|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
24.5.2009 18:39:17   
biba14
Rubin hvalauser posted image
Ma dans je en tak čuden dan...nonstop mam neki trdi trebuh, mali pa skorajda ne miga ( sedaj štejem in mi je tečno, ker sem v 10ih ura naštela le 6 gibov ).
Lepo se imejte, grem še mal ležat...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
24.5.2009 20:58:20   
nebo
Ahoj, sem že tu po dveh dneh potepanja...no vmes pa še malo čistim po stanovanju...user posted image
Jaz sem super o.k., vidim pa da nekaj tuhtate o porodu in ... ej jaz nimam še nič pripravljeno in grem rodit po 20.7. HALO....jaz grem še na morje knjige brat (moja dva se bota pa kopala)...torej ne bluzite, Elevitka takoj odpakiraj torbouser posted image user posted image user posted image
Glede poroda ion vsega, meni je odtekla voda in sem tudi razmišljala ali bom jaz to vedela, halo, to ja teče v curku, pa sem šla z brisačo med nogami, z liftom in avtom v P. pa sem imela svoje popadke in še umetne in verjemite....popatke ne morete zgrešit...ne gre tako hitrouser posted image

Torej Elevitka rodit grema po 20.7., Biba ti pa že lahko greš poasi!!!

Če pa ponoči ne morete spat - PA POJEJTE KAKŠEN SENDVIČ PA 100 G ČOKOLADE - ZAGOTAVLJAM, DA JE SUPER!!!!!!!

Ej Rubin in Tasa mislim, da se otroček tam po 30 tednu malo umiri al kako je že to, jaz sem pozabila....

Mene pa en mal skrbi to moje zatekanje!! Kaj se lahko izcimi iz tega, pritisk in urin imam pa v redu!!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
24.5.2009 21:32:53   
elevitka
Tole z temi gibi bo pri nas tud cela štorija... sem v 32 tednu in naš tamali ma take svoje obrede rečimo 3 x na dan ampak takrat orng v eno buta pol ure neprestano da je meni kr slabo... kolk pa so nam rekli v porodnišnici morajo to biti ločeni cikli premikov ne to kaj on v 2 min 3 x rukne z roko al nogo.

sploh pa zdaj ne čutim več tolk brc ampak raztegovanje  al kak naj rečem (zgleda ima že premalo placa da bi vzel zalet in me konkretno vajznil v lamp - se še samo preteguje in rit ven tišči -trebuh pa imam vseh možnih elipsastih in bulastih oblik)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
24.5.2009 21:56:52   
Rubin.

Srečke - nosečke 2009 user posted image

user posted image

user posted image      biba14, PDP 19.06.2009

user posted image

user posted image       elevitka, PDP 23.07.2009

user posted image

user posted image       cecax, PDP 07.08.2009
user posted image       kea,     PDP 18.08.2009
user posted image       nebo,   PDP 02.08.2009

user posted image

user posted image        klaja,    PDP 22.09.2009
user posted image        Rubin. , PDP 26.09.2009 user posted image user posted image

user posted image

user posted image        ellam, PDP 01.11.2009

user posted image

Mamice in dojenčki ali dojenčice:  

user posted image      Christiana21, Klara Gloria,   07.05.2009
user posted image      Ly117,            Luka,              19.04.2009
user posted image      Matcar,            Saš,                02.04.2009
user posted image      tasa_m,           Lija,                20.02.2009 
user posted image      Limona,           Lia,                 24.01.2009
user posted image      cati,                 Tia,                 22.01.2009

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
24.5.2009 22:01:32   
Rubin.
Nebo, kam se pa tebi mudi? Poglej kako lep datum imaš 2.8. To je moj najsrečnejši dan v življenju. user posted image

Vsekakor otročiček nima več toliko prostora za akrobacije po 30t. Jaz nisem štela glih 10 gibov, sem pa bila pozorna na to, da sem jo vsak dan čutila.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
24.5.2009 22:19:22   
nebo
Rubin saj pravim, čakam do 20.7. potem pa CR...user posted image  (sem ga imela že prvič)...38t...ma ja lepo gre skoziuser posted image user posted image  sma se tako dogovorila z mojim user posted image user posted image

Elevitka glej pri meni je tako, da ga zvečer in zjutraj fuuulll čutim, čez dan če sem v gibanju pa nič, oziroma tako kot praviš neko pretegovanje...pa ta štetja 10x..nikar se preveč ne poglabljat, ker drugače si lahko vsak dan na CTG-ju v P...glavno je, da ga čutiš...
Jaz recimo, če preveč jem ali pa če jem hrano ki me napihne (ala pasulj včeraj in potem še kumarice s kislo smetano)..ej sploh ga nisem čutila, ko pa sem  danes šla orng na WC (kot koza 3 krat) pa je že bolje...

