|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
23.5.2009 9:28:21   
biba14
Jutrček...
Matcar, ful ful sem vesela,da je operacija uspelauser posted image user posted image ...

Danes bo spet ful vroče...sem si že založila zamrzovalnik s sladoledomuser posted image .
Sem pa očitno tudi jaz začela zatekat, ker ne vem od kje meni 2kili v enem tednu,saj nisem taki požeruhecuser posted image ( sva 2,ampak ne tolikouser posted image ). Me je pa zjutraj pričakala ful otečena leva roka,prstov niti premaknit nisem mogla...sedaj gre že nazaj.
Nič,grem se lotit seminarske ( sem tako pridna žena,da jo grem možu napisatuser posted image ..celih 15str.moram spesnituser posted image , še dobro,da znam relativno dobro ang,da mam več literature na razpolago( v slo kaj najti je prej misija nemogočeuser posted image )....enkrat moram pa na tečaj nemščine..se mi zdi da je v Mb ful bolj uporabna kot anguser posted image ...vsaj če gre človekv avstrijo v shoppinguser posted image user posted image )).

Lepo se imejte
papa

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
23.5.2009 10:31:49   
elevitka
Matcar tudi mene veseli da bo vse OK, ti pa verjamem da te je stalo živcev še pa še. Hlače ti bom ob priliki prinesla, pa jih spravi dalje ker se mi zdi škoda da mi doma stojijo, nekomu paq bi  mogoče lahko bile prav.

Biba jaz mam ob 9 v dnevni sobi že 27 stopinj - in to se čez dan potem samo stopnjuje (je taka lega) štroma bomo skurli da me bo kap - ker bo klima v eno laufala, drugač ne morem dihat.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
23.5.2009 10:37:48   
ellam
Jutro babuškeuser posted image

Jaz sm danes bolj slabo spala.. Zgleda,da so se začele neprespane nočiuser posted image  
3× sem se zbudila od 6ih pa več nisem mogla zaspatuser posted image
Pa še včerajšnjo neurje nam je zlomilo čisto novo marelo na terasi pa še ena vejja se je odlomila tak,da grem zdaj to malo v red spravit!

matcar sem vesela,da je operacija uspela! user posted image user posted image user posted image
Kako pa je z Klaro Glorio?

Eh pičim, Lija me že vleče za rokav.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
23.5.2009 10:40:05   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Biba jaz mam ob 9 v dnevni sobi že 27 stopinj - in to se čez dan potem samo stopnjuje (je taka lega) štroma bomo skurli da me bo kap - ker bo klima v eno laufala, drugač ne morem dihat.

Saj mi2 imava tud zjutraj že od 6ih sonce v spalnico in eno steno dnevne, potem čez cel dan pa na drugo steno dnevne...hicauser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
23.5.2009 10:41:16   
elevitka
Jaz bom crknila v toti hici z lampom do konc julijauser posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
23.5.2009 12:06:02   
nebo
Matcar havla bogu, da si tu, ker je bila groza...mi smo pa tako vedeli, da bo z Maksom vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biba ti nekaj svetujem in ti JAZ...nehaj se tehtat, jaz se od zadnjega pregleda pri G sploh nisem tehtala doma (7.5.), drugče pa sem se na 2 dni. Enostavno sem vago pospravila in se ne mislim tehtat do 4.6.. naslednjega pregleda...glej nima smisla, če jem ali ne, se nažiram ali ne, se redim, o otekanju - si me videla...verjemi mi, prič sem šla gor min. 26 kg (3 tedne pred koncem sem se takrat nazadnje tehtala) in v roku leta dni sem bila nazaj na 56 kg....
Pa moja G mi je rekla, glejte hormoni delujejo, nimate kaj, ne obremenjujte se...ker tudi če nič ne jeste ne boste sedaj shujšaliuser posted image user posted image user posted image  se bova pa več šetali in bolj pazili pri hrani...

