špelin@
|
aurora28, tebe bo Gal očitno še krepko pozitivno presenečal buccka, tako se je obnašala tudi moja velika pika in mi je bilo ful hudo. barbaw ti je zelo lepo napisala, se pridružujemnjenim besedam katy82, za Laro, super, da ni več borb zvečer. tana7, Brina se malo zafrkava s tabo Glavno, da je deklica zdrava in zadovoljna, mere so pa tudi krasne Aha, debata je tekla še o taščah, porokah in copatkih IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene pa sploh ne gane kolko poje. mi gre pa na živce hrano metat proč (ker ne poje). aneja ima celo mišelinke, ki jih ni imela nikoli , odkar papa gh Pod tole se podpišem - če samo pomislim, koliko AM smo zlili proč... IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kje je en kup vitaminov B (posebej B12)? folna (no, saj to je B9, ampak vseeno), železo,... pa kup mineralov... zdaj ful to potrebuje, pa verjetno dobi premalo Če te to skrbi, ji daj kakšen multivitaminski sirup za otroke - meni je pediatrinja svetovala Sanatogen KLIK IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi mi smo spali 11h v kosu, pa je sedaj popila samo 130AM Zjutraj tako malo je, pa po celi noči, ko ne je ničesar. Sicer je vseeno, dokler je zdrava Sem pa jaz slabo. Imam vročino 38,8 in samo čakam,kdaj se bodo še kaki neljubi znaki pojavili. za Aljin spanec, itak No, vsaj nekaj AM je pa le spila. Ti se pa le pozdravi IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja je danes spala 7 ur v kosu od 22:00 do 05:00 spila flašo in še zdaj spi . Gašper pa kuha, tako da morda skočimo do P. sumim, da se je nalezel v soboto pri sestrični, ker sta bila tam dva bolna otroka . Pa močno upam, da se ni Estrellin Andraž pri nas Varja!!! Za Gašperja pa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce skor sem si kuhinjo zažgala, sem si dala toast popečt v toaster, pa sem šla Nejca oblačt in pozabla, pa zavoham neki čudnega in se je že vse kadilo, kruhki črni, o moj bog... Glavno, da ni hujšega IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je mala padla s zakonske postelje. Kako je to mogoče nimam pojama, ke ne pleza, ali pač???? Sem jo posadila na sredino k vzglavju in šla po njene cote, ko naenkrat naredi bum in jok. Alja je ležala na hrbtu ob postelji. Na tleh se malo porita in to je to, kako ji je uspelo pripuzat v slabi minuti do roba, pa nimam pojma.K sreči je vse OK Boga revica Ja, hitri so, tile naši lumpi Rabim nasvet: Alji se vse kar ni miksanega v nulo oz, če je pretlačeno, mora biti na pol juha, da poje normalno in ne bruha. Ko ji dam piškot, ga z veseljem liže in grize, enako kruh a se ji po kaki minuti vse obrne in bruha Tudi če ji dam micen košček kruha, ki se stopi v ustih, zbruha. Tako, da ne vem ali naj vztrajam s ponujanjem oz. kdaj , ker se bojim , da se mi ne zaduši oz. še tisto kar poje prej ne izbruha?????? Hja, jaz sem v taki situaciji veliki piki pač vse miksala do 1 leta starosti, potem je začela sprejemati tudi koščke. Vmes sem ji pač poskušala dajat koščke, da sem videla, kdaj ji je "potegnilo".
|