![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 7:30:05
|
|
|
|
blaža
|
No kavico sem spila, zdej se pa grem preobleč, sem še v pižami. pol pa Blažu nardim kej za pojest, pol pa se bova malo igrala.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 7:36:12
|
|
|
|
ella79
|
jutro kavica je že padla, k je bila nuja blaža ne mi z takimi dobrotami na vse zgodaj, k bom prekmal lačna blacky pri nas kar fajn sneži prijeten delovni dan tudi tebi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 7:58:58
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža jutro2. Spala sem slabo. No blaž je bil zelo priden in se je zbudil po 10ih urah, je ob petih pil mleko in je pol vstal ob šestih. Jaz bi pa še tako spala. Ko sva z mojim zračunala kolko ploščic rabiva, sva še malo in pol sva šla spat okoli enajste. In bi danes še tako spala zjutraj, a kaj ko mam budilko. No zdej že pijem kavico.Misar, tudi tebi sem jo skuhala. Kaj pa te jaz sem , očitno si bom mogla sama skuhati .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 8:01:46
|
|
|
|
ELMA
|
Jutro ... NOč katastrofalna , nič nismo spali , bogi so naši otročki in njihove dlesni Grem si skuhat ...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 8:09:31
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro kavica je že padla, k je bila nuja blaža ne mi z takimi dobrotami na vse zgodaj, k bom prekmal lačna blacky pri nas kar fajn sneži prijeten delovni dan tudi tebi Pri nas je tudi snežilo ponoči, ampak čisto malo. Meni pa gre sneg že naživce, bi rada, da je že pomlad. Drugače pa smo spali vredu, edino Luka je ob enih ponoči nekaj rogovil. Zdaj pa grem pečti orehe in školjkice za Lukčev rojstni dan, sem si sposodila modelčke od mame in upam, da mi rata.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 8:16:02
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Princesa še vedno spi že dobrih 12 ur jaz sem šla že po frišno mleko k tašči in me je pričakal še čisto svež kruh ne vem kaj me tako razvajajo... mogoče pa mislijo da sem že Mam še ravno toliko časa, da vidim, če je kaj novega na RR
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 8:26:17
|
|
|
|
bugnavilea
|
Hiter update z našega konca: Tudi mami bruha ko vidra. Tatko je šel sicer že v službo, tako sem čist gin z obema doma. Tudi mamo, ki mi pomaga ponavadi, je snel Rota virus. Vsaj ta mala sta bila ponoči kolikor toliko pridna ... pa sedaj se mi lepo motita v stajicah. Kot da bi vedla da mami nič ne more.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 8:28:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža jutro2. Spala sem slabo. No blaž je bil zelo priden in se je zbudil po 10ih urah, je ob petih pil mleko in je pol vstal ob šestih. Jaz bi pa še tako spala. Ko sva z mojim zračunala kolko ploščic rabiva, sva še malo in pol sva šla spat okoli enajste. In bi danes še tako spala zjutraj, a kaj ko mam budilko. No zdej že pijem kavico.Misar, tudi tebi sem jo skuhala. Kaj pa te jaz sem , očitno si bom mogla sama skuhati . Sej ti bom še tebi eno skuhala, misar sem pa povabla, ki ona mene vsako jutro. pa je danes ni, je ratala prava zaspanka.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 8:32:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea Hiter update z našega konca: Tudi mami bruha ko vidra. Tatko je šel sicer že v službo, tako sem čist gin z obema doma. Tudi mamo, ki mi pomaga ponavadi, je snel Rota virus. Vsaj ta mala sta bila ponoči kolikor toliko pridna ... pa sedaj se mi lepo motita v stajicah. Kot da bi vedla da mami nič ne more. O kriza. A imete Rota virus? Upam, da si informirana kolko časa ste kužni in kje vse ta virus preživi. Na kljuki od vrat tudi do 7m. Pa razkuževat morate roke,... pa vse ostalo. Mi smo ga potrefli, je bil Matija tudi v bolnici zaradi Rota virusa. Pol sva ga pa fasala še jaz in moj mož.No Blaž je pa cepljen. Vsaj za te hujše oblike bo upam mir. Upam, da se čim prej pozdravite.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 8:38:55
|
|
|
|
blaža
|
Evo kosilo je že skuhano, pecivo bom pa kasneje okoli dveje nardila, ki bo itak za popoldne. Blaž je zaspan kot slon. Pa v posteljici se nekaj premetava. Upam, da kmalu zaspi, pol grem pa še jaz malo speglat kavč.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 8:40:27
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Tudi jaz sem slabo spala. Punci sta prespali celo noč. Ana je mela klasično budnico 5:40. Vstala je pa okoli 7. Mene pa so sinusi boleli ponoči in nisem mogla spat. Pa vročino sem spet mela. Ma gre na boljše. Sicer zeloo počasi, ampak je boljše. Se je z glave začelo cedit . Upam, da bom danes kaj več na tekočem kaj se dogaja in da bomo kakšno več rekli. blaža, tale recept bi pa tudi jaz sprobala danes. Samo nebi dala orehov noter, pa bi še ančka jedla, ker ma rada gres.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 8:41:27
