|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
21.5.2009 7:45:04   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

OTROCI SO VELIKI BORCI, dosti večji od nas!!!!!!!!

To pa še kako drži! Upajmo,da bo v mojem,sploh pa v Christianinem primeru tudi tako.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
21.5.2009 8:07:10   
biba14
Dobro jutro punce...
Matcar,Christiana21-bodita močni,dan se je začel s sončkom (torej lepo-pozitivno),naj se tako tudi nadaljuje-zlasti za vajina sončkauser posted image user posted image user posted image
Christiana21 : v Lj so otroški user posted image kirurgi med boljšimi v evropi...tako da tudi jaz mislim nate in malo Klaro Glorio, da bo operacija 100% uspela user posted image user posted image user posted image
Matcar : drži se, sinek je tudi v šoku, zato bodi močna...tvoja opora mu bo veliko pripomogla k okrevanju...zato se le posili malo pojest,da boš imela moči za vaju obauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Nebo: jaz sem malo po Neckermanu in Quelle gledala-tam majo tudi take športne oblekice. V Takko jaz še nisem šla,grem pa ju3 v NewYorkerja in Hervisa,da tam malo prečekiram-ponavadi so imeli kaj uporabnega...pa ti sporočim.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
21.5.2009 8:59:16   
christiana21
ne vedo zakaj se mala ni redila. Predvidevajo, da je bila neka okužba.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
21.5.2009 16:56:54   
elevitka
Dan babe ... mene bo tota hica ubila. Ponoči ne spim, lulam na vsake pol ure, neke čudne krče mam na obroke pa šraufanje pa spet otrdevanje (beri neredno) AMPAK SEM SE ODLOČILA DA ŠE NE GREM RODIT !!!!!!!  noge si bom skupaj zvezala !

Matcar in Christiana jaz še kr stiskam pesti za vajina sončka in nebom nehala dokler ne bosta oba doma in bo vse v najlepšem redu.

Matcar kavbojke ne dobim niti do polovice beder (M je zame premalo) tiste svetle za zdaj še dobim gor sam nevem če jih bom še dolgo user posted image  - tak da če jih maš komu dat ki ni tak obilen kot jaz ti jih bom prinesla nazaj - ker nima smisla da mi stojijo doma.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
21.5.2009 19:15:03   
nebo
O Elevitka dobro jutro. Tudi mene za hica ubija, in noge mi tako otekajo, da sem si mislila danes obuti mokasine in veš kaj, nisem jih sploh dobila gor.

Glede otrdevanja, a ješ magnesol? Ej povej mi kaj pa delaš ponoči, ko ne moreš spat???

Danes sem govorila z Cristiano in mi mje povedala da njeno pikico danes operirajo in da je Matcar morala z Maksom v LJ ... GROZA!!!

Ampak vse bo v redu...mora biti...!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
21.5.2009 20:26:38   
elevitka
Ojej kaj pa je te blo se je stanje poslabšalo al kaj da sta mogla v LJ? Upam da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image

Jaz molim boga da se bo za oba vse dobro končalo tako za Maksa kot za Klaro.

Kaj delam... nič hodim gor pa dol po bajti, zijam pri balkonu dol - vsaj luft je sveži, visim na internetu in mačko gnjavim.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
21.5.2009 20:59:02   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka
Matcar in Christiana jaz še kr stiskam pesti za vajina sončka in nebom nehala dokler ne bosta oba doma in bo vse v najlepšem redu.

Se kar podpišem in še mali Klari Gloriji pošiljam enega angelčka

user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
21.5.2009 22:45:43   
tasa_m
Večer...
uh, kr kurjo polt dobim ko berem te zgodbe..user posted image

Matcar, drži se in vedi da sem v mislih z vama. Vse bo OK ker mora bit!!! Držim pesti in ti pošiljam user posted image  kolikor jih potrebujeta!!!!

Christiana.. tudi vama z Klaro Glorio pošiljam user posted image  in držim pesti da bo vse ok in bosta se lahko čimprej cartali vsi trije z atijem!!!

