|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
27.1.2009 12:57:54   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

dan user posted image
me je moj otrok spustu za računalnik user posted image  pišuka, bi šla jst tud na šiht, da bi mal čvekala, sam tam me bo pa šefica skoz nadzirala user posted image
grem mal prebrat, dokler lohkuser posted image

maaaa, kako, jaz nisem v sluzbi, pa cvekam... dej ti to men naris user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
27.1.2009 13:12:57   
Februarka08
Evo, jaz mam kosilo v pečici, zdaj grem pa mal tipkat... da ne bom res vsa lesena prišla na šihtuser posted image
Stipe, kaj boš naredil za carico in za ženkicouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
27.1.2009 13:19:36   
ella79
listek je čist fino delat, pa Zoja se ima v varstvu tudi fino user posted image jaz ne vem, a sem čudna, sam men je res prav luštno user posted image vidva se pa le pozdravta. A David hodi zdej že čist zares v vrtec?

jaz bi tudi kej dobrga jedla user posted image kej iz pečice, fajn zapečenga, pa sirček gor.... se vidi, da mam že preveč časa, pa da mi gre hrana po glavi user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
27.1.2009 13:22:14   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo, jaz mam kosilo v pečici, zdaj grem pa mal tipkat... da ne bom res vsa lesena prišla na šihtuser posted image
Stipe, kaj boš naredil za carico in za ženkicouser posted image

Carica bo mela govedino z brokolijem in brsticnim ohrovtom, vse skupaj v ajdovi kasici... mogoć mal kisle smetane... user posted image ,

za Seflo pa se razmisljam kaj... user posted image , a vam kej snezi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3679
27.1.2009 13:32:34   
blaža
No danesteden ima Blaž rojstni dan.

Me je moja sestra že trikrat vprašala kako in kje bomo praznovali. user posted image

me prav obremenjuje cela zadeva, ki pol izpade da je to rojstni dan za odrasle, ki jaz samo tekam in strežem in ne morem uživat tega rojstnega dneva. vedno je nekako tako. in mi je letos počil film.

pa otroke od mojih kolegov iz klape ne morem spustit, ki smo skupaj v klapi, pa da se kakšen ne uželi, pa pol moja sestra, ki ima 14 let staro hčerko in sploh nimava nekega naj naj odnosa, ki ona je tista ta pametna v družini, pa malo se vidimo, čeprav živi 10 min vožnje od tukaj.

Pa tašča nikoli ne ve kdaj bo lahko prišla, ker ne vozi in tast ma tako službo, da ne ve kdaj bo delal. Pol moram pa en rojstni dan trikrat nardit. Sej itak nič ne zahtevajo, ko pridejo so res osebe na mestu, ma jaz jih moram vseeno malo počastit z narezkom, pa z torto. Sej mamo veliko stanovanje, ma vse ne morem stlačit, pa nobenega ven spustit. katastrofa. ne vem kaj bom nardila.

Po eni strani bi rada da ima Blaž malo družbe, po drugi, pa klinc gleda vse skupaj.

Se opravičujem, ker smetim, sem se malo olajšala.

< Sporočilo je popravil blaža -- 27.1.2009 13:34:51 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
27.1.2009 13:32:43   
itata
jaz sem pa danes tko pridna, da sem že vse naredila... pa še brez šefa smo že cel dan in je vse malo bolj na izi...

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3681
27.1.2009 13:35:05   
itata
ella: nič nisi čudna, men je tud čist ok it v službo, pa ni treba gruntat kaj bo otrok jedel in kdaj bo šel spat ipd... gruntaš sam kako ga boš zvečer popedenaluser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
27.1.2009 13:36:08   
itata
stipe: klele pri nas (blizu vašega stalnega bivališča torej) sneži k pr norcih

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
27.1.2009 13:38:34   
bamby
blaža, kako skuhaš mineštro iz stročnic??? Jaz jo nardim z ješprenom. Me zanima, kakšno pa ti user posted image  Bi bila pri nas dobrodošla sprememba.

elma, recepti so že shranjeni. Thanks!

