Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.1.2009 8:03:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Oj jej cveka...Tole tvojo svakinjo bi bilo pa treba čez kolene dat. Jst bi ji že povedala ta svoje. Upam, da je danes že bolje in da te ne boli več. Sicer pa kar možu povej in mu reč, da če bo kaj narobe, bo svakinja vsega kriva. Sam Bog ne daj, da bi bilo kaj narobe. In kako ste kaj spale? Jst sem se ene dvakrat ponoč zbudila, me je neki križ bolel. Zgleda, da sem bila predolgo za računalnikom včeraj. Sem morala ostati do 16.30 na šihtu. Se je tak direktor odločil. In pol je bilo treba nadure delat. . Pa petek je bil. No, ampak danes je sobota in super je to. Sicer pa danes greva z možem domov k meni, saj gremo praznovat nečakov rostni dan . Če naju debi bilo, vem, da bi bil zelo razočaran. Nama je prav vabilo poslal in kako da se nebi potem odzvala. Čeprav pa me je strah, da ne bom kako virozo prinesla iz Zasavja. Saj ni noben bolan, ampak vseeno. Sicer me pa nekaj zanima. Včeraj, ko sem prišla iz službe in sem se v kuhinji usedla na stol, mi je začel na levi strani trebuh trzat. Nič bolečin, ampak samo tak čudno prijeten občutek. Sedaj pa ne vem, ali je možno, da so bili to gibi od otročka, al samo čivčno tkivo . Upam, da je bilo prvo, ampak ne vem, ker še nikol nisem čutila brcik . Lep dan vsem in uživajte.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.1.2009 8:08:26
|
|
|
|
Dudica1
|
ja GANTAR možno je do so bili to otročkovi gibi ki jih na začetku čutiš kot neke metuljčke po trebuhu,kot da te nekaj žgečka . Spala pa danes super nič se nisem zbudila sploh in vstala prej ob pol 8h ko se je mali zbudil
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.1.2009 9:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro danes je bolje, sem možeku povedala, pa je reku kaj pa naj saj ko kaj rečeš je glih tako kot da si bika za jajca prjel pa na žalosti ima prav , jo tast in tašča ful ujčkata pa 22 let bo februarja imela mi ni jasno, sem danes povedala da ni prav, pa je rekla, da ne zna zakurit , saj bi mogla samo naložt na centralno mislim, sem raje utihnila in šla, ker rata tako pametna da bi jo najraje zmlatla sem ji pa dala vedit da če bo kaj narobe, bo kar ona kriva ker vsi vejo da ne smem dvigovat, včeraj pa sem, da sem bila lahko vsaj na toplem! in potem prideš do ugotovitve, da če tašče ni doma, moram bit pa jaz mi ni nič več nič jasno no ja sam da je danes bolje in da z mojim ni nič narobe, me je že na vse zgodaj spolnil da mi ne bo dal miru lep dan želim!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.1.2009 13:58:09
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj spet vse počivate
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.1.2009 14:12:35
|
|
|
|
buksi
|
ojla cveka. Te cist zastopim, kako je to s svakinami!!! ampodoben primer. Ampak se mi pa ne zdi smiselno druge kriviti, če je ali bo kaj narobe. SAj to itak ne zaleže nikoli in ne moreš nič spremeniti. Pazi se in počni samo tisto kar lahko in ne pretiravaj. Ti sama že veš kaj lahko delaš in kaj ne.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.1.2009 14:27:46
|
|
|
|
Dudica1
|
no še dobr da nimam nobene svakinje blizu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 31.1.2009 15:10:08
|
|
|
|
Anonimen
|
saj niso vse svakinje iste, a veš dudica ne saj nisem misenla resno, saj če bi se mi kaj zgodilo mi bi ona čist prvošla ker je pa tak tip! je zjutraj pršla mojga možeka morit da ji avto ne užge, moj možek pa gre probat in veš kaj ne vem je sprazenla akumolator, pa se sam ona voz krivi smo bli pa ostali sploh pa možek, njen brat, ker se je sam not usedu in pogledu kaj je narobe, in pol se upa rečt da je on spraznil akumolator
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.2.2009 9:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kaj smo spet na drugo stran padle, kaj boste danes počele na ta dan, k spet dol sneg leti jaz bom kar doma bila in gnila l.p.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.2.2009 11:05:48