Vedita da nad nami bedijo angelčki in ti vaju varujejo,da bo z vajinimi sončki vse ok!! Zato vama za ziher pošiljam še enga...user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
22.5.2009 7:56:07   
biba14
Jutrček user posted image
Tudi danes...veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Maksa in Klaro Glorio.

Jaz sem se sedaj ravno nabasala musljev in napila kave...sedaj pa me čaka Ctg...se kaj slišimo,ko bom nazaj.

Lep dan vam želim

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
22.5.2009 8:10:04   
tasa_m
JUTRO...
ja, tudi midve z Lijo pošiljava user posted image user posted image Maksu in Glorii.

Biba fajn porihtaj na CTGju. Midve pa imava UZ kolkov, upam da bo vse OK user posted image . Aja, da povem, da smo prespali celo noč. user posted image

Se tipkamo potem

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
22.5.2009 8:28:47   
koala
Ojoj kaj jaz berem.

Maks veeeelikanski trop pikapok zate, matcar tebi pa obiiiiiiiiiilo moči. Naj vaju angelčki čuvajo.

Klara Gloria zate pa mooooočno stiskam pestke, vrjamem da ssi borka, da boš zmagala in da boš kamlu pri mamici in atiju v varnem in toplem naročju.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
22.5.2009 13:30:29   
elevitka
Še kr nobenih novic od nobene ?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
22.5.2009 14:53:15   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Še kr nobenih novic od nobene ?

user posted image mislimo na vajina sončkauser posted image

Jaz pa sem imela danes prvi ctg-se še nič ne dogajauser posted image , malček počiva, smo ga mogli ful drezat ( počepi, tresenje, skakanjeuser posted image ) da seje zbudil. Bomo zgleda še čakali...in pa še to, danes se mi je naredila prva nova strijauser posted image .

Nebo : V H&M imajo baje take majčke do kolen različnih barv za 9,90eu, jaz grem ju3 pogledat. kratke hlače pa imajo v La Vie ( poglej na netu ).

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
22.5.2009 15:15:00   
tasa_m
Pozdravljene.

Pisala sem si z matcar okoli 11,30 ure in je rekla,da Maksa operira Dr. Lumi, kateri je najboljši v Slo. za te primere in edino on mu lahko reši oko in vid.
Zahvaljuje se vsem za podporo..

Rekla sem da tudi Glorii in Christiani pošiljamo angelčke in pikapoke , sem si upala kar v imenu vseh nas to rečt. Saj niste jezne ali pač?? user posted image user posted image

Noč grem zdaj Lijo jezit user posted image user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
22.5.2009 15:22:30   
ellam
Dan:)

Včeraj sem vsa samo prečkirala,da vidim kakšno je stanje. Potem pa nisem mela več časa kr je Lija prišla domov. In posledično hoče celi čas mojo pozornost.

Matcar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Resnično nimam besed in si sploh ne morem predstavljat kak prestajateuser posted image  Iz vsega srca vam želim,da bo z Maksom vse vredu in ne bo imel posledic!

Christiana tvoja palčica je borka in bo vse vredu!!!! Bodi čimveč ob njej in jo vzpodbujaj... BODI MOČNA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem pa res slabe volje postala,ko sem prebrala kaj se dogaja.. user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
22.5.2009 15:39:57   
nebo
Jaz pošiljam samo user posted image user posted image user posted image  ker nimam več besed...ma saj vem, da bo vse o.k., samo, ko ni Matcar in Cristiane gor, ej nimam energije...daj pridita že...

Biba bom šla jaz to preverit.

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
22.5.2009 16:00:00   
tasa_m
MATCAR sporoča da je operacija USPELA!!!!! Zdaj še bosta  2 dni v Lj. pol pa ju bodo premestili v Mb. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vprašala sem tudi za Christiano in je tudi pri Glorii OPERACIJA USPELA !!! user posted image user posted image user posted image

Angelčki in pikapoke so pomagale!!!!

