Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 16:29:17
|
|
|
|
metuljcek321
|
.... se tole: Bankomat je izplaceval DVOJNO VSOTO: KLIKNI
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 16:34:18
|
|
|
|
3jeMi
|
Anja za korenček... OMARA... sem nerodno napisala... pospravljala sem omaro, kjer se nahaja raznovrstna šara... in ko sem hotela še eno šaro not vtaknit ni šlo, pa sem jo pospravila... mea culpa TEKOČINA... z Almero sva dobili isto tabelco... hmm... je napisano takole: prekuhana voda od 400 ml/dan, poleg tekočine zaužite s hrano (mleko, sadje, juhe,...)... pri količini na obrok pa piše, da mora obrok znašati 230-250 ml... evo, pa da dete eksplodira... ... itak pa lajdis... po občutku, a ne. stolček za hranjenje sem kupila... ... moja lena rit to naredi kar iz naslonjača...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 16:59:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 17:04:33
|
|
|
|
glugluglu
|
umpalumpa, kako ste? Upam, da sta šla pokazat danes Luka k zdravniku, če je zdehidriran, ker se je pa res že zavleklo. Mi smo doma, smo se potepali v Supernovi, potem pa na kosilo k tašči in po njo, tako, da imamo spet družbo.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 17:05:13
|
|
|
|
glugluglu
|
umpalumpa kaj prej ne poveš
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 17:12:22
|
|
|
|
ksenci
|
jz si hočem naložit avatar, pa mi tam ko piše browse noče odpret kaj naj nardim
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 17:21:11
|
|
|
|
ksenci
|
končno mi je uspelo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 17:21:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 17:22:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 17:22:56
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci jz si hočem naložit avatar, pa mi tam ko piše browse noče odpret kaj naj nardim kateri browser pa uporabljaš?
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 17:24:18
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis matthew mcconaugey , je mogoče on na fotki zakamufliran, metuljcica? a veš da sem tut jest nanj pomislila
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 17:26:42
|
|
|
|
ksenci
|
sm zamenjala strežnik, pa je šlo, prej pa se matram pol dneva na vse mogoče načine- sam je tak motna slika, za dans je ok kolegov kolega je njihov poslovni partner, pa dobi za tako ceno 3 take pakete. sam moj ni glih za toplice on bi sam morje, pa čeprav je zima
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 17:26:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 17:27:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 17:31:55
|
|
|
|
ksenci
|
prej sm mela firefox, zdaj pa google chrome brskalnik. končno sva dobla računalnik, ampak se ga je splačal čakat. je pa tale-fujitsu siemens amilo Xi 3650, cena pa 1400 €, ima pa oh in sploh, men je itak vseen, moj pa je ko beba zdaj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 17:32:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 17:34:24
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: ksenci sm zamenjala strežnik, pa je šlo, prej pa se matram pol dneva na vse mogoče načine- sam je tak motna slika, za dans je ok kolegov kolega je njihov poslovni partner, pa dobi za tako ceno 3 take pakete. sam moj ni glih za toplice on bi sam morje, pa čeprav je zima Bolje išta nego ništa ja to pa je res!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 18:11:27
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci prej sm mela firefox, zdaj pa google chrome brskalnik. končno sva dobla računalnik, ampak se ga je splačal čakat. je pa tale-fujitsu siemens amilo Xi 3650, cena pa 1400 €, ima pa oh in sploh, men je itak vseen, moj pa je ko beba zdaj chrome je precej asketski ... čeprav sploh ni napačen, ampak še vedno imam raje firefox grem uživat v ...
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 18:25:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 18:28:17
|
|
|
|
netki
|
trojane....očitno prevlada drugi termin žal pa nisem ziher če bom lahk prišla....pa sej vas bo itak dost in boste fajn čvekale
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 18:32:35
|
|
|
|
neboglasnica
|
Alo! No, Ana se je zbudila iz popoldanskega spanja z 39,4 C, ima pa čisto bel jezik. Zdajle pa še Sara pokaže svoj jezik in identična slika. No, še mali pa bomo kompletni. Samo upam, da bo staš zdržal, ker imava 26. cepljenje. Do sedaj cel mesec in pol vse ok, zdaj pa, tik pred zdajci, zbolevamo. Trojane in LJ: ja, tudi jaz imam že naštudirane kominacije za vožnjo do tja, ker jih je par brez prevoza. Vidiš, Populis, kako sva istih misli. Veste katero knjigo sem včeraj prebrala in katero berem sedaj? Včeraj je bila na sporedu: Samo mrtvi moški je dober moški; danes pa Iščem imopotentnega moža. Oblačila: lani sem preklicala vse dobrodelne organizacije in razen RK jih nihče ni maral. Tako da sedaj od igrač pa do pižam, vse odpeljem na Vič, na sedež RK. Humana resnično preprodaja naprej, to imajo tudi napisano na svoji spletni strani, kao da si pokrijejo stroške kontejnerjev. Pa, pa, otroci me potrebujejo, imajo očeta spet na rekreaciji. Moški.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 18:53:10
|
|
|
|
ksenci
|
tiste, ki ne veste kam z oblačili, bi vam res svetovala, da morda pobrskate po oglasih, nekaterim mamivam, bi to tako prišlo prav, da si ne morte mislit. moja mami je vedno dajala obleke eni gospe iz vasi, ki jih je bila zmeraj zelo vesela. v zameno smo še jajca dobli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 19:16:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 19:29:14
|
|
|
|
ksenci
|
kaj bi dal za neki sladkega, pa ne smem upam, da me bo kmal minil. bravo jz sm 1 kg shujšala. no če bo šlo tak naprej bom vsak mesec 1 kg. no počas se daleč pride. pa sej če gledaš bi to blo 12 kg celo leto, pol pa pridem počas na predporodno težo
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 19:30:00
|
|
|
|
ksenci
|
moj pa se baše s čokolado- bajs debel
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?