24.februarja...do konca so mi pa podalšali zdaj, ko sem oddala papiprje za podalšanje...itak pa so mi vedno podaljšali za samo mesec in 10 dni.

Lilinovi, vem kako se počutiš...sama sem bila v isti situaciji in to celo dvakrata, žal se mi nikoli ni izšlo tako, kot smo si doma želeli...će želiš, mi lahko pišeš na ZS, če ti bo potem kaj lažje...Drži se!

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
5.7.2009 18:59:40   
lindi1
TASSIKA potem bova pa že nekaj skombiniraleuser posted image
JOOB ja,saj se mi je zdelo,da si takrat rekla,da šef nebi,ker meni je ginekologinja rekla,da pride kao samo takrat,kadar te kdo prijavi,ali pa,če ima firma tako navado,samo saj veš tanova ima bolj malo izkušenjuser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
6.7.2009 10:16:48   
lindi1
Jaz sem se že švercala,sem bla na hitri kavici s sodelavko mal na sončkuuser posted image spim,pa ful slabo zadnje čase,ves čas se nekaj premetavam in zbujam,ne vem a zato,k mi je vroče,pa pravjo,dA se mormo zdj naspat,k potem se  ne bomo mogli

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
6.7.2009 10:31:49   
lindi1
 Ja fino bi bilo,da se vidimo v materinski  šoli,kdaj pa imaš ti namen iti,septembra,ali kdaj...

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
6.7.2009 13:51:45   
tassika
ja septembra oz takoj ko bo, saj zdaj ni ko so počitnice.

Punce jaz sem pa že na polovici dirkeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
6.7.2009 15:55:55   
lindi1
Upam,da bo vsaj na začetku septembra aja ker LILINOVY je dobila info,da se začne mislim,da 6.08.09 ali nekaj takega.Kako si kaj jaz bi kar neki spala,ponoč pa ne moremuser posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?