|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
18.5.2009 14:05:11   
tasa_m
elevitka.. kdaj nam javiš če boš v B.?? Jaz močno držim pesti..pošiljam pa ti user posted image da rata in da se v sredo dobimo na kavici!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
18.5.2009 14:09:25   
matcar
Ja,pa ni panike,kolko si jih ponucala. Če ji ne odgovarjajo,je boljše kaj druga na rito dat!Pol pa jih v sredo zraven mej.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
18.5.2009 14:11:52   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

A hodi katera kam k pedikerju??

Ne,meni to mama porihta. Ni penez za take hece!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
18.5.2009 14:20:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ja,pa ni panike,kolko si jih ponucala. Če ji ne odgovarjajo,je boljše kaj druga na rito dat!Pol pa jih v sredo zraven mej.
ja bom jih imela. Jih imam že v vrečki in pripravljene. Malo me še v torek spomni ker lahko hitro pozabim..user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
18.5.2009 14:32:49   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ja bom jih imela. Jih imam že v vrečki in pripravljene. Malo me še v torek spomni ker lahko hitro pozabim..user posted image user posted image

Bom,ni panike!Če nem ki sama prešvicala!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
18.5.2009 14:45:22   
elevitka
TASA... torej majo v P lanolina tolko, da če mam nako miceno flaško polek ga lahko malo prebašem  ???

Jaz sem kupla bepanten  - v svetlo modri tubi (me je tumasto gledala v lekarni . kerega bi rabla - ker je baje več vrst??- kaj pa jaz vem to), za zdaj še ne rabim , sam ko bom da bom mela pri roki sem mislila se pač malo pozanimat okoli tega.

za B bom vedela jutri popoldan ko imam pregled pri G, potem pa bom mogla še v sredo dopoldan k svoji osebni zdravnici da mi odpre B.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
18.5.2009 14:52:13   
matcar
Kdaj pa boš šla dopoldan k svoji Z? Uro moraš ti javit,da ne boš pozabla.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
18.5.2009 14:55:26   
elevitka
Jah prej kot bom fertik bom težko vedla user posted image  začne delat zjutraj ob 7 (šla bom takoj) ... kdaj pa bom na vrsto prišla pa nevem

lahko pa rečemo neko okvirno uro  (kaj pa vem 10,30) .... pa se ve dobite, jaz pa če ne bom takrat fertik pridem zadaj- takoj ko bo možno

< Sporočilo je popravil elevitka -- 18.5.2009 14:56:27 >

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
18.5.2009 14:57:52   
elevitka
ker pri nas se moraš pri osebni zdravnici v naprej naročit (naročeni imajo prednost) ker pa jaz nevem kaj se bom zmenla s svojo G se ne morem na pamet naročat ... vprašanje kdaj bom prišla na vrsto

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
18.5.2009 15:46:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

TASA... torej majo v P lanolina tolko, da če mam nako miceno flaško polek ga lahko malo prebašem  ???

v P. itak dobiš lanolin in pol pač vsako jutro zagnjaviš za novo škatlico.. moja cimra ni imela težav z bradavicami in mi je tudi ona vzela Lanolin,ko so jo študentke,ki so ga delile vpr. če ga rabi. Tak da jaz sem si domov odnesla 3 škatlice njihovega user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
18.5.2009 18:44:47   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

lanolin se tud dobi v lekarnah ne? pa ni ga treba izpirat pred dojenjem, bepanten pa če sem prav seznanjena ?

Ja se dobi v lekarni, celo dve vrsti, če se ne motim. Meni je ful pomagalo, si sploh ne znam predstavljat, da ga ne bi imela. Ker je mala full vlekla, jaz je pa nisem znala prav pristavit in je vlekla samo bradavico. Se spomnim, ob dojenju so mi na začetku solze kar same tekle od bolečin, kljub temu sem vztrajala in sva se ujeli, potem pa je steklo samo od sebe, kot da bi to delala že xx let user posted image .