Elevitka se strinjam glede vrožine, medve bova junija in julija gagali, sicer pa dokler ne otekaš...user posted image user posted image

Jaz sem bila včeraj v H&M in sem si kupila eno nosečniško majico, eno navadno majico in ene navadne kratke hlače, so res fajn ker so v pasu na vrvico (št. 44) in jih sedaj komot nosim še preko trebuha. Sem pa si probala obleke, in ko to oblečeš sem kot trodelna omarauser posted image ker so pod prsmi rezane in potem pade na širko na vse straniuser posted image user posted image user posted image  in sedaj razmišljam, da bo si vseeno kupila eno, je moj rekel, da sem grozna, ker ko imam natikače in obleko, pa zatečene nogeuser posted image user posted image ...ma saj bo...

Ellam ti povem kaj jaz delam ponoči - JEM...tako, da dokler se samo prebujaš še gre...user posted image

Sedaj pa grem jest potem pa na vikend na sončeka počivat in knjigo brat!!

Ej kje pa je Cristiana????????

KDAJ SE VIDIJAMO NASLEDNJI TEDEN????

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
23.5.2009 12:16:01   
biba14
user posted image ma men se zdi,da so te nosečniške obleke kr neki...al so tok grde,da jo nebi gor dala, al pa človek v njej zgleda res tak kt si napisala-trodelna omarauser posted image . Meni je user posted image obljubil,da mi kupi eno lepo, če mu seminar napišemuser posted image user posted image , sam bo pomoje on rodil prej, ko jaz najdem kaj lepega (nimapotrpljenja z mano in shoppingom)
Jaz za doma zdaj nosim tiste ful kratke hlače mal pod ritjo...no,zdaj zgledam,ko da mam 2 riti( ves tisti špehec pod njouser posted image user posted image ),pa ena vn gledauser posted image ,ampak kaj naj, če pa mam poba v sebi ( vsak izgovor je dober ).
Sem pa v omari našla eno elastično črno kiklo mal čez kolena, ki sem jo v NewYorkerju lani kupila in je nisem nikoli oblekla ( moj je rekel da ko vravka v njej zgledam, k je tok nabrana ) in in sedaj mi fullll paše ( to spetmoj pravi )...se zgleda zlije s trebuhom, ki jetud mal nabran-baročenuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
23.5.2009 12:18:10   
biba14
JJJaaaaa js sem tud za kavicouser posted image , kar povejte kje in kdajuser posted image .

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
23.5.2009 19:08:15   
christiana21
Ojla čvekice!

Hvala vsem za podporo, objemčke, stiskanje pesti in pikapoke, res ste zlate. Kako ste?

Nisem se nič javljala, ker enostavno ni bilo časa, sem skozi v Lj. Danes se je naša navihanka zbudila, nima več respiratorja, diha sama. Sem se ji pa ful nasmejala. Roko si je nekako čudno prislonila na prsni koš, pa sem ji začela pet od Wernerja - Ne gane me... mala se je pa za uho prijela in si ga dol upognila - je hotela rečt : "daj stara utihni prosim, ne morem te poslušat" user posted image , potem se je navihano zasmejala, zazehala, zaprla učke in nato levo učko odprla me gledala na eno oko in se mi navihano smejala. Jokat je danes nisem slišala, se ji je pa nenormalno kolcalo, iz ogrevane posteljice (čeprav je bila zaprta) se je konstantno slišal tisti tihi visoki hikuser posted image . Mala se izgleda pobira. Bo pa še kar nekaj časa v ogrevani posteljici - vsaj do 2 kg.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
23.5.2009 23:08:19   
Rubin.
Lepo da je z vajinima srčkoma vse o.k. in seveda držim pesti, da tako tudi ostane.

Nočko.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
24.5.2009 8:59:02   
ly117
Dobro jutro!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
24.5.2009 9:24:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Ojla čvekice!

Hvala vsem za podporo, objemčke, stiskanje pesti in pikapoke, res ste zlate. Kako ste?

