|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
18.1.2009 7:19:47   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

sem tudi jaz gledala Gospodarja, pa mi je žal sedajuser posted image

jaz sem ga gledala full let nazaj in sem zraven skoraj zaspala, tako glupega film pa že dolgo nisem gledala

aja, Blacky si nekaj časa nazaj spraševala za kak dober film...evo ga... the negotiator....zakon od filma, priporočam

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 8:01:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 8:06:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 8:08:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3079
18.1.2009 8:40:24   
ilatic
dobro jutro!

Ja evo spet imam nekaj GB za brat pri kavici! Včerja smo se popldne potepal. smo bili na obisku. Full fajn!

Umpa včeraj sme brala prav zarad tebe eno knjigico. Če driska ne izgine po 6 urah je treba iti do P. Tok ste bogi! To ste pa fasal en ornh virus. Upam, da ste danes že boljši! user posted image user posted image user posted image Tale pikapoka vam danes ziher pomaga!

Trojane - OK (mene bo dragi začel že grdo gledat, ko ga skoz za avto fehtam)

Hi hi se podpišem!

Za Trojane pa sem jaz bolj za Neboglasičin dan. Mi bolj sede, ker drug teden morm v Lj in pa govorilna ure imam, tko da kokr se odločte no...sam jaz bi full rada šla, da še kakšno spoznam. Kaj pa če bi dal va datuma pa pol vidmo na katerga se bi jh več prijavlo?

Lexuser posted image   saj boš preživela tegaH zobarja no!

blacky lepo praznujte danes!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3080
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 9:09:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3081
18.1.2009 9:16:42   
netki
blacky......kako lahko kdo vohlja za tabo na FB...sej ne pride do tvojega profila, če imaš tko nastavljeno....če te nekdo pozna itak ve kje si doma, neznanec pa te lahko itak najde če želi, ni nujno da za to uporabi FB

Neposredna povezava do sporočila: 3082
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 9:29:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3083
18.1.2009 9:41:41   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

netki, problem je, če ti nekdo tvoj profil, slike itd komentira, pa je to od tvojga prijatelja prijatelj, lahko vse vidi. če razumeš.. če ti prilepiš sliko in jo jaz komentiram, jo bodo lahko pogledli vsi, ki jih imam jaz pod prijatelje, ker ti napiše: vaš prijatelj je komentiral sliko.

da ne pozabim... tale viroza je odlična dieta, sem shujšala v dveh dneh 5 kg. user posted image user posted image

no ok, se predam....lahko pogleda slike, kako pa lahko pride do naslova in do tvojih osebnih podatkov? ma ok.....sej ne bom več o tem

a naj ti glede na tvoje stanje čestitam za -5kg......da ne boš narobe razumela da ti čestitam za bruhanje in drisko, ker vem da ti najbrž ni lahko user posted image vsaka svtar je pa za neki dobra, neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3084
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 9:44:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3085
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 9:46:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3086
18.1.2009 9:57:24   
Majuska
'jutro punce,

evo mi smo imeli budnico nekje ob 8:15, ko sem se ravno spravila k črpanju mleka ... pa nič hudega, glavno da mulček ne bo ostal lačen. Zdajle fanta še poležavata, ravno gruntam da bi se jima še malo pridružila user posted image

Naše počitnice - nameravamo v Izolo, v moževi službi imajo tam stanovanje. Ampak če bo mali še kar prehlajen, potlej ne vem, kako bo. Spet namreč kašlja in hrope, matr, pa sem mislila, da je to že mimo user posted image   jaz sem se pa že veselila, da bomo šli kaj na bazen.

UmpaLumpa - želim si, da bi vidva z malim čimprej okrevala. In se strinjam z napisanim, pazita se dehidracije, ponavadi je to večji povod k težavam, kot si mislimo.

Vsem bolančkanim pa pošiljam lupčke in
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3087
18.1.2009 10:04:30   
Blacky30
Jutro!

Midva se zdaj odpravljava v trgovino, otroka bosta pri babi ta čas. Teja je zdaj zaspala nazaj, Nejc pa gleda risanke.

