|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
12.1.2009 22:40:31   
tana7
zdaj pa res... lahko noč vsem!!!!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 251
12.1.2009 22:41:06   
sesil
jaz tudi grem, se moram še umit.....

lahko noč

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 252
12.1.2009 22:42:57   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jao, če se samo spomnim, kako meni ni bilo nič pravuser posted image Saj mi še danes ni, samo se probam malo zadržat. Kako je danes čupko jedel v nadaljevanju dneva''

jedla je fuuul dobro, pojedla je zelenjave z rižem in mesekom in zraven delala ammmm, ammmm user posted image cca 250g, pol pa sadja tut velik cca 200g, skratka danes je bila žderica, bomo vidli kako bo jutri

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 253
12.1.2009 22:47:48   
*Tiana*
Dober večer še od mene....se pofočkam na novem delu....pa že kar nekaj strani je padlo

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

ravnokar sem brala tu na forumu o copatkih. In pišejo punce, da odsvetujejo trde copatke, kot so Ciciban in podobni. Pravijo, da bi copatki mogli imet mehki usnjeni podplat, ali pa da so bosi oz. v zokenčkih z bremzicami.

Jaz sem tudi nekaj malega tam firbcala in mi sedaj ni nič jasnouser posted image user posted image user posted image

Saj smo se tudi me že enkrat pogovarjale o tem na hitro in so bila tudi različna mnenja. Najboljše da se same odločite, itak tud P nimajo enotnega mnenja....pa z leti se spreminjajo priporočila

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 254
12.1.2009 22:48:42   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Jao, če se samo spomnim, kako meni ni bilo nič pravuser posted image Saj mi še danes ni, samo se probam malo zadržat. Kako je danes čupko jedel v nadaljevanju dneva''

jedla je fuuul dobro, pojedla je zelenjave z rižem in mesekom in zraven delala ammmm, ammmm user posted image cca 250g, pol pa sadja tut velik cca 200g, skratka danes je bila žderica, bomo vidli kako bo jutri

user posted image user posted image user posted image

Naš je bil tud danes skoz lačen in je pojedel še pa još user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 255
12.1.2009 22:50:34   
katy82
Naša je pa dons popila 300 benkota in okol 200 GH pa še to s težavo,nč ne spravm vanjo.A je možno da je zarad glistic tko neješča?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 256
12.1.2009 22:51:32   
katy82
Grem še mal na sobno kolo pa se kasnej oglasm

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 257
12.1.2009 22:56:10   
*Tiana*
Ma sem prepozna.... spet....no pa lahko noč vsem 

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 258
12.1.2009 23:10:21   
katy82
No vidm da ste cse šle grem pa še jst mal housa pogledat pol pa v pančevo

Nočko

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 259
13.1.2009 8:00:26   
tilči
Dobro jutro!

user posted image  je že kuhana!
Spali smo tko tko,ob 2. je imel budnico,pa ne zaspati nazajuser posted image .Ma,saj bo sedaj zaspal v avtu,ko bova Nejca peljala.Nejc malo kašlja,drugih znakov zaenkrat ni.Upam,da se čimprej porihta.Ga že z materino dušico mažem
Danes ima pa moj nečak kardiologa na pediatrični in mu pošiljam user posted image user posted image user posted image ,da bo dobro opravil.
Popoldne gremo pa tudi mi malo v Hofer.Tako praznega hladilnika,kot je sedaj, pa že dolgo ni bilo,če sploh kdaj

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 260
13.1.2009 8:14:36   
jana81
DOBRO JUTRO

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 261
13.1.2009 8:14:42   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Punce vidm da se mente za čvek,nama verjetn ne bo znesl k  imava namen it drug teden v sredo v LJ k meni v službo in malo po trgovinah,mogoče mi bo user posted image kupu kej za oblečt,se je prej neki hvaluuser posted image 2x pa nimam namena gor hodt k mi je tud mal daleč,škoda.Se bomo pa drugič kje dobile,jst bi se kr zmenla v Janinem koncuuser posted image

ja to mi deli bejbauser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 262
13.1.2009 8:14:55   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Nejc je danes spal 2x 20 minut, kar mu ni podobno, in je bil posledično tud siten...sva ga šla kr skopat predčasno in je zdej zaspal...upam da se zato ne bo zbudu ob kakih 6h zjutraj al pa celo pred 21h

Nejc pridno pančaj!!!

je pridno pojedel flaško mlekca ob 23.30, no sicer je imel še ob 1.30 mal polurne očke kot sova, drgač je pa spal do 7.30 user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 263
13.1.2009 8:17:15   
barbaw

Nejc je danes spal 2x 20 minut, kar mu ni podobno, in je bil posledično tud siten...sva ga šla kr skopat predčasno in je zdej zaspal...upam da se zato ne bo zbudu ob kakih 6h zjutraj al pa celo pred 21h

Nejc pridno pančaj!!!

je pridno pojedel flaško mlekca ob 23.30, no sicer je imel še ob 1.30 mal polurne očke kot sova, drgač je pa spal do 7.30 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 264
13.1.2009 8:26:48   
mafi
dobro jutro

oooooooooo ste pridne se že na 11 delu.
jaz sem spila kofi evo in ko sem začela pisat že slišim Filipa jamra v postelji.
včeraj je zaspal ob 22 in do zdej.
zdej ga pa letim pošimat

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 265
13.1.2009 8:31:01   
kasso
Dobro jutro!

