Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:45:15
|
|
|
|
metuljcek321
|
Umpa, lustna pesmica. Zelo! Almera, tvojo bom pa kar English verzijo poiskala, a prav, da bom poslusala celo besedilo. Blacky, iiiii, Novi fosili! Kva so bli oni fajn! Sem sla pred nekaj leti na njihov reunion v Halo Tivoli - a si bila?
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:45:47
|
|
|
|
dzanika
|
HD se ti zdi da premalo mleka spije? Ker pri nas ga Jan tut spije od 500 - 600 ml... Pa mava 2 obroka GH.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 21:49:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 21:55:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:56:01
|
|
|
|
metuljcek321
|
Almera, tale Barry White je pa Barry White od Ally McBeal, a ne? Sem posurfala ta komad & imas cisto prav - je nekam zelooooo pocasen - verjamem, da je bla salsa verzija much better. hd, ne vem, kako bi povecala kolicino mlekca, ki ga spije Kali. Morda ji je to dovolj. Nasa tudi zdaj popije manj, kot je prej, ko je bila izkljucno na mleku ... pa nima se nobenega obroka SAMO GH - sadni in kasica sta oba potem nadgrajena se z mlekom ...
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:56:54
|
|
|
|
Tinky
|
Moj Teo pa spije samo še 400 ml mleka, ostalo je vse GH. Pa še to, bi za večerjo raje kakšno klobaso z zeljem pojedel, kot pa keksolino Je začel full uživat v hrani...v konkretni hrani
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:56:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Metuljcek - jaz sem tudi bila na Novih fosilih v Tivoliju, pa potem še v Križankah - super, super, super Vau, ti si sla pa se v Krizanke - pol si pa se vecja fenica kot jaz Ma, meni je Sanja od nekdaj tko simpaticna punca, pa njihovi komadi - mnjam, mnjam, mnajm. postanem cist nostalgicna!
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 21:58:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:59:59
|
|
|
|
anikabd
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Blacky - bravo za zobek. Mi smo pa še kar brez zobi - naj tako tudi ostane še nekaj časa, vsaj dokler ima moje nežne dele v ustih Tudi mi nimamo še nobenega zobka. Še čakamo. Blacky - za prvega zobka. Filip ima vnetje ušes, vročine nima več, je pa dobil antibiotike. Bil je zelo bogi prve tri dni. Ušesa so ga tako bolela, skoz se je praskal in jokal. Danes je bila že druga noč O.K. Dojiti se še vedno noče. Zdaj si pa moram črpat. Danes je Filip prvič probal jabolko. Pojedel je par žličk. Thinky - zelo lepe laske ima. Jaz ga tudi na tvojem mestu še ne bi postrigla. Neboglasnica - glede cepljenja Jutri pokliči P. in ji povej kakšno stanje imate doma. Mogoče ga bodo pa že prej cepili. Mi se še vedno nismo cepili, ker je bil Filip vedno takrat prehlajen. Tako, da smo se zmenili z P, da ga pripeljemo na cepljenje ko bo 10 dni čisto zdrav.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 22:00:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 22:03:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Najina pesem je pa ta http://www.youtube.com/watch?v=paHlDr7kXIo Oh, I absolutely LOVE Norah Jones - kaksen glas - vau, vau, vau! Prvic mi je padla v oci v filmu Dva tedna za ljubezen (Hugh Grant, Sandra Bullock, glih zadnjic je bil po TV, BTW), ko je igrala na klavir in tako nebesko prepevala ... cisto malo jo pokaze, ampak se spomnim, da sem sla prav posurfat, kdo je ... in glih takrat je izdala album s tole Come Away With Me ... leta 2002, ne?
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 22:04:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 22:04:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 22:04:54
|
|
|
|
netki
|
hvala za cene posteljic.....stara je 3 leta in odlično ohranjena..... s ceno ste kar zadele...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 22:04:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 22:05:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 22:07:12
|
|
|
|
metuljcek321
|
Filip, , da je boljs & da ti je teknilo jabolko! hd, ma, ves, da smo VEDNO za slikce! Almera, thanks ... ampak, a lohk se spansko verzijo dobis ... se ti da? Ta mi je nekak prepocasen ... al pa nisem se v pravem romanticnem moodu? lejla, kul komad! A lani sta s tvojim zacela? Vau, sta pa brzinska! Congrats!
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 22:07:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 22:08:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
hd, nice pics! Povej, kje si kupila tisto dekico z dinozavrom. Mi bi jo tud imeli!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 22:08:49
|
|
|
|
Gracie
|
Živjo punce Sprejmete še eno julijko medse?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 22:09:56
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gracie Živjo punce Sprejmete še eno julijko medse? Nova julijka???? Vau, vau, vau! Welcome! Absolutno! Pridruzi se nam!
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 22:10:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 22:10:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?