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo kosilo je že skuhano, pecivo bom pa kasneje okoli dveje nardila, ki bo itak za popoldne. Blaž je zaspan kot slon. Pa v posteljici se nekaj premetava. Upam, da kmalu zaspi, pol grem pa še jaz malo speglat kavč. pa kdaj ti je ratalo že skuhat kosilo??? jaz še pojma nimam kaj bomo jedli. NAjraje bi šla v mamam mio po pizze
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 8:44:16
|
|
|
|
itata
|
jutro, no delovno nisem preveč razpoložena še. bo že prišlo tudi to ponoč je bila spet "akcija". jaz ne vem kaj je s tem mulcom. en teden lepo spi, pol pa spet konec. včeri dol padu ob 19:15... sej ponavadi ga pol kej serje ponoč, ker se do 3h/4h že naspi... tko je bilo tudi danes, ker sem bila spet pokonc od 2:30 do 4:30 sej en dan človek komot preživi, bomo vidl danes. kr neki. čeprav zdej pa res mislim, da mu bo zob ven pogledal, ker si roko tlač v usta na ful. slini se pa itak skoz že 5 mesecev
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 8:47:17
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Princesa še vedno spi že dobrih 12 ur jaz sem šla že po frišno mleko k tašči in me je pričakal še čisto svež kruh ne vem kaj me tako razvajajo... mogoče pa mislijo da sem že Mam še ravno toliko časa, da vidim, če je kaj novega na RR ja kaj te razvajajo... v službo greš kmalu jaz sem pa ravno mlavlo videla... sem ji predala tičino... mlavla lepo te je bilo videti, pa sori da nisem mogla več počvekati
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 8:57:18
|
|
|
|
Blacky*
|
mlavla vas lepo pozdravlja in se javi, ko bo utegnila na pregledu za sladkor je bilo ok
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 8:58:28
|
|
|
|
Blacky*
|
zdaj grem pa delat... Arbeit Macht Frei
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 9:10:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
Hute Morhen po Flamsko , ma ste bile aktivne sinoci... v vseh aspektih... Carica se je zbudla ob 6ih... sm jo nafutru in potem je se spala do pol osmih... tako da smo vsi ustali takrat . Sefla je zdaj v sluzbi in se bo vsak cajt javla... Ella sm ti pozabu napisat, da v Jesenicama pod Mezakljo niso samo v trenirkah... so se v supergah (Niiike, Dooolćeeee Gabaaana, Beeenetoon... )... in unificirane gooobica frizure... - SPORTASI !!! Mal poglej okrog sebe... Imamo sportnike tudi v prestolnici pod Golovcima... ... ampak so bolj intelektualno usmerjeni (burek, prasići i mogoć komunala)... Blaza jaz sem za to da po 1.oktobru, ko bom v penzjonu odpreva salcicarstvo Blazići & Stipići, z ekskluzivno ponudbo bakljav, tuljumb in ostalh slovenskih specijalitet... Februarka ma ti si romanticna dusa...ga je treba romanticno zacopatit na samem... magar v kaficu... mogoć Meti pusti svojga da pogleda itelektualne e-maile k sm mu jih poslal... Pina zgleda, da se bom moral jaz pogovort s Pinotom glede tvojga zdravja... mogoć kuzis kaj mam v mislih (namig... kućna mal manje finska savna a deca u setnji oko crkve sa Subarom) PS: zelim vam veliko snega, predvsem zato da skozi okno opazujete soseda kako kida sneg tudi z vasega dvorisca
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 9:17:54
|
|
|
|
misar
|
ooo dobro jutro hvala blaža za kavico...zdaj tvoja se je verjetno že ohladila tko, da sem si svojo skuhala , ki je njamiiii. noč več kot odlična glede na stanje. zvečer je zaspala že ob 19:15 spala 1 uro in potem žurala do ne vem kdaj, ker sem šla jaz spat že ob 21:30- je moj dežural . v glavnem potem se je prvič zbudila šele ob 2:30, se je podojila, ene 20min metala po postelji in spala do 5:30, ko je zadostovala duda do 6:30, potem pa še ninanje do 8h...tko, da naša noč naravnost čudovita proti prejšnjim zdele sva pa že obe popacali zajtrk, se pokakali tamala se zaenkrat sama zamoti ma ne bo dolgo, ko bo prišla težit, da se moram z njo igrat. lep dan vsem...grem zdaj še mal brat...aja pa vročine nimamo več...zaenkrat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 9:19:07
