|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
8.7.2009 12:58:15   
lindi1
KEPICA A SI DIREKT Z ZAGORJAuser posted image NE VEM A SM SPREGLEDALA,A MI NISI ODGOVORILAuser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
8.7.2009 13:02:55   
kepica78

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kepica...te vidim...povej se kaksen podatek za seznamcek!

ha ha ja sm don kr skoz tle gor prjavljena...kljub temu da mam šefico skor skoz zraven...se men ne da čisto nič delat user posted image

sm dons rekla da nam pila kave zjutri da mi ne bo slabo...no zdej pa mam...se mi pa spi že cel dan, pa slabo mi je tud user posted image

skratka še podatki za seznamček:
koruznica (bomo videli kaj bo drugo leto-letos sigurno ne)
stara 31 let
1. nosečnost

a še kej manjka?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
8.7.2009 13:06:14   
kepica78

IZVIRNO SPOROČILO: lindi1

KEPICA A SI DIREKT Z ZAGORJAuser posted image NE VEM A SM SPREGLEDALA,A MI NISI ODGOVORILAuser posted image

ja sorry kumi sprot folgam tele forume pa mi včasih tud kej uide....

ne ne nism direkt iz Zagorja...spadam že po to občino sm pa precej ven. ne vem kolk kej poznaš te konce...v bistvu sm bliz Kanderš (smučišče) user posted image

drgač pa sm sam eno leto stanovala tm...tko da bl mal poznam folka....smo se pa tist čas zadrževal večinoma u PUBu v Zag.

sem pa tud sfalila iz kje si ti?

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
8.7.2009 13:09:46   
baby28
zivjo babe!

Evo mene doma.
Važn da je naša mala ockej.
Imamo že datum za cr, tako da če bo vse po sreči, bomo
čez 14 dni že trije.

KatMat - kaj če bi jaz prišla mal do tebe na čvek in
da zvem, kaj še vse rabim za malo akrobatko.
kaj pravš na to?
Te najdem nekje v Trzinu. hmm
Kava je zelo zaželjena? NO al pa kakav, al pa sokec, važn da se vidmo.

LIndi - kako si ti kej. Upam, da je vse ockej s teboj in vašim vražičkom.
Še vedno mi priporočajo sprehode, tako da če en bi več deževalo, bi lahko
naredile en krogec. Verjetno se zadržuješ kr na viru, a ne?

lunca82 - je pa važna ker gre že po oprane in zlikane cunce. uff, vam je lušt. Lahko pa prideš k meni
pogledat kakšno lepo otroško sobico imamo. Če znaš do jurčka boš pa še mal naprej šla in ti bo hitro
jasno kje se nahajamo. hehe

A je kera še gor za čvek?

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
8.7.2009 13:22:07   
lindi1
 KEPICA jaz sem iz vira pa pri mojem v depali vasi.Apoznaš mogoče KLOPČIČ TINO moj tamal je hodu z njo,pa sta zdaj narazen ...nažalost.Ja poznam smučišče,saj tam blizu tudi ena stanuje,ki jo poznam mata novo hiško KATJA SKRINJAR je pa učiteljica,če ti je kaj znano,pa še,ko je imela mami 50 let smo šli tja nekam na kmečki turizem,sam sem pozabla,kako se imenujeuser posted image skleroza.

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
8.7.2009 13:28:31   
kepica78

KEPICA jaz sem iz vira pa pri mojem v depali vasi.Apoznaš mogoče KLOPČIČ TINO moj tamal je hodu z njo,pa sta zdaj narazen ...nažalost.Ja poznam smučišče,saj tam blizu tudi ena stanuje,ki jo poznam mata novo hiško KATJA SKRINJAR je pa učiteljica,če ti je kaj znano,pa še,ko je imela mami 50 let smo šli tja nekam na kmečki turizem,sam sem pozabla,kako se imenujeuser posted image skleroza.

joooj na žalost to nič ne poznam......sej pravim da sm sam 1 let tm stanovala....pa še to sm bla več al manj med tednom po cele dneve v LJ zarad službe...vikende pa sm sam zvečer mal ven pokukala. tko da......
ja kmečkih turizmov je pa v naših koncih kr precej...pa vsi so fajni.

