![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 9:47:17
|
|
|
|
pina-1
|
stipe, sej Pino je bil te dni full priden in je vse delu in otroke pedenu. No je še zellllllllllllloooooo daleč, da te ujame . Na sprehod pa niso hodili, ker sta punci tudi bolani. Zdej še samo šmrkavi. Sem pa danes zvedla, da drugi teden pride ena tetica pospravit malo po bajti. Sem full vesela, ker mi bo en velik kamen padu s hrbta in bom mela malo več časa zase. Za tistih 30€ ne bomo umrli, bomo pa bolj srečno živeli. Kaj boste ostali kuhali? blaža je će povedala. Kaj boš pa ti stipe???? Jaz sem mela namen nardit polpete, pa bo verjetno kar golaž padu in pašta.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 9:49:48
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo kosilo je že skuhano, pecivo bom pa kasneje okoli dveje nardila, ki bo itak za popoldne. Blaž je zaspan kot slon. Pa v posteljici se nekaj premetava. Upam, da kmalu zaspi, pol grem pa še jaz malo speglat kavč. pa kdaj ti je ratalo že skuhat kosilo??? jaz še pojma nimam kaj bomo jedli. NAjraje bi šla v mamam mio po pizze Ratalo, ratalo. Sem včeraj namočla zvečer stročnice in se je že skuhalo. Tiste mešane, pa malo krompirčka, pa malo korenčka, pa par klobas za mojga, ki brez meska ne gre, pa niti okusno ni. mmmmm, baseeee Ja itak, da so base. kakšna bi pa bla mineštra brez klobas. No Blaž je zdej šel spat in zgleda, da bo. jaz se pa hitro floknem na kavč, ki pol ne bo več prilike za peglat.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 9:53:01
|
|
|
|
Februarka08
|
Joj, sem se zdele nasmejala Sem šla na wc in mi je blo že to čudn, da tamala ni za mano pršla pridem v kuhno, vse tiho... pogledam pod mizo, je pa vrečo s kruhom potegnila iz mize in pol hleba kruha glodala Sem jo šla prav slikat...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 9:56:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, sem se zdele nasmejala Sem šla na wc in mi je blo že to čudn, da tamala ni za mano pršla pridem v kuhno, vse tiho... pogledam pod mizo, je pa vrečo s kruhom potegnila iz mize in pol hleba kruha glodala Sem jo šla prav slikat... Februarka, a lahko daš prosim otroku kej jest, ker tole je pa nevarno, da te socialna obišče
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 9:58:07
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja, drugač pa dobro jutro Mi smo , kot se je že Stipe pohvalil, spet super spali, v kosu do 6h, ko je dobila magično flaško mleka in potem do 7.30, tako da smo bili še 1 urco skupaj zjutraj Mami je uletela na ših ob 9h Sej vem, da me nič ne briga, pa vseeno vprašam: Kje je pa Srečka nosečka
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 10:06:06
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 stipe, sej Pino je bil te dni full priden in je vse delu in otroke pedenu. No je še zellllllllllllloooooo daleč, da te ujame . Na sprehod pa niso hodili, ker sta punci tudi bolani. Zdej še samo šmrkavi. Sem pa danes zvedla, da drugi teden pride ena tetica pospravit malo po bajti. Sem full vesela, ker mi bo en velik kamen padu s hrbta in bom mela malo več časa zase. Za tistih 30€ ne bomo umrli, bomo pa bolj srečno živeli. Kaj boste ostali kuhali? blaža je će povedala. Kaj boš pa ti stipe???? Jaz sem mela namen nardit polpete, pa bo verjetno kar golaž padu in pašta. Jaz vem, da je Pino Primorski DASA in da te dobro bedena , me pa skrbi da boste vse svinjarije pojedli... in jih bo zmankal ko mi pridemo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 10:08:18
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 stipe, sej Pino je bil te dni full priden in je vse delu in otroke pedenu. No je še zellllllllllllloooooo daleč, da te ujame . Na sprehod pa niso hodili, ker sta punci tudi bolani. Zdej še samo šmrkavi. Sem pa danes zvedla, da drugi teden pride ena tetica pospravit malo po bajti. Sem full vesela, ker mi bo en velik kamen padu s hrbta in bom mela malo več časa zase. Za tistih 30€ ne bomo umrli, bomo pa bolj srečno živeli. Kaj boste ostali kuhali? blaža je će povedala. Kaj boš pa ti stipe???? Jaz sem mela namen nardit polpete, pa bo verjetno kar golaž padu in pašta. Jaz vem, da je Pino Primorski DASA in da te dobro bedena , me pa skrbi da boste vse svinjarije pojedli... in jih bo zmankal ko mi pridemo... za to se ne sekiraj,. Ima toga na zalogu Sem že jaz zate v stran dala. Vi smao pridite
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 10:08:21