IZVIRNO SPOROČILO: ella79
jaz bi tudi kej dobrga jedla user posted image kej iz pečice, fajn zapečenga, pa sirček gor.... se vidi, da mam že preveč časa, pa da mi gre hrana po glavi user posted image user posted image user posted image

Zate bi bilo potem dobro kosilo tisto, ki sem ga jaz včeraj delala. Recept iz kulinarike: skutni njoki v omaki iz pelatov, ter vse skupaj zapečeno v pečici potreseno s sirom user posted image .

Za vse bolne user posted image user posted image user posted image !

Anaja se je tudi nocoj nekaj zbudila, ampak bolj pozno ob 5.40 in je čez nekaj več kot pol ure zaspala nazaj, s tem da je dobila dudo. Pol sva šli spet v vrtec, jaz pa na firmo, da dobim pogodbo za skrajšani del. čas. No, kar sem izvedela me je vse skupaj minilo user posted image user posted image user posted image . So že tako uvedli skr. del. čas na 36 uri teden in zdaj da si ga še jaz skrajšam, je to plače več kot minimum user posted image user posted image user posted image . Tako, da si tega trenutno res ne morem privoščiti. No, do septembra, bi na 8 ur že šlo, potem bi pa skoraj res mogla it le na 6 ur delat, ko gre Tim  v šolo.

Mah, sem čisto brez volje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes bo naše kosilo mleto meso v omaki z grahom, pire krompir in solata. Anaja bo prav gotovo spet lačna, kot je bila včeraj, čeprav je skoraj vse pojedla user posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
27.1.2009 13:39:13   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: itata

Hvala na informaciji...user posted image   se veselim k bo moj debeli sosed mogu kidat cesto k jo vedno jaz.... user posted image  user posted image  user posted image ... ima boga user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
27.1.2009 13:44:58   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: itata

Hvala na informaciji...user posted image   se veselim k bo moj debeli sosed mogu kidat cesto k jo vedno jaz.... user posted image  user posted image  user posted image ... ima boga user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas pa samo naletava mal sem in tja...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3686
27.1.2009 13:45:15   
bamby
blaža, vidim,da imaš isti problem glede organiziranja RD otroka kot jaz. No, glede nato, da imamo majhno stanovanje, ga pri nas ne morem organizirat, ne da bi povabljene delila na več dni. Zato sva se zdaj z mamo dogovorili, da ga bomo praznovali pri njej. Povabili boma najožje sorodnike, morda prijatelje povabimo v nedeljo kar k nam domov.
Najprej se je tašča nekaj ponujala, ko pa sem omenila praznovanje za vse, se je pa umaknila. Sploh je imela idejo, da bi praznovali kar skupaj njen in Anajin RD.
Ena ideja je bila tudi praznovanje na vikendu, samo glede na vreme ni najboljša lokacija. Je pa odlična za poleti, kjer pripravimo Timov in Nejin RD.

Zato komaj čakam, da bi se čimprej preselili v hišo, ker potem tega problema, kje bi praznovali Anajin RD, ne bi več imeli!!!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
27.1.2009 13:47:09   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

blaža, kako skuhaš mineštro iz stročnic??? Jaz jo nardim z ješprenom. Me zanima, kakšno pa ti user posted image  Bi bila pri nas dobrodošla sprememba.

Zate bi bilo potem dobro kosilo tisto, ki sem ga jaz včeraj delala. Recept iz kulinarike: skutni njoki v omaki iz pelatov, ter vse skupaj zapečeno v pečici potreseno s sirom user posted image .

Anaja se je tudi nocoj nekaj zbudila, ampak bolj pozno ob 5.40 in je čez nekaj več kot pol ure zaspala nazaj, s tem da je dobila dudo. Pol sva šli spet v vrtec, jaz pa na firmo, da dobim pogodbo za skrajšani del. čas. No, kar sem izvedela me je vse skupaj minilo user posted image user posted image user posted image . So že tako uvedli skr. del. čas na 36 uri teden in zdaj da si ga še jaz skrajšam, je to plače več kot minimum user posted image user posted image user posted image . Tako, da si tega trenutno res ne morem privoščiti. No, do septembra, bi na 8 ur že šlo, potem bi pa skoraj res mogla it le na 6 ur delat, ko gre Tim  v šolo.

