Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika dobro jutro! A ve pa kr že v novem delu? , Jaz cvas ne sledim, res ne... Do zdaj sem ležala pila kavico, počivala, ker sem še od včeraj utrujena- sem tajo zjutraj hvalila da ji je bolje, pol pa je spet zakuhala na 38 vročine in posledično postala sitnobica- SPET. pa ne spet, pa ne se igrat pa nič, pa neko kričanje pa trma, ki ji ni podobna...prave šoke smo doživljali včeraj ob njej , mi zaspi na rokah ene valda desetkrat včeraj, položim dol , krik jok..kaj je to, ej In potem zvečer nasrečo ob devetih brez težav odložim, spi pol ure, jo zbudi kašelj...in gremo sitnarit in ne spat...do enajstih...punce, kr nekaj kriči, se upira, ščipa, krili... nič mi ni blo jasno, zaspana pa tak, da ni mogla glave gor držat. in rezultat, od enajstih se je zbudila do zdaj samo ob enih od kašlja, pa vročina je bla...pa sem jo uspela takoj zaninat nazaj...in ona od takrat brez prebujanja še vedo spi? kaj je zdaj to? Upam, da je vse ok, pa da je res total utrujena in se je zdaj končno sprostila...od vsega , bolezen, zobki? Čmrlika