|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
27.1.2009 7:30:05   
blaža
No kavico sem spila, zdej se pa grem preobleč, sem še v pižami.user posted image

pol pa Blažu nardim kej za pojest, pol pa se bova malo igrala.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
27.1.2009 7:36:12   
ella79
jutro user posted image
kavica je že padla, k je bila nuja user posted image user posted image
blaža ne mi z takimi dobrotami na vse zgodaj, k bom prekmal lačna user posted image user posted image
blacky pri nas kar fajn sneži user posted image prijeten delovni dan tudi tebi

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
27.1.2009 7:58:58   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

jutro2. user posted image

Spala sem slabo. No blaž je bil zelo priden in se je zbudil po 10ih urah, je ob petih pil mleko in je pol vstal ob šestih.

Jaz bi pa še tako spala. Ko sva z mojim zračunala kolko ploščic rabiva, sva še malo user posted image in pol sva šla spat okoli enajste. In bi danes še tako spala zjutraj, a kaj ko mam budilko.user posted image

No zdej že pijem kavico.Misar, tudi tebi sem jo skuhala.

Kaj pa te jaz semuser posted image , očitno si bom mogla user posted image  sama skuhati user posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
27.1.2009 8:01:46   
ELMA
Jutro ...
NOč katastrofalna , nič nismo spali , bogi so naši otročki in njihove dlesni user posted image
Grem si user posted image skuhat ...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
27.1.2009 8:09:31   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image
kavica je že padla, k je bila nuja user posted image user posted image
blaža ne mi z takimi dobrotami na vse zgodaj, k bom prekmal lačna user posted image user posted image
blacky pri nas kar fajn sneži user posted image prijeten delovni dan tudi tebi

Pri nas je tudi snežilo ponoči, ampak čisto malo. Meni pa gre sneg že naživce, bi rada, da je že pomlad.
Drugače pa smo spali vredu, edino Luka je ob enih ponoči nekaj rogovil. Zdaj pa grem pečti orehe in školjkice za Lukčev rojstni dan, sem si sposodila modelčke od mame in upam, da mi rata.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
27.1.2009 8:16:02   
Februarka08
Jutro.

Princesa še vedno spi user posted image že dobrih 12 uruser posted image jaz sem šla že po frišno mleko k tašči in me je pričakal še čisto svež kruhuser posted image ne vem kaj me tako razvajajo... mogoče pa mislijo da sem že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mam še ravno toliko časa, da vidim, če je kaj novega na RRuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
27.1.2009 8:26:17   
bugnavilea
Hiter update z našega konca: Tudi mami bruha ko vidra. user posted image user posted image Tatko je šel sicer že v službo, tako sem čist gin z obema doma. Tudi mamo, ki mi pomaga ponavadi, je snel Rota virus. user posted image Vsaj ta mala sta bila ponoči kolikor toliko pridna ... pa sedaj se mi lepo motita v stajicah. Kot da bi vedla da mami nič ne more. user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
27.1.2009 8:28:03   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

jutro2. user posted image

Spala sem slabo. No blaž je bil zelo priden in se je zbudil po 10ih urah, je ob petih pil mleko in je pol vstal ob šestih.

Jaz bi pa še tako spala. Ko sva z mojim zračunala kolko ploščic rabiva, sva še malo user posted image in pol sva šla spat okoli enajste. In bi danes še tako spala zjutraj, a kaj ko mam budilko.user posted image

No zdej že pijem kavico.Misar, tudi tebi sem jo skuhala.

Kaj pa te jaz semuser posted image , očitno si bom mogla user posted image  sama skuhati user posted image .