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 zdaj se mi pa res sanja kdo si.Lepo,da si srečka .Tokrat ti želim eno pridno punčko. Punce a ni lepo zunaj?Kako lepo naletava sneg, me pa smo na toplem.Juhu!Najbolj pa se tega veselijo ortoci. Kar se tiče pa spanja bi se pa dal o tem govort.Spim super,samo grem na wc najmanj 4 krat na noč.Saj veste kako je, ko se bližajo zadnji tedni. Lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.2.2009 11:13:31
|
|
|
|
janja*
|
buksi midve sva pa zelo blizu z rokom poroda.Ti si v 34 tednu,jaz pa v 32 tednu kar pomeni,če boš rodila v Postojni se lahko tudi srečava.Jaz sem namreč vse otroke rodila prej. Mislim,da vem kdo si.Če si povezana s šolo potem vem.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.2.2009 11:15:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 zdaj se mi pa res sanja kdo si.Lepo,da si srečka .Tokrat ti želim eno pridno punčko. Punce a ni lepo zunaj?Kako lepo naletava sneg, me pa smo na toplem.Juhu!Najbolj pa se tega veselijo ortoci. Kar se tiče pa spanja bi se pa dal o tem govort.Spim super,samo grem na wc najmanj 4 krat na noč.Saj veste kako je, ko se bližajo zadnji tedni. Lep dan vam želim. no samo da me nisi zamenjala . Zunaj je pa res ful lepo,sm nikamor nemoreš it
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.2.2009 11:29:48
|
|
|
|
Anonimen
|
no bomo pa danes bolj družinsko, lenobno na kavču preživel dan moj možek pa zdajle kosilo kuha, no ja sam kontrolira, ker sem že jaz vse prej naredila je reku počivaj bom jaz, pa se uleže na kavč pa kot da ga ni kosilo bo pa svet peter naredu no ampak se je vseno premaknil in tako da lahko jaz počivam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.2.2009 14:42:50
|
|
|
|
buksi
|
janja- si ugotovila, tako da mislim, da kar veve kdo sve. Bom pa rodila v Postojni in so mi ze rekli, da lahko kak teden prej. sicer pa sem od juri naprej doma in kar nekaj časa ne bom videla sluzbe in kar je povezano z njo. se bom morala navaditi.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.2.2009 15:19:22
|
|
|
|
Dudica1
|
buksi tudi meni se zdi kdo si,pa še mislim da sva kar blizu doma. No vidim da vse počivate da ni nobene nikjer...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.2.2009 18:08:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer! Se vedi, da je nedelja in da sneži zunaj, ko pa ste kar klepetale tu gor. Sicer pa hvala Bogu, da sva z možekom šla prej iz Zagorja kot ponavadi, ker ko sva prišla na Vrhniški klanec se je že sneg prijemal ceste. Ker do Vrhnike pa je zgledalo, kot da dež pada, ker se ni nikjer nič poznalo. Edino na Trojanah se je poznalo, da sneži. Upam, da bo jutri kaj bolje, da pridem na šiht, ker imam ful dela. Sicer pa se počutim fajn, edino mal bolj okrogla se mi zdi, da sem . Kakšna šele bom na koncu, preden bom šla rodit Cveka... tolo tvojo svakinjo bi pa kar za ušesa. Takih ljudi jst sploh ne maram. Kako se pa sicer razumete? Imam občutek da niste glih v dobrih odnosih. Kaj pa z taščo in tastom? lp
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.2.2009 18:19:20
|
|
|
|
nena30
|
Da se še jaz mal pofočkam po dolgem cajtu! OOO kako vam zavidam !! Zunaj sneži in ve veselo kukate skozi okno. Prava zimska idila! Ma, da se pohvalim- tudi na obali je okoli osme snežilo. Sem bila v službi in se smejala sodelavkam in stanovalcem k so vsi nalimani na šipe gledali to čudo! In sodelavke panične kaka bo cesta... meni je prišlo, da me raznese od smeha. Itak da se ni v tiste pol ure nič prijelo je pretopla zemlja. Mi notranjci k smo navajeni snega...ma itak da mi je blo smešno gledat te panične primorce . LP
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.2.2009 19:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
