Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 11:04:46
|
|
|
|
buksi
|
Janja* zdaj si me pa presenetila. A mi lahko napišeš na zasebno sporočilo, katera sodelavka. ker jaz o tem nič ne vem. Ni noben nič še povedal.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 11:08:40
|
|
|
|
Anonimen
|
nena: saj sem tud jaz premišljevala o tem, pa mi je tast povedal da je name ljubosumna zato ker sem ji brata omožila in ni več samo njen brat mi je nelogično, pol bi bila laho jaz ljubosumna na obe svakinji ker sta omožile moja dva brata, pa sem samo srečna, ker imam nekoga ki lahko klepečem, spoh pa da grem lahko na obisk uglavnem, mislim da je ne bom nikoli razumela tukaj pri nas še kar po malem naletava, je kar prava zima ratala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 15:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Končno minuta časa. Saj nisem več na šihtu . Je bilo kar mučno. Sploh pa v pisarni, ker imamo tako slab zrak v njej. Me prav glava boli. Vem pa, ko pridem domov, bo že ok. Ko že govorimo o svakinjah, naj povem še jst eno tako. Jst se s svakinjo nikol nisem rzumela (od brata žena). Vedno je bilo vse narobe. Kar smo naredili. Moja mami ni znala za svojega vnuka prav nič naredit. Vse je bilo narobe. Ko sta se poročila, nisem smela it za pričo svojemu bratu, ker sem bila preotročja (23 let). Tako da sem jst zelo premišljevala, koga naj vzamem za pričo, ker mojega brata že ne. Sam pol sva se z možem odločila, da bova pač vzela brata in sestro. In tako je bil moj brat meni poročna priča. In ko sem njemu in svakinji sporočila, da se bova poročila, se je vse spremenilo. S svakinjo sva se začele pogovarjat, z mojo mami sta se one dve začele tud pogovarjat. Sedaj, ko imata še hčerkico, pridejo vsak dan k mojim. Prej pa niti enkrat. In sploh mi ni jasno, zakaj takšna sprememba. Sicer pa sem vesela, da se je pri meni vse uredilo. Upam, da se bo pri tebi tudi kdaj, Cveka. Se opravičujem, za tolikšno nakladanje. Copka... kam si se pa ti skrila???? Upam, da te ni zasnežilo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 15:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
gantar pa nisi svakonjo nikoli vprašala, zakaj se je toliko spremenila, a vidve se razumeta sedaj? ker jaz bi se tud ful rada razumela s to s vakinjo, pa mi ona sploh nedovoli je vedno ful čudna do mene, kot da bi jo hotela fentat al kaj, saj ne vem več kaj naredit l.p.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 16:25:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš cveka, nikol jo nisem vprašala, zakaj se je spremenila. In še sedaj, ko sem noseča jo ful skrbi zame, da ne govorim, kolk je jokala, ko sem imela ss. Sploh ne vem kako to. In glih zaradi tega jo nočem nič vprašat, da se česa ne bo spomnila. Ne vem česa, amak nečesa .
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 16:26:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, kolk imamo snega tle v Logatcu. Kar verjet nisem mogla. In še kar pada. V Idriji pa popolnoma nič ne pada.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 16:39:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1mislim,da te nisem nič zamenjala,sploh pa ,če praviš,da sva malo v sorodu. ,no pol se pa lahko kdaj zmenva da prideš na kavo pa pol z
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 16:44:59
|
|
|
|
Anonimen
|
o jaz tud upam da se bo spremenila, ker se je še vsak se bo pa tud ona ja gantar kje pa živiš, veš da idrci nič ne marajo tud snega, pa ga raje v hribe pošljejo ne sej se hecam, pa majo v idriji sploh kaj snega
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 17:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh, v Idriji imajo tud sneg Sem zjutraj za na šiht ful gazila. Je bila prav kriza. Še sreča, da sva šla mal prej od doma. Ker cestna služba in pa vzdrževanje od firme sta na psu. Moraš prav po glavni cesti hodit, al pa po celem snegu. Ker ni tako kot v Logatcu, ko že ob 6h zjutraj splužijo pločnike. Je pa res, da Idrjici ne marajo snega. Takoj ratajo panični Idrijčanke ne mi zamerit.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 19:20:39
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 seveda se lahko kaj zmeniva.Ravnokar sem prišla domov in to komaj.Ta sneg nam ga pa sračka.Tukaj pri nas tako redko plužijo,da se moraš kar malo znajdit.Zvečer jih sploh ne zanima ali prideš domov ali pa ostaneš sredi klanca.Groza.Naj že posije sonce in neha sneg.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 19:46:16
|
|
|
|
Dudica1
|
tud jaz tko mislim,čeprav pr nas kar plužijo tko da ni večjih problemov...na srečo pridem zjutri v vrtec...nikol pa ne veš,da ne bo glih jutr kaj . Pa naj bi ga blo čez noč še ful
