|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
25.5.2009 21:49:50   
nebo
Ej Matcar po moje ti je res šlo 15 let življenja...samo sedaj ko vidiš, da je vse o.k., se ti bo povrnila energija. Imaš možnost, da te pustijo jutri do 10 h pri miru in da se enostavno samo naspiš? ??

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
25.5.2009 21:51:54   
Rubin.
Ojej, matcar, verjamem da si čist uboga. Bo pa zdaj boljše, ko ti bo padlo vso breme z ramen. Kako pa je v Lj v KC? Spiš poleg otroka ali kako? Samo da je z  Maksom vse o.k. Samo to z prevozom pa je kr neki. Sem 100%, da ti pripada reševalno vozilo za prevoz iz ene bolnice v drugo. Kaj pa če ne bi imela lastnega prevoza, a naj bi vzela taxi, ali šla z vlakom? Mislim.

Aha nebo, torej najina srčka ne bosta na isti dan praznovala, tudi prav. user posted image

Elevitka, jaz sem tudi v prvi nosečnosti dobila tabelo gibov za izpolnjevanje, bv. Potem pa se cel dan s temi gibi obremenjuješ. Jaz sem kar napisala nekaj not pa je blo. Je pa res bolj si ti aktivna, manj je otrok. Ko pa se umiriš pa pride deca na vrsto user posted image . Glavno je da ga čutiš.

Nosečniških oblek pa jaz še nikjer nisem zasledila, da bi bile uporabne in estetske. Mogoče kje na netu. Ampak kaj to po naših trgovinah prodajajouser posted image , še dobro da ne rabim hodit v službo, za doma pa je itak vse dobro user posted image . Moram si nabavit ene poletne hlače ali pa 3/4, ker drugače bom zgorela v kavbojkah.

Christiana, kako fajn da jo že lahko cartaš, sej bo! Glorija je prava lepotička, vama bo še delala sive lase user posted image .

Za jutri še napovdujejo vroče, zato vam že danes pošiljam

user posted image

Pa mirno noč vam želim.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
25.5.2009 21:56:56   
tasa_m
večer...kaj si nor zunaj še vedno taka sopara da joj. Mi smo malo prej prišli iz sprehoda. Zdaj bomo imeli nočne sprehode..user posted image user posted image

matcar..sam da si v MB. pa da je Maks že stari Maks user posted image user posted image user posted image

nebo, biba... kaj pa če si kupita kakšne obleke pač večjo številko?? user posted image

tabelca za gibe
.. jaz sem jo tudi dobila pri G. v 32. tednu ampak pol sem bla vsa panična če nisem naštela 10 gibov. Tisti dan ko sem pa šla v P. pa jih nisem naštela niti 5 v 10 urah in sem itak imela namen v P. it mal pogledat..user posted image

Rubin. .. hvala za sladoled..zdaj pa si ga res grem privoščit. Še sreča da sem si zadnjič v Hoferju kornete nakupla user posted image user posted image Lepo pančaj.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 25.5.2009 21:58:02 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
25.5.2009 22:07:27   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Ej Matcar po moje ti je res šlo 15 let življenja...samo sedaj ko vidiš, da je vse o.k., se ti bo povrnila energija. Imaš možnost, da te pustijo jutri do 10 h pri miru in da se enostavno samo naspiš? ??

Upam,ja. Pa če jih 5 dobim nazaj,bo že nekaj. Ja,saj je Maks sam v sestrami v B,Saš še je pri tašči to noč.ker je fraj,samo do 10-ih ne bo šlo,ker morama z mažem že zjutraj na banko pol pa k Maksu šibam.
Rubin,ne vem,kako bi bilo če ne bi imela lastnega prevoza,najbrž bi morala peš v Mb.Pa problem je v tem,ker imem samo jaz vozniško,mož ga nima. Tako,da ne vem,kako bi bilo,če ne bi bilo mojih.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
25.5.2009 22:11:23   
matcar
Nič,grem postlo gret,ne morem več niti gledat in razmišlat prav.
Lahko noč!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
25.5.2009 22:15:37   
matcar
Sem pogledala Klaro Glorio.Kaki cuker je,pa tolko cevkic mora met.Bošček mali!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
26.5.2009 6:39:27   
tasa_m
dobro jutro..
ve user posted image verjetno še pančate. Pravilno!
Jaz pa sem že stanovanje spucala (prah pobrisalauser posted image ), dala posodo prat, sebe oblekla zdaj pa čakam gospodično da se zbudi, da šibnema ven.
Zdaj bomo začeli hodit pač v jutranjih urah ven, nič več ob 9h.