Kaj se tiče pranja imam jaz sedaj ful dobro rešitev: indijski pralni oreščki. Jaz tudi sedaj perem z njim skoraj vse, le tiste full umazane cunje perem z Arielom. Plus je tudi ta, da ni potrebno dodajat mehčalca, le eko dišalo dodam (ker drugače je perilo brez vonja) in to je to. Sicer pa če imaš možnost sušenja perila zunaj, lahko pereš tudi brez mehčalca, potem pa še zlikaš, pa je.

Kužek. Kaj pa vem. Če že sedaj veš, da bo vso breme na tebi, je najbolje premislit, če si ga pripravljena nosit. Od 4-letnega otroka, ne moreš pričakovati nobene odgovornosti, kaj se živali tiče. Jaz osebno si zraven dojenčka ne bi umislila še mladička, s katerim je na začetku kar veliko dela, če hočeš, da je kolikor tolikor vzgojen in socializiran. Pa še potem ga moraš imeti skozi na očeh ko je dojenček.

Nebo, vidim da ploskaš ob likanju. A ti to rada delaš? Potem si pri meni več kot dobrodošla user posted image .

Elevitka, ja bepanthna je več vrst, če se ne motim 3. Vse jih boš spoznala, ko boš imela svojega princa pri sebi. Eden je krema, kao za obraz in kožo, eden je za vneto rito- mazilo (mislim, da je isti za bradavice), tretji pa krema za poškodbe. Eh, te v lekarni mislijo, da smo vsi tako pametni kot one user posted image .

http://www.lekarnar.com/iskalnik?q=bepanthen

Danes pa je bilo vroče, če ne bi Mala miss ponoči kašljala kot za stavo, bi ji naštimala bazen, tako pa zgleda, da se prehladila, še dobro da nima vročine.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
18.5.2009 18:50:16   
Rubin.
      Srečke - nosečke 2009 user posted image

user posted image

user posted image      biba14, PDP 19.06.2009

user posted image

user posted image       elevitka, PDP 23.07.2009

user posted image

user posted image       cecax, PDP 07.08.2009
user posted image       kea,     PDP 18.08.2009
user posted image       nebo,   PDP 02.08.2009

user posted image

user posted image        klaja,    PDP 22.09.2009
user posted image        Rubin. , PDP 26.09.2009 user posted image user posted image

user posted image

user posted image        ellam, PDP 01.11.2009

user posted image

Mamice in dojenčki ali dojenčice:  

user posted image      Christiana21, Klara Gloria,   07.05.2009
user posted image      Ly117,            Luka,              19.04.2009
user posted image      Matcar,            Saš,                02.04.2009
user posted image      tasa_m,           Lija,                20.02.2009 
user posted image      Limona,           Lia,                 24.01.2009
user posted image      cati,                 Tia,                 22.01.2009

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 18.5.2009 18:58:41 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
18.5.2009 19:35:23   
ly117
Matcar namesto Novalaca sem spet prešla na Bebo in z kapljicami proti krčem nama nekako uspeva. Ker mu je huje ko ne more kakat kot krči. Poje pa med 80 do 100 ml. Odvisno kak dolgo je spal. 

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
18.5.2009 20:29:48   
matcar
Ja,upam,da se bodo ostale strinjale glede ure. Meni ni problem ob 10.30 prit. Sem pa itak sama s Saš-em,tak,da lahko bilo kje,ni mus da so igrala,ker se Saš še ne igrauser posted image .
Ly,moj pa poje med 120-150ml. Ker je meni tudi težko kakal,so ble muke isosove,sem mu začela delat mleko na komarčkovem čaju. Pa tudi ni problemov. Šraufa pa ga itak nena po aptamilu.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
18.5.2009 20:34:35   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Kužek. Kaj pa vem. Če že sedaj veš, da bo vso breme na tebi, je najbolje premislit, če si ga pripravljena nosit. Od 4-letnega otroka, ne moreš pričakovati nobene odgovornosti, kaj se živali tiče. Jaz osebno si zraven dojenčka ne bi umislila še mladička, s katerim je na začetku kar veliko dela, če hočeš, da je kolikor tolikor vzgojen in socializiran. Pa še potem ga moraš imeti skozi na očeh ko je dojenček.