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
22.5.2009 16:14:08   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

MATCAR sporoča da je operacija USPELA!!!!! Zdaj še bosta  2 dni v Lj. pol pa ju bodo premestili v Mb. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vprašala sem tudi za Christiano in je tudi pri Glorii OPERACIJA USPELA !!! user posted image user posted image user posted image

Joj, kolk sem pa teh novic vesela. Hvala tasa da si nam sporočila. Bom kar ploskece nalepla. Bravo mala borca, ponos in sreča svojih staršev.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
22.5.2009 16:44:24   
biba14

To pa sta dobri noviciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
22.5.2009 16:51:18   
ellam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To pa sta dve super novici!!!!!!!
Bravo Klara Gloria in bravo Maks
Resnično sem vesela za vas user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
22.5.2009 17:52:21   
elevitka
HVALA BOGU ... ME JE KAR SPRELETELO IN SPET IMAM KURJO POLT ... sem vedela da bo vse Ok

Se  pridružujem vsem lepim željam in obema želim čimprejšnje okrevanje in vrnitev domov!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
22.5.2009 20:05:54   
nebo
HVALA BOGU!!!!!! SUPERCA!!!!! JOJOJJOOJ, ko ste me naredile nervozno...vsake pol ure sem šla na RR pogledat, če je kaj novega...

BRAVO OBEMAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
22.5.2009 20:41:49   
ly117
Večer!

Ko sem včeraj brala kaj se dogaja z Maksom in Klaro so mi kar solze pritekle, zdaj ko pa sem prebrala da sta obe operaciji uspele pa solze sreče. Bravo Maks in Klara. Pa so tile naši otročički res pravi borci. Imam polepšan večer. BRAVO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
22.5.2009 23:30:24   
matcar
Pozdravljene!
Sploh ne vem,kje naj začnem,ker je tolko blo zdaj v teh dveh dnevih,da sem čisto aut. Ja,včeraj zjutraj sem šla normalno k Maksu v B. Potem pa so mu naredili UZ očke in je bila katastrofa. Odstopla mu je mrežnica,zato so takoj klicali v LJ in midva sma v roku ene ure že bila na poti tja,ker je bilo nujno,da ga še tam pogledajo.Tam sma bila sprejeta oba,prišel je Dr.Lumi in mu še enkrat naredil UZ očke. Potem so ga začeli pripravljat na ponovno operacijo,ki jo je imel že danes zjutraj.Še prej pa so ga pod narkozo do podrobnosti pregledali. Operacija je trajala dobre tri ure,pa pol ure nekje je še bil v šok sobi. Potem je prišel Dr. Lumi in mi povedal,da mu je celotna mrežnica odstopla od leče in je bila nujna operacija,ker bi v nasprotnem primeru ostal slep na očko. Tako pa mu je mrežnico nazaj narihtal s silikonom,očko mu je uspešno rešil,tako da bo videl.Kako oz. kolko % pa bomo vidli tekom zdravljenje.Sem pa ga prosla,če je možno,da naju premestijo v MB,ker imam doma še 6 tednov starega sineka. Tudi v MB so seznanjeni z zadevo,samo tako Dr.Lumi kot Dr.Gračner,ki ga je operiral v MB,sta mi odsvetovala oz. priporočala,da ostane v LJ vsaj do pondeljka.Tako,da je danes prišel mož z Sašem,je on zdaj pri Maksu ostal,jaz pa sem se vrnila domov in grema s Sašem jutri nazaj.HB imam v LJ sestrično,tako da bom jutri lahko čez noč pri njej prespala.V nedeljo pa se z možem zamenjama.Upat moram samo,da ne bi prišlo do kakšnega infekta,kar bi znalo zadevo poslabšat.Hvala vam za tolikšno podporo,ker je resnično pomagalo.Tuda jaz sem danes bila dosti bolj umirjena že zato,ker je bil mož z Sašem pri nama.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
23.5.2009 5:11:13   
matcar
Dobro jutro!
Elevitka,pa da so ti barem 1 hlače prav. Kako hočeš,lahko mi jih daš nazaj,če so ti napoti.Jih bom že v promet spravla.Grem kavo pit.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.