Nisem se nič javljala, ker enostavno ni bilo časa, sem skozi v Lj. Danes se je naša navihanka zbudila, nima več respiratorja, diha sama. Sem se ji pa ful nasmejala. Roko si je nekako čudno prislonila na prsni koš, pa sem ji začela pet od Wernerja - Ne gane me... mala se je pa za uho prijela in si ga dol upognila - je hotela rečt : "daj stara utihni prosim, ne morem te poslušat" user posted image , potem se je navihano zasmejala, zazehala, zaprla učke in nato levo učko odprla me gledala na eno oko in se mi navihano smejala. Jokat je danes nisem slišala, se ji je pa nenormalno kolcalo, iz ogrevane posteljice (čeprav je bila zaprta) se je konstantno slišal tisti tihi visoki hikuser posted image . Mala se izgleda pobira. Bo pa še kar nekaj časa v ogrevani posteljici - vsaj do 2 kg.
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Klarauser posted image user posted image user posted image

ko sem prebrala tvoj post sem se nasmejala (Werner dela svojeuser posted image ) in obenem so mi solze zalile oči.. full sem srečna, da je vse ok z Klaro.. Zdaj pa samo držomo pesti, da se čimprej poredi..user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
24.5.2009 9:27:35   
tasa_m
dobro jutro vsem,..danes pa je tako zaspano vreme.
Mi gremo zdaj na bolšaka mal pogledat, pol pa kosilo naret (prvič po letu bom kuhala v nedeljo..ponavadi sma bila stalno pri taščahuser posted image ) te pa šibamo v Jarenino na fuzbaluser posted image navijat za mojga brudera da uspejo prit v 1. ligo.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
24.5.2009 9:29:29   
biba14
Jutrčekuser posted image

Christiana21 in klara Gloria user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa ni sončka...se bo vsaj malo shladilouser posted image , ko mi vročina ne sede ravno najbolje ( saj komu pauser posted image ).
Lepo se imejte,grem si jaz kamilice skuhat, ko me želodec ful boli in tišči.
papa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
24.5.2009 10:24:47   
elevitka
Dober dan user posted image  sem se komaj sedaj zbudila - mi je tako pasala tale ohladitev da joj.

Christiana user posted image  za Klaro Glorijo.

Mene pa tako boli trebuh in črviči da bom hin, pa križ me tak boli da ne vem kak se naj dam (ne paše ne sede, ne leže, ne stat ne nič) ma tud če sem doma v B me vse boli user posted image

Včeraj sem še bajto vso spucala v nulo, pa okna in poteljnino zamenjala. - sem prevenrtivno na jogi nastavila tisto nepremočljivo zadev o.

Prva naša Julijka je že rodila (skor me je kap) kr torbo sem si že spakirala - moj se mi je smejal ker sem začela pakirat in jogi podlagat, men pa ni blo smešno.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
24.5.2009 10:34:23   
biba14

Včeraj sem še bajto vso spucala v nulo, pa okna in poteljnino zamenjala. - sem prevenrtivno na jogi nastavila tisto nepremočljivo zadev o.

Pol pa se čudiš,če te vse boliuser posted image .
Jaz torbo imam pripravljeno, jogija pa nem podlagala, ker se lahk skuham, če dam še plastiko spodaj...sem že zaj čisto mokra...
Mene pa je ful strah,da nem prepoznala popadkov, ko me skos kosti bolijo,pa križ,pa pika me user posted image ...al pa čepa-saj si niti ne znam predstavljat kako to zgleda ( ko tok imam tak al tak povečan )...ah ja,dans je en od teh dnevov, ko bom spet tuhtala...user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
24.5.2009 12:16:11   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

Mene pa je ful strah,da nem prepoznala popadkov, ko me skos kosti bolijo,pa križ,pa pika me user posted image ...al pa čepa-saj si niti ne znam predstavljat kako to zgleda ( ko tok imam tak al tak povečan )...ah ja,dans je en od teh dnevov, ko bom spet tuhtala...user posted image

Biba nič bat, ko bo pravi čas, boš vedela. Jaz sem se z istim ubadala prvič, verjetno se vsaka. user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
24.5.2009 12:27:09   
elevitka
Biba sam jaz ponoči ne morem spat imam nočne sprehode po stanovanju in prodajam zijala na oknu sred noči - zjutraj bi pa spala kot ubita.