če si pa iz Vira pol pa verjetn poznaš kr neki mojih sošolcev in sošolk iz srednje šole, ki so hodili v Kamnik (ekonomska), ker si isti letnik kot jest (78).

na konc bova pa ugotovile da se celo midve poznava user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
8.7.2009 13:29:56   
lindi1
BABYčaw sem te pogrešala,ja,več ali manj sem na viru,pridem pa čez noč tudiuser posted image če bi se zmenile bi tudi prišla na sprehod,samo , ta vikend me ne bo gre moj baje na morje,  če ne pa drug teden če boš še domauser posted image da še seznamček dobim,da ne bom nazadnje brezuser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
8.7.2009 13:41:56   
lindi1
NIKOLI ne veš,jaz sem pa letnik 77,v  vKamniku imam pa sestrično,MATEJO ŠTRAJHAR,pa ne vem,če ni ona isti letnik kot ti samo zdaj živi v mengšu,lahko da koga poznam,samo bolj malo,ker sem tukaj čisto zraven tosame,pa še v šolo sem v dob hodila... 

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
8.7.2009 13:43:05   
lindi1
MAM ČEZ 8 DNI ROJSTNI DANuser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
8.7.2009 14:35:29   
kepica78

MAM ČEZ 8 DNI ROJSTNI DANuser posted image

no čestitale ti bomo drug teden...pol pa si skor en let starejša......no ja....sej se verjetn vidmo v nedeljo pa bomo kej več počvekaleuser posted image

v glavnem srečne user posted image jest dej počas končno odhajam domov. dons sm bla res produktivna user posted image , še dobr da je moj doma in da bo kosilo že na mizi.

papa

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
8.7.2009 14:43:38   
baby28

lindi - seznamček dobiš sploh ni problema
je fajn da mal prej kej nakupiš, to sem vidla zdej pri sebi, ko
sem bila 10 dni v porodnišnici, ker se pote tolk ne sekiraš, ker
veš da imaš vsaj nekej že doma, sej potem ti že kdo drug kej
nabavi, ampak ni isto.

lepo je da si sama izbreš stvari, ki so ti všečne.
Ko boš kej imela možnosti pridet v depalo, ali
pa če se za jutri zmenva na kavi nekje pri tebi, al
pa če pridem do tebe, sej vem kje si doma.
Kakor ti je cooll?

Moraš pa tudi ti pridet pogledat otroško in vse to.
Je kot v pravljici, res no. jaz se je sploh ne morem nagleat. hehe

pridne bodite, naj mali nadobudneži brcajo, brcajo, brcajo, tako da
boste vedle da je vse ok.

lp

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
8.7.2009 15:19:32   
lindi1
 KEPICA zmenjeno,se vidimo,komaj čakam,da se dobimo,a maš potem ti tudi julija roj.dan?Midve z mami sva že tudi pojedleuser posted image ričet,pa sladoleduser posted image staram se ja,ne morem verjetiuser posted image

BABY,ja,dopoldan se lahko zmeniva,meni je vseeno kje,tam od 9  naprej lahko pa  k je mami  doma,da me pokliče,če kdo pride.Zdaj če imaš kam za iti se lahko kje v domžalah dobiva,če moraš kaj kupiti,če ne pa lahko pri tebi.Kdaj pa ti vstaneš?

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
8.7.2009 15:24:37   
lindi1
BLAGOR TEBI ZA SOBICO,jaz si jo tudi želim,pa bomo zaenkrat kar vsi natlačeni v 1 sobici,ampak bom vseeno upam malo uredila tako,da bo zgledalo simpatično za user posted image mi bomo pa imeli  potem za drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj ti nisem fovš,sam tko ful mi je lepo, da jo imajo ker jaz sem bila tudi v 1 sobici,sicer ne vem kako sem se počutila,ker se nič ne spomnemuser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
8.7.2009 17:06:45   
KatMat

