|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
20.5.2009 19:01:47   
tassika
midva bova šla pomoje septembra, ker mi je junij še prezgodaj bom šele v 4 mesecu in to na začetku, julija in avgusta baje ni, začne se pa ponovno septembra v kamniku prvi ponedeljek za domžale ne vem. Lindi moja je tudi mlada imam jo pa v Trzinu, pa mi je všeč ker je tudi ona nedolgo nazaj bila na porodniški in sem jo vprašala in je rekla da ni problema, ker če te iščejo doma lahko povejo kje si in naj pač še tam preverijo, ker jih itak veliko tako živi.

Ja tudi jaz upam, da to vse kmalu mine, sam sej pravim to je odtablet in pa pomoje se počasi maternica širi in posledično so tukaj malo špikanja in bolečin.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 801
20.5.2009 19:31:15   
LINDI
baby28,lunca82,kat mat....hvala za simpatično kofetkanje,me veseli,da sem vas spoznala....šele zdajle mi je pa potegnilo,katero neumnost sem bleknila,sem namreč v 18 tednu nosečnosti,ne v 15....user posted image user posted image user posted image prepočasi štejemuser posted image v glavnem prehitro je minilo vse skupaj,ne morem verjet...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 802
20.5.2009 19:34:43   
LINDI
Potem pa grem verjetno kar junija,ker imam oktobra rok...pa so mi zdravniki v lj. rekli,da zaradi pritiska tudi že septembra ali prej pristanem v porodnišnici,jaz pa ne vem iz kje je moja...je pa zelo prijazna drugače

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 803
20.5.2009 19:44:03   
tassika
Ja potem pa le pojdi. Hotla sem rečt, da jaz hodim v trzin k zdravniku, spada pa pod domžalski zdravstveni dom.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 804
20.5.2009 19:48:10   
LINDI
AJA sploh nisem vedla da je tudi v trzinu

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 805
20.5.2009 20:53:37   
KatMat
SEJ V TRZINU NI DOHTARJA...ena boga ordinacija je v za tanovimi bloki...to je pa vse

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 806
20.5.2009 20:56:59   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ojla lindi, hvala za povabilo na kavico, ampak sem zaspala popoldne, me je spet nekaj začelo špikat in spet se mi je malo izcedka pojavilo, ampak pušenjak pravi, da je to norm,alno zaradi ukinjanja hormonskih tablet, samo me pa vseeno boli trebuh, upam, da mine.

Glede bolniške sem se pa jaz pozanimala, da ti ni potrebni rihtati naslova, ker kao ni pomembno, vsaj meni je tako rekla zdravnica. Jaz bom to potem si zrihtala avgusta in sicer kar stalno, ker bom potem potrebovala zaradi vrtca.

lp 

v primeru da vas obisce inšpekcijski nadzor potem moras biti na naslovu ki je naveden na odločbi...
ampak ne se sekirat jest tud nisem imela nic zrihtanga...pa sem bila od novembra naprej na bolniški

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 807
20.5.2009 20:59:06   
KatMat
LINDI tudi tebe je bilo pravo veselje spoznatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da sem veckrat vidimo...tudi potem na vozickanju!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 808
20.5.2009 21:32:59   
Joob
No evo, danes ob pol 3 sem dobila obisk...komisija!user posted image
Ampak je bilo vse ok, ker sem itak doma in po cele dvene čepim v pižami...Tako, da punce...ni se za hecat.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 809
20.5.2009 21:34:54   
Joob
Aja katMat...jaz pa poznam tvoje možekauser posted image ...iz OŠ Trzin. Ti pa nisi Trzinka, alio se motim?user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 810
20.5.2009 22:01:01   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Joob

No evo, danes ob pol 3 sem dobila obisk...komisija!user posted image
Ampak je bilo vse ok, ker sem itak doma in po cele dvene čepim v pižami...Tako, da punce...ni se za hecat.user posted image

fajn da si pasala!user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 811
20.5.2009 22:01:04   
LINDI
Hudo in kaj je hotel,samo videti ali si doma ali kako 

