Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.1.2009 7:48:10
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Dobro jutro še iz moje strani. Danes ste pa zgodnje. Lepo to. In kako ste? Jst sem kar v redu. buksi... dobrodošla dudica1... ti si pa še bolj firbčna kot jst Lep dan vsem! Aja, cveka, drži se danes! ja ker je s teh koncev pa se skor sigurno poznava tako kot z janjo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.1.2009 8:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene! vse vredu, bolniška do nadaljnjega gantar si ti rekla da hodiš v Logatec k G.? če hodiš, a bi vprašala, zakaj ne uredijo materinsko šolo v Logatcu, vsaj enkrat na leto? buksi: dobrodošla
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.1.2009 8:53:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jst hodim v Logatec k G. Bom sestro vprašala, kam bom lahko šla v materinsko šolo in pol vprašala, zakaj jo ni v Logatcu (ker vemo, da bo rekla v LJ ali pa v PO, če se ne motim). Sam to bom lahko šele čez en teden, ko imam pregled. super cveka, da je za enkrat vse v redu.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.1.2009 8:58:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sam ne pozabit, ker sem danes vprašala sestro od dr. likarjeve pa je rekla da se moramo obrnit na ginekologijo Med.ses. je rekla da bi res lahko bilo, ker nas je ful ratalo l.p.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.1.2009 13:01:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, kam smo pa zdaj padle, kaj ste vse v službi al se sončte zunaj k je tako lepo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.1.2009 13:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
joj Cveka, kolk bi bila rada zdej doma. Sem pa na šihtu, pa še bom do 15h. Upam, da bom imela popoldan kaj časa za RR.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.1.2009 14:11:06
|
|
|
|
Anonimen
|
saj do 15h je pa še manj kot eno uro saj boš kmalu fertik, potem pa še jutri pa boš mela vikend frej jaz bi pa raje delala da bi lahko kam šla tako pa gnijem tukaj doma, zato pagrem jutr čez dan mal k mami domov, pa še moj brat RD praznuje, tako da se bom spočla in še jedla, kaj sladkega, njami!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.1.2009 15:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja super Jst bi tud morala it v soboto k mojim domov, pa nečak praznuje svoj 6. roj.dan, sam mislim, da bom ostala doma v Logatcu, saj je nečak v torek neki zbolu in ima eno virozo in vneta ušesa. Tako da jst kar ne upam it na rojstni dan. Tako, da bom kar lep doma . Upam, da bodo prestavili in bomo praznovali drug teden. Aja, sedaj še nisem doma. Ampak na šihtu pa tud ne. Sem pri možu v pisarni Cveka, kolk je pa tvoj sine star?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.1.2009 16:43:45
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: buksi lep pozdrav, se z moje strani. Sem tudi iz okolice Rovt in sem pa v 34. tednu. Mislim pa da poznam janjo*. Smo se ze velikokrat videli, se posebej s tvojimi otroki. buksi tudi jaz sem iz teh krajev,se mogoče poznava Če hočeš pošlji Z.S.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.1.2009 19:17:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ganter: ko bom rodila bo sinko star 3 leta in 8 mes. tako da komaj čaka kaj bo dobil! je čist neučakan vsak dan sprašuje in gleda moj popek, če je že pršu ven čakala sva pa z možem tako dolgo zaradi tega ker je bil rojen z CR, potem pa se imela še slepič, tako so mi svetovali da 3 leta počakam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.1.2009 20:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
gantar: kdaj pa imaš drug teden pregled! no zdaj pa film pogledat pol pa spat nočko!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 29.1.2009 20:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst imam v četrtek pregled. Popoldan. Upam da bo vse ok. Mislim (oz. kar vem) imam takrat ob enem morfologijo. Sem pa imela danes po šihtu prave prebavne motnje. Sem se že bala, da imam kako viruzo. Sam se zdej čist fajn počutim. Tud bruhala nisem, samo 4 v eni uri sem šla na wc.In takrat je kar lilo iz mene. No, jst pa grem tud gledat TV in sicer Na kraju zločina. Fajn spite!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.1.2009 7:23:33
|
|
|
|
Dudica1
|
gantar tale voziček je super zadeva ker maš vse v enem,ampak s temi koleščki na makedamu ne prideš nikamor ,razen če se boš vozila samo po logatcu po asfaltu Večja kolesa k ma lažje je vodljiv...odločitev je pa itak samo tvoja...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.1.2009 7:44:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica1... tale voziček je zakon Sam navadit se moram na tri kolesa. To me jezi. Ker se kar ne morem. Drugače je pa ful dober. Hvala! Sicer sva pa včeraj z možem gledala vozičke in on je rekel, da se je že navadil trikolesnike. In da njemu je vseeno, ali ima 3 ali 4. Zdej se moram samo še jst, pa s časom moram it naprej. Hvala za idejo in vem, da bom morala vse vozičke videt v živo in pol ugotovit, kateri je ta najboljši (zame). če boš še kakšnega našla, ti kar prilimaj sem gor.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.1.2009 8:19:51