Moje mišlenje glede kužka je tako,da je bolje,če počakaš,pa si ga nabaviš,ko bo dojenček star vsaj eno leto in da bosta skupaj odraščala.Pa Mala miss bo tudi že bolj velika in malo bolj odgovorna.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
18.5.2009 20:45:06   
nebo
Evo nasa radničke klase...sem dve uri bila na vseh štirih in drgnila pot, moj je namreč končal z barvanjem, in barva se je fuuuuullllllll prijela poda - tako, da me sedaj bolijo kolena, roke, vse...

Ej kdaj se sedaj dobimo, jutri ali v sredo??? Jaz sem en mal vun, glede ure 10.30 je meni o.k., predlagam pa Avenijo, je najbližje, če ne potrebujemo igraluser posted image ...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
18.5.2009 20:57:42   
ly117
Ja saj res kdaj se zdaj dobimo? Če bo sreda ni problema za jutri pa po vsej verjetnosti ne bo šlo.  

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
18.5.2009 20:59:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: nebo
Ej kdaj se sedaj dobimo, jutri ali v sredo??? Jaz sem en mal vun, glede ure 10.30 je meni o.k., predlagam pa Avenijo, je najbližje, če ne potrebujemo igraluser posted image ...
mislim da v sredo, če se ne motim user posted image user posted image Jaz bom prišla vas na hitro pozdravit, pol pa z Lijo šibava v Bio terme v Malo nedeljo user posted image ..se grema malo namakat user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
18.5.2009 21:08:36   
ly117
Pozabla sem povedat da sma imela z Lukom danes posvetovalnico in je vagal 4440 kg in meril 52 cm.
Nič šibam v horinzontalo da se malo naspim pred alarmom.

< Sporočilo je popravil ly117 -- 18.5.2009 21:09:26 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
18.5.2009 21:13:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Pozabla sem povedat da sma imela z Lukom danes posvetovalnico in je vagal 4440 kg in meril 52 cm.
Nič šibam v horinzontalo da se malo naspim pred alarmom.

ja super za Luka, mora pa bit že pravi korenjak. NAša ima pa 4500g sem jo včeraj tehtala pred večerjo user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
18.5.2009 21:18:38   
ly117
Ja ga je kr nekaj vkup user posted image .
Nič zdaj pa res šibam.
Nočko in eno bolho za pomoč.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
18.5.2009 21:48:16   
Rubin.

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Moje mišlenje glede kužka je tako,da je bolje,če počakaš,pa si ga nabaviš,ko bo dojenček star vsaj eno leto in da bosta skupaj odraščala.Pa Mala miss bo tudi že bolj velika in malo bolj odgovorna.

Matcar, nimamo mi neke želje po kužku user posted image , to je bil moj odgovor ellam.

Sicer pa za vas moje drage dame, čisto sveže nabrane:

user posted image

Nočko.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
18.5.2009 22:10:00   
tasa_m
Rubin. hvala lepa. Kr sline so se mi pocedile. Grem raje kr spat,da ne grem, spet v hladilnik kaj za pod zob iskat..user posted image user posted image

Jaz pa imam zadnje čase napad na Milch Reis, sem si jih danes nakupla v Hofeu tak da mam mir za ta teden (upam).

Nič grem tud jaz, Lija je končno zaspala, tak da bo mir zdaj še nekaj časa.

Nočko vsem, se tipkamo jutri user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
18.5.2009 22:17:05   
matcar
Rubin,saj sem imela v mislih Ellam,pa sem narobe odgovorila.

Ja,zmenle smo se v sredo,edino uro je morala določit Elevitka. Torej sreda,ob 10.30 v Aveniji na Kardeljevi,za tiste,ki jim ni znano.

Ly,pol pa je Luka malo gor dobil,pa zrastel tudi ni veliko.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
18.5.2009 22:17:40   
matcar
Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.