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 812
20.5.2009 22:01:37   
KatMat

Aja katMat...jaz pa poznam tvoje možekauser posted image ...iz OŠ Trzin. Ti pa nisi Trzinka, alio se motim?user posted image
a sta bla sosolca??

nisem trzinka...notranjka

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 813
20.5.2009 22:08:49   
Joob
Že dva dni me vse boli, od prsnega koša, kolena, ušes...tako, da sem se ravno spravila v pojstlo malo počit,,,nič, bla je ful prijazna ženska, se je pač predstavila in da samo preverja kako je stanje, da je njena naloga pač prevrjanje prisotnosti od odsotnosti z doma...pa nič, da mi želi čimhitrejše okrevanje. Vse skupaj je trajalo mogoče 3 minutke.

KatMat, cca 20 let nazaj, ko smo mi živeli še v Trzinu, smo bili družinski prijatelji...drugače sem pa leto mlajša od tvojega.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 814
20.5.2009 22:21:54   
KatMat
no vidis kako majhen je svet...

pravi moj ce mi kaksen podatek vec zaupas ker ga firbec matra kera siuser posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 815
20.5.2009 22:32:58   
Joob
Fuuu, dvomim, da se bo spomnil...povej mu, da smo bili doma na Mlakarjevi in da sta se moj oči in njegov spoznala preko enega gledališča...moj je vozil stvari za razne predstave, njegov je bil pa igralec v nekem gledališču, al nekaj takega, ne me držat za besedo, ker je to najmanj 20 let nazaj...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 816
20.5.2009 22:55:26   
Muca83
A slučajno katera ve, če je že znano, kdaj se začne šola za starše v Domžalah junija?
Bo počasi treba it user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 817
20.5.2009 23:44:53   
Joob
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

A slučajno katera ve, če je že znano, kdaj se začne šola za starše v Domžalah junija?
Bo počasi treba it user posted image

Mi imamo zadnje predavanje 1.6., če bo v juniju, potem zagotovo 3.6. Pokliči v ZD Domžale za točnejše info.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 818
21.5.2009 8:03:12   
DeLucia
Ojla.

Zadnje predavanje imamo kakor jaz vem 3.6. o avtosedežih. Tako imam zapisano user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 819
21.5.2009 8:16:44   
ninčy
Junija se šola začne 17. ob 17h.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu DeLucia)
Neposredna povezava do sporočila: 820
21.5.2009 9:40:09   
Joob
IZVIRNO SPOROČILO: DeLucia

Ojla.

Zadnje predavanje imamo kakor jaz vem 3.6. o avtosedežih. Tako imam zapisano user posted image

A nimamo samo še 3krat predavanja? Naj bi jih bilo 8, včeraj je bilo 5.predavanja...jaz pa imam zapisano da je predavanje o avtosedežih 1.6.user posted image

(odgovor članu DeLucia)
Neposredna povezava do sporočila: 821
21.5.2009 10:16:10   
KatMat

Fuuu, dvomim, da se bo spomnil...povej mu, da smo bili doma na Mlakarjevi in da sta se moj oči in njegov spoznala preko enega gledališča...moj je vozil stvari za razne predstave, njegov je bil pa igralec v nekem gledališču, al nekaj takega, ne me držat za besedo, ker je to najmanj 20 let nazaj...

ja ja lutkar je moj tast

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 822
21.5.2009 12:15:37   
lunca82
Ojla Joob,

kakor je napisala DeLucia imamo zadnja predavanja 3.6. Naslednji teden imamo samo v sredo predavanja in nato imamo še 1.6. in 3.6.

Punce želim vam lep sončen dan!!! user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 823
21.5.2009 12:19:55   
Joob
Pardon, imata prau, priznam...moja napaka...sem šla gledat in sem videla, da so datumi pomešani...da je predavanje 3.6., pred 1.6. na seznamu...pardon, se opravičujem.user posted image user posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 824
21.5.2009 14:48:04   
lunca82
Ma ni panike Joob!
Glavno da uživamo, se imamo lepo in pridno pazimo na naše user posted image !!

Lep dan!!

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?