|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
29.6.2009 13:20:34   
lunca82
Ojla punce,

vidim da pridno klepetate in uživamo!! Mi smo v redu. Pridno rastemo in se redimo (beri naš mali user posted image ) user posted image user posted image
Tudi mi smo lih kar pripravljamo na nakup jogija in se kar nagibam h Dormeotu Memory prav za malčke. Tako da se moremo samo še odločit in stavr kupit. Jutri pa grem s taščo pogledat za posteljnino h Nadi v Dragomelj. Ona ima zelo vredu rjuhe in ostale stvari in tudi ena je ugodna. Če boste imele čas pedite pogledat, ki se splača. Z mojim sva kupila par let nazaj brisače, posteljnino in kovter za malo denarja; manj kakor v kateri koli drugi trgovini.

Kaj pravite a se ta teden dobimo na kakšnem kofetku/tortici??

Želim vam lep dan! user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
29.6.2009 13:23:26   
baby28

V bc se splača kupit stvari, ki ti jih ponudijo, če si njihov član.
Jaz sem kupila poslelninco za posteljico, pa ne moreta verjet
je bila 30 € cenejša, kot pa v redni prodaji. To seveda samo za člane.
Jaz sem full stvari že tako kupila.
Se splača.

Kar se tiče blazine za dojenje ali za ležanje in podpiranje trebuha.
To je čisto odvisno kolk vas sedaj tišči ponoči in ne morete ležat.
Jaz jo za ležanje nisem kupila, ker še vedno v 35 tednu spim kot rožica,
samo za dojenje sem pa jo, ker bom imela CR, pa ni priporočljivo, da otroka
skoz čez celo dojenje držiš, ampak si ga lepo odložiš na blazino in je za
oba to res najboljše.

Kar pa katera prakticira je pa čisto njena osebna stvar. Vsem res vse ne
odgovarja.

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
29.6.2009 13:24:53   
baby28

Lunca82!

Jaz sem za. Kofi je cool izbira za tako lep vremenski teden.
Kdaj pa?
Pa se nam še katera nosečka pridruži?

lpuser posted image

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
29.6.2009 13:26:20   
baby28

lindi1!
hello, kako smo kej. Smo prijavljeni pa nič ne napišemo.
A štrajkamo al se že pripravljamo na kofi?

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
29.6.2009 13:32:32   
lunca82
Koffi....jutri dopoldan/popoldan??
Jaz sem jutri doma...v sredo pa imam par opravkov pa še v Postojno grem na odvzem brisa za bakterijo streptokok. Tako da sem leteča..malo tu malo tam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
29.6.2009 13:36:48   
baby28

jaaa  JUTRI!
Meni odgovarja dopoldan in popoldan, ker sem tudi doma in
nimam nič takega v planu.
Meni je edin ovira kosilo, ki ga moram skupati za ob štirih.

Drugače pa kadarkoli. user posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
29.6.2009 13:40:33   
lunca82
Odlično!!

Kaj če rečemo ob 12.00 v Florjanu?

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
29.6.2009 15:53:33   
LINDI
Jaz še ne vem za kofi,k bratca pelem k zdravniku,popoldan sem pa zasedena,meni bi odgovarjalo edino okrog 10 ure dopoldan,če ne pa drugič,mene je prej ven vrglo k doma k ma tamal računalnik naju skoz iz interneta meče,če se pa za danes menite,pa lahko,kadarkoli ,ja super baby28 za seznamčekuser posted image user posted image user posted image komaj čakam aja,maš že  posteljico.

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
29.6.2009 16:09:09   
LINDI
LUNCA a si ti čekirala na netu,kdaj bi kaka akcija,ali si šla kar tja,pa so imeli tko ugodno,jaz sem najcenejše za posteljico našla brez baldahina komplet za 67evrov 

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
29.6.2009 16:26:24   
KatMat
kukuc!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
29.6.2009 16:36:43   
LINDI
KAJje kat mat,a vam je dolgčasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
29.6.2009 19:21:32   
Joob
Lindi,
bila sem na pregledu, ampak me tale G po vsej verjetnosti ne bo več videla. Ženska kar nekaj momlja, ful je raztresena, nesigurna v svoje delo...tko, da glede na zgodovino mojih gin.težav, grem raje nekam kjer so bolj izkušeni.