Sej ti bom še tebi eno skuhala, misar sem pa povabla, ki ona mene vsako jutro. pa je danes ni, je ratala prava zaspanka.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
27.1.2009 8:32:39   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea

Hiter update z našega konca: Tudi mami bruha ko vidra. user posted image user posted image Tatko je šel sicer že v službo, tako sem čist gin z obema doma. Tudi mamo, ki mi pomaga ponavadi, je snel Rota virus. user posted image Vsaj ta mala sta bila ponoči kolikor toliko pridna ... pa sedaj se mi lepo motita v stajicah. Kot da bi vedla da mami nič ne more. user posted image

O kriza. A imete Rota virus? Upam, da si informirana kolko časa ste kužni in kje vse ta virus preživi. Na kljuki od vrat tudi do 7m. Pa razkuževat morate roke,... pa vse ostalo. Mi smo ga potrefli, je bil Matija tudi v bolnici zaradi Rota virusa.  Pol sva ga pa fasala še jaz in moj mož.No Blaž je pa cepljen. Vsaj za te hujše oblike bo upam mir.

Upam, da se čim prej pozdravite.

Steve Jobs

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
27.1.2009 8:38:55   
blaža
Evo kosilo je že skuhano, pecivo bom pa kasneje okoli dveje nardila, ki bo itak za popoldne.user posted image

Blaž je zaspan kot slon. Pa v posteljici se nekaj premetava. Upam, da kmalu zaspi, pol grem pa še jaz malo speglat kavč.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
27.1.2009 8:40:27   
pina-1
Jutro.

Tudi jaz sem slabo spala. Punci sta prespali celo noč. Ana je mela klasično budnico 5:40. Vstala je pa okoli 7.
Mene pa so sinusi boleli ponoči in nisem mogla spat. Pa vročino sem spet mela. Ma gre na boljše. Sicer zeloo počasi, ampak je boljše. Se je z glave začelo cedituser posted image .

Upam, da bom danes kaj več na tekočem kaj se dogaja in da bomo kakšno več rekli.user posted image

blaža, tale recept bi pa tudi jaz sprobala danes. Samo nebi dala orehov noter, pa bi še ančka jedla, ker ma rada gres.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
27.1.2009 8:41:27   
pina-1

Evo kosilo je že skuhano, pecivo bom pa kasneje okoli dveje nardila, ki bo itak za popoldne.user posted image

Blaž je zaspan kot slon. Pa v posteljici se nekaj premetava. Upam, da kmalu zaspi, pol grem pa še jaz malo speglat kavč.user posted image

pa kdaj ti je ratalo že skuhat kosilo???
jaz še pojma nimam kaj bomo jedli. NAjraje bi šla v mamam mio po pizzeuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
27.1.2009 8:44:16   
itata
jutro,
no delovno nisem preveč razpoložena še. bo že prišlo tudi touser posted image  ponoč je bila spet "akcija". jaz ne vem kaj je s tem mulcom. en teden lepo spi, pol pa spet konec. včeri dol padu ob 19:15... sej ponavadi ga pol kej serje ponoč, ker se do 3h/4h že naspi... tko je bilo tudi danes, ker sem bila spet pokonc od 2:30 do 4:30user posted image  sej en dan človek komot preživi, bomo vidl danes. kr neki. čeprav zdej pa res mislim, da mu bo zob ven pogledal, ker si roko tlač v usta na ful. slini se pa itak skoz že 5 mesecevuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
27.1.2009 8:47:17   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Princesa še vedno spi user posted image že dobrih 12 uruser posted image jaz sem šla že po frišno mleko k tašči in me je pričakal še čisto svež kruhuser posted image ne vem kaj me tako razvajajo... mogoče pa mislijo da sem že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj te razvajajo... v službo greš kmalu user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa ravno mlavlo videla... sem ji predala tičino... mlavla lepo te je bilo videti, pa sori da nisem mogla več počvekati user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
27.1.2009 8:57:18   
Blacky*
mlavla vas lepo pozdravlja in se javi, ko bo utegnila

na pregledu za sladkor je bilo ok

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
27.1.2009 8:58:28   
Blacky*
zdaj grem pa delat... Arbeit Macht Frei

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
27.1.2009 9:10:32   
Stipe air force
Hute Morhen po Flamsko user posted image  user posted image  user posted image ,

ma ste bile aktivne sinoci... v vseh aspektih... user posted image

Carica se je zbudla ob 6ih... sm jo nafutru in potem je se spala do pol osmih... tako da smo vsi ustali takrat user posted image . Sefla je zdaj v sluzbi in se bo vsak cajt javla...

