tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kje pa ste?? sem vas komaj našla no, naš dan ni glih najbolši pri P smo bili malo "brezveze" - je sestra namontirala gor vrečko in rekla, naj počakava v čakalnici, da lula - ko sem videla, da se je malo napela, sem pokukala in videla, da je lulala, hitro sva šli do sestre - sestra pa je ugotovila, da je premalo v vrečki (naj bi bilo vsaj 50ml), ker je šlo malo mimo no, dobili sva eno vrečko za domov - rekla je "saj ste verjetno videli, kako se jo namontira" - na srečo sem res malo gledala, kaj počne, ampak čist komot tudi ne bi... no, ja - jutri dopoldan ciljamo na to, da ujamemo vsaj 50ml urina sem jo pa še prosila, če Brino stehta in: 8160g, 69 cm danes je pa frača cel dan skoraj samo na mlečni kašici zjutraj nekaj malega mlečne kašice (pojedla recimo 2/3 od kašice iz 130ml vode), potem na srečo nekaj sadne (mogoče 100ml), zelenjavne pojedla mogoče 3 žličke (nič od niča) in ob 17.15 spet mlečna kašica iz 130ml vode (pustila pa je vsaj 1/4), po kopanju smo še enkrat poskusili z mlečno kašico, da vsaj še kaj malega poje in je pojedla polovično kašico (iz 65ml vode) - in to je vse danes!!!! pa kaj naj naredim z našo fračo?!?!??! saj vem, da boste zdaj rekle, da saj ni suha ampak to ni normalno, se meni zdi - da samo toliko poje kolikor vidim, eni pojedo 3xtoliko!! pa če strnem, kar je pojedla, lahko mirno rečem: max 2x mlečna kašica in 1x sadna - in to v celem dnevu!! nič, grem spat in upam, da se jutri ne zbudi spet tako zgodaj in da bo še kaj drugega pojedlakot kašico in sadje lahko noč Tana, nič ne moraš narediti, zato se ne sekiraj okoli tega oz. čim manj. Naj je tisto, kar ji paše. Bo prišel čas, ko ji tudi kaše ne bodo dišale, bo pa kaj drugega. mere. Imaš povsem zdravo, luškano pupo in naj ti to zadostuje. evo, sem pršla še za minutko pogledat, kaj dogaja - še zobe štimam estrella, a veš, da sem rabla točno te besede? hvala
|