nena: saj primorci vedno paniko zaženejo če je centin snega ali pa sploh če samo ena snežinka pade gantar: ne drugače se super razumemo s taščo in tastom, samo svakinja si domišlja da je vse veda in da boga za jajca drži tast in tašča pa sta drugače super ne vem kaj bi če ju ne bi imela, ker mi tast vozi malčka v vrtec, ne da bi se kaj pritoževal in pomerkata mi otroka takrat ko rabim, komunikacija med nami tremi je super ampak samo takrat ko svakinje ni zraven, ko pa pride ona se pa jaz kar se da hitro umaknem ker je pametna kot lep večer!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 5:49:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Smo se zbudili v čisto zasneženo jutro. Upam, da bova z možem lahko prišla iz hiše. Sem ga nagnala kidat, sam mu gre počasi, ko pa je toliko snega. Od kar sem v LOgatcu ga še ni bilo toliko. Tu pa sem dve leti . Seveda, lani ga je malo več zapadlo glih za Veliko noč. V glavnem, želim si, da bi srečno prispela v Idrijo, ker imam na šihtu polno dela. Pa čeprav pridem z zamudo. Cveka, še sreča, da si doma, v takšnem primeru si tudi sama želim, da bi bila. Ampak samo zaradi snega. Vem, da bi ti tud raje šla v takem vremenu v službo, kot pa bila doma,samo da bi bilo vse ok. Upam, da se vam še tekom dneva kaj javim, ker danes bo norišnica. Čaw- bau
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 7:55:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Dobro jutro! Smo se zbudili v čisto zasneženo jutro. Upam, da bova z možem lahko prišla iz hiše. Sem ga nagnala kidat, sam mu gre počasi, ko pa je toliko snega. Od kar sem v LOgatcu ga še ni bilo toliko. Tu pa sem dve leti . Seveda, lani ga je malo več zapadlo glih za Veliko noč. V glavnem, želim si, da bi srečno prispela v Idrijo, ker imam na šihtu polno dela. Pa čeprav pridem z zamudo. Cveka, še sreča, da si doma, v takšnem primeru si tudi sama želim, da bi bila. Ampak samo zaradi snega. Vem, da bi ti tud raje šla v takem vremenu v službo, kot pa bila doma,samo da bi bilo vse ok. Upam, da se vam še tekom dneva kaj javim, ker danes bo norišnica. Čaw- bau dobro jutro ja gantar raje bi bila zdajle v službi, kot pa da se morem mirkat in nikamer it drugače pa kar se tiče snega ga je spet po ene 10 letih orenk zamedlo! do zdaj ni bilo prav nobene zime ta prave lepo delaj in previdno, ker je verjetno cesta nikakva lep dan!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 8:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
danes ste pa vse v službi, al kaj a se vse grejete na toplem, jaz se lepo grejem in počivam, kolikor lahko, ker je ta naš frajer danes prov tečen tako kot že cel vikend
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 8:45:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Se moram javiti, da sem prišla srečno v Idrijo. Bilo je brez problemov, čeprav je pa cesta bila res obupna. Nič splužena. Še sreča, da ni bilo nobenega tovornjaka pred nama, ker drugače bi bila pa res kriza. Zdej grem pa naprej delat. Da ne bom kregana, da delo ni narejeno. se tipkamo!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 8:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
no gantar, lepo da si srečno prispela v idrijo, upam da ne bo več medlo, da boš lahko pršla domov
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 10:50:04
|
|
|
|
Anonimen
|
no se vidi da sem doma in nič ne delam da se skojz na netu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 10:53:19
|
|
|
|
nena30
|
Veš kaj cveka!? Po moje je tale tvoja svakinja ljubosumna nate - oo ke glupo!! Sram jo bilo! Kaj gor še vedno pada. Ma ko se spomnim kako smo se mi vozili po vrhnškem klancu ko je zamedlo!? Ampak to ni nič v primerjavi z idrijskimi rajdami! Štala! Nič pridne bodite pa se čujemo. Se moram pripravit za šiht!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.2.2009 10:56:45
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1mislim,da te nisem nič zamenjala,sploh pa ,če praviš,da sva malo v sorodu. Buksi ,če sem prav seznanjena je tudi tvoja sodelovka noseča,samo manj kot ti.Kako bo veselo.Otrok bo dosti to leto. Ja snega imamo na pretek,zato so naši otroci zelo veseli.Moja pa tako veselo brca,da me včasih kar zaboli.Ta bo pa verjetno nogometaš?Bodite lepo in uživajte.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?