|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
18.1.2009 20:53:47   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

almera po mojem ti ni treba iz skrinje metat ker ne verjamem da se je tolk odtajalo v treh urah...

Sem prej na hitro uč noter vrgla in je še vse lepo zmrznjeno

pol pa itak ni panike...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
18.1.2009 20:54:03   
rovar_ka
Danes pa ste pridne s čvekanjem - gledam s perspektive tistih, ki  ne morejo brat čez vikenduser posted image

Tinky, mali je pravi fant že, pa kake lepe laske imauser posted image Me spominja na nečaka, ki je mel tud ful dolgo časa dolgo čupico..prav do ramen, pa še take nežne poteze, da je res bil ko punčkauser posted image

Neboglasnica - kaj vas je to uhvatlouser posted image Pa Sara tud, praviš? user posted image user posted image Za vsako pupo ena. Jaz komaj čakam da bo toplo, pomlad, poletje, samo da bo konec teh viroz in vsega sranja. Meni je tud Tia danes zbolela. Vročine sicer nima, ji pa ful z noska teče, pa hrkelj se ji neki zadaj v nosku delauser posted image

Sem pa kupla tisti aspiratorček na vdih v baby centru, bomo vidli kak se bo obnesel. Mi je ful všeč, ker se samo prisloni na nosek, da ni treba nič noter tiščatuser posted image

Majuska - ne delaj lušt s čokoladnimi zadevami, ker se jaz odvajam od čokoladeuser posted image So se mi tak mozolji ven spustili, ko da sem stara 15 letuser posted image Jaz bom še ob abrahamu mozoljasta, ziher, skoz mam neke probleme s to kožouser posted image

Hruškica - kaj kali je prvič, ko si ji ponudila flaško, takoj vzela?

Jaz sem recimo Tio zdaj podojila na eni dojki, pa ni mela dovolj, sem ji naredla flašo, da bi druga dojka ostala za ponoči.. Pa ni hotla nikak in je tak dolgo gnjavla in tečnarla, da sem ji mogla dat drugo.. In zdaj točno vem kaj bo - spet se bo drla ko jesihar, ker sta zdaj obe prazniuser posted image Po moje, če bi bla ful lakota, bi tud flaško vzela ne?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
18.1.2009 21:00:16   
metuljcek321
'Cer!

Moj sestavlja izpit za uboge studente, Anja spi, pa sem si rekla, da grem mal pogledat semle. En mal sem gledala Lepotico pod krinko, pol sem pa ugasnila, k sem jo menda ze zblj-krat videla.

Pa da vidim, o cem tece beseda ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 21:00:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3179
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 21:04:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3180
18.1.2009 21:05:15   
netki
punce za kolk bi ve prodale rabljeno posteljico 120x60 brez jogija, nastavljivo dno v 3 stopnjah, stranica gre dol....pa one obrobe iz pene dam zraven...kolk je to vredno?

Neposredna povezava do sporočila: 3181
18.1.2009 21:09:04   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

punce za kolk bi ve prodale rabljeno posteljico 120x60 brez jogija, nastavljivo dno v 3 stopnjah, stranica gre dol....pa one obrobe iz pene dam zraven...kolk je to vredno?

pojma nimam. user posted image

HD tut zate nimam pojma kaj narediti da neha zizo grist. user posted image   Mene bolj zanima kaj narediti da bo odpiral usta za jest GH. user posted image   Ker kar mu v usta spravim čist vse lepo dol poje. Niti mal ne špukne ven al pa kaj. Sam kaj k usta skup tišči. user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
18.1.2009 21:10:21   
rovar_ka
Umpa lumpa - kak je kaj zdaj z vami? je že boljše? Luka še bruha kaj? Kako si ti? user posted image user posted image user posted image za vas 3..Hudo je že, če je en bolan, ne pa vsi trije, bogi revčkiuser posted image

Uu, vidim eno veselo novico - Auroraa in Matic - juhuhu za zobekuser posted image user posted image user posted image

Berem in berem ter opažam, da smo vsi imeli neko posrano nočuser posted image Za vse nas upam, da bo danes bolje..

FB - jaz mam fotke gor in imam nastavljeno, da lahko vidijo samo moji prijatelji. Ne vem pa kak je v tem primeru s tistim, če nekdo komentira mojo sliko in če potem lahko od tistega prijatelj vidi cel moj album potemuser posted image Hmmm. kak bi to preverla?
V nastavitvah se tudi da čisto natančno označit, kaj se lahko / ne sme videt, če nekdo pogleda tvoj profil Sem si nastavla, da se pojavi samo okence add as friend. Torej noben ne more videt nobenih mojih podatkov.. Si pa jaz tud ne dajem gor nikogar, ki ga ne poznam, četudi vidim da imamo skupne prijatelje. Slučajno sta me 2 takšna zdaj dodala, jaz pa ju ne bom, ker pojma nimam kdo sta, samo skupne frende imamo..

Zdaj sem se spomnila - Umpa - kako je s tvojim "prijateljem" ?

metuljček - pojma nimam kdo je nas slikiuser posted image čaki..grem še enkrat gledat..ne, pojma nimamuser posted image

populis - za tvojo maškaro pa bi rekla da je Jim Carreyuser posted image Samo jaz bi kako drugo nagrad melauser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 21:15:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3184
18.1.2009 21:17:51   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Rovar_ka - te nečem straši, ampak kakšni ne zagarbijo flaše. Sem že nekaj časa nazja čuvala mojega nečaka in se je raje 5 ur drl, kot da bi flašo zagrabil (pa je bilo načrpano mleko notr, torej je poznal okus in vonj)

Almera, če me nočeš strašit, zakaj za vraga me potem strašiš?!? user posted image user posted image user posted image

Sej vem ja, tolažim se s tem, ker je zadnjič, ko smo prvič imeli tako paniko, od sile čaj spila s te flaške..tak da cucelj pozna, vlečt zna z nje.. Samo ne vem, zakaj noče jest mleka, če pa je bla lačna? Verjetno tud mogoče zaradi okusa...

