Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 7:50:20
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro no jaz sem vstala, tuki v logatcu že ptički pojejo, upam da bo kmal pomlad tole z dr. Likarjevo se bom pa jaz mal pozanimala, ker mi je ful hudo, če gre stran, ker je edina v logatcu ki se pobriga za svoje paciente, sam sem slišala, da se z dr.Čukovo ( direktorco) ne razumeta, tako da ne bi bilo nič čudnega da gre stran zdaj ima eno stažistko ( al kako se že reče) od februarja jo ima pri sebi v pisarni da jo uči, moram en dan jo it mal pogledat da vidim kakšna je če je za kej dr. saj vem ferbec kako ste drugač spale jaz sem ko angelček, sam cela hiša mi po bencinu smrdi ker je možek en avto rihtu in je mogu bencin ven spuščat pa eno vam pošiljam! gantar a si danes kaj bolje, upam da si doma vstala, da ne boš še bolj zbolela
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 8:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Cveka, hvala za skrb in vsem hvala za nasvet glede dohtarjev. Ostala sem doma, pa tud jutri ne bom šla na šiht. Na šihtu sem se zmenila, da imam lahko dopust. Bom pa videla, kaj bo danes rekel moj G.,ker imam morfologijo. Moram rečt, da je danes boljše. Sem brez vročine . Včeraj sem jo zvečer še imela 38, več pa ne. Jest mi ni pasalo nič. Sem se nekaj trudila s cvetačno juhico, pa z banano, pa kaj ko sem na koncu vse zbruhala. Kar na lepem mi je zvečer ratalo . In po bruhanju sem šla v posteljo in zaspala. Zbudila sem se čez dve ure, ker mi je bilo ful vroče, sam vročina mi je pa padla. Danes pa jo nimam nič. Aja, pa še to povem, da nisem nič kilicala dohtarja, sem klicala kar svakinjo, ki je višja med. sestra, pa mi je kar ona povedala kaj naj. Odsvetovala mi je lekadole, ker je rekla, da nimam vročine. Če bi jo pa imela več kot 38,5, potem pa naj bi ga vzela. In tako sem prvič v življenju bila brez zdravil. Se vam še javim. lp
< Sporočilo je popravil gantar -- 5.2.2009 8:45:42 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 8:55:21
|
|
|
|
Dudica1
|
super gantar da si bolje ,ja za lekadole je pa tko itak da ni dobro da ješ kakršna koli zdravila,če se da brez je najbolje ne more nič škodovat . No pa veselo opravi morfologijo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 9:04:37
|
|
|
|
Anonimen
|
no gantar samo da si bolje, vso srečo na morfologiji, pa ne pozabit vprašat, zakaj ni v logatcu MŠ, potem pa poročaj!?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 9:50:51
|
|
|
|
janja*
|
gantar super ,da si dobro.Jest sem pa danes spala do 9.30 in kako mi je to uspelo nevem.Zdaj se moram naspati,ker potem verjetno ne bom. Dudica1 ja še enega fantka bomo imeli in sem zelo vesela.Sej sem si želela punčko,samo,če je pa fant je pa tudi lepo.Samo zdrav naj bo pa bo vse okej.Povej ti meni raje kako je tvoja mami?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 9:59:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* gantar super ,da si dobro.Jest sem pa danes spala do 9.30 in kako mi je to uspelo nevem.Zdaj se moram naspati,ker potem verjetno ne bom. Dudica1 ja še enega fantka bomo imeli in sem zelo vesela.Sej sem si želela punčko,samo,če je pa fant je pa tudi lepo.Samo zdrav naj bo pa bo vse okej.Povej ti meni raje kako je tvoja mami? To maš pa prav glede spola,samo da bo vse,OK Hja mami je vredu...se mi zdi...se ful malo slišimo še manj pa vidimo...naši odnosi so precej tko tko odkar se je to zgodilo .Ma sprijaznit se bo treba da bo zdaj tko,čeprav je težko ker nemoreš vsak dan it k mami .Ma bo že... Povej mi če greš kaj v šolo za starše tokrat?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 10:37:58
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 ja šola za starše? Kaj pa vem, sem že hotla jit, zdaj pa mislim,da ne bom šla.A ti boš šla?Drug teden imam pregled 10.02.in že komaj čakam. Zelo mi je hudo za mami,ampak boš videla,da se bo vse poštimalo.Za vsakim dežjem posije sonce.Saj se slišiva,samo to le redko.Lepo se imej.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 10:40:45
|
|
|
|
buksi
|
Lep pozdravček. Jaz sem se tudi danes lepo naspala in sem imela obisk WC-ja samo enkrat ponoči. Sicer pas em danes že vse papirje za porodniško uredila, tako da upma, da bom imel azdaj frej. Sicer pa je v Logatcu itak problem parkirat, ko so vsi pločniki in parkirišča zasneženi. Tako, da sem prišla domov čist fuč in moram malo počivati. Sicer pa me zanima, a tudi ve čutite otročka, ko se premika čisto spodaj? Jaz ga že dva dni tako, da mi je kar malo čudno. SAm kar tako pa tud ne more ven pogledat.:)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 10:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst pa bom spet samo jamrala. Se vam že v naprej opravičujem. Prav strah me je danes it k G., ker imam slabe misli. Upam, da je šla 1kg stran zato, ker nisem včeraj nič jedla in da ni kaj narobe z . Me je kar groza. A je imela katera tako izkušnjo, da ji v enem mesecu ni šla niti 1kg gor??? Spol ne morem pozitivno misliti. Še enkrat se opravičujem, saj vem, da smo o tem že govorile, sam vseeno....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 10:56:32
|
|
|
|
janja*
|