Majuska, a ni tak glede FB, da vsi prijatelji gledajo tudi slike prijateljev??? No, jaz se ful malo spoznam na to, ampak recimo na zidu jaz vidim slike ljudi, ki jih sploh ne poznam. Npr. ti si moja prijateljica tam gor in če boš ti zdaj komentirala eno sliko tvoje prijateljice, ki pa ni tudi moja, se bo ta slika pojavila na mojem zidu in bo pisalo, da si ti komentirala sliko te in te osebe in jo jaz lahko kliknem in pogledam. Vsaj zadnjič sem to lahko naredila, pa ne v tvojem primeru. Razen, če se motim!??!?! Sem potem lahko kar vse slike gledala.
eeeee, vidim, da je Lumpa ugotovila enako.user posted image

Netki, po imenu in priimku pride do tvojega naslova v trenutku, ko te vtipka v telefonski imenik. Pod "netki" ne bo našel nič v tel. imeniku, pod tvoje pravo ime in priimek pa.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
18.1.2009 10:16:36   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Netki, po imenu in priimku pride do tvojega naslova v trenutku, ko te vtipka v telefonski imenik. Pod "netki" ne bo našel nič v tel. imeniku, pod tvoje pravo ime in priimek pa.

ma ja ok, samo koliko pa nas je takih, ki smo v imeniku?
ok, mi trenutno nimamo še stacionarnega telfona, pa tudi ko ga bomo imeli, ne bo številka objavljena v imeniku, pa tudi pri gsm številka ni objavljena

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 10:24:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3090
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 10:48:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3091
18.1.2009 10:56:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska, a ni tak glede FB, da vsi prijatelji gledajo tudi slike prijateljev??? No, jaz se ful malo spoznam na to, ampak recimo na zidu jaz vidim slike ljudi, ki jih sploh ne poznam. Npr. ti si moja prijateljica tam gor in če boš ti zdaj komentirala eno sliko tvoje prijateljice, ki pa ni tudi moja, se bo ta slika pojavila na mojem zidu in bo pisalo, da si ti komentirala sliko te in te osebe in jo jaz lahko kliknem in pogledam. Vsaj zadnjič sem to lahko naredila, pa ne v tvojem primeru. Razen, če se motim!??!?! Sem potem lahko kar vse slike gledala.
eeeee, vidim, da je Lumpa ugotovila enako.user posted image

bejbe - ko ustvarjate album, ga lahko naštimate tko, da ga vidijo samo prijatelji - ali pa obstoječe albume tko nastavite  -klikneš na album - organizacija slik - urejanje informacij - zasebnost - kdo lahko to vidi in tam označite samo prijatelji

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
18.1.2009 10:57:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

Matic je danes dobil prvi zobek user posted image  je bil tako bogi včeraj zvečer in ponoči. kr iznenada bruhnil n v jok. potem pa zjutraj malo potipam po dlesnih in začutim malo žagico user posted image

juhu - in zdej še drugi kmaluuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3093
18.1.2009 10:59:32   
neboglasnica
Dobro jutro!

Mi smo tudi super spali, sva se dojila ob 21 h in je potegnil vse do 02.30. Bravo moj mali, ko bi vsaj večkrat tako.

Trojane: če res mislimo drugi teden, se je treba še danes odločiti. Pa se pofočkajte....

1. možnost: naslednji teden, npr.: četrtek, 22.01. ob 10.30 uri

ALI

2. možnost:  kdaj sem že rekla, npr. : četrtek, 05.02. ob 10.30.

Blacky30: pozabila čestitati, pa da se odkupim... user posted image za mamico, user posted image za Nejca in user posted image za Tejo...

Neposredna povezava do sporočila: 3094
18.1.2009 11:00:16   
neboglasnica
Auroraa in Matic: user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
18.1.2009 11:04:19   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

2. možnost:  kdaj sem že rekla, npr. : četrtek, 05.02. ob 10.30.

Jaz sem za to, ker imam 2.2. izpit in mi nebo zneslo prej

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
18.1.2009 11:18:40   
Tinky
Matic, bravo za zobka user posted image user posted image

Mojcek imaš zs.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 11:26:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3098
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 11:30:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3099
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 11:31:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?