Kdaj ste rekle da pade naslednja kavica?? user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
26.5.2009 6:49:36   
christiana21
Dobro jutro.

Pridna tasa...že vse spucala, men se pa ne da. Se mi še zeeeehhhhaaaa, pa še nekaj časa se mi bo, čeprav sem budna od petih. Sploh ne vem več kje se me glava drži, sem že preutrujena, stvari pozabljam na štedilniku, stvari pozabim naredit,..kriza.

Tisto cevkica, ki jo ima Gloria v nosku, je za hranit. Zdaj sploh nima več toliko cevk, razen kanala, kamor teče infuzija in kalij, ki ga dobiva, pa umetna hrana iz vrečke, pa cevko za hranit ima. Iz dneva v dan manj infuzij prejema, hb. Malo bi že tak mela doma, da bi jo cartala. Sestre mi jo dajo na roke samo takrat, ko jim gre njen jok že na živce, ko pa mala aja, pa me iz sobe naženejouser posted image , kao zdaj pa mala spi, saj vas ne potrebuje zraven sebe.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
26.5.2009 7:27:51   
matcar
Jutro!
Ja,to pa je odnos sester v LJ.Za kozlat!Jaz pa šibam na banko,pol pa k Maksu.Se ti pkamo tekom dneva.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
26.5.2009 8:29:15   
ly117
Jutro!

Matcar, dobrodošla nazaj v MB. Samo da sta z Maksom vredu.

Predlog za kavico: četrtek.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
26.5.2009 8:50:01   
biba14
Jutrčekuser posted image
Najprej recept za jagodno tortico

JAGODNA TORTA ENOSTAVNA
Sestavine :
3+3 jajca
50+50 g masla
75+75 g moke
100+100 g sladkorja
50+50 g jedilne čokolade
1+1 vanilijev sladkor
1 pecilni prašek
2,5 dl sladke smetane
200 g jedilne čokolade
500 g skute
1 dl kisle smetane
2 košarici jagod
kozarec ruma
Priprava :

Najprej spečemo prvo osnovo. Iz treh beljakov naredimo trd sneg in mu pri koncu dodamo vanilijev sladkor. 50 g čokolade raztopimo v 50 g masla. 100 g sladkorja in 3 rumenjake zmešamo in dodamo stopljeno čokolado ter sneg. Na koncu dodamo še 75 g moke in pecilni prašek. Vlijemo v pomaščen in pomokan tortni model in pečemo 30 minut na 180 stopinj.Postopek za drugo osnovo je isti, le da ne dodamo pecilnega praška. Sladkosmetano segrejemo in v njej raztopimo 200 g čokolade. Polovico jagod razrežemo po dolžini na kolobarje, drugo polovico pa na male koščke. Skuto in kislo smetano zmešamo in dodamo na koščke narezane jagode ter sladkamo po okusu. Prvo osnovo prerežemo. Spodnji del navlažimo z rumom, ki ga zmešamo z vodo. Namažemo z dvema žlicama v smetani stopljene čokolade in naložimo na kolobarje narezane jagode in po vrhu polijemo z malo čokolade. Pokrijemo z drugo polovico in jo ponovno navlažimo. Nato jo namažemo s skutno mešanico. Drugo osnovo prerežemo (ni nujno, da na polovico - zgornjo tretjino odrežemo stran). Spodnji del položimo na skuto in ga navlažimo. Zgornji polovici pa dodamo dve žlici čokolade in na koščke razrezane jagode, ter vse skupaj zmeljemo. To namažemo na zgornjo osnovo in prelijemo s preostalo čokolado.

Jaz imam v četrtek čas ( saj kaj pa naj delam, ko za rodit še zgleda nisemuser posted image )...no pa danes, pa ju3.....user posted image
Lepo to Matcar,da sta z Maksom v MB....lažje bo za vseuser posted image .

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
26.5.2009 8:56:01   
biba14
...

