Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:44:53
|
|
|
|
lex
|
vsi, ki ste včeraj in danes praznovali mini rojstne dneve evo darilce za vas
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:46:13
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: frutka Ma kaka kvazi. Teta je teta. A se ti zdi? K jaz se pocutim kot striceva zena - torej taka, prizenjena, teta. Ni cist isto. Al bi ti rekla, da se lahko deklariram kot prava tetica? K jaz sem za! Itaaaaak! Ti samo pridi s celim šopom sladkega pa boš njihova najljubša teta! Jaz tudi ne ločujem tet. Pa jih imam celi kup!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:46:54
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex vsi, ki ste včeraj in danes praznovali mini rojstne dneve evo darilce za vas Mi smo praznovali v nedeljo. Velja tudi za nas?!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:47:29
|
|
|
|
lex
|
metuljčica ti si teta pa amen frutka samo kaj ko ne bo bratrancev in sestričen - zato pa mama tolk otrok, da jim ni dolgcajt no evo pa smo dosegli magično mejo 1004 - sva prispevali ha , pa HD, pa lidija***, Inigo - še katera?
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:47:42
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: anikabd Od ponedeljka se spoh noče več dojiti. Upam, da mi ne bo zmanjkalo mleka. Poskusi si ga načrpati. Z nekaj stimulacije lahko mleko za nekaj časa sigurno obdržiš. Pa veliko tekočine moraš pit.
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:47:49
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex metuljček to je meni čisto mimo - meni so vsi enako tete in strici ni važno kdo je krvni sorodnik. A ti tudi tako mislis? Mogoce imam pa samo jaz tak cuden pogled na to Zihr spet zato, k sem edinka, pa rahlo drugace gledam na te povezave In ful dobro tole z opisom razlicnih tet na krstih. Jah, takle je, a ne? Si me nasmejala! Hvala, frutka, za namig ... sladkarije resnicno palijo sto na uro. Kaj darila - igrace & oblacila - samo, da je kinder jajcek in se kaj podobnega - to je vedno "in!" Blacky, kje si, dusa nasa? Na WM pases oci .... cakaj, cakaj, da prides do posta, kjer pise, da je vse to FOTOMONTAZA!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:48:34
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Evo, naši dve jutranji lepotički Ufff, na prvi pogled sem mislila, da imaš mojo Tejo na sliki. Podobni sta si tak na hitro, enak ležalnik in enake puzzle. Poiščem eno slikco:
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:48:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hvala, lex, za slikici! Nice!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:48:49
|
|
|
|
lex
|
frutka tudi - evo eno še za Lili
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:49:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:49:49
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Kam dajete premajhna oblačila?! Aja, pa teta bom postala!!!! Aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Spakiram premajhna oblačila in jih distribuiram sestrini prijateljici, ki je rodila decembra. No zdaj lahko delim na dva konca, ker imam še eno prijateljico nosečko. Frutka, rebeca, čestitam za status bodoče tete!!
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:50:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:50:26
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Evo, naši dve jutranji lepotički Ufff, na prvi pogled sem mislila, da imaš mojo Tejo na sliki. Podobni sta si tak na hitro, enak ležalnik in enake puzzle. Poiščem eno slikco: pa res sta si podobni, jaz sem najprej mislila da je tvoja Teja aja ful dobre fotke si pripopala danes
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:50:45
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: frutka Ma kaka kvazi. Teta je teta. A se ti zdi? K jaz se pocutim kot striceva zena - torej taka, prizenjena, teta. Ni cist isto. Al bi ti rekla, da se lahko deklariram kot prava tetica? K jaz sem za! Jasno da si teta. Jaz sem sestrinega moža vzela čisto za svojega, našega ... in pravim, da je stric našemu Aleksandru
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:51:04
|
|
|
|
frutka_
|
Metuljcek, če si tudi ti njim edina teta pol si jim itak najljubša! Jaz tudi moji sis rečem, da je moja najljubša. Je pa edina... Lex, pridne smo bile letos. V SG-ju so imeli veliko dela z nami. Gremo seštevat, če se niso kje usekali?! Vidva sta zaključila z reprodukcijo, lex?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:51:49
|
|
|
|
lex
|
rebeca še malo pa bosta najina dva začela na pir skup hodit, nama itak ni več pomoči
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:52:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:52:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:52:32
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex frutka tudi - evo eno še za Lili Hvala v imenu moje ljube hčerke!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:53:22
|
|
|
|
Blacky30
|
Metuljcek, Blacky je po novem to: Pa še tale malo prehitro leti v primerjavi z mano. Počasi bom pripuzala za vami, ko boste vse že sladko spale. Papa
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:53:34
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ No, da še jaz povem svojo štorijo okol teh slikic tukaj. Prej glih gledam, ko ste nalimale una dva, pa pride moj...malo čudno pogleda ..reče: "Na kerem forumu pa tej si ti?" Rečem: "Ja na RR." Pa reče: "Ja samo na KERI TEMI pa?" Spet jaz: " Na julijkah!" On: "In to so že otroci? Ok, mi je jasno zakaj hodiš tak pozno spat."
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:54:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:54:09
|
|
|
|
lex
|
nikoli ne reci nikoli - saj vidiš da sem jim letos spet vun pomagala , bi mogla že 2007 končat, pa sem jim šla nataliteto dvigovat sicer ne verjamem, nikoli pa ne veš kaj me piči. trenutno čakam, da se moj brat malo ustali in da tud jaz kdaj dobim naziv teta
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 15.1.2009 22:54:16
|
|
|
|
metuljcek321
|
hd, alles OK! Sam, da vse klapa! Ni blema! Btw: kaj pa prevajas?
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2009 22:54:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?