KAT MAT še dobro da te imamo,za seznamčekuser posted image   aja,pa jaz sem koruznica,prav moj,da še nima dnarja za ohcetuser posted image ,a kaj veš kako je kaj z baby28,upam,da je v redu,ji nočem težit po tel,upam,da ve,da mislim nanjo.ZDAJ sem ugotovila,da si ful težko  operem lase,če visim v banjo na glavo,je cela procedura,nimam kam dat trebuščka,ja KAT MAT,tale moj buhi kar raste,pa ves čas se nekaj premetava notri sploh takrat,ko je treba spatiuser posted image takrat ima največ dela,sem imela obiske,pa sem dobila piškotke,sem tooooook veselauser posted image se mi zdi,da non stop cuker iščem.TALE aprilsko vreme mi gre pa že malo na živce...KAT MATkako pa kaj tvoja lepotička,men so punčke ful cortkane,k se rade crkljajo
upam, da se fantje tudiuser posted image bomo videli.

user posted image user posted image user posted image user posted image pr nas isto!!!

ja baby naj bi bila boljs...kr poklici jo,se mi zdi da je ze doma...so ji pa prestavili datum cr....poklici jo pa ji reci naj se kej tukaj oglasi(pol gre pa katja naslednjo stran brat pa vidi da se je nasa baby ze oglasila)user posted image

tija je kr uredu...smo ze kr uspesni pri premagovanju krckov...je pa pravi cortek-sedaj se ze posteno smejcka in pogovarjauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: baby28

zivjo babe!

Evo mene doma.
Važn da je naša mala ockej.
Imamo že datum za cr, tako da če bo vse po sreči, bomo
čez 14 dni že trije.

KatMat - kaj če bi jaz prišla mal do tebe na čvek in
da zvem, kaj še vse rabim za malo akrobatko.
kaj pravš na to?
Te najdem nekje v Trzinu. hmm
Kava je zelo zaželjena? NO al pa kakav, al pa sokec, važn da se vidmo.

A je kera še gor za čvek?

ni problema...ti pripravim se planicke kot sem ti rekla....lahko prideta z tvojim srckom pa magar se lunco pa lindi zberem pa mamo en rostilj pr nas a??pa lahko pocivas....

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
8.7.2009 17:10:44   
KatMat
no BABE....POVEJTE MI DATUME ROJSTNIH DNI DA VEMO KDAJ GA BOMO PIL!!!user posted image user posted image user posted image NO JA...DA VEMO VSAJ KDAJ SI CESTITATI!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
8.7.2009 17:13:59   
KatMat

user posted image  

domzalske nosečke!!

Nick name: lunca82
Starost: 27
Stan: poročena                                    
PDP: 2.8.2009
2. nosečnost, 1. 

Nick name: Joob
Starost: 28
Stan: poročena
PDP: 16.8.2009
3. nosečnost

Nick name: nosečka2.
starost: 28
stan:poročena
PDP: 21.5.2009
2. nosečnost

user posted image

Nick name: tanc555
Starost: 32
Stan: koruznica
PDP: 24.7.2009
2. nosečnost, imamo že 4,5 letnika

Nick name: ninčy
starost: 27
stan: poročena
PDP: 7.10.2009 (še čist frišna, jutri prvi pregled)
1. nosečnost
spol:user posted image

Nick name: maj2009
starost: 24
PDP: 3.10.2009 (2.3.09 1. pregled)
2. nosečnost, 1. 

Nick name: vrtnica83
starost: 26
stan: poročena še ne
PDP: 24.10.2009
1. nosečnost

Nick name: laraa
starost: 25
stan: koruznica
PDP: 20.9.
2. nosečnost, 2. user posted image

Nick name: zoga08
PDP: 29.6.2009
1. nosečnost
spol: user posted image
RODILA:28.6.
user posted image