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.2.2009 5:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Pošiljam vam malo ker kot vidite je spet ful snega. Sploh ne moreš verjet, da je to res. Nekaj let nazaj pa ga ni bilo skoraj nič. Upam, da vas tale sneg vseeno ne bo spravil v slabo voljo, saj pod srčkom nosimo naše sončke . Cveka ... veliko sreče danes! čaw-bau
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.2.2009 8:12:11
|
|
|
|
janja*
|
gantar ti si pa zelo zgodnja,A veš,da bi tale sonček kar pasal.Pri nas je padlo ful snega in še kar pada.No paj sneg je tudi lep,če bi plužli tko kot je treba.Malo prej sem klicala na občino in jim povedala svoje,če bo kaj pomagalo.Gre se mi najbolj za otroke,ki hodijo v šolo pa morajo zunaj čakat ,če bo sploh kdo prišel po njih.Nima smisla razlagat,ker itak si nemočen proti tistim,ki so zadolženi za te stvari. Važno ,da nam še ni treba rodit,ker še do porodnišnice ne morem.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.2.2009 8:35:08
|
|
|
|
HM84
|
Hehe, Cveka30, tuki imamo skoraj pol metra snega Sneg je zakon tuki, se da fajn izživljat pol po cesti Sem pa res komaj na šiht prplužla - peš! :)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.2.2009 8:47:49
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro. Ja tudi pri nas ni nič spluženo, ko je mož šel že ob petih v službo pa do zdaj je že tok zapadlo, pa nikjer nobenega. Tako, da bo potem še pestro, ko bodo vsi prišli domov. Bodo vsi imeli lopate v rokah, da bodo lahko do garaže prišli. MOj avto je pa žže čist zameden, da se ga pa sploh ne vidi. k sreči sem morala včeraj iti k zdravniku in ne danes. Pa resnično upam, da me kaj ne prehiti, ker danes pa res ne morem v Porodnišnico. Izgovor sneg. :) Sicer pa me je včeraj kar malo špikalo po trebuhu, da sem se kar ustrašla. Zdaj pa ne vem ali je to bila prebava, ali sprememba okolja ( sem bila prva dan frej službe) ali kaj drugega. No, lepo se imejte v tem zasneženem jutru.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.2.2009 8:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Janja…tako zgodaj sem ustala, pa še zamudila službo. Z možem sploh nisva prišla iz pred hiše. Preveč je bil težak sneg. Imaš prav, še sreča, da nimamo roka v tem času, ker drugače bi bila kriza. Ko pa že govorimo o pluženju, naj pa še jst povem, kaj so včeraj naredili. Vesela sem, da plužijo pločnike. Sam če si pa doma ob glavni cesti in imaš še pločnik tam blizu, je pa kriza. Vse kar so splužili smo dobili pred vhodna vrata, saj ne morejo pustiti splužen sneg pri sosedovih, ki jih zgleda poznajo. Pol če pa bomo kaj rekli in bi se pritožili, bomo pa še bolj nastradali. Če ne letos, pa drugo leto. Tako da sploh ne veš kaj bi.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.2.2009 8:58:12
|
|
|
|
Dudica1
|
ja obupni so tej cestarji jaz sm komaj pršla v vrtec pol pa upam da ga bo šel moj iskat v vrtec,da se ne bo treba men še enkrat jeb... po teh cestah JANJA še res dobr da še ni naš čas ker nevem kako bi prišli do porodnišnice
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.2.2009 9:00:37
|
|
|
|
Anonimen
|
HM84... tale Idrija je pa tud too much Bi se z možem kmal zabila v steno snega, k je na cesti pr' Mlinotestu. Kwa delajo nimam pojma.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.2.2009 9:01:19
|
|
|
|
buksi
|
Dudica1: Mislim, da sei omenila da si iz petkovca in da me poznaš. A mi lahko na zs napišeš kdo si, če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.2.2009 9:07:55
|
|
|
|
Dudica1
|
buksi imaš z.s.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.2.2009 13:12:12
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce, evo mene iz LJ. sva šla z možem ob 7h od doma pa sva prilezla do LJ ob 9:30h. tako da hvala bogu nisem rojevala ker bi glih tm v avtu rodila ta sneg ga res serje, ko sva z možekom pršla v LJ. in prkerala avto in šla lepo na toplo je pa nehal padat no ja zdaj pa pada zmrzjen dež
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.2.2009 14:05:35
|
|
|
|
Anonimen
|
cveka, doma si! Kako je bilo? a zdej pada dež v Logatcu??? O jej. Upam, da bova prišla lepo domov z možekom.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.2.2009 14:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
oj, sem kar uredu, samo moram počivat utrujena sem, tako, da ko sem pršla domov sem šla samo počivat, moj možek je pa lačen, tako da se zdajle kuha kosilo, potem pa bom samo počivala ja ko sva z možekom prišla domov je padal dež, ceste so splužene,vsaj kar se tiče iz LJ. do Logatca, za idrske rajde pa ne bi vedela sam če je nehalo padat, pol bosta zagotovo pršla domov. vso srečo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.2.2009 16:45:25
|
|
|
|
Dudica1
|
no tukaj pa niste nič čvekaste danes
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.2.2009 17:12:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ja no so vse šle kidat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?