Neposredna povezava do sporočila: 3185
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 21:17:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3186
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 21:18:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3187
18.1.2009 21:19:52   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Hruškica - kaj kali je prvič, ko si ji ponudila flaško, takoj vzela?

jap..ona pije iz vseh flaš, vseh cucljev, iz vsega..ne komplicira...

mam pa drugo vprašanje...kak naj jo odvadim zizo grist?????user posted image user posted image user posted image

ma daj, men tud to dela, ampak hvalabogu po končanem dojenju, ko ji jo jaz še kr not tiščim, da vidim če ima res dovolj. Ona pa HAM  po bradaviciuser posted image Jaz rečem "aaasss", ona pa me samo debelo gledauser posted image

Kdaj pa tebe grize?

Neposredna povezava do sporočila: 3188
18.1.2009 21:22:41   
metuljcek321
3jemi, pol ti je oprosceno, k si se tko lepo pokesala. Pa user posted image  za stolcek!

Umpa, wie geht's pri vasi familiji? Upam, da ste boljs! .... Aha, vidim, da se stanje nekako izboljsuje! Yes! Pa pol kg, da je izgubil Luka? Ja, revcek ubogi, no! Pa neboglasnica? Kako pri vas?
ksenci, user posted image  za avatar, ampak je pa preslaba kvaliteta slikice ... zdaj, ko znas to ustimat, pejd eno drugo iskat, pa jo gor pripopaj, a prav?

populis, sem dobro sliko zarascenca prilepila, a ne? Ne, ni Matthew ... uf, on je meni zelo hot sicer! A rabte namig? Je igralec .... no, zdaj se je baje upokojil .... se kaj? Igral je v Gladiatorju, pa v Johnny-ju Cashu .... meni je ful fajn!

Dzizs, populis, kerga zamaskiranca si pa ti gor prilepila? Rabim en konkreten namig ... al pa dvauser posted image

FB dela, ker ze nekaj casa visim goruser posted image  user posted image  user posted image

Vau, Teo je pa res pravi mali lasatec! Mi bi tud take laske ... s cim jih zalivas, Tinky? Povej, povej! Pa ne ga strict - se mal mu jih pusti, ker je totalno cortkan! Glede Recaro sedezev: kolegica mi je omenila, da so OK. Imas link?

Almera, Bor je pa neverjeten - vsak dan poje fuuul goste hrane - pa take dobre jedilnike imas - mnjam! Mi se zdalec nismo tam, ma, se pocasi, pocasi, pocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasi priblizujemo ........ Dopoldne je prvic probala korenje & loved ituser posted image

hd, a Kali zdaj ze spi?

user posted image za vse bolnike!

netki, cekiraj Bolho za cene: KLIKNI Od 40 evrov naprej jo dobis z jogijem .... brez? Ne vem, presodi.

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
18.1.2009 21:23:08   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

rovarka hvala!!! user posted image

a misliš na face booku? haha, tip mi reče: a nisi ti anita iz litije... user posted image user posted image user posted image in da je neka njegova frendica, da sem ji ful podobna in da ma punco, pa da noče da vidi da ma neko žensko dodano. revež bogi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

samo da ni neki psihopat, to je glavnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3190
18.1.2009 21:23:27   
dzanika
umpa me veseli da ste bolje! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3191
18.1.2009 21:25:36   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

rovarka hvala!!! user posted image

a misliš na face booku? haha, tip mi reče: a nisi ti anita iz litije... user posted image user posted image user posted image in da je neka njegova frendica, da sem ji ful podobna in da ma punco, pa da noče da vidi da ma neko žensko dodano. revež bogi user posted image user posted image

Ja, kriza iz Pariza, no! Ta je pa res uboscek!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3192
18.1.2009 21:25:56   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

A rabte namig? Je igralec .... no, zdaj se je baje upokojil .... se kaj? Igral je v Gladiatorju, pa v Johnny-ju Cashu .... meni je ful fajn!

Joaquin Phoenix??, ma daaaaaaaj, grem še enkrat gledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3193
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 21:26:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3194
18.1.2009 21:27:44   
rovar_ka
V milijonih letih ne bi ugotovila, da je to onuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3195
18.1.2009 21:28:13   
Blacky30
MI PA IMAMO PRVI ZOBEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sem našla razlog neprespane noči predvčerajšnjim. Saj sem vedla, da jo je moralo nekaj mučit. Pa že drugi zraven se pripravlja, bo vsak čas pokukal ven. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3196
18.1.2009 21:28:34   
metuljcek321
populis je dala nedolgo nazaj link do romantince pesmice, pa me je to spomnilo na nekaj lustnega (ce ste za, seveda). Namrec: zanima me, ce imata s fantom/partnerjem/mozem kaksno skupno pesem .... od takrat, ko sta se spoznala ali pa, ko se je kaj fletnega zgodilo ob njej, skratka - vajina pesem. Se mi poslusa & klika, da vidim, kaj imate izbrano - ce sploh kaj? Jaz vam izdam najino potem, na koncu, OK?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3197
18.1.2009 21:29:01   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

hd, a Kali zdaj ze spi?

ja, sem dala pol svečke, počakala 15 min in v postelco...zaspala v minuti...

pikica mala, kaj da so jo tak dlesni matrale?

Neposredna povezava do sporočila: 3198
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 21:30:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3199
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 21:30:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?