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Hute Morhen po Flamsko , ma ste bile aktivne sinoci... v vseh aspektih... Carica se je zbudla ob 6ih... sm jo nafutru in potem je se spala do pol osmih... tako da smo vsi ustali takrat . Sefla je zdaj v sluzbi in se bo vsak cajt javla... Ella sm ti pozabu napisat, da v Jesenicama pod Mezakljo niso samo v trenirkah... so se v supergah (Niiike, Dooolćeeee Gabaaana, Beeenetoon... )... in unificirane gooobica frizure... - SPORTASI !!! Mal poglej okrog sebe... Imamo sportnike tudi v prestolnici pod Golovcima... ... ampak so bolj intelektualno usmerjeni (burek, prasići i mogoć komunala)... Blaza jaz sem za to da po 1.oktobru, ko bom v penzjonu odpreva salcicarstvo Blazići & Stipići, z ekskluzivno ponudbo bakljav, tuljumb in ostalh slovenskih specijalitet... Februarka ma ti si romanticna dusa...ga je treba romanticno zacopatit na samem... magar v kaficu... mogoć Meti pusti svojga da pogleda itelektualne e-maile k sm mu jih poslal... Pina zgleda, da se bom moral jaz pogovort s Pinotom glede tvojga zdravja... mogoć kuzis kaj mam v mislih (namig... kućna mal manje finska savna a deca u setnji oko crkve sa Subarom) PS: zelim vam veliko snega, predvsem zato da skozi okno opazujete soseda kako kida sneg tudi z vasega dvorisca velja, ampak res samo take naše Slovenske, kot si naštel!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 9:20:54
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo kosilo je že skuhano, pecivo bom pa kasneje okoli dveje nardila, ki bo itak za popoldne. Blaž je zaspan kot slon. Pa v posteljici se nekaj premetava. Upam, da kmalu zaspi, pol grem pa še jaz malo speglat kavč. pa kdaj ti je ratalo že skuhat kosilo??? jaz še pojma nimam kaj bomo jedli. NAjraje bi šla v mamam mio po pizze Ratalo, ratalo. Sem včeraj namočla zvečer stročnice in se je že skuhalo. Tiste mešane, pa malo krompirčka, pa malo korenčka, pa par klobas za mojga, ki brez meska ne gre, pa niti okusno ni.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 9:21:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar ooo dobro jutro hvala blaža za kavico...zdaj tvoja se je verjetno že ohladila tko, da sem si svojo skuhala , ki je njamiiii. noč več kot odlična glede na stanje. zvečer je zaspala že ob 19:15 spala 1 uro in potem žurala do ne vem kdaj, ker sem šla jaz spat že ob 21:30- je moj dežural . v glavnem potem se je prvič zbudila šele ob 2:30, se je podojila, ene 20min metala po postelji in spala do 5:30, ko je zadostovala duda do 6:30, potem pa še ninanje do 8h...tko, da naša noč naravnost čudovita proti prejšnjim zdele sva pa že obe popacali zajtrk, se pokakali tamala se zaenkrat sama zamoti ma ne bo dolgo, ko bo prišla težit, da se moram z njo igrat. lep dan vsem...grem zdaj še mal brat...aja pa vročine nimamo več...zaenkrat prav maš, tvoja je že hladna.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 9:25:41
|
|
|
|
blaža
|
No zdej pa grem, ki Blaž prej sploh ni splaz, je kar naenkrat ratal čudežno spočit. Pina, jaz pa ne nardim tisto pecivo brez orehov, ki mi obožujemo zadeve z orehi.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 9:27:57
|
|
|
|
misar
|
daj skuhaj novo...pa da kšno rečemo ne ne bo ratalo...ker smo že tečniiiii02 23000100,0, , 3 ,322200220000
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 9:29:50
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Princesa še vedno spi že dobrih 12 ur jaz sem šla že po frišno mleko k tašči in me je pričakal še čisto svež kruh ne vem kaj me tako razvajajo... mogoče pa mislijo da sem že Mam še ravno toliko časa, da vidim, če je kaj novega na RR ja kaj te razvajajo... v službo greš kmalu jaz sem pa ravno mlavlo videla... sem ji predala tičino... mlavla lepo te je bilo videti, pa sori da nisem mogla več počvekati a misliš da je to to ah, škoda Vau, zdej je pa še Stipe začel pokomentirati ma ti si pravi kerlc Kavica popita, zajtrk je tud že v sp. štuku , kuham pa že za kosilo - danes bo kar mlečni riž in ga bomo vsi jedli pa kuham riž, da se bo potem shladil. Samo ne bom pa dala nič beljakov oz. snega zarad tamale, upam da bo vseeno dober. Zdaj grem pa pospravit, pol pa ne vem, a bo soseda prišla na kavico, a se morva midve tja povabit
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 9:30:25
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo kosilo je že skuhano, pecivo bom pa kasneje okoli dveje nardila, ki bo itak za popoldne. Blaž je zaspan kot slon. Pa v posteljici se nekaj premetava. Upam, da kmalu zaspi, pol grem pa še jaz malo speglat kavč. pa kdaj ti je ratalo že skuhat kosilo??? jaz še pojma nimam kaj bomo jedli. NAjraje bi šla v mamam mio po pizze Ratalo, ratalo. Sem včeraj namočla zvečer stročnice in se je že skuhalo. Tiste mešane, pa malo krompirčka, pa malo korenčka, pa par klobas za mojga, ki brez meska ne gre, pa niti okusno ni. mmmmm, baseeee
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.