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, sem se zdele nasmejala Sem šla na wc in mi je blo že to čudn, da tamala ni za mano pršla pridem v kuhno, vse tiho... pogledam pod mizo, je pa vrečo s kruhom potegnila iz mize in pol hleba kruha glodala Sem jo šla prav slikat... Februarka, a lahko daš prosim otroku kej jest, ker tole je pa nevarno, da te socialna obišče da ne govorim da je zjutraj pojedla svoj zajtrk, potem še pri meni malo in na koncu še tale kruh glodala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 10:24:05
|
|
|
|
itata
|
enim se pa dogaja:):)
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 11:02:13
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, sem se zdele nasmejala Sem šla na wc in mi je blo že to čudn, da tamala ni za mano pršla pridem v kuhno, vse tiho... pogledam pod mizo, je pa vrečo s kruhom potegnila iz mize in pol hleba kruha glodala Sem jo šla prav slikat... ja hudoo res je dobra
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 11:36:17
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, sem se zdele nasmejala Sem šla na wc in mi je blo že to čudn, da tamala ni za mano pršla pridem v kuhno, vse tiho... pogledam pod mizo, je pa vrečo s kruhom potegnila iz mize in pol hleba kruha glodala Sem jo šla prav slikat... ja hudoo res je dobra
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 11:50:31
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Joj, sem se zdele nasmejala Sem šla na wc in mi je blo že to čudn, da tamala ni za mano pršla pridem v kuhno, vse tiho... pogledam pod mizo, je pa vrečo s kruhom potegnila iz mize in pol hleba kruha glodala Sem jo šla prav slikat... ja hudoo res je dobra bravo larisa ella - in kako je v službi? upam, da nisi preveč zaspana. In kako se ima zoja v varstvu? no, jest bi mogla pa it včeri v službo, me je v soboto začel kuhat, ponoč mi je kr butal v glavo, v nedeljo je blo isto, pol sem pa še bruhat začela, pa driska, vorčine pa 38,5. Pa to ne bi blo to, če tudi moj ne bi bil čist zanič, razen da nima vročine, si je pa za povrhu poškodoval še hrbet in nič ne more. Samo najin david je ok, je mel mal driske, ampak je že čist ok. Upam, da ste ostali ok in da niste bolni.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 12:13:43
|
|
|
|
Februarka08
|
Listek, upam da se tud vidva čim prej pozdravita Midve sva mele obiske na kavici, tako da je dopoldne hitro minilo, sem dala prejle tamala spat, pa ni nič več slišat, tako da zgleda že spi, jaz grem pa do konca kosilo pripravit, potem bo pa spet mal frej.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 12:18:20
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Listek, upam da se tud vidva čim prej pozdravita Midve sva mele obiske na kavici, tako da je dopoldne hitro minilo, sem dala prejle tamala spat, pa ni nič več slišat, tako da zgleda že spi, jaz grem pa do konca kosilo pripravit, potem bo pa spet mal frej. mas kako idejo za kosilo... za Carico ... Se lih koncentriram pred pripravo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 12:19:20
|
|
|
|
blaža
|
Larisa je bla pa res lačna revica No Blaž se je zbudil, pecivo že diši iz pečice. Upam, da bo tudi dobro.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 12:29:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
Za tiste, ki obvladamo tuje jezike : Mujo kupuje cigarete na kiosku. Pročitavši upozorenje na kutiji "Pušenje izaziva impotenciju!", Mujo vrati cigarete prodavačici i reče: - Neću te, daj mi one za rak pluća!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 12:34:44
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Listek, upam da se tud vidva čim prej pozdravita Midve sva mele obiske na kavici, tako da je dopoldne hitro minilo, sem dala prejle tamala spat, pa ni nič več slišat, tako da zgleda že spi, jaz grem pa do konca kosilo pripravit, potem bo pa spet mal frej. mas kako idejo za kosilo... za Carico ... Se lih koncentriram pred pripravo... joj, ne bi vedla maš kaj špinače ali pa kakšno pašto pa makarončke, pa mal sirčka gor... lahko pa nardiš makarončke, zraven pa mal čebulce popražiš in potem nardiš tako smetanovo omako - mal sl.smetane vliješ gor, da se to mal tensta, mal mokce in zaliješ mal, potem poliješ čez makarončke in mal sirčka gor... voila to je tko - na hitro... če maš pa več cajta....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 12:36:40
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Listek, upam da se tud vidva čim prej pozdravita Midve sva mele obiske na kavici, tako da je dopoldne hitro minilo, sem dala prejle tamala spat, pa ni nič več slišat, tako da zgleda že spi, jaz grem pa do konca kosilo pripravit, potem bo pa spet mal frej. mas kako idejo za kosilo... za Carico ... Se lih koncentriram pred pripravo... joj, ne bi vedla maš kaj špinače ali pa kakšno pašto pa makarončke, pa mal sirčka gor... lahko pa nardiš makarončke, zraven pa mal čebulce popražiš in potem nardiš tako smetanovo omako - mal sl.smetane vliješ gor, da se to mal tensta, mal mokce in zaliješ mal, potem poliješ čez makarončke in mal sirčka gor... voila to je tko - na hitro... če maš pa več cajta.... Hvala... super, sem ze zacel nekaj prpravljat... bom pa to jutri... ... By the way, kako tvoj hrbet?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 12:38:08