Ella sm ti pozabu napisat, da v Jesenicama pod Mezakljo niso samo v trenirkah... so se v supergah (Niiike, Dooolćeeee Gabaaana, Beeenetoon... user posted image )... in unificirane gooobica frizure... - SPORTASI !!! Mal poglej okrog sebe... Imamo sportnike tudi v prestolnici pod Golovcima...user posted image  user posted image  user posted image ... ampak so bolj intelektualno usmerjeni (burek, prasići i mogoć komunala)... user posted image

Blaza jaz sem za to da po 1.oktobru, ko bom v penzjonu odpreva salcicarstvo Blazići & Stipići, z ekskluzivno ponudbo bakljav, tuljumb in ostalh slovenskih specijalitet...
Februarka ma ti si romanticna dusa...ga je treba romanticno zacopatit na samem... magar v kaficu... mogoć user posted image  user posted image  user posted image

Meti pusti svojga da pogleda itelektualne e-maile k sm mu jih poslal... user posted image

Pina zgleda, da se bom moral jaz pogovort s Pinotom glede tvojga zdravja... mogoć kuzis kaj mam v mislih (namig... kućna mal manje finska savna a deca u setnji oko crkve sa Subarom)

PS: zelim vam veliko snega, predvsem zato da skozi okno opazujete soseda kako kida sneg tudi z vasega dvorisca user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
27.1.2009 9:17:54   
misar
ooo dobro jutro

hvala blaža za kavico...zdaj tvoja se je verjetno že ohladila tko, da sem si svojo skuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image , ki je njamiiii.

noč več kot odlična glede na stanje. zvečer je zaspala že ob 19:15 spala 1 uro in potem žurala do ne vem kdaj, ker sem šla jaz spat že ob 21:30- je moj dežural user posted image . v glavnem potem se je prvič zbudila šele ob 2:30, se je podojila, ene 20min metala po postelji in spala do 5:30, ko je zadostovala duda do 6:30, potem pa še ninanje do 8h...tko, da naša noč naravnost čudovita proti prejšnjimuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdele sva pa že obe popacali zajtrk, se pokakaliuser posted image user posted image user posted image user posted image tamala se zaenkrat sama zamoti ma ne bo dolgo, ko bo prišla težit, da se moram z njo igrat.

lep dan vsem...grem zdaj še mal brat...aja pa vročine nimamo več...zaenkratuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
27.1.2009 9:19:07   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Hute Morhen po Flamsko user posted image  user posted image  user posted image ,

ma ste bile aktivne sinoci... v vseh aspektih... user posted image

Carica se je zbudla ob 6ih... sm jo nafutru in potem je se spala do pol osmih... tako da smo vsi ustali takrat user posted image . Sefla je zdaj v sluzbi in se bo vsak cajt javla...

Ella sm ti pozabu napisat, da v Jesenicama pod Mezakljo niso samo v trenirkah... so se v supergah (Niiike, Dooolćeeee Gabaaana, Beeenetoon... user posted image )... in unificirane gooobica frizure... - SPORTASI !!! Mal poglej okrog sebe... Imamo sportnike tudi v prestolnici pod Golovcima...user posted image  user posted image  user posted image ... ampak so bolj intelektualno usmerjeni (burek, prasići i mogoć komunala)... user posted image

Blaza jaz sem za to da po 1.oktobru, ko bom v penzjonu odpreva salcicarstvo Blazići & Stipići, z ekskluzivno ponudbo bakljav, tuljumb in ostalh slovenskih specijalitet...
Februarka ma ti si romanticna dusa...ga je treba romanticno zacopatit na samem... magar v kaficu... mogoć user posted image  user posted image  user posted image

