matcar
|
Pozdravljene! Sploh ne vem,kje naj začnem,ker je tolko blo zdaj v teh dveh dnevih,da sem čisto aut. Ja,včeraj zjutraj sem šla normalno k Maksu v B. Potem pa so mu naredili UZ očke in je bila katastrofa. Odstopla mu je mrežnica,zato so takoj klicali v LJ in midva sma v roku ene ure že bila na poti tja,ker je bilo nujno,da ga še tam pogledajo.Tam sma bila sprejeta oba,prišel je Dr.Lumi in mu še enkrat naredil UZ očke. Potem so ga začeli pripravljat na ponovno operacijo,ki jo je imel že danes zjutraj.Še prej pa so ga pod narkozo do podrobnosti pregledali. Operacija je trajala dobre tri ure,pa pol ure nekje je še bil v šok sobi. Potem je prišel Dr. Lumi in mi povedal,da mu je celotna mrežnica odstopla od leče in je bila nujna operacija,ker bi v nasprotnem primeru ostal slep na očko. Tako pa mu je mrežnico nazaj narihtal s silikonom,očko mu je uspešno rešil,tako da bo videl.Kako oz. kolko % pa bomo vidli tekom zdravljenje.Sem pa ga prosla,če je možno,da naju premestijo v MB,ker imam doma še 6 tednov starega sineka. Tudi v MB so seznanjeni z zadevo,samo tako Dr.Lumi kot Dr.Gračner,ki ga je operiral v MB,sta mi odsvetovala oz. priporočala,da ostane v LJ vsaj do pondeljka.Tako,da je danes prišel mož z Sašem,je on zdaj pri Maksu ostal,jaz pa sem se vrnila domov in grema s Sašem jutri nazaj.HB imam v LJ sestrično,tako da bom jutri lahko čez noč pri njej prespala.V nedeljo pa se z možem zamenjama.Upat moram samo,da ne bi prišlo do kakšnega infekta,kar bi znalo zadevo poslabšat.Hvala vam za tolikšno podporo,ker je resnično pomagalo.Tuda jaz sem danes bila dosti bolj umirjena že zato,ker je bil mož z Sašem pri nama.