|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
13.1.2009 8:40:03   
Srčekgirll
Dobr zjutrej!
Pr men je tud kofe že kuhano, zato vabljeneuser posted image user posted image user posted image pa krof vam lohk ponudim ( sam ga morem prej it kupit)user posted image user posted image user posted image

user posted image

VSE NAJTARBULJŠE EMILIJA IN TARA ZA 8 MESCEVuser posted image user posted image user posted image

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 276
13.1.2009 8:42:01   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Tudi mi smo spali 11h v kosu, pa je sedaj popila samo 130AMuser posted image  Zjutraj tako malo je, pa po celi noči, ko ne je ničesar.
Sicer je vseeno, dokler je zdravauser posted image
Sem pa jaz slabo. Imam vročino 38,8 in samo čakam,kdaj se bodo še kaki neljubi znaki pojavili.
,
kasso: zaenkrat Andraž ni kazal kakih znakov bolezni, bomo pa danes videli, če se bo kaj spremenilo.

Grem na kapučin.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 277
13.1.2009 8:44:00   
mafi

mafi, kje si se pa včeraj potikala?

domauser posted image , sploh ni blo časa z tamalim sem se borila sploh ni hotel zaspat

Neposredna povezava do sporočila: 278
13.1.2009 8:49:14   
mafi

[/quote]
mafi, tvoj Filip je itak zakon, spalček 1Auser posted image

[/quote]

ja sedaj mogoče od novga leta, da se je popravil in da spet vam kako je to, če spiš v kompletu 7....ali več.
prej je bila pa norišnica, zbujanje na 3 ure, ko se je to umirilo in ko je začel plazit pa se je ponoči dvigoval iz pojstlice ali
pa zaletaval v rešetke.
sedaj je mir ko ima spalno vrečo včasih začne sitnarit pa mu hitr podturim dudo pa zaspi nazaj

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 279
13.1.2009 8:50:12   
tana7
Dobro jutro

zaenkrat še nisem brala za nazaj - videla sem samo tole na koncu
estrella, drži seuser posted image user posted image user posted image - moj je dal to ravno skoz, na srečo nisva tudi midve pokasirale

mi smo spet spali do 5.20 - potem se je pa moj malo trudil z njo - jo je nosil malo po temnem hodniku gor in dol - na koncu je spala do 6.45

včeraj zvečer sem jamrala, kako malo poje Brina, a ne?
v bistvu sem malo narobe povedala, kaj me res najbolj moti pri zadevi - to je RAZNOVRSTNOST
ok...pač poje malo... kg so OK, pa ni panike
ampak na samo mlene kašice papa in malo sadnih - kje je en kup vitaminov B (posebej B12)? folna (no, saj to je B9, ampak vseeno), železo,... pa kup mineralov... zdaj ful to potrebuje, pa verjetno dobi premalouser posted image

sem gledala malo sestavo mleka v mlečnih kašicah - če je vse res, potem je to mleko v prahu precej bolj "siromašno" kot če bi kupila kašico brez mleka in jo zmešala z narejenim adaptiranim mleko (recimo Novalacom ali drugim)user posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa še malo prebrat, če mi bo dala miruser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 280
13.1.2009 8:59:15   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Varja je danes spala 7 ur v kosu user posted image od 22:00 do 05:00 spila flašo in še zdaj spi user posted image . Gašper pa kuha, tako da morda skočimo do P. sumim, da se je nalezel v soboto pri sestrični, ker sta bila tam dva bolna otrokauser posted image .
Pa močno upam, da se ni Estrellin Andraž pri nasuser posted image

bravo Varja, kr tako naprej, da bo mami spočita

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 281
13.1.2009 8:59:21   
jana81

Jutro!

Tudi mi smo spali 11h v kosu, pa je sedaj popila samo 130AMuser posted image  Zjutraj tako malo je, pa po celi noči, ko ne je ničesar.
Sem pa jaz slabo. Imam vročino 38,8 in samo čakam,kdaj se bodo še kaki neljubi znaki pojavili.

,bogica,upam da vročina pade in boš boljše.

kasso: zaenkrat Andraž ni kazal kakih znakov bolezni, bomo pa danes videli, če se bo kaj spremenilo.

Grem na kapučin.

