|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
15.1.2009 21:05:50   
dzanika
js mam pa eno vprašanje:

dons je moj dragi prnesu iz službe en obrazec za te olajševe za družinske člane...  In mi reče ja tole morm izpolnt pa nest nazaj v službo...  Sej to je to k smo zadnič govorile kajne?  Zdej sm spet čist zmedena čeprov mi je blo zadnič že vse jasno. user posted image
Predvidevam da mu tega obrazca ni treba nest v službo al kako? Ampak da izpolnim tist obrazec k je zadnjič ena link prilepila in ga nesem na davčno, da bo potem dobil v enkratnem znesku ta denar... Mam prav?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
15.1.2009 21:08:24   
lili3
http://shrani.si/f/2v/m2/18VAQFdF/slomichelmontignac-jem.pdf

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
15.1.2009 21:08:34   
Anonimen
Hayuser posted image
Spet sem se jaz malo pojavila....saj vas  berem, berem, pa berem...kolikor uspem. user posted image
V ponedeljek je naš malček dobil prvi zobek. Je oster kot žagica. GH tudi že je kot velikiuser posted image . Zelo rad ima avokado, kaki, banane, jabolka...od zelenjave je zadnjič jedel rdečo peso - samo kuhano in spasirano, sicer pa standard..,krompirček, korenček, brokoli... V glavnem, priden je...po mamici, se veuser posted image
Vsak dan dobi tudi piškotek. Ko gremo v trgovino, mu je pa full v užitek svežo žemljico glodat.
Navajam ga na samostojno pitje iz stekleničke - sva mu kupila tisto, ki ima prilagojen cucelj, kot ena predpriprava na kozarček. Edino tako ga pripravim, da čez dan kaj popije.

Zadnjič sem prebrala, da dajete otročkom sokove. Kakšne sokove to dajete?

Berem tudi, da vas preganjajo virusi. Mi se jim zaenkrat uspešno izmikamo. Midva sva sicer bila malce nahodna, sem se že bala, da bo tudi mali kaj staknil, pa je šlo lepo skozi.

...aja, hruška debeluška....me veseli, da je še ena, ki ji gre Slak pošteno na živceuser posted image

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
15.1.2009 21:12:48   
dzanika
oooo angelina dolgo se že nisi nič javila. user posted image   Me veseli da ste super. In uau kar žemljico že grize tvoj pikec. Lepo lepo...  Glede soka je pa tko... Naš noče pit čiiiist nobenga čaja. 7 čajev sem že kupla pa noče pit. Pa sem zdej tut sadnega kupla pa ga tut noče. Tko da jaz mu dajem fruteka... Pač katerega koli. Včasih jabolko, hruško, breskev...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
15.1.2009 21:14:24   
metuljcek321
'Cer!

Nasa zaba ze od pol devetih spi. Smo se igrali, malo zazurali za njen mini rd - mami & oci sta se posladkala z jezkom in enim mini penastim darilcem, Anja je gledalauser posted image  ... nato pa v banjo in hopla v horizontalo. Jaz glih izpod tusa in sem zavila se semle. Ati gleda Preserna, ga namrec snemam za sestricno, pa spremlja.
ilatic, vau, jabolko, banana in keks naenkrat! Noro! To pa je pravi gurmanuser posted image

hd, malo sem pobrskala in nasla tale link z Montignacovo dieto ... upam, da dela .... KLIKNI

Inigo, flower, mojcek, lili & vse, ki imate tezave zadnje case ... same ali otrocki ali familija:
user posted image

Almera, osa, hvala za info o stolcku. Ma, ne vem, ce ne bom sla kar v BC iskat tistega iz kataloga. Bi ga pa v barvi cesnje, k mamo tudi jedilnico in dnevno v tej barviuser posted image

dzanika, totalno cortkana slikica snezaka in malega Jana!

netki, Blacky, mene tudi pri FB malo zmedejo razni "requests" ... vcasih kliknem ignore, vcasih pa sprejmem, potem pa posljem tej isti osebi nazaj, kakor se mi zazdi. Nekaj casa nisem tega delala in se mi je nabralo cez 100 razlicnih povabil, darilc, itd .... sem na hitro oddelala, zdaj sem bolj up-to-date. Ce ti ni do tega, preprosto klikni "ignore" in je to to ..... klik, klik, klik, pa ni vec obvestilcuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
15.1.2009 21:16:25   
metuljcek321
hd, tudi tule je nekaj idej za jedilnik po Montignacovo: KLIKNI

(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
15.1.2009 21:19:14   
metuljcek321
O, angelina, hello, hello! user posted image  za zobek in uspesno uvajanje GH. Glede sokcev: nasi ne grejo prav nic v slast, tako da jih zaenkrat pac ne prakticiram.