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro ja ganter tisti voziček ki ga je pokazala dudica je super, ampak samo če res nič nimaš in dobiš vse! jaz pa moram it še k kolegici da vidim kakšen voziček ima no sam da si vredu, da ni nič narobe jaz imam pa v torek pregled, komaj čakam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.1.2009 8:30:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Dudica1... tale voziček je zakon Sam navadit se moram na tri kolesa. To me jezi. Ker se kar ne morem. Drugače je pa ful dober. Hvala! Sicer sva pa včeraj z možem gledala vozičke in on je rekel, da se je že navadil trikolesnike. In da njemu je vseeno, ali ima 3 ali 4. Zdej se moram samo še jst, pa s časom moram it naprej. Hvala za idejo in vem, da bom morala vse vozičke videt v živo in pol ugotovit, kateri je ta najboljši (zame). če boš še kakšnega našla, ti kar prilimaj sem gor. jaz mam trikolesnik k mi na začetku tud niso bli všeč ampak sem se ga pol navadla k jih je blo tolk velik.Zdaj ti pa povem da ga ne zamenjam za nič ker gre kamor hočeš in zelo je lahek in vodljiv tko da ne rabiš nobene moči,sprednje kolo mora met vrtljivo in potem res ne rabiš prestavljat vozička kot pri 4-kolesnikih...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.1.2009 9:05:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst bom res rabila vse, ker nimam nič. No ja, nekaj bom dobila, sam kar se tiče pa sedežev, vozičkov... tega pa ne bom dobila. Moj brat ima voziček, sam njegovga ne bom imela, ker je že kar zjahan (dva sta se vozila v njem in ne po asvaltu ). Lupinico si je pa on tud sposodil, jst si jo pa ne bom, ker si jo nimam od nobenga. Zato pa bova z možem kupila kar komplet.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.1.2009 9:34:14
|
|
|
|
Dudica1
|
sej je tud bolje tako kot rabljeno,nevem no jaz nisem pristaš rabljenih stvari sploh pa ne avtosedežev kjer je varnost ful pomembna,sej pa tej sedeži sploh niso več tko dragi da jih ne bi mogu kupit. Ne vem no vsak ma svoje mnenje in jaz povem svojega...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.1.2009 9:44:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 sej je tud bolje tako kot rabljeno,nevem no jaz nisem pristaš rabljenih stvari sploh pa ne avtosedežev kjer je varnost ful pomembna,sej pa tej sedeži sploh niso več tko dragi da jih ne bi mogu kupit. Ne vem no vsak ma svoje mnenje in jaz povem svojega... maš čist prav gantar, če so finančne zmožnosti, si kupi novo, ker nikoli ne veš kaj te čaka!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.1.2009 12:27:55
|
|
|
|
janja*
|
Punce tok ste načvekale,da vas nisem uspela prebrat.Neki se mi je pokvaru računalnik .Vidim,da me nekatere poznate.Meni se še sanja ne ,katera je še noseča tam blizu.Pa saj veste kako je ,če imaš že tri otroke ,niti nimaš časa za kej drugega kot za otroke.Sploh pa nisem domačinka in poznam bolj malo ljudi.Moje počutje je okej ,edino malo sem utrujena.Verjetno je krivo vreme.Lep vikend vam želim.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.1.2009 13:17:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Punce tok ste načvekale,da vas nisem uspela prebrat.Neki se mi je pokvaru računalnik .Vidim,da me nekatere poznate.Meni se še sanja ne ,katera je še noseča tam blizu.Pa saj veste kako je ,če imaš že tri otroke ,niti nimaš časa za kej drugega kot za otroke.Sploh pa nisem domačinka in poznam bolj malo ljudi.Moje počutje je okej ,edino malo sem utrujena.Verjetno je krivo vreme.Lep vikend vam želim. jah jaz bi lahko rekla da te poznam,sva pomoje še mal v žlahti.A se ti zdaj kaj sanja No tudi tebi lep vikend
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 30.1.2009 18:55:43
|
|
|
|
Anonimen
|
moram spet mal, ker nekaj napisat ker smo spet padle na drugo stran no jaz sem se nehala razvajat, zdaj sem pa spet doma, in ko misleš da bo vse vredu, pridem domov, bajta mrzla, vode ni, centralni pa nič ne gori , pa svakinja je bla cel dan doma, pa ni mogla premakent tiste riti da bi saj malo naložila so spet sami izgovori ni spala celo noč pa je zdaj spala cel dan kakšni čudni izgovori no ja bo že bolje, sem zakurila kar sama da se bom lahko saj stuširala, sam zdaj me pa spet krči dajejo in me ful v trebuhu boli, jaz upam da bo vse vredu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.1.2009 7:31:22
|
|
|
|
Dudica1
|
ja CVEKA30 TOLE NI FAJN,BI MOGL NAJT ENGA DA BI TI ZAKURU . Sicer pa dobro jutro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?