Neposredna povezava do sporočila: 282
13.1.2009 8:59:33   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

jana81, Nejc se popravlja glede spanja user posted image  Kar tako in še bolje naprej user posted image

ja res, upam da bo tud Gregi začel spat kot je treba, da se boš tud ti naspala kot je treba.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 283
13.1.2009 8:59:40   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

ja sedaj mogoče od novga leta, da se je popravil in da spet vam kako je to, če spiš v kompletu 7....ali več.
prej je bila pa norišnica, zbujanje na 3 ure, ko se je to umirilo in ko je začel plazit pa se je ponoči dvigoval iz pojstlice ali
pa zaletaval v rešetke.
sedaj je mir ko ima spalno vrečo včasih začne sitnarit pa mu hitr podturim dudo pa zaspi nazaj

to trenutno traja pri nas, a to mine? ker drgač bo imel Nejc čist modro glavo

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 284
13.1.2009 9:01:40   
jana81
punce skor sem si kuhinjo zažgala, sem si dala toast popečt v toaster, pa sem šla Nejca oblačt in pozabla, pa zavoham neki čudnega in se je že vse kadilo, kruhki črni, o moj bog...user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 285
13.1.2009 9:04:56   
Estrella*
Danes je mala padla  s zakonske postelje. Kako je to mogoče nimam pojama, ke ne pleza, ali pač????user posted image user posted image user posted image Sem jo posadila na sredino k vzglavju in šla po njene cote, ko naenkrat naredi bum in jok. Alja je ležala na hrbtu ob postelji.
Na tleh se malo porita in to je to, kako ji je uspelo pripuzat v slabi minuti do roba, pa nimam pojma.K sreči je vse OK

Rabim nasvet: Alji se vse kar ni miksanega v nulo oz, če je pretlačeno, mora biti na pol juha, da poje normalno in ne bruha. Ko ji dam piškot, ga z veseljem liže in grize, enako kruh a se ji po kaki minuti vse obrne in bruhauser posted image Tudi če ji dam micen košček kruha, ki se stopi v ustih, zbruha. Tako, da ne vem ali naj vztrajam s ponujanjem oz. kdaj , ker se bojim , da se mi ne zaduši oz. še tisto kar poje prej ne izbruha??????

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 286
13.1.2009 9:08:57   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

punce skor sem si kuhinjo zažgala, sem si dala toast popečt v toaster, pa sem šla Nejca oblačt in pozabla, pa zavoham neki čudnega in se je že vse kadilo, kruhki črni, o moj bog...user posted image

ojej, samo, da je vse ok in se ni vnelouser posted image . Se pa kaj takega hitro zgodiuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 287
13.1.2009 9:09:28   
mafi

pa zaletaval v rešetke.

to trenutno traja pri nas, a to mine? ker drgač bo imel Nejc čist modro glavo

mi smo probal z spalno vrečo pa je pomagal,.
podnevi pa če zadrema je stanje isto še ko se sam obrne v spanju na trebuh je pokonciuser posted image , pomoje da ne mine.
je kar kriza sploh pa ko je v budnem stanuhodim za njim ko kak detektiv, da nebi kje ruknil ko se dviguje, ker zadnjič mi je orek pribil na mizouser posted image in ima še zdej mal buške.
mi je blo bolje ko se ni plazil in dvigoval, tam kjer sem ga pustila tam sem ga tudi najdlauser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 288
13.1.2009 9:09:35   
špelin@
aurora28, tebe bo Gal očitno še krepko pozitivno presenečal user posted image

buccka, tako se je obnašala tudi moja velika pika in mi je bilo ful hudo. barbaw ti je zelo lepo napisala, se pridružujemnjenim besedam user posted image

katy82, user posted image  za Laro, super, da ni več borb zvečer.

tana7, Brina se malo zafrkava s tabo user posted image  Glavno, da je deklica zdrava in zadovoljna, mere so pa tudi krasne user posted image

Aha, debata je tekla še o taščah, porokah in copatkih user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sesil
mene pa sploh ne gane kolko poje. mi gre pa na živce hrano metat proč (ker ne poje).  aneja ima celo mišelinke, ki jih ni imela nikoliuser posted image , odkar papa gh

Pod tole se podpišem - če samo pomislim, koliko AM smo zlili proč... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tana7
kje je en kup vitaminov B (posebej B12)? folna (no, saj to je B9, ampak vseeno), železo,... pa kup mineralov... zdaj ful to potrebuje, pa verjetno dobi premalouser posted image

Če te to skrbi, ji daj kakšen multivitaminski sirup za otroke - meni je pediatrinja svetovala Sanatogen KLIK

user posted image  za Aljin spanec, itak user posted image  No, vsaj nekaj AM je pa le spila. Ti se pa le pozdravi user posted image user posted image user posted image

Varja je danes spala 7 ur v kosu user posted image od 22:00 do 05:00 spila flašo in še zdaj spi user posted image . Gašper pa kuha, tako da morda skočimo do P. sumim, da se je nalezel v soboto pri sestrični, ker sta bila tam dva bolna otrokauser posted image .