Mah, sem čisto brez volje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes bo naše kosilo mleto meso v omaki z grahom, pire krompir in solata. Anaja bo prav gotovo spet lačna, kot je bila včeraj, čeprav je skoraj vse pojedla user posted image .

Kupiš tisti paket mešanih stročnic: različni fižolčki, leča , bob, čičerka, ...
pol to daš čez noč v vodo, da nabrekne.

Kuhaš v vodi, kateri si dodala malo soli ali vegete( jaz za Blaža ne kuham z vegeto). Ko zavre, daš notri dva tri stroke česna, korenček ali dva na kocke, pa še krompir na kocke. lahko po želji, dva ali tri manjše krompirje. pa še daš en par klobas, al kakšen vršiče, al kaj prekajenega,...

In pol se to kuha in ko je fižol mehek, je kuhano.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
27.1.2009 13:49:21   
Februarka08
Bejba se je zbudila, tako da morm po njouser posted image to ji ni podobnouser posted image user posted image no ja, men še bolj paše, ker bo šla tako zvečer mal prej spatuser posted image

Še tale link vam prilepim, če je slučajno kera kupovala tole jopicouser posted image user posted image
http://24ur.com/novice/slovenija/nevarna-otroska-jopica-tudi-v-sloveniji.html

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3689
27.1.2009 13:49:50   
blaža

blaža, vidim,da imaš isti problem glede organiziranja RD otroka kot jaz. No, glede nato, da imamo majhno stanovanje, ga pri nas ne morem organizirat, ne da bi povabljene delila na več dni. Zato sva se zdaj z mamo dogovorili, da ga bomo praznovali pri njej. Povabili boma najožje sorodnike, morda prijatelje povabimo v nedeljo kar k nam domov.
Najprej se je tašča nekaj ponujala, ko pa sem omenila praznovanje za vse, se je pa umaknila. Sploh je imela idejo, da bi praznovali kar skupaj njen in Anajin RD.
Ena ideja je bila tudi praznovanje na vikendu, samo glede na vreme ni najboljša lokacija. Je pa odlična za poleti, kjer pripravimo Timov in Nejin RD.

Zato komaj čakam, da bi se čimprej preselili v hišo, ker potem tega problema, kje bi praznovali Anajin RD, ne bi več imeli!!!

No meni neglede na plac, mi je preveč strežt folk in skakat celo popoldne. To je rostni dan mojega otroka in želim, da imam tudi jaz kaj od tega.user posted image

pa sorodnikov sploh ne bomo vabli. Ki če bi povabla še vse bratrance dva od mojga, pa enega mojega , ki imajo male otroke, se mi lih zrola kolko folka bi naneslo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
27.1.2009 13:50:54   
ELMA
bamby user posted image  hudo zaradi službe , mah ne se sekirat se bouser posted image važn je da smo zdravi , preživeli bomo vse user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
27.1.2009 13:51:17   
Februarka08
Glede RD - jaz tud sam še to tuhtam in študiram da bo vsem lepo in pravuser posted image brez veze, jaz sem že zdaj brez volje... pa ene takrat, pa ene pol, pa ene spet drug teden, ker se vidt na morjouser posted image user posted image ahhhhh... najraj bi popokala tamalo in bi šli tist dan nekam uživat... sami... ostali naj pa sam darila prnesejo v prazno bajtouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3692
27.1.2009 13:56:02   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Glede RD - jaz tud sam še to tuhtam in študiram da bo vsem lepo in pravuser posted image brez veze, jaz sem že zdaj brez volje... pa ene takrat, pa ene pol, pa ene spet drug teden, ker se vidt na morjouser posted image user posted image ahhhhh... najraj bi popokala tamalo in bi šli tist dan nekam uživat... sami... ostali naj pa sam darila prnesejo v prazno bajtouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , sem pa mislila, da sem jaz čudna. Vedno skačem kot opica in se trudim, da bo vse prav, pol se pa zvečer sesedem na kavč in si oddahnem, da je mimo.user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3693
27.1.2009 13:58:31   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Kupiš tisti paket mešanih stročnic: različni fižolčki, leča , bob, čičerka, ...
pol to daš čez noč v vodo, da nabrekne.