Buksi tudi jaz ga čutim tam nekje spodaj,ampak to ni nič takega.Jaz sicer nosim zelo nisko,samo mislim,da to nima nobene veze.Verjetno pa se je tebi trebušček že malo spustil? Zdaj pa samo še uživaj zadnje tedne.Ni več veliko.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 11:00:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 ja šola za starše? Kaj pa vem, sem že hotla jit, zdaj pa mislim,da ne bom šla.A ti boš šla?Drug teden imam pregled 10.02.in že komaj čakam. Zelo mi je hudo za mami,ampak boš videla,da se bo vse poštimalo.Za vsakim dežjem posije sonce.Saj se slišiva,samo to le redko.Lepo se imej. ja za šolo študiram da bi šla mislim da se začne 16,bomo še videli ,sej prvič sem bla v lj. zdaj bi šla pa še v postojno mal pogledat k bom tud ta drugič tam rodila,če bo vse prav...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 11:01:26
|
|
|
|
janja*
|
gantar ne skrbi vse bo okej.Ti se sekiraš,ker se nisi zredila ,jaz pa sem se preveč.Otroček itak črpa iz zalog,zato nič ne skrbi.Veliko pa moraš piti.Lepo poćivaj in bo vse okej.Če ne moreš jesti si stisni pomaranče ,ker res pomagajo.Držim pesti zate.Lepo opravi na pregledu in javi nam.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 14:21:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Da ne bomo na drugi strani, sem si vzela 1 minuto časa, da nekaj nablebetam Ah, raje nekaj za lepši dan:
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 14:29:53
|
|
|
|
Dudica1
|
GANTAR si vredu? Si pa nam polepšala dan,en tak pride zdaj kmal iz službe
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 14:30:17
|
|
|
|
Dudica1
|
NE,ŠE LEPŠI!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 15:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
klepetulje mojga pa še čakam, kdaj bosta pršla, ker je šel še po enih opravkih! gantar ti se pa drži in vso srečo pri G. se danes ful slabo počutim samo ležim, ker me če ne ful začne bolet v trebuhu upam da je vse vredu, ker malega ful čutim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 16:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj tle gor ni nobene? gantar kako ti je šlo pri G., a si vprašala glede MŠ?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 18:07:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Sem že nazaj. Moram najprej povedat, da sem res shujšala za 1 kg, vendar ni nič zato. Mali je aktiven, je vse v redu z njim, z mano pa tud. In kljub prehladu oz. karkoli že imam, je kri OK, razen G. mi je naročil, da moram več pit, da premalo pijem. Se strinjam z njim in se bom morala poboljšati. Aja, je bil pa moj dragi zraven in sem imela občutek, da je bil kar navdušen, sam kaj ko nič ne reče. Glede MŠ je pa tako, da jo pač ni. Nisem dobila nobenega konkretnega odgovora. Tako da... Zgleda, da bomo morale le it v LJ ali pa v PO. Sem pa prejšnji teden govorila z eno, ki je rodila v PO, da ni šla nič v MŠ, da v PO to ni potrebno, niti za bodoče očke. Ker pri tej je bil on zraven. Je pa rekla, da v LJ pa rabijo potrdilo, drugače sploh ne sme biti zraven. Dudica... upam, da se že stiskaš pri svojmu .
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 18:27:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ganter jaz pred trmi leti nisem šla v MŠ in ni bilo nič narobe, moj mož tud ni bil pa je pač plačal ne vem že kojk mislim da tam nekje okrog 6000 sit! rodila pa sem v LJ. tako kot zdaj v drugo!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 19:21:09
|
|
|
|
Dudica1
|
v ljubljani ni treba plačat če imaš potrdilo,v postojni pa vseeno plačaš okrog 3000sit je bilo pred dvemi leti
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.2.2009 19:50:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede tega, da je treba kaj plačat, pa jst še vem ne. Hvala za to informacijo. A MŠ je pa zastonj drugače? Cveka, upam, da je kaj bolje s tabo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.2.2009 7:18:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Glede tega, da je treba kaj plačat, pa jst še vem ne. Hvala za to informacijo. A MŠ je pa zastonj drugače? Cveka, upam, da je kaj bolje s tabo. DOBRO JUTRO jaz sem bila dve leti nazaj v ljubljani pa je mogu partner plačat tisto uro tečaja k se predava o porodu...torej blo je okrog 3000 sit...in mu potem v ljubljani v porodnišnici ne bi bilo treba nič več plačat je bilo tisto kao za prisotnost pri porodu Midva sva šla pa pol v postojno rodit je mogu pa vseen plačat tud okrog 3000sit Kam boš pa ti šla rodit?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.2.2009 7:21:26
|
|
|
|
Dudica1
|
M.Š. je pa ja zastonj samo pač partner plača tisto predavanje o porodu da mu pol ni več treba...tako je v ljubljani... Zdaj bom pa šla mogoče še v postojno k se začne 26 pa bomo videli kako je tam...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.2.2009 8:09:26
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro saj pol je pa za moškega isto kot da nr bi šel na tečaj plača pač mal več pa je glih tako lahko zraven med porodom , ker moj ni bil na tečaju, pa ni bilo nič tojk hudo, samo ml več je plaču za prisotnost in je bilo rešeno, zdaj pa tud ne vem več kako je zaj bo vedla kakšna januarčka, ki je že dala to skojz jih grem uprašat!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.2.2009 9:42:34
|
|
|
|
Dudica1
|
no tukaj pa nč ne čvekate bomo padli na drugo stran .Kako ste kaj?kaj boste kaj počele na tak smotan dan
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?