Ej Biba kaj ti šteješ gibe?
Meni je moja G že dva tedna nazaj dala razpredelnico, samo halo, a nito malo prehitro? Danes sem točno 30 t.

Sedaj pa grem malo brat in spat, pa upam, da ponoči ne bom jedla...aja ravno sem dala prat prvi stroj za mojega user posted image user posted image  - posteljnino in veste kaj še - zimski kombinezon...nekaj malega ker imam polno stojalo za perilo, nekje pa moram začet user posted image   

Nočko...

Upam, da so naš Saš in Glorija v redu in že sladko spijouser posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
25.5.2009 6:05:05   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

IZVIRNO SPOROČILO: biba14

Mene pa je ful strah,da nem prepoznala popadkov, ko me skos kosti bolijo,pa križ,pa pika me user posted image ...al pa čepa-saj si niti ne znam predstavljat kako to zgleda ( ko tok imam tak al tak povečan )...ah ja,dans je en od teh dnevov, ko bom spet tuhtala...user posted image

Biba nič bat, ko bo pravi čas, boš vedela. Jaz sem se z istim ubadala prvič, verjetno se vsaka. user posted image

Biba, tudi jaz mislim, da boš vedela kdaj imaš popadke. Tudi jaz sem dvakrat mislila, da jih imam, šla sem v P. pa so ugotovili, da to niso popadki. Ko sem pa dobila prvi resni popadek, sem pa vedela, da je to 100% to. Oblekla sem se in šla na Ptuj, čeprav se bolnic bojim, sem vedela, da bo treba it, da mala hoče ven.

Kar se pa tiče gibov...tudi jaz sem zadnja dva meseca malo slabše čutila malo, ni bilo tistih tapravih brcik, sploh, če sem kaj čez dan okoli skakala, je bila mala ful mirna, ko sem se pa ulegla, se je pa malo pretegnila, tak, da nič skrbet. Eni dojenčki so pač bolj mirni, saj ni potrebno, da so vsi trebušni raverji, pa da majo ful čage v bušiju.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
25.5.2009 9:45:57   
ly117
Jutro oz. dan!

Biba ne moreš zgrešit popatkov. Jaz sem se tudi z tem ubadala. Če ne boš na začetku bila sigurna če so popatki boš vedla ko bojo bili na vsake tri minute. Pa še mala pomoč, na spodnjem perilu bo sigurno kakšen rdeči flekec.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
25.5.2009 11:01:29   
elevitka
Nebo ... o kakem seznamu ti to (ki ti ga je dala G - al razpredelnica)? kaj jaz spet kaj ne vem - jaz nisem nič dobila user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
25.5.2009 11:53:46   
christiana21
Ojla punce!

vidim, da danes niste ravno zgovorne. nove slikice od Glorie sem dala v album :)

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
25.5.2009 13:52:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Ojla punce!

vidim, da danes niste ravno zgovorne. nove slikice od Glorie sem dala v album :)
sem joh pogledala.. kak je lepa user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
25.5.2009 13:55:57   
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Nebo ... o kakem seznamu ti to (ki ti ga je dala G - al razpredelnica)? kaj jaz spet kaj ne vem - jaz nisem nič dobila user posted image

ja ja jaz govorim o tisti razpredelnici ko si pišeš gibe...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
25.5.2009 13:57:33   
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Ojla punce!

sem joh pogledala.. kak je lepa user posted image user posted image

joj taka mala lepa štručka user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
25.5.2009 14:05:40   
nebo
Elevitka kaj ti si že bila na socialni glede paketa in vsega, no si že nesla papirje tja??

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
25.5.2009 14:20:01   
tasa_m
kako ste punce??

Jaz imam dans eno tako veliko tečko dom, da kr joj user posted image   (pa to nisem jaz).

Zdaj mi je še kontaktni žar crkno user posted image user posted image ma ni star niti pol leta, popizdla bom.

Zunaj pa je tak vroče da joj. Sem se odločla, da grem jutri zjutraj že ob 7,30 ven, da naredim en pameten krog - sprehod, ker drugač če predolgo spiva sem zunaj kako urco, dve pa se že moram skrit.

Danes pa imava prvo cepljenje. Upam, da nebo kakšne reakcije user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
25.5.2009 17:24:11   
elevitka
Nebo... aham, no jaz nič nisem dobila  - moja G je kripl. Men se nič ne da ko je tak vročeda jedva skuham pa 100 x grem pod tuš pa samo ležim ko krapavca na postli pa vse štiri od sebe tišim.

Nebo papirje grem jaz rihtat konc tedna (takrat bo 60 dni pred PDP- ko lahko daš vlogo)

jutri bi pa mogla v laboratorij pa se mi taaaakkk nedaaaaa.

