Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 22:40:31
|
|
|
|
tana7
|
zdaj pa res... lahko noč vsem!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 22:41:06
|
|
|
|
sesil
|
jaz tudi grem, se moram še umit..... lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 22:42:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jao, če se samo spomnim, kako meni ni bilo nič prav Saj mi še danes ni, samo se probam malo zadržat. Kako je danes čupko jedel v nadaljevanju dneva'' jedla je fuuul dobro, pojedla je zelenjave z rižem in mesekom in zraven delala ammmm, ammmm cca 250g, pol pa sadja tut velik cca 200g, skratka danes je bila žderica, bomo vidli kako bo jutri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 22:47:48
|
|
|
|
*Tiana*
|
Dober večer še od mene....se pofočkam na novem delu....pa že kar nekaj strani je padlo IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ravnokar sem brala tu na forumu o copatkih. In pišejo punce, da odsvetujejo trde copatke, kot so Ciciban in podobni. Pravijo, da bi copatki mogli imet mehki usnjeni podplat, ali pa da so bosi oz. v zokenčkih z bremzicami. Jaz sem tudi nekaj malega tam firbcala in mi sedaj ni nič jasno Saj smo se tudi me že enkrat pogovarjale o tem na hitro in so bila tudi različna mnenja. Najboljše da se same odločite, itak tud P nimajo enotnega mnenja....pa z leti se spreminjajo priporočila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 22:48:42
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jao, če se samo spomnim, kako meni ni bilo nič prav Saj mi še danes ni, samo se probam malo zadržat. Kako je danes čupko jedel v nadaljevanju dneva'' jedla je fuuul dobro, pojedla je zelenjave z rižem in mesekom in zraven delala ammmm, ammmm cca 250g, pol pa sadja tut velik cca 200g, skratka danes je bila žderica, bomo vidli kako bo jutri Naš je bil tud danes skoz lačen in je pojedel še pa još
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 22:50:34
|
|
|
|
katy82
|
Naša je pa dons popila 300 benkota in okol 200 GH pa še to s težavo,nč ne spravm vanjo.A je možno da je zarad glistic tko neješča?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 22:51:32
|
|
|
|
katy82
|
Grem še mal na sobno kolo pa se kasnej oglasm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 22:56:10
|
|
|
|
*Tiana*
|
Ma sem prepozna.... spet....no pa lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 23:10:21
|
|
|
|
katy82
|
No vidm da ste cse šle grem pa še jst mal housa pogledat pol pa v pančevo Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 8:00:26
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! je že kuhana! Spali smo tko tko,ob 2. je imel budnico,pa ne zaspati nazaj .Ma,saj bo sedaj zaspal v avtu,ko bova Nejca peljala.Nejc malo kašlja,drugih znakov zaenkrat ni.Upam,da se čimprej porihta.Ga že z materino dušico mažem Danes ima pa moj nečak kardiologa na pediatrični in mu pošiljam ,da bo dobro opravil. Popoldne gremo pa tudi mi malo v Hofer.Tako praznega hladilnika,kot je sedaj, pa že dolgo ni bilo,če sploh kdaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 8:14:36
|
|
|
|
jana81
|
DOBRO JUTRO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 8:14:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce vidm da se mente za čvek,nama verjetn ne bo znesl k imava namen it drug teden v sredo v LJ k meni v službo in malo po trgovinah,mogoče mi bo kupu kej za oblečt,se je prej neki hvalu 2x pa nimam namena gor hodt k mi je tud mal daleč,škoda.Se bomo pa drugič kje dobile,jst bi se kr zmenla v Janinem koncu ja to mi deli bejba
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 8:14:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je danes spal 2x 20 minut, kar mu ni podobno, in je bil posledično tud siten...sva ga šla kr skopat predčasno in je zdej zaspal...upam da se zato ne bo zbudu ob kakih 6h zjutraj al pa celo pred 21h Nejc pridno pančaj!!! je pridno pojedel flaško mlekca ob 23.30, no sicer je imel še ob 1.30 mal polurne očke kot sova, drgač je pa spal do 7.30
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 8:17:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je danes spal 2x 20 minut, kar mu ni podobno, in je bil posledično tud siten...sva ga šla kr skopat predčasno in je zdej zaspal...upam da se zato ne bo zbudu ob kakih 6h zjutraj al pa celo pred 21h Nejc pridno pančaj!!! je pridno pojedel flaško mlekca ob 23.30, no sicer je imel še ob 1.30 mal polurne očke kot sova, drgač je pa spal do 7.30
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 8:26:48
|
|
|
|
mafi
|
dobro jutro oooooooooo ste pridne se že na 11 delu. jaz sem spila kofi evo in ko sem začela pisat že slišim Filipa jamra v postelji. včeraj je zaspal ob 22 in do zdej. zdej ga pa letim pošimat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 8:31:01