Lp!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
29.6.2009 19:34:23   
LINDI
JA,SAJ SEM JAZ TUDI TAK OBČUTEK DOBILA,A PA TE VZAMEJO KAR TAKO DRUGAM,A SI SE ŽE POZANIMALA,se mi je zdelo,da ti ne bo všeč.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
29.6.2009 20:30:02   
Joob
Ja ne vem, jst upam, da me kera vzame, jutri grem v akcijo in potem bom videla, kaj in kako. V najslabšem primeru grem do poroda k privat ginekologinji. Ti javim.
Lp!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
29.6.2009 21:14:42   
LINDI
O.K.velja,saj jaz sploh ne vem,kaj bi,ker zaenkrat ni problemov in upam,da jih tudi ne bo,je pa res da momlja,kot bi sama s sabo govorila,jaz jo eneparkrat nisem slišala...meni je bila prejšnja,ki sem jo imela veliko bolj simpatična...ta me še vprašala ni,kako se počutim...noro,kot da ni dovolj skrbi,a ne...

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
29.6.2009 21:38:07   
LINDI
BABY28user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DA BO VSE V REDU TI POŠILJAM PIKAPOLONICE ZA SREČOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
30.6.2009 8:38:41   
lilinovy
Oj dobro jutro!!

Živjo Lindi!!

Ja nič me ni bilo na spregled v depali ker se samo UČIM, UČIM, UČIM.........imam čez par tednov izpit za službo tako da me pomoje tudi ta teden ne bo nič na spregled..........
Tista posteljica ki si jo videla, oziroma kar je še od nje ostalo je pa še moja!!!!Tako da, glede na to da še nekaj delov manjka jo bom  kar naročila pri LIP POLJČANE ALI PA VZELA V PAKETU ZA NOVOROJENČKE. Do biš vse v kompletu od jogija, do posteljnine............Posteljica ni nič posebnega stane pa okoli 80 eur in je čist ok!!

Dekleta kakšne posteljice imate pa ve oziroma jih boste imele???
No danes grem pa spet malo vozičke gledat...........uh splh ne vem kaj bi vzela......Kakšen predlog??!!

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
30.6.2009 9:17:25   
LINDI
ja,sem jat tudi gledala v paketu,mejbi naslednjičuser posted image vzamem,zdaj imam že sposojeno,jo pa ima moja prijateljica,pa je zadovoljna z njo.Sem že bratca nadlegovala,kako si pa kje si,pa je povedal,da see učiš.

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
30.6.2009 12:21:21   
lindi1
Dobila odločbo,do 28-8-09 doma gibanje v primeru,da grem k zdravniku,super bo odhod k zdravniku družabni dogodek letauser posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
30.6.2009 13:37:05   
tassika
Super da so ti odobrili, čeprav ti povem da se ti bo mešalo tko kot se je meni, ker se skos bojiš nekih kontrol,.. al sem pa samo jaz tako poštena, da sem skos doma visela, še v trgovino si nisem upala, sam pol na konc mi je blo pa že vseeno, nisem mogla več.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
30.6.2009 14:26:09   
its my life
Ojla punce,

mogoče vam bo prav prišla informacija da bo letos tudi na GR v Ljubljani Otroški bazar.

http://www.otroskibazar.si/domov/

Od 10.9. - 13.9.2009 . Vstopnine ni!!!user posted image

Tam je ful delavnic za otroke in zanimivih stvari za nosečnice in mlade mamice

Letos pa bo posebnost  otroški boljšji sejem, kjer bomo lahko kupile ful otroške opreme po ugodnejših cenah.

LP

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
30.6.2009 14:48:11   
lindi1
Ja saj jaz bom tudi verjetno tudi ves čas doma,kaj pa naj,na oktobrkah,k sem malo tudi tam gor,je danes imela,pa je ni bilo doma,tko,da ko bo povedala,kaj se je zgodilo,sporočim.

(odgovor članu its my life)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
30.6.2009 15:37:30   
lindi1
Je napisala,da so jo domači poklicali,pa je prišla,tko,da jo je tam čakal in je napisal to na papir, kao da je bila v trgovini,kot je sama povedala...zdaj bo pa videla kaj bo....

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
1.7.2009 9:14:06   
lindi1
Punce kako ste kaj,ste dobro spale,vas bejbiji kaj brcajo,vreme je čisto noro,jaz sem danes že kmalu vstala,me je tamal že klicu za kofi,k sm šele en uč odprlauser posted image baje moj tamal dons južno dela svaljke s tuno,super,me že lakota grabi,pa šele zajtrk sem pojedlauser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
1.7.2009 19:27:34   
lilinovy
Ojla!

a ste že vse na morju?user posted image !Vidim da samo še medve z Lindi mal visiva gor...........

No mene pa zanima kako se kej prehranjujete v nosečnosti in kaj kej kuhate?!!Jaz sem že malo brez idej, ker si moram vsak dan zmišljevat kaj bi kuhala. Pa še iz dneva v dan ugotavljam da tega pa onega ne smem ker me pol tišči, pa peče zgaga........tako da se moj jedilnik kar krči....smrk,smrk.....

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?