Kuhaš v vodi, kateri si dodala malo soli ali vegete( jaz za Blaža ne kuham z vegeto). Ko zavre, daš notri dva tri stroke česna, korenček ali dva na kocke, pa še krompir na kocke. lahko po želji, dva ali tri manjše krompirje. pa še daš en par klobas, al kakšen vršiče, al kaj prekajenega,...

In pol se to kuha in ko je fižol mehek, je kuhano.

ne bi tvoja sestra odprla slaščičarno, pa mene in tebe navadla vsega, pa naju zaposlila? Nardimo kar nekje v mes. Mogoče na Vrhniki . pa take s tičino, za bogate stranke, poročne take ameriške, pa to.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
27.1.2009 13:59:12   
blaža
Ja ja, sej vem, Pina bi rekla Sanjaj svinja kukuruz.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
27.1.2009 14:01:15   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

bamby user posted image  hudo zaradi službe , mah ne se sekirat se bouser posted image važn je da smo zdravi , preživeli bomo vse user posted image

Ja sej je res. ko začnem to premlevat, pol si samo rečem, da važno, da smo zdravi, čeprav me vseeno malos tisne, ki sem prej imela 580 e porodniške, pa še 190 otroških, zdej so mi pa otroške zmanjšali na 120, pa še 80% dobim od porodniške prve tri mesece, pol pa še znatno manj. Pa avta mamo taka, da ne vemo kdaj nas bosta na cesti pustila.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
27.1.2009 14:02:17   
blaža
Pa kaj je to en dan za se jadat. user posted image user posted image user posted image

Stipe prilimaj še en vic, da se nasmejimo.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
27.1.2009 14:06:15   
bamby
ne bi tvoja sestra odprla slaščičarno, pa mene in tebe navadla vsega, pa naju zaposlila? Nardimo kar nekje v mes. Mogoče na Vrhniki . pa take s tičino, za bogate stranke, poročne take ameriške, pa to.user posted image user posted image user posted image

Ah, moja sestra ne bo odpirala slaščičarne, ker ima dost dobro službo in še fajn plačano povrhu. Torte dela za domače čisto iz veselja. Aja, zaposlena je pa kot učiteljica razrednega pouka.

Kakšen nasvet iz tega ti pa vseeno lahko da user posted image . Kaj bi pa rada vedela???

Mineštro pa delaš isto kot jaz, le da jaz dodam še ješprenj zraven. Sem mislila, da imaš kakšno drugo varianto.

Pri nas pa trenutno močno sneži.

< Sporočilo je popravil bamby -- 27.1.2009 14:07:21 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
27.1.2009 14:08:04   
blaža

Ah, moja sestra ne bo odpirala slaščičarne, ker ima dost dobro službo in še fajn plačano povrhu. Torte dela za domače čisto iz veselja. Aja, zaposlena je pa kot učiteljica razrednega pouka.

Kakšen nasvet iz tega ti pa vseeno lahko da user posted image . Kaj bi pa rada vedela???

Mineštro pa delaš isto kot jaz, le da jaz dodam še ješprenj zraven. Sem mislila, da imaš kakšno drugo varianto.

Pri nas pa trenutno močno sneži.

Ma kaj nisi rekla, da je tvoja sestra slaščičarka.user posted image

Ma za zdaj ne rabim nasveta, hvala.

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
27.1.2009 14:09:04   
blaža
V tej mešanici stročnic je že ješprenj, sem šla prav pogledat na embalažo, tako, da ti ga ni treba dodat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.