Nick name: ajdish
starost: 24
PDP: 13.06.2009
1. nosečnost
Nick name: Ella123
starost: 33
PDP: 10.07.09
spol: naj bi bila user posted image

nick:emaa
starost: 32
PDP: 5.10.09
3. nosečnost (1. ss, 2. imam dvojčke doma)

nick:ksandra
starost: 33
PDP: 8.7.09
spol: najverjetneje user posted image

nick:tassika
starost: 25
PDP: 23.11.09
spol: user posted image
2. nosečnost (1.SS) (1.4.09 pregled)

nick:lindi
starost: 31
PDP: 23.10.09
1.nosečnost

_______________________________________________________________________________________

Nick name:nikolinca
starost:26
stan:koruznica
PDP:30.11.09
1.nosečnost

nick: baby28
PDP: 6.8.2009
spol:
1. nosečnost

nick: nena1978
PDP:22.8.

nick:Želvi
starost:28
PDP:junij

user posted image

nick:DeLucija
PDP:2.8.
1.nosecnost

nick:ona29
PDP:25.11.
1.nosecnost

nick:Anonimna
PDP:4.12

nick:meetooyouu
PDP:27.12.
starost:23

nick:lilinovy
PDP:3.11.
1.nosecnost

nick:kepica78
PDP:25.11.
starost:31
1.nosecnost

nick:KatMat
starost:23
ROJSTNI DAN:30.3.
PDP:24.5.
RODILA:30.5.
user posted image

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
8.7.2009 19:03:19   
lunca82
Ojla Baby28,

prav rade volje se bom oglasila pri tebi na soku, da pridem pogledat sobico vajine user posted image . Ta teden sem kar v gužvi, naslednji teden pa se lahko komot dogovoriva. Pa magar če KatMat in Tijo privlečem zraven.  user posted image

KatMat za roštiljado sem pa vedno...ti sam povej kdaj in kaj treba prinest pa pridem!! Dragega pa bom vzela sabo samo če bo priden. user posted image user posted image user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
8.7.2009 20:34:22   
lindi1
JA bom jaz prva,ker ga imam kmalu 16.07.1977user posted image ,ja če bomo ujele kak lep poletni dan za roštilj bo kar v  reduuser posted image user posted image user posted image sem vidla,da si ujela babyuser posted image sem tooooook vesela,da je doma pa  da je suser posted image vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
8.7.2009 20:36:04   
lindi1
Smejčka se že finouser posted image so tok cortkani ane bi jih kr ukraduuser posted image  

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
9.7.2009 7:36:21   
kepica78

no BABE....POVEJTE MI DATUME ROJSTNIH DNI DA VEMO KDAJ GA BOMO PIL!!!user posted image user posted image user posted image NO JA...DA VEMO VSAJ KDAJ SI CESTITATI!

moj datum RD je 23.03. letnica pa sm 78

v glavnem punce jest pridem na kavo v nedeljo popoldne lahko, po 5 uri...k gre moj pol na šiht. tako da javite uro pa lokacijo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.7.2009 8:46:48   
KatMat
super kepica-ovni so zakon!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
9.7.2009 9:15:35   
tassika

evo moj bo tudi kmalu 12.8.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.7.2009 11:49:50   
lindi1
Potem sva pa blizu Tassika,ej tale bolniška mene ubija,sem še bolj lena kot ponavadiuser posted image k sem cele dneve delala,že da samo zajtrk pojem,sem čisto zmatranauser posted image danes sem komaj vstala iz postelje,zgleda,da me bo že križ začel bolet,oziroma me je žeuser posted image saj ne vem več kako naj spim,kako naj se obrnem,nič mi ni prav,kot ena stara mamca semuser posted image moj me zeza,pa mi prav penzijauser posted image bo že še viduuser posted image vračamuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.7.2009 11:52:26   
tassika
mene je tudi ful bolel hrbet od ležanja in prestavljanja s kavča na stol pred rač. potem sem bila pa pri meni doma k je hiša in stopnice in sem letala okoli in je nehalo, poskusi malo telovadit v materinski imaš vajeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.7.2009 11:54:21   
lindi1
LILINOVYuser posted image user posted image user posted image user posted image kako si kaj, kako se kaj držiš,mislim nate.....vsak dan...upam,da si malo boljše, upam,da se ne bo predolgo vleklo vse skupaj in da čimprej izveš dobro novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?