user posted image  Varja!!! Za Gašperja pa user posted image user posted image user posted image

Glavno, da ni hujšega user posted image

Danes je mala padla  s zakonske postelje. Kako je to mogoče nimam pojama, ke ne pleza, ali pač????user posted image user posted image user posted image Sem jo posadila na sredino k vzglavju in šla po njene cote, ko naenkrat naredi bum in jok. Alja je ležala na hrbtu ob postelji.
Na tleh se malo porita in to je to, kako ji je uspelo pripuzat v slabi minuti do roba, pa nimam pojma.K sreči je vse OK
Boga revica user posted image  Ja, hitri so, tile naši lumpi user posted image

Rabim nasvet: Alji se vse kar ni miksanega v nulo oz, če je pretlačeno, mora biti na pol juha, da poje normalno in ne bruha. Ko ji dam piškot, ga z veseljem liže in grize, enako kruh a se ji po kaki minuti vse obrne in bruhauser posted image Tudi če ji dam micen košček kruha, ki se stopi v ustih, zbruha. Tako, da ne vem ali naj vztrajam s ponujanjem oz. kdaj , ker se bojim , da se mi ne zaduši oz. še tisto kar poje prej ne izbruha??????
Hja, jaz sem v taki situaciji veliki piki pač vse miksala do 1 leta starosti, potem je začela sprejemati tudi koščke. Vmes sem ji pač poskušala dajat koščke, da sem videla, kdaj ji je "potegnilo".

Neposredna povezava do sporočila: 289
13.1.2009 9:09:46   
tana7
odstavljanje
mislim, da je aurora to napisala? mogoče se Gal odstavlja, ja
ampak meni tole odstavljanje še vedno ni jasno - če je to znak, da se odstavlja, kar si napisala, potem se je Brina odstavljala že v 4. mesecu, pa se še kar doji (zadnje čase sicer bolj malo). Zato smo tudi začeli z dojenjem, ko je na pol uspavana, saj je drugače gledala stran. Še sedaj je tako. Najlepše se doji ponoči v temi. Zvečer pred spanjem jo moj malo ponosi po temni sobi, da na pol zaspi. Zjutraj mi je pa zadnje čase sploh več ne uspe pripravit do tega, ker ko mi jo uspe malo uspavat, je počasi že čas za sadno kašico, pa ne želim, da je sita in potem tistega ne papa.

stiskanje
a vaši user posted image se stiskajo k vam in k drugim? Brina je v naročju le tako, da gleda naprej, okoli. Da bi se ona stisnila h komu??? Še nikoli videla. Če jo obrnem k sebi, se z nogicami odriva od mene ali pleza po meni navzgor. Saj ne, da bi se odrivala na ta način, da hoče stran, ampak ona skos brca in se tudi v tem položaju ne umiri. Vidi samo šanso, kako malo potelovadit, al kaj. Saj to malo pogrešam, da bi se malo V MIRU stisnileuser posted image Sem mislila, da so zdaj vsi dojenčki tako bolj, nemirni... Tukaj pa vidim, da pišete, da se stiskajouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 290
13.1.2009 9:13:07   
mafi

zgleda da Alja sprobava na skrivaj, da mami ne vidi. bogica sam da je o.k
glede hrane pa ti ne morem svetovati kej je pri nas isto, P mi je nazdadnje rekla ko sem bila pri njej, da mu čim manj miksam, ker bo pol kriza in ne po znal jest, če ne bo v nulo zmiksanuser posted image in vidim, da je imela kar prav. no žemlca mu pa gre v rit

Neposredna povezava do sporočila: 291
13.1.2009 9:13:22   
špelin@
stiskanje
a vaši user posted image se stiskajo k vam in k drugim? Brina je v naročju le tako, da gleda naprej, okoli. Da bi se ona stisnila h komu??? Še nikoli videla. Če jo obrnem k sebi, se z nogicami odriva od mene ali pleza po meni navzgor. Saj ne, da bi se odrivala na ta način, da hoče stran, ampak ona skos brca in se tudi v tem položaju ne umiri. Vidi samo šanso, kako malo potelovadit, al kaj. Saj to malo pogrešam, da bi se malo V MIRU stisnileuser posted image Sem mislila, da so zdaj vsi dojenčki tako bolj, nemirni... Tukaj pa vidim, da pišete, da se stiskajouser posted image