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Listek, upam da se tud vidva čim prej pozdravita Midve sva mele obiske na kavici, tako da je dopoldne hitro minilo, sem dala prejle tamala spat, pa ni nič več slišat, tako da zgleda že spi, jaz grem pa do konca kosilo pripravit, potem bo pa spet mal frej. mas kako idejo za kosilo... za Carico ... Se lih koncentriram pred pripravo... joj, ne bi vedla maš kaj špinače ali pa kakšno pašto pa makarončke, pa mal sirčka gor... lahko pa nardiš makarončke, zraven pa mal čebulce popražiš in potem nardiš tako smetanovo omako - mal sl.smetane vliješ gor, da se to mal tensta, mal mokce in zaliješ mal, potem poliješ čez makarončke in mal sirčka gor... voila to je tko - na hitro... če maš pa več cajta.... lahko daš pa katerokol zelenjavo tenstat na čebulo in potem iz tega narediš omakco... je tud dobr pa simpl... zraven lahko npr. tud kus kus ali krompir, polento, makarone......... Zdej grem pa nazaj kuhat...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 12:38:53
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Listek, upam da se tud vidva čim prej pozdravita Midve sva mele obiske na kavici, tako da je dopoldne hitro minilo, sem dala prejle tamala spat, pa ni nič več slišat, tako da zgleda že spi, jaz grem pa do konca kosilo pripravit, potem bo pa spet mal frej. mas kako idejo za kosilo... za Carico ... Se lih koncentriram pred pripravo... joj, ne bi vedla maš kaj špinače ali pa kakšno pašto pa makarončke, pa mal sirčka gor... lahko pa nardiš makarončke, zraven pa mal čebulce popražiš in potem nardiš tako smetanovo omako - mal sl.smetane vliješ gor, da se to mal tensta, mal mokce in zaliješ mal, potem poliješ čez makarončke in mal sirčka gor... voila to je tko - na hitro... če maš pa več cajta.... Hvala... super, sem ze zacel nekaj prpravljat... bom pa to jutri... ... By the way, kako tvoj hrbet? ej, moj hrbet je super od tiste inekcije hvala za pitanje
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 12:43:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Listek, upam da se tud vidva čim prej pozdravita Midve sva mele obiske na kavici, tako da je dopoldne hitro minilo, sem dala prejle tamala spat, pa ni nič več slišat, tako da zgleda že spi, jaz grem pa do konca kosilo pripravit, potem bo pa spet mal frej. mas kako idejo za kosilo... za Carico ... Se lih koncentriram pred pripravo... joj, ne bi vedla maš kaj špinače ali pa kakšno pašto pa makarončke, pa mal sirčka gor... lahko pa nardiš makarončke, zraven pa mal čebulce popražiš in potem nardiš tako smetanovo omako - mal sl.smetane vliješ gor, da se to mal tensta, mal mokce in zaliješ mal, potem poliješ čez makarončke in mal sirčka gor... voila to je tko - na hitro... če maš pa več cajta.... Hvala... super, sem ze zacel nekaj prpravljat... bom pa to jutri... ... By the way, kako tvoj hrbet? ej, moj hrbet je super od tiste inekcije hvala za pitanje lakse se dise... samo da si ti dobro... , pa hvala za recepte... grem v akcijo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 12:44:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Za tiste, ki obvladamo tuje jezike : Mujo kupuje cigarete na kiosku. Pročitavši upozorenje na kutiji "Pušenje izaziva impotenciju!", Mujo vrati cigarete prodavačici i reče: - Neću te, daj mi one za rak pluća!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 12:54:17
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Za tiste, ki obvladamo tuje jezike : Mujo kupuje cigarete na kiosku. Pročitavši upozorenje na kutiji "Pušenje izaziva impotenciju!", Mujo vrati cigarete prodavačici i reče: - Neću te, daj mi one za rak pluća!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 12:55:49
|
|
|
|
lillchy123
|
dan me je moj otrok spustu za računalnik pišuka, bi šla jst tud na šiht, da bi mal čvekala, sam tam me bo pa šefica skoz nadzirala grem mal prebrat, dokler lohk
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 12:56:28
|
|
|
|
ELMA
|
Pina si dobila T.M , Neki je prišlo vmes in je tudi meni una gospa poslala po pošti , me je skoraj 19e prišlo Pošta ima kr drage storitve .
< Sporočilo je popravil ELMA -- 27.1.2009 12:57:38 >
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.