metuljcek321
|
Umpa, ej, moja prva asociacija je bla tud Zana! Res! And congrats za nove vragolije Lukca! Blacky, odlicno tole z desetprstnih slepim tipkanjem! To je pa res luksuz. Ze jaz sem hitra, ma kolk spidirata potem vidve z dzaniko. Ludnica! FB - ma, jes sem vas ze ene par veselo pomesala, priznam! I lost track a few weeks ago .... mea kulpa, mea kulpa ... bi si mogla plonkec napisat! Parcek s slikce ... namig: en film, ki vas ga je precej gledalo pred kratkim! Majuska, ja, ja, tudi pri nas je lasanje in brcanje (po moznosti naenkrat) zakon .... mami pa v jok, pa na drevo, pa n'kol vec dol! nosecka maja, thanks za povzetek vajinega prehranjevanja. Vidim, da je Lara na 6-ih obrokih in da so zraven ze sadje, zelenjava in kasica - odlicno Ej, a ves, da sem Aptamil AR pa res cisto VEDNO kupila v Muellerju, tako da pojma nimam, ce bi pila tudi tistega iz lekarne Ves, zdaj dajem 3 zlice klasicnega Aptamila in 4 zlice AR-ja (pa 210 ml vode) na obrok in ji pase. A ti kaj mesas obe sorti? Btw: ko ze omenjas Muellerja vs. lekarno - saj poznate storije o tem, da je v Muellerju boljsi prasek, pa Milka itd. No, pri nas doma je bil zadnjic stos, ko macka NI hotela briketov iz Spara, Muellerjeve je pa jedla kot za stavo. Enaka pakunga, enak okus, samo druga stacuna. Kdo bi vedel???? (PS: macka NI dresirana ) Karamela - rizeva kasica Alnatura, kupljena v Muellerju. Mesa se z mlekom. Tims, za racunalnisko mizo! Zdaj si carica marica! Tinky, za zobek! Zdaj imas doma malega zobatca glux3, a ves, da je baje tale Ursa Cepin hodila na naso solo? OS Brezovica? nanka, , da bo prehlad odbrzel mimo! Majuska, mnjaaaaaaaaaaaaaaaaam za frustek! auroraa, uau, kaksna hot pic WM-ja! mirjam, frendici za otrocka! Jaz pa se kar cakam na SMS prijateljice, ki ima PDP ju3!!! Pojma nimam, ce ze kaj dogaja ... rovarka, za izboljsanje stanja ponoci! Pa krasni deklici sta! Gilo, great pics! In thanks za porodno zgodbo. Take hocmo! 3jemi, ja, tud moja porodniska je visja za 4 evre? Zakaj ze? Never mind, sam, da je mal vec In ha, ha, ocitno imava zelo podoben znesek, k je enako povisanje. al sva bli pa enako pridni