Zdaj pa grem iskat škatlo za igrače za pod postlo

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
25.5.2009 18:01:48   
nebo
ej mogoče ti bo tvoja G še dala tabelo-moja G pa samo nekaj omeniš, pa ti že piše...zadnjič sem ji omenila, da imamo v službi vodene koze in kaj mi je dala, napotnico za infektologa...in sedaj je vprašanje kaj je bolje, komplicirat ali neuser posted image user posted image

Sem mislila, da grema skupaj na socialno, samo jaz imam 60 dnevni rok 5 dni za teboj ne...a papire si si že sprintala in izpolnila ali kva????

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
25.5.2009 18:57:39   
ly117
Christiana tvoja Klara je pravi sonček. Edino bošček je z tistimi vsemi cevkami.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
25.5.2009 19:46:26   
nebo
Potrebujem recept - enostaven za pecivo...imam pa jagode....

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
25.5.2009 20:49:11   
biba14
Ojla...
Nebo, jaz bi raje jagode pojedla s sladkorjem in sladko smetanouser posted image . Sem pa bla dans v H&M-maš prav, oblekce na user posted image zgledajo ko trodelna omarauser posted image .
Jaz sem razpredelnico dobila na prvem ctg...no,dans mali ful brca-mu je zgleda pivo pasalo pri kosiluuser posted image .

Lepo se mejte

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
25.5.2009 21:08:46   
elevitka
Ja papirje imam že vse izpolnjene in poštemplane (za porodniško - sem si sama izpolnila in potrdila tak da tud vem kaka porodniška me čaka) hkrati pa bova z mojim uredila še očetovstvo če sva že tam - ker pač nisva poročena a ne  user posted image

jaz sem danes tud pekla - skutno pecivo z jogurtom.

Jagode bi jaz tudi raje s sladoledom ali smetano mmmmmmmmmmmmmmm (že vem kaj bom jutri jedla)

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
25.5.2009 21:11:29   
matcar
Živjo!
Midva sma danes bila premeščena v Mb,sma prispela v B komaj ob 5-ih popoldne. Mislim,kozlaš,kaki idioti so v toti Lj. Ob 8.30 je bil Maks gotov z vizito in preglegledi,ko sem vprašala zdravnico,če je možno,da naju premestijo v MB,ker še imam doma 7 tednov starega dojenčka. Čez 10 min mi pove,da je klicala in da ni problema,da lahko grema nazaj v MB,da pa bi mi kdo povedal,da rabim svoj prevoz,to pa ne.In to zvem ob 12-ih,ko bi že lahko bla skoraj doma. Tako,da so moji prišli po naju komaj ob 2-h popoldne,pa preden smo se porihtali pa odpravli v največji gužvi domov,je bla ura že pol 3.V B smo prišli šele ob 5-ih,znorela sem skoraj.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
25.5.2009 21:17:10   
elevitka
Aleluja matcar -  torej nazaj ne vozi reševalno vozilo al kak - tja pa so ga peljali ?

In kak je Maksi? pa ti?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
25.5.2009 21:30:57   
nebo
Ej Matcar glavno, da sta vidva v MB?? IN res kako je Maks??

Elevitka, jaz imam potrdilo od svoje G in stem grem tja, kaj rabim poštemljano?????? Aja misliš verjetno tiste obrazce, ki si mi jih zadnjič pripela tu gor ne??? Jojoj sem butasta jih moram poiskat in sprintat, bo verjetno tam manj dela...

Elevitka kakšno pecivo to?? Jaz imam jagode in grem jutri na obisk in ravno ne morem nest s seboj jagode s smetano HALO BABA!!!!

Biba si vidla ne - oblekice kot slon siuser posted image user posted image user posted image  ker so ful naokroglo al kaj??

Jaz se grem naslednji teden v sredo pogovarjat za CR - imam dogovorjeno in upam, da mi povejo datum, ne pa da naj pridem tja v 38 tuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
25.5.2009 21:31:35   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Aleluja matcar -  torej nazaj ne vozi reševalno vozilo al kak - tja pa so ga peljali ?

In kak je Maksi? pa ti?

Očitno ne,al pa jim ni blo naloga za rihtat,ker ga pač morajo dat,da te reševalec pelje lahko. Maks je spet stari Maks,hiperaktivec,vse povsod ga je polno,ne folgaš za njim letat.
Jaz pa sem druga pesem. Sem tako zanič,da sem ko strašilo,če me pogledaš. Podočnjake imam pri kolenih,spala nisem prav že praktično en teden,z živci na koncu.Umrla bom 15 let prej,kot bi lahko.user posted image Ne,samo res.Sem čisto adijo.Mi je tašča rekla,da sem mogla shujšat,ker imam prav upadli obraz.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.