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Varja je danes spala 7 ur v kosu od 22:00 do 05:00 spila flašo in še zdaj spi . Gašper pa kuha, tako da morda skočimo do P. sumim, da se je nalezel v soboto pri sestrični, ker sta bila tam dva bolna otroka . Pa močno upam, da se ni Estrellin Andraž pri nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 8:31:05
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mi jo je pa tašča pomagala stuširat ker sama jo nikakor ne morem krotit,no saj tud sama bi že nekako sam je lažje v dvoje,v glavnem tašča je bila očarana nad tamalo k se je premetavala po previjalni in brcala ko nora pa še prosila sem jo če jo lahko ona sleče ker sem šla jst prštimavat stvari.Se pa ni hotla cartat pr njej se je takoj nazaj k men stegnla ko jo je dvignla k sebi,pa vedno se je rada cartala pr njej zdej ji pa že kake dva dni nč ne paše pr njej bit.A dedija pa obožuje,je tko važen ko se stiska k njemu A veš, da se moj Videk zelo rad carta pri moji tašči. Kot da bi me htel jezit. Me pogleda, potem pa se stisne k njej. Je že sedaj mali vragec Kako se pa ti štekaš s taščo,moja je spremenljiva ko vreme Ni med nama neke velike ljubezni, se pa trudim, ampak preveč grdo je ona mene mela, ko me je spoznala in sem alergična na njo 100 na uro. tudi moja tašča je bila za svojo najhujša mora, ko se je poročila z njenim sinom...danes pa jo ima zelo rada oz. jo edino upošteva.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 8:31:08
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mi jo je pa tašča pomagala stuširat ker sama jo nikakor ne morem krotit,no saj tud sama bi že nekako sam je lažje v dvoje,v glavnem tašča je bila očarana nad tamalo k se je premetavala po previjalni in brcala ko nora pa še prosila sem jo če jo lahko ona sleče ker sem šla jst prštimavat stvari.Se pa ni hotla cartat pr njej se je takoj nazaj k men stegnla ko jo je dvignla k sebi,pa vedno se je rada cartala pr njej zdej ji pa že kake dva dni nč ne paše pr njej bit.A dedija pa obožuje,je tko važen ko se stiska k njemu A veš, da se moj Videk zelo rad carta pri moji tašči. Kot da bi me htel jezit. Me pogleda, potem pa se stisne k njej. Je že sedaj mali vragec igra se skrivalnice...Varji je to najlepša igrica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 8:34:50
|
|
|
|
Estrella*
|
Emilija in Tara vse naj naj za 8 mesecev!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 8:38:26
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Tudi mi smo spali 11h v kosu, pa je sedaj popila samo 130AM Zjutraj tako malo je, pa po celi noči, ko ne je ničesar. Sicer je vseeno, dokler je zdrava Sem pa jaz slabo. Imam vročino 38,8 in samo čakam,kdaj se bodo še kaki neljubi znaki pojavili. , kasso: zaenkrat Andraž ni kazal kakih znakov bolezni, bomo pa danes videli, če se bo kaj spremenilo. Grem na kapučin.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 8:39:05
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi, kje si se pa včeraj potikala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 8:39:57
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Kam to pelje... Ta otrok spi po 1 uro do uro in pol, potem pa oči široko odprte in on ne bi več spal Teži vmes tudi po 2 uri! IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! je že kuhana! Spali smo tko tko,ob 2. je imel budnico,pa ne zaspati nazaj .Ma,saj bo sedaj zaspal v avtu,ko bova Nejca peljala.Nejc malo kašlja,drugih znakov zaenkrat ni.Upam,da se čimprej porihta.Ga že z materino dušico mažem Eh, ravno to, ko nočejo zaspat nazaj, je najhujše Upam, da Nejc ne bo zbolel Danes ima pa moj nečak kardiologa na pediatrični in mu pošiljam ,da bo dobro opravil. za tvojega nečaka!!! Popoldne gremo pa tudi mi malo v Hofer.Tako praznega hladilnika,kot je sedaj, pa že dolgo ni bilo,če sploh kdaj Meni se pa sploh ne ljubi v trgovino... jana81, Nejc se popravlja glede spanja Kar tako in še bolje naprej mafi, tvoj Filip je itak zakon, spalček 1A Tudi jaz Emiliji in Tari čestitam ob obmesečnicah Grem si skuhat kavo in pogledat, o čem ste zvečer klepetale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 8:40:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je danes spal 2x 20 minut, kar mu ni podobno, in je bil posledično tud siten...sva ga šla kr skopat predčasno in je zdej zaspal...upam da se zato ne bo zbudu ob kakih 6h zjutraj al pa celo pred 21h Nejc pridno pančaj!!! je pridno pojedel flaško mlekca ob 23.30, no sicer je imel še ob 1.30 mal polurne očke kot sova, drgač je pa spal do 7.30 nejc
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?