Meti pusti svojga da pogleda itelektualne e-maile k sm mu jih poslal... user posted image

Pina zgleda, da se bom moral jaz pogovort s Pinotom glede tvojga zdravja... mogoć kuzis kaj mam v mislih (namig... kućna mal manje finska savna a deca u setnji oko crkve sa Subarom)

PS: zelim vam veliko snega, predvsem zato da skozi okno opazujete soseda kako kida sneg tudi z vasega dvorisca user posted image   user posted image   user posted image

velja, ampak res samo take naše Slovenske, kot si naštel!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
27.1.2009 9:20:54   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

jaz še pojma nimam kaj bomo jedli. NAjraje bi šla v mamam mio po pizzeuser posted image

Ratalo, ratalo. Sem včeraj namočla zvečer stročnice in se je že skuhalo. Tiste mešane, pa malo krompirčka, pa malo korenčka, pa par klobas za mojga, ki brez meska ne gre, pa niti okusno ni.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
27.1.2009 9:21:57   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ooo dobro jutro

hvala blaža za kavico...zdaj tvoja se je verjetno že ohladila tko, da sem si svojo skuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image , ki je njamiiii.

noč več kot odlična glede na stanje. zvečer je zaspala že ob 19:15 spala 1 uro in potem žurala do ne vem kdaj, ker sem šla jaz spat že ob 21:30- je moj dežural user posted image . v glavnem potem se je prvič zbudila šele ob 2:30, se je podojila, ene 20min metala po postelji in spala do 5:30, ko je zadostovala duda do 6:30, potem pa še ninanje do 8h...tko, da naša noč naravnost čudovita proti prejšnjimuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdele sva pa že obe popacali zajtrk, se pokakaliuser posted image user posted image user posted image user posted image tamala se zaenkrat sama zamoti ma ne bo dolgo, ko bo prišla težit, da se moram z njo igrat.

lep dan vsem...grem zdaj še mal brat...aja pa vročine nimamo več...zaenkratuser posted image

prav maš, tvoja je že hladna.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
27.1.2009 9:25:41   
blaža
No zdej pa grem, ki Blaž prej sploh ni splaz, je kar naenkrat ratal čudežno spočit.

Pina, jaz pa ne nardim tisto pecivo brez orehov, ki mi obožujemo zadeve z orehi.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
27.1.2009 9:27:57   
misar
daj skuhaj novo...pa da kšno rečemo

ne ne bo ratalo...ker smo že tečniiiii02
23000100,0,
,
3

,322200220000

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
27.1.2009 9:29:50   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

ja kaj te razvajajo... v službo greš kmalu user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa ravno mlavlo videla... sem ji predala tičino... mlavla lepo te je bilo videti, pa sori da nisem mogla več počvekati user posted image

user posted image user posted image user posted image a misliš da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image ah, škodauser posted image user posted image

Vau, zdej je pa še Stipe začel pokomentirati user posted image user posted image user posted image user posted image ma ti si pravi kerlcuser posted image
Kavica popita, zajtrk je tud že v sp. štukuuser posted image , kuham pa že za kosilo - danes bo kar mlečni riž in ga bomo vsi jedliuser posted image pa kuham riž, da se bo potem shladil. Samo ne bom pa dala nič beljakov oz. snega zarad tamale, upam da bo vseeno dober.
Zdaj grem pa pospravit, pol pa ne vem, a bo soseda prišla na kavico, a se morva midve tja povabituser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
27.1.2009 9:30:25   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Ratalo, ratalo. Sem včeraj namočla zvečer stročnice in se je že skuhalo. Tiste mešane, pa malo krompirčka, pa malo korenčka, pa par klobas za mojga, ki brez meska ne gre, pa niti okusno ni.user posted image

mmmmm, baseeee user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.