Mene je tud strah da ne bom vedela kdaj je čas da dvignem rit in odpeketam v P (nebi rada bila prehitra in delala za vsako malenkost haloja, spet pa nebi rada da bo otrok napol ven nisel) user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
24.5.2009 13:14:15   
tasa_m
biba in elevitka.. verjemita da bosta vedeli kdaj je pravi čas. Jaz sem se enako z tem vprašanjem ubadala..pa sem potem takoj vedela da je to to..sploh ko mi je še drugi ruker voda odtekla. Ko sem bla na wc-ju v prvo pa še vedno nisem bila ziher ali sem lulala ali ne user posted image user posted image ampak pol je sredi dnevne sobe potrdilo da je to to. user posted image čeprav nisem imela namena še dober mesec it nikamor..
Dala sem si vložek (Vir80) in je bilo krvavo..tak da to je bil čep.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
24.5.2009 13:27:07   
elevitka
Vidiš dobro da si me spomnila ... vložke si morem kupit tote debele in vpojne (tud za pol ko se vrnem iz P)

pa folgaq ta vložek popivnat vso tekočino ki teče (ko ti voda odteka mislim) al kaj si naj zarolam med noge ?BRISAČO ?? stari me buje če mu v avtu poplavo naredim user posted image

najboljše da v 50 kg črnem žaklu čepim do P pol pa samo vodo ven vlije al pa si dam lavor pod rit pa sedim v lavoru do tja. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
24.5.2009 13:29:26   
tasa_m
elevitka.. zdj pa si me nasmejala. Jaz sem tud rekla, da me moj vbije če mu v avtu kaj naštimam. Amapk verjemi d pozabi na vodo a vse samo da bosta čimprej v P. ko bo tista sila.
Jaz sem si dala brisačo vmes ja, ko sem šla z liftom dol do avta. In ti bi mogla videt tote stare babnice kak so me gledale, ko jaz z brisačo med nogami,..vsa mokra grem iz lifta user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
24.5.2009 13:31:43   
elevitka
Hja kaj češ ne saj ne moreš špure puščat za sabo -  eno utra vlko kopalno brisačo pod rit pa gremo

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
24.5.2009 14:07:52   
biba14

Biba sam jaz ponoči ne morem spat imam nočne sprehode po stanovanju in prodajam zijala na oknu sred noči - zjutraj bi pa spala kot ubita.

Mene pa žabe uspavajouser posted image , ko okno odpreš zvečer mam pravi žabji sinfonični koncert, vsake tolko časa pa pridejo še črički na sporeduser posted image .

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
24.5.2009 14:10:37   
biba14

najboljše da v 50 kg črnem žaklu čepim do P pol pa samo vodo ven vlije al pa si dam lavor pod rit pa sedim v lavoru do tja. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Saj to pa sem opazila, da ti tle v Mb ne dajo napotnice za rešilca. Ko sestrična jo je pri nas dobila, ker v njihovi MŠ so ful poudarjali,da ko ti voda odteče moraš nujno v horizontalo, pa klicat rešilca,da te odnesejo vn...tu pa moraš kar sam po stopnicah,pa v avto,pa parkinguser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
24.5.2009 16:13:09   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

user posted image user posted image user posted image

Saj to pa sem opazila, da ti tle v Mb ne dajo napotnice za rešilca. Ko sestrična jo je pri nas dobila, ker v njihovi MŠ so ful poudarjali,da ko ti voda odteče moraš nujno v horizontalo, pa klicat rešilca,da te odnesejo vn...tu pa moraš kar sam po stopnicah,pa v avto,pa parkinguser posted image

Glej biba sej ni take sile. Jaz nisem imela popdakov, ampak mi je zujutraj ob 7h začela odtekati voda. Ne tako kot v filmu user posted image , ampak tako da veš, da to ni lulanje. Sem poklicala v P, mi babičar reče, ja najbolje, da pridetete čimmprej. Samo kaj ko sem bila jaz lačna, pa še stuširat sem se morala. No po oblinem zajtrku in obisku kopalnice, me je moj peljal v P. Torej tam sem bila ob 8h, cartali pa smo ob 10h. Torej nisem rodila v 5 minutah. So mi pa rekli, naj naslednjič res pridem takoj, če je že v prvo šlo tako hitro.
Tako, da za popadke ti ne morem rečt kako izgledajo, ker sem dobila umetne. Ampak, ko se stopnjujejo na 5 minut, vem da ja čas. Moj nasvet je da greš čimmkasneje v P, ker koliko berem, tam ure gredo full počasi. Meni sta 2 minili expresno. user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.