Joj, takšna je bila moja velika pika. Da bi se ona stiskala, pozabi user posted image  Tako zvedava, aktivna,... Naj te potolažim, da se je naučila v miru stisnit k meni pri letu in pol user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 292
13.1.2009 9:14:39   
tilči
Midva sva nazajuser posted image
.Smo v vrtcu razčistili.Načeloma žoga ni problem,če ne razgrajajo preveč,rajši pa vidijo,da kaj drugega prinese.Drugače so se igrali z žogo,Nejc je bil pa užaljen,ker jo je bilo treba pospraviti,ker so šli potem ven.
No,samo da je sedaj vse ok.Sta bili obe  ful prijazniuser posted image .Sem pa danes Nejca oblekla po Špelin@mu nasvetu,da ga ne bodo mogle več sleči.
Sva šla s Tilnom še v trgovino,ker popoldne ne bo nič s Hoferjem,ker ima user posted image  sestanek,pa tudi v vrtec na predavanje ne morem.Pa drugič.
Je pa poštar ravno prinesel za Tilna brisačko in majčko od DM babybonusauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 293
13.1.2009 9:15:16   
Anitka

Dobro jutro še z moje strani! Gal še spi, jaz sem že pralnis troj zalaufala in Galu kuham puding z jabolčnim kompotom ter čakam gospoda peka, da mi pripelje kakšen krof za zajtrk.

Noč je bila še kar znosna. Se je sonček zbudil ob polnoči in sem ga dala malo k sebi v posteljo, ker mi drugače ni nazaj zaspal, pri meni pa v nekaj minutkah in sem ga nato vrnila v njegovo posteljo.

Sicer je pa pri nas spet en tak gnil, siv danuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

user posted image  je že kuhana!
Spali smo tko tko,ob 2. je imel budnico,pa ne zaspati nazajuser posted image .Ma,saj bo sedaj zaspal v avtu,ko bova Nejca peljala.Nejc malo kašlja,drugih znakov zaenkrat ni.Upam,da se čimprej porihta.Ga že z materino dušico mažem
Danes ima pa moj nečak kardiologa na pediatrični in mu pošiljam user posted image user posted image user posted image ,da bo dobro opravil.
Popoldne gremo pa tudi mi malo v Hofer.Tako praznega hladilnika,kot je sedaj, pa že dolgo ni bilo,če sploh kdaj

Hvala za kavico. Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejca in nečaka.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 294
13.1.2009 9:15:34   
Anitka

DOBRO JUTRO

Jutrouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 295
13.1.2009 9:15:38   
tilči

še dobro,da si pravi čas opazila

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 296
13.1.2009 9:16:02   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

stiskanje

Joj, takšna je bila moja velika pika. Da bi se ona stiskala, pozabi user posted image  Tako zvedava, aktivna,... Naj te potolažim, da se je naučila v miru stisnit k meni pri letu in pol user posted image

šele?? user posted image user posted image pa tako bi se res rada kdaj k njej stisnilauser posted image brez da leze in gomazi po meni
no, ja...

pa hvala za info o Sanatogenu - bomo preučili user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 297
13.1.2009 9:16:06   
Anitka

dobro jutro

oooooooooo ste pridne se že na 11 delu.
jaz sem spila kofi evo in ko sem začela pisat že slišim Filipa jamra v postelji.
včeraj je zaspal ob 22 in do zdej.
zdej ga pa letim pošimat

user posted image user posted image user posted image user posted image Filip

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 298
13.1.2009 9:16:44   
Anitka

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image Varja in user posted image user posted image user posted image user posted image za Gašperja.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 299
13.1.2009 9:17:14   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Midva sva nazajuser posted image
.Smo v vrtcu razčistili.Načeloma žoga ni problem,če ne razgrajajo preveč,rajši pa vidijo,da kaj drugega prinese.Drugače so se igrali z žogo,Nejc je bil pa užaljen,ker jo je bilo treba pospraviti,ker so šli potem ven.
No,samo da je sedaj vse ok.Sta bili obe  ful prijazniuser posted image .Sem pa danes Nejca oblekla po Špelin@mu nasvetu,da ga ne bodo mogle več sleči.
Sva šla s Tilnom še v trgovino,ker popoldne ne bo nič s Hoferjem,ker ima user posted image  sestanek,pa tudi v vrtec na predavanje ne morem.Pa drugič.
Je pa poštar ravno prinesel za Tilna brisačko in majčko od DM babybonusauser posted image

sam da ste se pogovoril in razčistiluser posted image user posted image user posted image , pa še ti si sedaj bolj mirna

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

KAPLJICE AD3
s1o2

mene pa zanima ali ste devale kapljice AD3 vašim malčkam ??? hvala

da (59%)

ne (41%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!