christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: biba14 Mene pa je ful strah,da nem prepoznala popadkov, ko me skos kosti bolijo,pa križ,pa pika me ...al pa čepa-saj si niti ne znam predstavljat kako to zgleda ( ko tok imam tak al tak povečan )...ah ja,dans je en od teh dnevov, ko bom spet tuhtala... Biba nič bat, ko bo pravi čas, boš vedela. Jaz sem se z istim ubadala prvič, verjetno se vsaka. Biba, tudi jaz mislim, da boš vedela kdaj imaš popadke. Tudi jaz sem dvakrat mislila, da jih imam, šla sem v P. pa so ugotovili, da to niso popadki. Ko sem pa dobila prvi resni popadek, sem pa vedela, da je to 100% to. Oblekla sem se in šla na Ptuj, čeprav se bolnic bojim, sem vedela, da bo treba it, da mala hoče ven. Kar se pa tiče gibov...tudi jaz sem zadnja dva meseca malo slabše čutila malo, ni bilo tistih tapravih brcik, sploh, če sem kaj čez dan okoli skakala, je bila mala ful mirna, ko sem se pa ulegla, se je pa malo pretegnila, tak, da nič skrbet. Eni dojenčki so pač bolj mirni, saj ni potrebno, da so vsi trebušni raverji, pa da majo ful čage v bušiju.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|