Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:30:36
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Da pokažem še jaz mojega razbojnika, kako mi pomaga zlagat perilo :) Jezus kristus, pa to dete je ja staro najmanj eno leto. Kakšna čupa!!!! Pravi srček je!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:31:20
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 hd, a Kali zdaj ze spi? ja, sem dala pol svečke, počakala 15 min in v postelco...zaspala v minuti... Glad to hear that! Odlicno!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:31:47
|
|
|
|
rovar_ka
|
Še nekaj sem pozabla povedat in sicer o našem uvajanju GH - sem dajala 3 dni korenček (beri bljak, fuj, špuk), potem naslednji dan krompirček (beri bljak in fuj)..Danes sem se odločla, da probam dat banano (beri mami šeeeee) Je tak jedla ko vlka Sem ji kr stran mogla na silo vzet, da ne bi blo preveč za prvič Zdaj pa ne vem kaj naj jutri..Naj Probam krompirček in kakšne bučke zraven al raje jabolko + banano al pa samo jabolko Pojma nimam...
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:31:55
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Vau, Teo je pa res pravi mali lasatec! Mi bi tud take laske ... s cim jih zalivas, Tinky? Povej, povej! Pa ne ga strict - se mal mu jih pusti, ker je totalno cortkan! Glede Recaro sedezev: kolegica mi je omenila, da so OK. Imas link? jaz še vedno navijam za avtosedež od 9 . 36 kg gledala sem pa tega http://bob.webteh.com/si/recaro-otroski-avtosedezi/stm-starlight-sp-9-36kg-g82.shtml
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:34:16
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Blacky, zadnjič sem si jaz na FB kar nastavila, da me vidijo le prijatelji. Ker mi je kapnilo, da si je moj bivši lepo ogledal vse slike in me potlej kontaktiral, medtem ko ima on lepo skrit profil. Jasno da sem si takoj prenastavila stvari nič mi ni do tega, da tip brska za mojimi podatki. Saj kdaj najbrž vidiš, ko klikneš na neko osebo in ti napiše, da ga moraš dodati kot prijatelja, če želiš videti njegov profil. To je to. Saj sem šla takoj prečekirat in imam jaz tud že od začetka nastavljeno na Samo prijatelji. Tak da me je motilo pri drugih, očitno oni nimajo tak nastavljeno, tak da se ne rabim zdaj več tolk sekirat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 21:34:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 21:34:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:34:55
|
|
|
|
dzanika
|
blacky za zobek. Si pozabla rečt blacky da ti mora dat zajčka na seznam. metuljcek pesmi midva nimava nobene posebne zbrane... Jih je blo preveč k sva se spoznala.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:35:10
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Joaquin Phoenix??, ma daaaaaaaj, grem še enkrat gledat Jep, 10 points for you, baby! Tule je se link, da se prepricas. Res je on, Joacquin: KLIKNI Zdaj ne bo vec igralec, ampak reper. To, da odlicno poje, je dokazal kot Johnny Cash (fuuuul sta mi bila svetovna z Reese), kako bo repal, bomo videli! Aja, pa njegova sestra Summer (ha, ha, pokojni brat je bil pa River - kaksna imena!) je porocen z bratom Bena Afflecka. Zdajle izvedla ... kva je svet majhen, a?
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:36:08
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa vajina pesem. Se mi poslusa & klika, da vidim, kaj imate izbrano - ce sploh kaj? Jaz vam izdam najino potem, na koncu, OK? http://www.youtube.com/watch?v=J2T6UiwD-LA najina. ta je pa men ful lepa!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 21:37:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:38:09
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Majuska - ne delaj lušt s čokoladnimi zadevami, ker se jaz odvajam od čokolade So se mi tak mozolji ven spustili, ko da sem stara 15 let Jaz bom še ob abrahamu mozoljasta, ziher, skoz mam neke probleme s to kožo ah ne sprašuj ... jaz recimo v puberteti sploh nisem imela mozoljev, sem jih kasneje dobila. kar naprej imam ene težave
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 21:39:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:39:08
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: netki punce za kolk bi ve prodale rabljeno posteljico 120x60 brez jogija, nastavljivo dno v 3 stopnjah, stranica gre dol....pa one obrobe iz pene dam zraven...kolk je to vredno? po mojem nekje 50-70 €, odvisno koliko je rabljeno.
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:39:23
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika blacky za zobek. Si pozabla rečt blacky da ti mora dat zajčka na seznam. Ups.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:39:50
|
|
|
|
rovar_ka
|
S težkim srcem vas zapuščam, me tak boli glava da morem nujno it par jagod nabrat, ker sem ugotovila, da mi to še najbolj pomaga Potem pa greva z mojim gledat p.s. i love you. Še sezamov napitek sem si pripravla, da bo mlekec.. Aja, sem vam že povedala, da sem si mehur prehladila? Pojma nimam kje Če pa nisem nikjer z nago ritjo skakala Še to: srečanje MB naslednji teden, naju verjetno ne bo, ker bomo verjetno bolj bolni kot danes Srečanje Trojane - načeloma vseeno, bomo pa vidli kak bo z zdravjem..
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 21:40:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:40:09
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa dzanika ja res je lepa, polna čustev stara sva bila 17,18 let... sedela v parkiranem avtu, takrat se je ful vrtela in me je vsakič gledal v oči, obema so tekle solzice, on pa je s svojim globokim glasom pel svoji mali princeski. ah ljubezen lepa je res. Zdej jo poslušam.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:42:25
|
|
|
|
Blacky30
|
Najina pesem??? Novi fosili - Ljubav koja nema kraj http://www.youtube.com/watch?v=VBu6H8budg4 Sta nama jo na najini poroki zapela moj bratranec in sestrična. Cela dvorana je jokala, midva pa najbolj, sva si kar servijeto delila in se brisala. Prečudovito je bilo. Poslušajte besedilo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 21:42:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 18.1.2009 21:43:21
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka S težkim srcem vas zapuščam, me tak boli glava da morem nujno it par jagod nabrat, ker sem ugotovila, da mi to še najbolj pomaga Potem pa greva z mojim gledat p.s. i love you. Še sezamov napitek sem si pripravla, da bo mlekec.. What a gorgeous plan, my dear! Go get it!
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2009 21:44:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?