Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 16:36:12
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Stipe, hvala Katka, lep avatar daj nam še kakšno slikco zaupaj tvojih 3 Hvala . Moj ima še boljšo sliko na mobiju, se je mali kar gor vsedel, da ga je vozil na lopati. Sem gledala slike, vidim, da jih bom morala spet malo poslikati skupaj vse tri, sta mulca večno nekje, pa slikamo skoraj ves čas samo malega. Ko pa je najbolj pri roki. Dajte mi povejte, kako bi lahko dala kakšno sliko kar tu med besedilo, bi jo morala najprej shraniti na shrani.si ali kako, še nisem ugotovila. Danes pa samo nekaj sprašujem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 16:39:30
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, katka, takole: Odpri tole stran: http://www.shrani.si/ Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi. Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico Pritisnio gumbek shrani Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 16:59:02
|
|
|
|
katka37
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 16:59:46
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, katka, takole: Odpri tole stran: http://www.shrani.si/ Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi. Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico Pritisnio gumbek shrani Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo. , hvala, hvala......
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 17:00:40
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 a je to danes slikan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 17:02:36
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: katka37 a je to danes slikan Ne, čeprav imamo tudi danes spet toliko snega. Kaj pri vas ni nič? Zakaj vprašaš
< Sporočilo je popravil katka37 -- 27.1.2009 17:04:46 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 17:13:08
|
|
|
|
katka37
|
Pa še ena septemberska, iz našega prejšnjega doma.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 17:20:57
|
|
|
|
Februarka08
|
O, katka, obvladaš Saj ne vem kaj naj delam... od sedenja na tleh me že rit boli ker morm bit pri tamali da se igra mal... nič se mi ne da... upam da moj čimprej gor pride. Grem mal Rexa pogledat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 17:21:12
|
|
|
|
buči
|
Dan, torek je za mano, še jutri, pa bo že skoraj konec tedna!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 17:23:00
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: katka37 a je to danes slikan Ne, čeprav imamo tudi danes spet toliko snega. Kaj pri vas ni nič? Zakaj vprašaš tuki je atlantsko turobno... z niskimi temnimi oblaki... fuj...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 17:25:08
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan, torek je za mano, še jutri, pa bo že skoraj konec tedna! ti si zamisli da je konec tedna.. peetaak...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 17:29:40
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan, torek je za mano, še jutri, pa bo že skoraj konec tedna! ti si zamisli da je konec tedna.. peetaak... takrat sem jaz že takoooooooooooooo utrujena, da se mi fučka za vse!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 17:30:28
|
|
|
|
buči
|
Joj, stipe, ti imaš že 2 **! Toliko časa si že gor! Revež ...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 17:32:49
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan, torek je za mano, še jutri, pa bo že skoraj konec tedna! ti si zamisli da je konec tedna.. peetaak... pri nas je municije zmanjkalo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 17:52:17
|
|
|
|
bamby
|
ooo katka, vidim, da so te podučili kako slikce prilimat in jasno da ful obvladaš zadevo ! Pri nas tudi sneži, da je kaj. Anaja je bila v vrtcu spet OK. Izgleda, da je že sama juho jedla, ker so jo komplet problekli, cunje so bile pa vse mokre. Pol so pa na listek napisali, da je skoraj vse pojedla , doma je pa zmazala spet celo kosilo. Še dobro, da je doma kaj za jest . februarka, superca za prve korake ! Larisa je res napreden otrok. Ko jaz našo za hipec spustim, se začne kar smejat in na kup lest, ali pa vznak zvijat .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 18:01:46
|
|
|
|
Februarka08
|
Joj, pri nas tud že celo popoldne sneži dobro, naj ga zapade pol metra, pol ga mamo pa dost za letos
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 18:02:46
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, pri nas tud že celo popoldne sneži dobro, naj ga zapade pol metra, pol ga mamo pa dost za letos že celo popoldne? Pri nas pa šele kako urco, sam ga pa res suje
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 18:03:49
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, pri nas tud že celo popoldne sneži dobro, naj ga zapade pol metra, pol ga mamo pa dost za letos že celo popoldne? Pri nas pa šele kako urco, sam ga pa res suje ma ja, po kosilo je začelo, pa se sploh ne ustavi padajo pa res kosmiči... upam da ga bo kaj
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 18:06:07
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby ooo katka, vidim, da so te podučili kako slikce prilimat in jasno da ful obvladaš zadevo ! Pri nas tudi sneži, da je kaj. Anaja je bila v vrtcu spet OK. Izgleda, da je že sama juho jedla, ker so jo komplet problekli, cunje so bile pa vse mokre. Pol so pa na listek napisali, da je skoraj vse pojedla , doma je pa zmazala spet celo kosilo. Še dobro, da je doma kaj za jest . februarka, superca za prve korake ! Larisa je res napreden otrok. Ko jaz našo za hipec spustim, se začne kar smejat in na kup lest, ali pa vznak zvijat . Ja, tudi stare mame se vedno znova naučimo kaj novega. Da bi Anaja sama juho jedla Si Tina ne predstavljam.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 18:12:46
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Da bi Anaja sama juho jedla Si Tina ne predstavljam. Si tudi jaz Anaje ne. Sploh pa ne vem kaj je bilo . Majica in body sta bila mokra.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 19:03:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Punce, eno ?: tamala se je prejle smukala okrog mize in iz ene poličke potegnila mali prtiček, gor pa vaza... in ji je priletela naravnost sredi čela sem ji hit dala gor mrzle obkladke in jo pomirila, zdaj se ji vidi mala črnica... a je to kaj ˝hujšega˝??? Matr, že tko sem vse umaknila iz njenega dosega, pa sem še premalo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 19:07:10
|
|
|
|
katka37
|
Februarka, čisto odvisno od vaze in višine, s katere je padla na njo, ampak mislim, da ne bo hujšega kot buška, opazuj jo, če nisi sigurna . En velik
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 19:41:00
|
|
|
|
bamby
|
februarka, po moje ji ne bo nič hujšega razen modrice. Madonca, kako hitro se kaj pripeti . Sploh so naši vse bolj stikljivi in njihove roke sežejo zelo zelo daleč, da si še mislimo ne. Jaz se pa za nocoj poslavljam. nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 19:42:07
|
|
|
|
blaža
|
katka lepe slikice Februarka, bravo za prvi korak in za buško na čelu mlavla upam, da maš cukr v redu in držim pesti za jutrišnji kolokvij
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 19:50:53
|
|
|
|
blaža
|
No mi smo vseeno skočli do Ajdovščine in šli pogledat še ene pločice. Samo tam na postojnskem koncu je blo salbo vreme, je snežilo, drugače pa je padal dež in ni blo panike. No pa itak smo navajeni po takem vozit. No Blaž že spi do sedme ure. je pa danes jedel na žlico in ni spil po flaši. Bo treba počasi ukinit flaško, ki je že dovolj velik. jaz sem pa že povečerjala in se stuškala, pa ravnokar me je Matija klical. Ga precej pogrešam in komaj čakam soboto, da se vrne.
< Sporočilo je popravil blaža -- 27.1.2009 19:52:15 >
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.