Blacky30
|
Evo, končno sem se sparkirala na comp in imam mir. Dragega sem spravila spat (metuljcek, jagod ni bilo, ker niti prav gledat ne more ), bo zdaj verjetno tableta prijela, da bo jutri kot nov. Torej, ura je 22.31, me zanima, koliko bo, ko bom tale post objavila in upam, da prebrala do konca. Ja, ni dolgo trajalo, ker sem vmes še v živo debato zašla in sem spet izgubila nekaj časa. Ravno sem dobila mail od 24ur, da je v NY strmoglavilo letalo, ker se je v motor zaletela jata ptic. WTF??? Lumpa, nanka, populis, ilatic, netki, evo nekaj , da bo kmalu bolje!!! Slavljenčki, vse naj naj ob vašem mini tiny prazniku!!!!! Gilo, krasne fotke!!! Rovarka, vauuu, tak blizu imata Tia in Taja rd??? Superca!! Ja, če bi blo na isti dan, pa bi blo še boljše. Moji sestrični, sestri imata na isti dan rd, samo 5 let razlike. Aja, še to - pomešanje avatarjev z nicki. Jaz pa vedno zamenjam mirjam80 in tinky, potem pa mi ves tekst tak čudno zveni, pa le pogledam boljše slikico, ker drugač samo vidim modro. Pa majusko in almero pogosto zamenjam, ko samo z eno očko škilim. Ja, pa res, Dzanika me je spomnila tudi na levinjo in rebeco. Hvala za pohvale okol naših slikic. Mirjam, čestitke prijateljici ob rojstvu Nejca. Btw. izbrala je prekrasno ime. Kar me spomni na to, da sem zadnjič gledala seznam in ugotovila, da niti enemu julijčku ni ime Nejc. Hmmm, a gre ven iz mode?? Pa Zarje menda tud nimamo, pa Taje, Aline, Aleksa, Sare, Marka, imamo pa Ano, Nino. Kaj še, pomagajte malo. Uf, spet ena fajn statistika. Rebeca, poročaj o vlažilcu zraka, pa kak linko pripopaj, plis. Netki, Nejc mi je tudi včeraj ponoči tak kašljal, da je na koncu bruhal, revček. In to se tak pogosto dogaja. Ker ga sluz moti, ko se uleže, ga začne dražit v grlu. Sicer pa je čez dan čist ok, nič prehlajen, nič. Evo, tims, po tvoji želji sem najela človeka, dva profesionalca,ki obvladata stvar, da porihtata tega vašega natakarja: Ko jih porihtata, pa hitro menjajte lokal. Pa populis, vseeno jim pošlji pritožbo, če si bodo le blagovolili spraznit p.p. Karamela6, daj poročaj, kaj je to s Katarino Kresal in odvetničkom???? Ok, obupala.............ja ne mogu više............. umoran, umoran sam prijatelji, umoran................i od branja i od deca, umoran.......... idem sad na spavanje.......lalalalalalalalalala..........
|