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
15.1.2009 21:20:31   
neboglasnica
Kje ste pa sedaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2133
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 21:20:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2134
15.1.2009 21:21:00   
Blacky30
Evo mene. Otročka sta danes pridno zaspala že ob 20.30, zdaj sem si pripravila večerjo in si vzela čas samo za vas. Sem na str. 75 in ne grem spat, dokler vas ne preberem. Dragi prihaja domov z glavobolom, tak da mu pripravim hitro večerjo in gre takoj spat, ker ne more niti gledat. Revček, valjda, če pa dela od jutra do večera, vmes pa je še z mano moral nakupovat 2 uri, saj veste, kaj to večini moškim naredi.user posted image

Gilo, ufff, to pa je potem bilo res kar hitro od prvega popadka dalje. Bravo!!!!user posted image user posted image user posted image

Populis, ne spomnim se, da bi mi morala še kaj odgovorit. O Larinem nočnem pohajkovanju po dnevni sobi sva govorili, edino, če si mi mogoče hotela naročit kaj pri Oriflame. user posted image

Ko smo že pri tem, babike, jutri bom oddala naročilo, če še katera kaj potrebuje, imate še malo časa.user posted image

Oriflame

Zdaj pa grem konkretno brat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2135
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 21:21:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2136
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 21:23:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2137
15.1.2009 21:24:18   
Blacky30
Dzanika, mislim, da morata ta list oddati v službi, če želi on imeti Jana kot olajšavo čez leto. Ampak ta list je za leto 2009, do konca januarja pa moraš na durs oddati papirje, da bodo Jana šteli kot olajšavo v letu 2008. To ni povezano.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
15.1.2009 21:26:50   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: flower

se matram pa ga uspavam, pa tečnari.. sem mela pa dost, ga dam v posteljico in ugasnem luč, grem za foro ven, da vidim kaj bo.. vse tiho.. grem nazaj in otrok spi. user posted image Slučajno? Al je to recept??

ja js bi rekla da je to recept. Naš vedno tko zaspi. Prov komi čaka da zagleda postelco. Na rokah sploh zaspat ne zna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2139
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 21:27:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2140
15.1.2009 21:27:54   
metuljcek321

se matram pa ga uspavam, pa tečnari.. sem mela pa dost, ga dam v posteljico in ugasnem luč, grem za foro ven, da vidim kaj bo.. vse tiho.. grem nazaj in otrok spi. user posted image Slučajno? Al je to recept??

Jep

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2141
15.1.2009 21:28:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

oooo angelina dolgo se že nisi nič javila. user posted image   Me veseli da ste super. In uau kar žemljico že grize tvoj pikec. Lepo lepo...  Glede soka je pa tko... Naš noče pit čiiiist nobenga čaja. 7 čajev sem že kupla pa noče pit. Pa sem zdej tut sadnega kupla pa ga tut noče. Tko da jaz mu dajem fruteka... Pač katerega koli. Včasih jabolko, hruško, breskev...

user posted image user posted image user posted image

Ja žemljice ima full rad. Ko se je navadil lepo piškotek pojesti, sem mu dala prvič žemljico. In zdaj ima prav obred, tako kot nekateri zjutraj popijejo kavico, preberejo časopis, sedi on v svojem ležalniku, gloda piškot ali žemljo in se ne pusti motit. To je samo njegovih 5 minut user posted image user posted image

Mu bom šla jaz tudi jutri sokec kupit. Morda mu bo bolj všeč kot čaj.

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
15.1.2009 21:29:32   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Dzanika, mislim, da morata ta list oddati v službi, če želi on imeti Jana kot olajšavo čez leto. Ampak ta list je za leto 2009, do konca januarja pa moraš na durs oddati papirje, da bodo Jana šteli kot olajšavo v letu 2008. To ni povezano.user posted image

oh ja... Ja in kaj morm zdej nardit da ga nebi imel za olajšavo čez leto ampak da dobi v enotnem znesku? Pač ne odda tega lista in ga odda spet drugo leto januarja na davčno??

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 21:29:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2144
15.1.2009 21:30:55   
Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

oh ja... Ja in kaj morm zdej nardit da ga nebi imel za olajšavo čez leto ampak da dobi v enotnem znesku? Pač ne odda tega lista in ga odda spet drugo leto januarja na davčno??

Tako je. Midva tudi tak delava.user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
15.1.2009 21:31:43   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Ola Angelina....
user posted image user posted image za zobek...

eh jst sem čist v montignaca padla,...kje pa najdem kolk ma kera hrana GI????

glikemicni indeks zivil & nekaj navodil:

KLIKNI

KLIKNI

KLIKNI

KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2146
15.1.2009 21:32:22   
neboglasnica

ja js bi rekla da je to recept. Naš vedno tko zaspi. Prov komi čaka da zagleda postelco. Na rokah sploh zaspat ne zna. user posted image

Naš tudi, postelja je zakon!!! Položim in skoraj vedno hitro zaspi, drugače se pa uspava sam.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 21:32:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
15.1.2009 21:36:15   
dzanika
hd evo link:
http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Obrazci-FIZICNE_OSEBE/196.pdf

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
15.1.2009 21:36:30   
metuljcek321
Anja je tudi zvecer ful zadovoljna, ko jo nesem proti posteljici in jo potem polozim notri in zadekam. Malce gleda plisasto ropotuljico, ki jo ima vedno zraven, potem pa zadrnjoha kot top. Vedno! Od prvega dneva dalje. No, ce ze prej ne omaga na rami, ko podiramo kupcka po zadnjem obrokuuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?