Varja je danes spala 7 ur v kosu user posted image od 22:00 do 05:00 spila flašo in še zdaj spi user posted image . Gašper pa kuha, tako da morda skočimo do P. sumim, da se je nalezel v soboto pri sestrični, ker sta bila tam dva bolna otrokauser posted image .
Pa močno upam, da se ni Estrellin Andraž pri nasuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 266
13.1.2009 8:31:05   
kasso

Mi jo je pa tašča pomagala stuširat ker sama jo nikakor ne morem krotit,no saj tud sama bi že nekako sam je lažje v dvoje,v glavnem tašča je bila očarana nad tamalo k se  je premetavala po previjalni in brcala ko nora pa še prosila sem jo če jo lahko ona sleče ker sem šla jst prštimavat stvari.Se pa ni hotla cartat pr njej se je takoj nazaj k men stegnla ko jo je dvignla k sebi,pa vedno se je rada cartala pr njej zdej ji pa že kake dva dni nč ne paše pr njej bit.A dedija pa obožuje,je tko važen ko se stiska k njemuuser posted image

A veš, da se moj Videk zelo rad carta pri moji tašči. Kot da bi me htel jezit. Me pogleda, potem pa se stisne k njej. Je že sedaj mali vragec user posted image user posted image

Kako se pa ti štekaš s taščo,moja je spremenljiva ko vremeuser posted image user posted image user posted image

Ni med nama neke velike ljubezni, se pa trudim, ampak preveč grdo je ona mene mela, ko me je spoznala in sem alergična na njo 100 na uro.

tudi moja tašča je bila za svojo najhujša mora, ko se je poročila z njenim sinom...danes pa jo ima zelo rada oz. jo edino upošteva.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 267
13.1.2009 8:31:08   
kasso

Mi jo je pa tašča pomagala stuširat ker sama jo nikakor ne morem krotit,no saj tud sama bi že nekako sam je lažje v dvoje,v glavnem tašča je bila očarana nad tamalo k se  je premetavala po previjalni in brcala ko nora pa še prosila sem jo če jo lahko ona sleče ker sem šla jst prštimavat stvari.Se pa ni hotla cartat pr njej se je takoj nazaj k men stegnla ko jo je dvignla k sebi,pa vedno se je rada cartala pr njej zdej ji pa že kake dva dni nč ne paše pr njej bit.A dedija pa obožuje,je tko važen ko se stiska k njemuuser posted image

A veš, da se moj Videk zelo rad carta pri moji tašči. Kot da bi me htel jezit. Me pogleda, potem pa se stisne k njej. Je že sedaj mali vragec user posted image user posted image

igra se skrivalnice...Varji je to najlepša igricauser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 268
13.1.2009 8:34:50   
Estrella*
Emilija in Tara vse naj naj
za  8 mesecev!!!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 269
13.1.2009 8:38:17   
mafi

za  8 mesecev!!!!!

user posted image

se pridruživa čestitkam z filipomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 270
13.1.2009 8:38:26   
Estrella*
Jutro!

Tudi mi smo spali 11h v kosu, pa je sedaj popila samo 130AMuser posted image  Zjutraj tako malo je, pa po celi noči, ko ne je ničesar.
Sicer je vseeno, dokler je zdravauser posted image
Sem pa jaz slabo. Imam vročino 38,8 in samo čakam,kdaj se bodo še kaki neljubi znaki pojavili.
,
kasso: zaenkrat Andraž ni kazal kakih znakov bolezni, bomo pa danes videli, če se bo kaj spremenilo.

Grem na kapučin.

Neposredna povezava do sporočila: 271
13.1.2009 8:38:27   
kasso

za  8 mesecev!!!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 272
13.1.2009 8:39:05   
Estrella*
mafi, kje si se pa včeraj potikala?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 273
13.1.2009 8:39:57   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Kam to pelje... Ta otrok spi po 1 uro do uro in pol, potem pa oči široko odprte in on ne bi več spal user posted image  Teži vmes tudi po 2 uri!

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

user posted image  je že kuhana!
Spali smo tko tko,ob 2. je imel budnico,pa ne zaspati nazajuser posted image .Ma,saj bo sedaj zaspal v avtu,ko bova Nejca peljala.Nejc malo kašlja,drugih znakov zaenkrat ni.Upam,da se čimprej porihta.Ga že z materino dušico mažem
Eh, ravno to, ko nočejo zaspat nazaj, je najhujše user posted image  Upam, da Nejc ne bo zbolel user posted image user posted image
Danes ima pa moj nečak kardiologa na pediatrični in mu pošiljam user posted image user posted image user posted image ,da bo dobro opravil.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega nečaka!!!
Popoldne gremo pa tudi mi malo v Hofer.Tako praznega hladilnika,kot je sedaj, pa že dolgo ni bilo,če sploh kdaj
Meni se pa sploh ne ljubi v trgovino... user posted image

jana81, Nejc se popravlja glede spanja user posted image  Kar tako in še bolje naprej user posted image

mafi, tvoj Filip je itak zakon, spalček 1A user posted image

Tudi jaz Emiliji in Tari čestitam ob obmesečnicah user posted image user posted image user posted image

Grem si skuhat kavo in pogledat, o čem ste zvečer klepetale user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 274
13.1.2009 8:40:01   
mafi

Nejc pridno pančaj!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image nejc

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?