< Sporočilo je popravil biba14 -- 26.5.2009 8:59:55 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
26.5.2009 8:58:50   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

nebo, biba... kaj pa če si kupita kakšne obleke pač večjo številko?? user posted image

[b]jaz sem včeraj vse sprobala...o noseč.do nenosečniških, pa saj še kar gre, če maš več ko 170cm, jaz pasem čist premala zanje in mi potem pridejo čez kolena...ma res, ko neki žakelj user posted image . Ma saj imam samoooooooo še dobre 3 tedne, bom že zdržala. Sem pa kupila 2 majčke, ful lepe še zapotem, ko je treba bušija še nekaj časa skrivat, vsaj dokler skup ne padeuser posted image .
Ja in še nekaj...našla sem še 2 novi strijiuser posted image

< Sporočilo je popravil biba14 -- 26.5.2009 8:59:27 >

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
26.5.2009 9:00:33   
biba14
Ma jaz ne vem kaj je s tem mojim rač. ...kar krepko nekaj pišeuser posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
26.5.2009 10:04:22   
christiana21
biba,  ne vem kaj bi lahko bilo s tvojim računalnikom. Mogoče si po nesreči zgoraj vključila krepko pisavo.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
26.5.2009 14:25:34   
matcar
Hellow!
jaz sem prilaufala domov za dve uri,pol pa šibam nazaj v B k Maksu.sem dobila včeraj recepte v LJ za kapljice in enih ne delajo več oz. nimajo substance.Drugih pa ne sme imet.To pop.... lahko.Zdaj bojo vidli v lekarni,če ga sploh lahko nabavijo,da jih naredijo.
Maks je dobro,nori po bolnici. Bom vidla pri viziti,kako dolgo še bo moral bit noter.Jutranjo sem namreč zamudla,ko sem po bankah letala.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
26.5.2009 14:29:32   
biba14
Matcar : saj s temi zdravili je ful smešno. Ko jaz sem lani pri očesnem v Mb dobila neke kapljice, ki jih potem nisem našla nikjer drugje, kot v eni lekarni v Mb... takrat še nisem živela v Mb in sem računala,da v Lj jih pa že majo, no, pa še slišali niso zanje, pa pri nas doma tud ne, tle pa so zlata rutina. Pa super, da je Maks živahen...torej se dobro počutiuser posted image

< Sporočilo je popravil biba14 -- 26.5.2009 14:30:08 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
26.5.2009 14:44:59   
matcar
Ja,pa boli ga ne. Ma ja,s temi zdravili so same težave.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
26.5.2009 18:22:39   
tasa_m
končno smo dobili dež, smo kaj ko niti dež ne pomaga da bi odgnal to soparo user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
26.5.2009 18:56:43   
matcar
Ja,to pa res. Jutri pa je 20 stopinj napovedanih pa dež.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
26.5.2009 21:48:33   
elevitka
Pa magari 20 stopinj in dež.... sam da ni toče (bemu mast sem letala)

Jutri ko mam jaz n ajveč za rihtat po mestu bo itak lilo kot iz škafa - sploh ni debate. Mater ko nilski konj sem neokretna v totem dežu sem komaj letela pa še zasopiham se v trenutku.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
26.5.2009 22:32:48   
matcar
To pa so čari nosečnosti!user posted image
Lahko noč!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
27.5.2009 6:41:03   
matcar
Dobro jutro!
Mater,kako je vreme zunaj.No,se je vsaj shladilo malo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
27.5.2009 6:42:55   
matcar
Evo našega Maksa,po operaciji v LJ!
user posted image

Ko pa je Leo videl,pa je zledalo tako:
user posted image
Zdaj nima več očke zalepljene.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
27.5.2009 7:53:03   
tasa_m
jutro!
joj sem jezna na dež. Kdo si ga je želel, pa mi zdaj naj pride da bo mi dežnik nosil, ko bom šla na sprehod. Ker drugače se nama bo z Lijo tak sfuzlalo..user posted image
Sem danes mislila it v mesto zdj pa nebo nič user posted image
Tamala bo tečna..grrrr bom se z vozičkom vozla z liftom, da bo zaspala user posted image user posted image user posted image

matcar.. samo da je vse ok. Objemčki za Maksa

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.